Ο Διεθνής Σιωνισμός ενδιαφέρεται να υποτάξει ακόμη και …τις ζούγκλες της Νέας Γουϊνέας! Παπούα υμνούν στα Εβραϊκά τον Θεό του Ισραήλ!

Η Νέα Γουϊνέα είναι γνωστή για κάποιες πρωτόγονες φυλές των Παπούα στις οποίες υπάρχουν μέχρι και σήμερα, έθιμα όπως ο κανιβαλισμός.

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια από αυτές τις φυλές, να τραγουδά στην Εβραϊκή γλώσσα μια από τις κυριότερες Εβραϊκές προσευχές της Τορά, το “Shema Israel”. “Άκουσε, Ω Ισραήλ, ο Κύριος είναι ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένας.” (Περισσότερα για αυτήν την προσευχή μπορεί κανείς να δει στα Αγγλικά, στον σύνδεσμο http://en.wikipedia.org/wiki/Shema_Yisrael)

“Πήγα στους Παπούα και συνάντησα μια αληθινή, αυθεντική αγάπη για το Ισραήλ” δήλωσε ο “ιεραπόστολος” ραβίνος Yakov Damkani, έργο του οποίου είναι και το παραπάνω βίντεο.

Αναρωτιέται κανείς για το ποιά ήταν η “μυητική” διαδικασία, τι είναι αυτό που προσέφερε ο Σιωνιστής ραβίνος στους ιθαγενείς, ώστε να δεχθούν να μάθουν να τραγουδούν στα Εβραϊκά την αγάπη τους για το Ισραήλ…

Το παρακάτω βίντεο είναι άκρως διαφωτιστικό. Με φανταχτερά ανταλλάγματα, όπως μερικά κουτιά σπίρτα, μερικά καθρεφτάκια και ρύζι, οι Παπούα δέχονται άμεσα να μετατραπούν σε παπαγάλους και να τραγουδήσουν ο,τιδήποτε τους υπαγορεύσουν … (θυμίζοντας αυτό που κάνουν και οι πολιτικοί της Ευρώπης).

Το αναμενόμενο αποτέλεσμα των ανταλλαγμάτων, είναι ότι σε μερικές δεκαετίες αυτές οι φυλές των Παπούα θα έχουν εξαφανιστεί και θα έχουν αφήσει την θέση τους σε μια τοπική κοινωνία παρακμιακών μιγάδων “γκόιμ” που θα υμνούν το Ισραήλ, “κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν”  ενός αντίστοιχου “πανανθρώπινου” και “παγκόσμιου” “πολιτισμού” που θα διέπεται από τις “πανανθρώπινες αξίες” της Σιωνιστικής “ιδέας”.

Η ίδια η φύση και ύπαρξη του λευκού ανθρώπου, του προσφέρει εντελώς διαφορετική δυνατότητα αντιλήψεως, αναπτύξεως πολιτισμού και άμυνας από αυτές που διαθέτουν οι Παπούα. Άραγε θα μπορέσει ο λευκός άνθρωπος να αφυπνισθεί, ή μήπως ευνουχισμένος και αποξενωμένος από την ίδια του την φύση και την ύπαρξη, θα συνεχίσει να υποδέχεται τον φυλετικό αφανισμό του με τον ίδιο τρόπο με αυτόν που τον υποδέχτηκαν οι …Παπούα;