Ἡ Σουηδὴ ἐπίτροπος Ἐσωτερικῶν Ὑποθέσεων καὶ Μεταναστεύσεως τῆς Ε.Ε. Ylva Johansson ὁμιλεῖ ἀνοιχτὰ ἀπὸ τὴν Ἀθήνα περὶ ἀνάγκης ἀντικαταστάσεως τῶν Εὐρωπαϊκῶν λαῶν!

Η Σουηδή επίτροπος Εσωτερικών Yποθέσεων και Μεταναστεύσεως της Ε.Ε. Ylva Johansson, σημαίνον στέλεχος του σουηδικού σοσιαλοδημοκρατικού κόμματος, εξηγεί απροκάλυπτα το σχέδιο αντικαταστάσεως των Ευρωπαϊκών πληθυσμών από μετανάστες προερχόμενους από όλα τα μέρη της γης.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί πρέπει να αντικατασταθούν από αλλόφυλους, απεφάνθη η επίτροπος της Ε.Ε. Ylva Johansson σε ένα συνέδριο στην Αθήνα στις 8/1/2024, διατεινομένη πως η Ευρώπη κινδυνεύει να λιμοκτονήσει αν δεν ανοίξει τα σύνορά της σε περισσότερους μετανάστες.

Ομιλεί ανοιχτά περί της αντικαταστάσεως των Ευρωπαϊκών λαών

Θα ευχόμουν πραγματικά τα όσα γράφω να ήσαν φαντασιώσεις αλλά δυστυχώς είναι η καθαρή αλήθεια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι δηλώσεις της συμπίπτουν με την ταυτόχρονη θεατρική προσπάθεια του κόμματός της στην Σουηδία να πείσει το κοινό πως οι σοσιαλοδημοκράτες επεδίωκαν ανέκαθεν αυστηρή μεταναστευτική πολιτική. Βλέπουμε, επίσης, επανειλημμένως ότι διάφοροι αντιρατσιστές αντικρούουν με μένος κάθε φωνή που ισχυρίζεται ότι εν εξελίξει τελεί η αντικατάσταση των Ευρωπαϊκών λαών, παρ᾿  ότι η καθ’ όλα πολιτική αρμόδιος επί του θέματος ισχυρίζεται απερίφραστα ότι αυτό ακριβώς επιδιώκει μέσω του ρόλου της ως επιτρόπου μεταναστεύσεως της Ε.Ε.

Τι ακριβώς λέει; Ορίστε μερικά αποσπάσματα:

«Η αλήθεια είναι ότι χωρίς την μετανάστευση θα είχαμε λιμοκτονήσει…εντός ενός μέσου έτους έρχονται περίπου 3.5 εκ (!)  νόμιμοι μετανάστες και περίπου 300.000 παράνομοι, το 10% των νομίμων. Η νόμιμη μετανάστευση λειτουργεί πολύ καλά μπορώ να πω αλλά δεν αρκεί. Για λόγους δημογραφικούς, ο αριθμός των Ευρωπαίων σε εργάσιμη ηλικία θα μειωθεί κατά ένα εκατομμύριο τον χρόνο! Μειώνεται ήδη με ένα εκ. τον χρόνο! Αυτό σημαίνει ότι η παράνομη μετανάστευση πρόκειται αντιστοίχως να αυξηθεί με περίπου ένα εκ. τον χρόνο – και αυτό είναι πραγματική πρόκληση.»

«Χωρίς μετανάστευση θα λιμοκτονήσουμε», ισχυρίζεται η επίτροπος Ylva Jojansson. Θέλει να αυξήσει τον αριθμό μεταναστών κατά 25% και άνω για λόγους δημογραφικούς. O συρρικνούμενος Ευρωπαϊκός πληθυσμός σε εργασιακή ηλικία θα αντικατασταθεί, εκατομμύριο προς εκατομμύριο. Αυτό ήταν το μήνυμα από την Ελλάδα την Δευτέρα – Per Gudmundson pic.twitter.com/VIeAKyMQIb

Η παραδοχή ότι ο γηγενής πληθυσμός μειώνεται αριθμητικώς και θα πρέπει να αντικατασταθεί από ξένους είναι ο ακριβής ορισμός της  έννοιας «αντικατάσταση των λαών».

Δεν υφίσταται, λοιπόν, καμμία αμφιβολία ότι η αντικατάσταση των λαών λαμβάνει χώρα εδώ και τώρα και πως έχει ενορχηστρωθεί και σχεδιασθεί προ καιρού εκ μέρους των πολιτικών και άλλων δυνάμεων στα κέντρα εξουσίας.

Σαδίστρια που μισεί την Ευρώπη

Η ιδέα ότι η αναμενόμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού στην Ευρώπη και την Σουηδία θα λυθεί με μαζική μετανάστευση αλλοφύλων είναι καθαρή μπαρούφα. Όχι μόνο καταστρέφει την εθνική, πολιτιστική και κοινωνική συνοχή των ευρωπαϊκών κρατών που στοχοποιεί αλλά και απομυζεί ως επί το πλείστον τις χώρες προελεύσεως των μεταναστών από απαραίτητα εργατικά χέρια. 

Εάν, τώρα, καταφέρουμε να εξειδικεύσουμε τις μεταναστευτικές ροές σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελούνται αποκλειστικώς από μετανάστες με τις επιζητούμενες από την πλευρά των ευρωπαϊκών χωρών δεξιότητες – που είναι αδύνατον -, θα στερήσουμε τότε το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό από τις χώρες όπου εκπαιδεύθηκε – χώρες που συνήθως είναι εξαρτημένες από ευρωπαϊκές δωρεές και οικονομική στήριξη! Ο μύθος πως η μαζική μετανάστευση θα σώσει την ευρωπαϊκή ευημερία έχει διαψευσθεί χίλιες φορές και τελευταία, προ μερικών ετών, από τον Γερμανό καθηγητή Bernd Raffhuschen, ο οποίος διεπίστωσε ότι η Γερμανία «είναι μέσα» 600 δις ακριβώς συνεπείᾳ της μεταναστεύσεως. Η αλήθεια ως γνωστόν, όμως, ουδέποτε ενδιέφερε τους Σουηδούς σοσιαλοδημοκράτες. Πρέπει κανείς να είναι ηλίθιος ή/και σαδιστής (το οποίον επί της ουσίας και συνιστά τον ορισμό του σοσιαλοδημοκράτου!) για να νομίζει πως κάτι τέτοιο αποτελεί καλήν ιδέα..

Προσέξτε επίσης ότι στο βίντεο η Johansson χαζογελάει ειρωνικά κάθε φορά που λέει ότι οι Ευρωπαίοι πρέπει να αντικατασταθούν. Το απολαμβάνει πραγματικά. Από την αρχή της πολιτικής της καριέρας στην κομμουνιστική νεολαία την δεκαετία του 1980 παρακινούνταν από άκρατο μίσος για τον αυτοκαθορισμό και την εθνική κυριαρχία των ευρωπαϊκών λαών. Αφ᾿   ότου δε διωρίσθη επίτροπος της Ε.Ε. υπό της κυβερνήσεως του Stefan Löfven, άδραξε την ευκαιρία για να αφιερώσει τον χρόνο και τις δυνάμεις της προς επίτευξιν των προσωπικών της στόχων και επιθυμιών για την αντικατάσταση των ευρωπαίων υπό αλλοφύλων σε ευρωπαϊκό πια επίπεδο. Κατά πάσαν πιθανότητα η επίτροπος Johansson θα αντικατασταθεί μετά τις εκλογές του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, φέτος, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η Σουηδία θα στείλει κάποιον στοιχειωδώς καλύτερο.

Dan Eriksson

Πρόεδρος συλλόγου «Ελεύθερη Σουηδία»

ΠΗΓΗ