Σόδομα και Γόμμορα. Η αηδιαστική εξέλιξη της «κασσελακειάδος»…

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα αλλά πέσαμε έξω… Επί σειρά ημερών παρακολουθούμε, ενεοί, την αηδιαστικώς εξελισσόμενη τηλεοπτική κασσελακειάδα, εν μέσω μίας ενορχηστρωμένης επικοινωνιακής καταιγίδος των συστημικών μ.μ.ε.. Τσιμπιέται κανείς κάθε τόσο, διερωτώμενος αν ζει την πραγματικότητα ή αν βιώνει έναν εφιάλτη περιμένοντας να ξυπνήσει, για να συνειδητοποιήσει τελικώς ότι πρόκειται για έναν ζωντανό εφιάλτη χωρίς τέλος…

Ένας παντελώς άγνωστος, φαντασμένος τύπος με πλαστικό κίβδηλο χαμόγελο και παντελή απουσία έκφρασης πολιτικά ουσιωδών θέσεων, ένα κομψευόμενο αμερικανάκι, ακραία περίπτωση ναρκισσιστικής περσόνας, γόνος μεγαλοαστικής οικογενείας, τρόφιμος ιδιωτικών σχολείων και κολλεγίων, αυτοπροβαλλόμενος με κομπασμό ως πρώην στέλεχος αμερικανικής τραπέζης και νεόφυτος …εφοπλιστής, δανειολήπτης, κατά τα λεγόμενά του, αστρονομικών ποσών ως ανερχόμενος επιχειρηματίας (!), ελευθεριακός, φιλελέφτ, αστράτευτος, ανιστόρητος, χαζοχαρούμενος και «cool», εμφυτεύεται, αίφνης, στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και λίγο μετά, κατόπιν επιμελούς επικοινωνιακής μεθοδεύσεως, παρουσιάζεται ως επερχόμενος «μεσσίας» της ελληνικής πολιτικής, αναλαμβάνοντας την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Όλως «τυχαίως», όλα αυτά γίνονται εν όσω ο, παραιτηθείς πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Alexis, βρίσκεται σε ένα, μακράς διαρκείας, μυστηριώδες ταξίδι στις ΗΠΑ. Είναι οι ΗΠΑ απ’ όπου έρχεται, κατά «σύμπτωση» ο, προωθηθείς από τον Τσίπρα, ελληνοαμερικανός «μεσσίας», κομίζοντας ως παράσημό του την ιδιότητά του ως υποστηρικτού του Δημοκρατικού κόμματος και του «sleepy» Joe Biden.

Έτσι, λοιπόν, οι υποστηρικτές του κόμματος της «ριζοσπαστικής» – τάχα – αριστεράς, θεωρούμενοι ορκισμένοι αντικαπιταλιστές και αντιαμερικανοί, ψήφισαν εν τούτοις μαζικά υπέρ ενός (πραγματικού ή κατά φαντασίαν – αδιάφορο) αυτοπαρουσιαζομένου ως αμερικανοτραφούς τραπεζίτη-εφοπλιστή, ενός προσώπου που αυτοπροβάλλεται ως ζωντανή απόδειξη του αμερικανικού ονείρου και του καπιταλισμού!!! Πέραν αυτών των χαρακτηριστικών, ο περί ου ο λόγος «μεσσίας» έχει μία ακόμη «κρίσιμη» ιδιαιτερότητα: είναι δεδηλωμένος «υπερήφανος» ομοφυλόφιλος, ο οποίος διαλαλεί την διεστραμμένη φύση του, πλαισιούμενος επιδεικτικώς από τον Αμερικανό «σύζυγό» του, τον οποίο περιφέρει «υπερηφάνως», σαλιαρίζοντας εμετικώς και με προκλητική αηδία, παρουσιάζοντάς τον μάλιστα ως οικογένειά του (!) υπολογίζοντας ως παιδί την …σκυλίτσα τους! Το κρίσιμο αυτό θέμα, της σεξουαλικής δηλαδή διαστροφής ενός πολιτικού αρχηγού που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός, ουδόλως δείχνει να προβληματίζει το γενικό κοινό!!! Τουλάχιστον δεν θίγεται στην δημόσια συζήτηση καθόλου. Ή μάλλον το αντίθετο. Όλα τα συστημικά μ.μ.ε. εγκωμιάζουν το «ωραίο «ζευγάρι»!!! Πού έφαγαν, πού ήπιαν, πού περπάτησαν, με ποιους μίλησαν, τι είπαν, κλπ, κλπ. Παρουσιάζεται ως κάτι απολύτως φυσιολογικό! Σαν να πρόκειται για ένα φυσιολογικό ζευγάρι! Μα πόσο ανεκτική έχει γίνει επιτέλους η ελληνική κοινωνία;! Δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί. Διότι ενώ υπάρχει ηχηρή σιωπή στον δημόσιο λόγο, σε ιδιωτικό επίπεδο ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων τα βλέπει όλα αυτά ως αδιανόητα, φρίττει και είναι έτοιμο να εκραγεί, χωρίς όμως να μπορεί να εκφράσει τον αποτροπιασμό και την οργή του, φοβούμενο όχι μόνο τον στιγματισμό αλλά και τις διώξεις γνώμης, καθώς οι εξοντωτικές ποινές του “αντιρατσιστικού” νόμου κάνουν πολλούς ανθρώπους να αυτολογοκρίνονται προληπτικώς! Ωστόσο η ιδιότητα της ομοφυλοφιλίας του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και η επίδειξή της είναι ΤΟ κεντρικό ζήτημα, όχι τόσο λόγω της προβολής του ναρκισσιστή αυτού, όσο λόγω του ρόλου που εξυπηρετεί η προπαγανδιστική χρήση της εικόνας του από τα μ.μ.ε προκειμένου να υπονομευθεί η φυσιολογική, η παραδοσιακή περί των φύλων αντίληψη και αντ’ αυτής να παγιωθεί η εικόνα της ανωμαλίας, προκειμένου δηλαδή να εθιστεί η κοινή γνώμη στην εικόνα του κιναιδισμού ως αποδεκτής «επιλογής» και επομένως να την αποδεχτεί. Κερασάκι στην αηδιαστική τούρτα: ως μέντορες και θεραπενίδες του νέου ομοφυλοφίλου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ προέκυψαν ο κρητικός βουλευτής εμφανιζόμενος ως “άντρακλας” Πολάκης και ο …ναύαρχος Αποστολάκης, επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, τέως υπουργός Εθνικής Αμύνης που δεν ντράπηκε να συμπεριφερθεί μπροστά στις κάμερες ως υπασπιστής – ή μάλλον ως μούτσος – του Κασσελάκη!!!

Ασφαλώς αυτό το απερίγραπτο αίσχος δεν προέκυψε εν μια νυκτί. Διότι το έδαφος έχει προετοιμαστεί επιμελώς εδώ και δεκαετίας από τα πρωινά αφοδευτήρια των τηλεοπτικών καναλιών – τις διάφορες εκπομπές φλυαρίας και κουτσομπολιού που βρίθουν ανωμάλων και θηλυπρεπών κιναίδων ως θαμώνων και σχολιαστών καθώς και από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο, παρά την συνεχή κατολίσθηση, με την κυβέρνηση της Ν.Δ. υπό τον Μητσοτάκη, περάσαμε σε άλλο επίπεδο διαστροφής, σαν να αλλάξαμε πίστα! Διότι, κατά τρόπο πρωτοφανή, ο πρωθυπουργός εξ αρχής επέλεξε, καθαρώς συμβολικώς, ως κορυφαίο και προβεβλημένο σύμβουλό του, έναν όμοιο του Κασσελάκη, τον γνωστό Πατέλη. Δεδηλωμένο ομοφυλόφιλο, παντρεμένο (!) με άνδρα, τον οποίο «υπερηφάνως» παρουσιάζει σε συνεντεύξεις και εκπομπές. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί ο Μητσοτάκης. Συμπεριέλαβε στην κυβέρνησή του ουκ ολίγους εμφανώς ομοφυλόφιλους και θηλυπρεπείς – και όχι μόνο. Είχε επίσης στο παρελθόν, σύμβουλό του, τον πρώην βουλευτή Κερκύρας Ν. Γεωργιάδη, ο οποίος ενεπλάκη σε ομοφυλοφιλικό και παιδεραστικό σκάνδαλο στην Ρουμανία (το οποίο σχετικώς συγκαλύφθηκε, εντέχνως, καθώς και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Πρωθυπουργό…). Πήρε επίσης «μετεγγραφή» από το Ποτάμι τον Γιατρομανωλάκη, δίδοντάς του θέση υφυπουργού με μόνο κατ’ ουσίαν προσόν την δεδηλωμένη ομοφυλοφιλία του! Και βεβαίως προανήγγειλε εμφατικώς και χωρίς περιστροφές την θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων με πλήρη δικαιώματα (τεκνοθεσία, κλπ) παρά την δεδομένη αντίθεση των ψηφοφόρων του καθώς και της συντριπτικής πλειονότητος της ελληνικής κοινωνίας! Ούτε το ΠΑΣΟΚ διαφοροποιείται σε όλα αυτά. Κινείται στις ίδιες ράγες. Απόλυτος ο συντονισμός και των λοιπών κομμάτων. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν διαγωνισμό των πολιτικών κομμάτων (της συμφοράς) για το ποιο θα εμφανισθεί πιο “μοντέρνο”, ήτοι, κιναιδόφιλο! Διαγκωνίζονται για πολυμελή επίσημη παρουσία στις αηδιαστικές παρελάσεις ανωμαλίας και για την έκφραση όσο πιο επιθετικώς φιλοκιναιδικής ατζέντας μπορούν. Τα δε “πατριωτικά” κόμματα κινούνται δυστυχώς σε μία νερόβραστη μετριοπάθεια, με μισόλογα, προσεκτικές ουδέτερες διατυπώσεις, κλπ, με προφανή ατολμία στηλιτεύσεως του ΑΙΣΧΟΥΣ.   

Συνολικώς θεωρώντας τα όσα συμβαίνουν μπορεί να ειπωθεί ότι πρόκειται για ένα συντονισμένο εγχείρημα εκκιναιδισμού της ελληνικής – και όχι μόνο – κοινωνίας, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία των πολιτισμών! Τα Σόδομα και τα Γόμμορα που, σύμφωνα με την  εβραϊκή μυθολογία κατεστράφησαν από την οργή του θεού λόγω του ηθικού ξεπεσμού τους, ωχριούν…

Ο αγών εναντίον του εκκιναιδισμού είναι ζήτημα απολύτου προτεραιότητος! Μαζί με τον αγώνα εναντίον της αλλοφύλου εποικιστικής εισβολής και του εκγυφτισμού, αποτελούν τα κρισιμότερα υπαρξιακά ζητήματα που πλήττουν την ελληνική και όλες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες!

Παρακολουθούμε με αηδία, θυμηδία και οργή την εξέλιξη της κασσελακειάδος. Το μόνο σχετικώς θετικό στοιχείο, ως παρενέργεια της αμερικανοκινήτου εμφυτεύσεως Κασσελάκη, ίσως αποδειχθεί η διάλυση του ανθελληνικού ΣΥΡΙΖΑ.