Τα κατοικίδια ως υποκατάστατα των παιδιών

Παραθέτουμε αυτούσια την εισαγωγή άρθρου που προσφάτως αναρτήθηκε σε μια από τις αμέτρητες ιστοσελίδες περί κατοικιδίων, ή αλλιώς «ζώων συντροφιάς», που έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια:

«Η γάτα σας είναι ισότιμο μέλος της οικογένειάς σας. Είναι το παιδί σας, ο φίλος σας, η φίλη σας, ένα πλάσμα που σας έχει ζήσει και στα καλά και στα άσχημα. Κι όμως, είναι εκεί για εσάς, για να ακούει τα παράπονά σας, να σας ανέχεται όταν κάνετε κάτι εκνευριστικό και να απολαμβάνει την ζεστασιά της αγκαλιάς σας. Είναι σαν ένα μικρό μωράκι που σας έχει ανάγκη. Μάλιστα, πολλές είναι οι συμπεριφορές της που μοιάζουν με τα ανθρώπινα μωρά, γι’ αυτό μάλλον θεωρείτε το γατόνι σας το τετράποδο παιδί σας

Το άρθρο κλείνει ως εξής: «Τελικά οι γάτες και τα μωρά δεν διαφέρουν και πολύ – είναι τα πιο όμορφα και αγνά πλάσματα του κόσμου, απλά οι γάτες έχουν γούνα και μουστάκια!»

Προφανώς το περιεχόμενο του κειμένου είναι ανάξιο σχολιασμού από στοιχειωδώς λογικώς σκεπτόμενους ανθρώπους, εκτός εάν εκληφθεί ως απόπειρα σαρκασμού της ψυχοπάθειας των «φιλόζωων», κάτι που δεν είναι. Εάν όμως δεν είναι σατιρικό, ούτε το αποκύημα της φαντασίας ενός παρανοϊκού εγκεφάλου, μήπως εντάσσεται στα πλαίσια μιας εκστρατείας προπαγάνδας, τεραστίων διαστάσεων, με στόχο – ποιον άλλον; – την βιολογική εξόντωση των λευκών;

Δυστυχώς, ναι. Η απόδοση ανθρωπίνων ιδιοτήτων στα ζώα, συμπεριλαμβανομένης της θεσπίσεως εξοντωτικών ποινών ακόμη και για μια κλωτσιά σε ένα αδέσποτο, αν και αποτελούσε πάντα τον διακαή πόθο της περιθωριακής ομάδος των σκληροπυρηνικών «φιλόζωων», δεν θα μπορούσε πότε να καθιερωθεί επισήμως από τις κυβερνήσεις της Δύσεως και τα ΜΜΕ, εάν δεν εξυπηρετούσε τους σκοτεινούς σκοπούς των «ελίτ» που παρασκηνιακώς κυβερνούν την Δύση.

Σε αυτό το σημείο, ας συνοψίσουμε τους παρανοϊκούς, αντιφυσικούς, βασισμένους σε τερατώδη ψεύδη, «λόγους» για τους οποίους, σύμφωνα με την προπαγάνδα του Συστήματος, οι λευκές γυναίκες πρωτίστως, αλλά και οι λευκοί άνδρες δευτερευόντως, δεν πρέπει να αναπαράγονται (χωρίς η λίστα να είναι εξαντλητική):

  • Ο λευκός άνδρας είναι ο δυνάστης, ο καταπιεστής που αναπαράγει τα τοξικά πατριαρχικά πρότυπα και τα μεταδίδει στους υιούς του. Η πατριαρχία θα γκρεμισθεί όταν παύσουν να γεννιούνται λευκά αγόρια.
  • Ο πλανήτης κινδυνεύει από την γέννηση παιδιών (μόνο στην Δύση παραδόξως), μιας κι επιφέρουν ιδιαιτέρως υψηλό «περιβαλλοντικό αποτύπωμα» (καταναλώνουν, τρώνε, αναπνέουν). Σώστε τον πλανήτη παραμένοντας άτεκνες!
  • Πληθώρα «επιστημονικών μελετών» αποδεικνύουν ότι η πραγματική ευτυχία για μια φυσιολογική (λευκή) γυναίκα επιτυγχάνεται μέσω της επαγγελματικής επιτυχίας και της διαρκούς εναλλαγής ερωτικών συντρόφων και όχι μέσω της μητρότητος, όπως λανθασμένα πίστευαν όλοι οι πολιτισμοί των περασμένων 10 χιλιάδων και περισσοτέρων ετών. Εν αντιθέσει (σε μια ασύλληπτη αντιστροφή της πραγματικότητος και καταπάτηση της λογικής και της Φύσεως), τα παιδιά συμπληρώνουν την ευτυχία των ομοφυλ(οφίλ)ων ζευγαριών, οπότε αυτά έχουν κάθε δικαίωμα να αποκτήσουν παιδιά με όποιον τρόπο επιθυμούν!
  • Άλλες «μελέτες» δείχνουν ότι τα παιδιά αποτελούν τροχοπέδη για ένα ζευγάρι (στην Δύση), καθώς του απαγορεύουν την απόλαυση της ζωής μέσω της αλόγιστης σπατάλης χρήματος, χρόνου και ενέργειας σε ταξίδια και διάφορες υλιστικές απολαύσεις.
  • Εάν δεν έχετε πεισθεί απ’ αυτά τα «επιχειρήματα», υπάρχει πάντα και ο εκφοβισμός. Αναλογισθείτε εάν πραγματικώς επιθυμείτε να φέρετε παιδιά σε έναν κόσμο που καταστρέφεται από την «κλιματική αλλαγή», από την εξάντληση των φυσικών πόρων, από την επιθετικότητα της Ρωσίας και της Κίνας, από τις αναδυόμενες πανδημίες. Για όλα αυτά υπεύθυνος είναι ο λευκός. Γιατί να τον αναπαράγουμε όταν μόνο δεινά έχει προκαλέσει;
  • Μήπως καλύτερα να αφήσουμε τον πλανήτη, και συγκεκριμένα τις πατρίδες μας, στην διάθεση των «δυστύχων προσφύγων/μεταναστών»; Ίσως αυτοί καταφέρουν να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους, μιας και οι αφροασιάτες, σε μια ακόμη αντιστροφή της πραγματικότητος και της φυσικής τάξεως, δικαιούνται να τεκνοποιούν αφειδώς, χωρίς κανείς να προσπαθεί έστω και προσχηματικώς να δικαιολογήσει αυτό τους το δικαίωμα.
  • Εν πάση περιπτώσει, εάν παρ’ όλα αυτά επιμένετε να αποκτήσετε παιδιά, ένα παιδί είναι αρκετό ώστε να σας προσφέρει την εμπειρία της μητρότητος/πατρότητος. Δεν χρειάζεσθε τα έξοδα και τις σκοτούρες που επιφέρουν τα πολλά παιδιά.

Σε αυτή την λίστα της παράνοιας πρέπει πλέον να προσθέσουμε το ακόμη πιο εξωφρενικό «επιχείρημα» της υποκαταστάσεως των παιδιών από κατοικίδια, ήτοι της υποκαταστάσεως ανθρώπων από ζώα! Τα γατιά και τα σκυλιά δεν διαφέρουν κατ’ ουσίαν από τα μωρά! Εάν έχετε ένα κουτάβι ή ένα γατάκι, είναι σχεδόν το ίδιο με το να έχετε ένα παιδί! Η μόνη διαφορά είναι ότι το «περιβαλλοντικό αποτύπωμα» ενός κατοικιδίου είναι μικρότερο από αυτό ενός παιδιού. Άρα βοηθάμε και τον πλανήτη προτιμώντας «ζώα συντροφιάς» αντί παιδιών!

Αν και αυτό το γελοιωδέστατο «επιχείρημα» δεν μπορεί βεβαίως να γίνει αποδεκτό συνειδητώς, παρά μόνο από τον σκληρό πυρήνα των ψυχοπαθών «φιλόζωων», ο στόχος της σχετικής προπαγάνδας είναι η ύπουλη πλύσις εγκεφάλου ώστε η μάζα να συνηθίσει και να δεχθεί σταδιακώς ως δεδομένη την ιδέα και την εικόνα της υπάρξεως κατοικιδίων σε κάθε σπίτι απ΄ όπου απουσιάζουν παιδιά.

Η συνδυαστική επίδραση όλων των «επιχειρημάτων» που παραθέσαμε στο υποσυνείδητο των μαζών είναι δεδομένο ότι επιφέρει τα επιθυμητά για το Σύστημα αποτελέσματα. Αυτό είναι κάτι που βλέπουμε ήδη να συμβαίνει εδώ και δεκαετίες, με τις εξελίξεις στο κρίσιμο θέμα των γεννήσεων στην Δύση να βαίνουν διαρκώς προς το χειρότερο, χρόνο με τον χρόνο. Όταν ο μέσος δυτικός άνθρωπος, και ειδικώς η γυναίκα ως πιο αδύναμη και ευκόλως χειραγωγήσιμη, βομβαρδίζεται καθημερινώς πανταχόθεν και ποικιλοτρόπως, με διάφορα «επιχειρήματα» εναντίον της τεκνοποιήσεως, τότε σίγουρα ένα ή περισσότερα απ’ αυτά τα «επιχειρήματα» θα αγγίξει τις εσωτερικές αδυναμίες και φοβίες του ή τα εμφυτευμένα «πιστεύω» και τις κατασκευασμένες «ανάγκες» του, πείθοντας τον να ακολουθήσει τις επιταγές του Συστήματος.