Η Πατρίδα σε κίνδυνο: κατάρρευση των γεννήσεων και εισβολή λαθροεποίκων συνιστούν θανάσιμο βρόχο!

Η πρώτη ανάρτησή μας για το νέο έτος 2023 επιλέγουμε σκοπίμως να έχει ως θέμα της την συνταρακτική εικόνα της δημογραφίας. Διότι αποτελεί ζήτημα υπαρξιακής απειλής για τον Ελληνισμό!

Άκρως ανησυχητικά είναι λοιπόν τα στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν μετά την πρόσφατη απογραφή του «μονίμου πληθυσμού της Ελλάδος». Σύμφωνα με αυτά, ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 380.000! Ποτέ άλλοτε στη νεότερη ιστορία της Πατρίδος μας, δεν υπήρχε παγιωμένη τάση μειώσεως του πληθυσμού και μάλιστα τέτοιας κλίμακος!

Ενδεχομένως, επιδερμικώς κρίνοντας, θα έσπευδε κάποιος να αποδώσει το πρόβλημα αυτό στην μετανάστευση πολλών νέων Ελλήνων σε χώρες του ευρωπαϊκού βορρά κατά τα χρόνια της οικονομικής κρίσεως. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι βαθύτερο διότι έρχεται κατά βάσιν ως αποτέλεσμα του δραματικού ελλείμματος των γεννήσεων και της απελπιστικά χαμηλής γονιμότητος του γηγενούς πληθυσμού (δείκτης γεννητικότητας). Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε από το γεγονός ότι ο ελληνικός πληθυσμός εντός ενός μόλις έτους μειώθηκε κατά 39.933 λόγω της (σταθερής εδώ και δεκαετίες πια) υπεροχής των θανάτων έναντι των γεννήσεων! (https://www.kathimerini.gr/society/561654679/meiothike-o-plithysmos-ligoteres-genniseis/).  Η φετινή μείωση του πληθυσμού δεν αποτελεί βεβαίως καινούριο φαινόμενο καθώς τα πρώτα σημάδια της τάσης που εξελίσσεται πια σε πληθυσμιακή κατάρρευση, κατέστησαν ορατά από την δεκαετία του 1990 (στην πραγματικότητα ήδη από την δεκαετία του 1980) όπως φαίνεται και στο ακόλουθο βίντεο της ΕΛΣΤΑΤ: https://www.youtube.com/watch?v=fpuIRCSpSZg.

Σύμφωνα όμως με τον φιλελέφτ (πολιτική-οικονομική-δημοσιογραφική) εσμό των φαύλων διαχειριστών της εξουσίας που (κατά δήλωση και του πρωθυπουργού!) έχει ως κύριο στόχο την καταπολέμηση του «νατιβισμού» (…) δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την υπογεννητικότητα καθώς «λύση» του δημογραφικού προβλήματος υπάρχει: καταφθάνει καθημερινά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου!!! Η κυβέρνηση των «νοικοκυραίων» φροντίζει άλλωστε για την απρόσκοπτη, ασφαλή και όσο το δυνατόν «αθόρυβη» μεταφορά των μεταναστών/λαθροεποίκων και για την σιωπηρή διάχυσή τους στην ελληνική ενδοχώρα, ενώ παράλληλα κατασκευάζει (και ετοιμάζει για να λειτουργήσει) τεράστιες δομές – στην πραγματικότητα πρόκειται για κανονικές πόλεις, μεγάλου μάλιστα μεγέθους, οι οποίες προβλέπεται να υποδεχτούν τα επόμενα κύματα ασιατών και αφρικανών λαθροεποίκων στα (στρατιωτικώς απειλούμενα από την Τουρκία) νησιά του ανατολικού Αιγαίου!

Αξίζει όμως να κοιτάξουμε προσεκτικά κάποια στοιχεία που αφορούν την μετανάστευση στον χώρο του Αιγαίου όπως τα δημοσιοποιεί στην ιστοσελίδα της η πολύ δραστήρια ΜΚΟ Aegean Boat Report.

Προτού κοιτάξουμε όμως τα στοιχεία αξίζει να δούμε ποια είναι η συγκεκριμένη ΜΚΟ που συντάσσει τις τόσο λεπτομερείς αυτές εκθέσεις. Με πρώτη ματιά, κρίνοντας από το κόκκινο χρώμα και από τον τύπο του θυρεού της προμετωπίδας της, θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για κάποια κρατική υπηρεσία, πιθανότατα τουρκική. Η πραγματικότητα δεν απέχει πολύ από αυτό καθώς πρόκειται για μια νορβηγική Μ.Κ.Ο. η οποία δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία, η οποία διαθέτει (όπως φαίνεται από τον λογαριασμό της στο twitter) εκπληκτικά ακριβείς πληροφορίες (με ακρίβεια χρόνου και γεωγραφικών συντεταγμένων!) σχετικά με τις απόπειρες παρανόμου εισόδου μεταναστών στα ελληνικά χωρικά ύδατα (επιτυχείς ή ανεπιτυχείς). Επιπροσθέτως, σταθερά (και πάντοτε οργισμένα) καταγγέλλει το ελληνικό λιμενικό για επαναπροωθήσεις πλοιαρίων με μετανάστες  προς την Τουρκία ενώ παραλλήλως «εγκωμιάζει» τις «φιλάνθρωπες» προσπάθειες του τουρκικού λιμενικού για την «διάσωση» των (επαναπροωθηθέντων) ταλαίπωρων και κατατρεγμένων «ναυαγών»…

Η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο., καίτοι ασκεί δραστηριότητα που ισοδυναμεί με την διενέργεια κατασκοπείας εις βάρος της Ελλάδος,  έχεις το θράσος να διαμαρτύρεται όταν κάποια μέλη της (προσοχή, όχι ολόκληρη η Μ.Κ.Ο., όπως θα έπρεπε) διώκονται από την ελληνική δικαιοσύνη.

Σε αυτό το σκηνικό υβριδικού πολέμου της Τουρκίας, που έχει ως αιχμή τους εργαλειοποιημένους λαθροεποίκους τους οποίους συγκεντρώνει η Τουρκία απ’ όλες τις μουσουλμανικές χώρες όπου ασκεί επιρροή (όχι μόνο λόγω των εισβολών της σε Ιράκ, Συρία, Λιβύη, αλλά και μέσω του πυκνού δικτύου των τουρκικών αερογραμμών με τα φτηνά εισιτήρια και την απουσία βίζας αλλά και των δικτύων λαθροδιακινητών που οι υπηρεσίες της οργανώνουν και υποστηρίζουν) , προκαλεί θυμηδία η προσπάθεια του υπουργού «μεταναστευτικής πολιτικής» Μυταράκη, να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές προκειμένου να υποδυθεί …τον εαυτό του (δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=XIFpjQAdkG8) παριστάνοντας μάλιστα τον «κέρβερο» που επιβλέπει και ελέγχει τις Μ.Κ.Ο….

Ας επιτρέψουμε όμως στην περί ης ο λόγος αμαρτωλή ΜΚΟ. Πρόκειται λοιπόν για μία εκ των ποικιλωνύμων ΜΚΟ οι οποίες, με την υποστήριξη του δικτύου του G. Soros και σε αγαστή συνεργασία με το καθεστώς Ερντογάν, ενορχηστρώνουν και δρομολογούν εδώ και χρόνια την ισλαμοποίηση της Ελλάδος και όλης της Ευρώπης! Καθώς όμως η απροκάλυπτα ανθελληνική και φιλοτουρκική δράση της συγκεκριμένης ΜΚΟ ξεπέρασε κάθε όριο, κινητοποιήθηκαν επιτέλους οι εισαγγελικές αρχές (της Κω συγκεκριμένα), που άσκησαν ποινική δίωξη (με κακουργηματικού επιπέδου κατηγορία) για σύσταση εγκληματικής οργανώσεως και διευκόλυνση εισόδου μεταναστών, εις βάρος του ιδρυτού και διευθυντού της, Τόμι Όλσεν, καθώς και εις βάρος του ελληνοφώνου συνεργάτου του, γνωστού και μη εξαιρετέου, Παναγιώτη Δημητρά, διευθυντού του (ανθ-)Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι. (https://www.dimokratiki.gr/22-12-2022/oi-dyo-ypotheseis-se-ko-kai-farmakonisi-poy-odigisan-stin-dioxi-toy-dimitra-gia-kakoyrgima/)

Με βάση όλα τα παραπάνω, δεν μπορούμε ασφαλώς να θεωρήσουμε τα παρουσιαζόμενα στοιχεία ως ακριβή ή αξιόπιστα, είναι όμως αξιοσημείωτα και ενδεικτικά. Σύμφωνα λοιπόν με την Aegean Boat Report , ολόκληρο το 2022 «αφίχθησαν» 11.496 μετανάστες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Εξ αυτών, 7.352 μετεφέρθησαν στην ενδοχώρα ενώ στα νησιά παραμένουν ακόμα 4.735.

Προφανώς η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη! Οι Έλληνες δεν πρέπει να εφησυχάζουν διότι αν κάτι δείχνει να έχει βελτιωθεί υπό την παρούσα κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια είναι μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση της εισβολής των βαρβάρων, δηλαδή η επιμελής συγκάλυψη της πραγματικότητος. Σε αντίθεση με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που διαφήμιζε το άνοιγμα των συνόρων και την εκ μέρους του ανοιχτή υποστήριξη των ανθελληνικών δικτύων μεταφοράς των ορδών της ανατολής, η νυν κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια διαδικασία, ωστόσο, στα μουλωχτά. Στα λόγια υποτίθεται ότι προσπαθεί να αναχαιτίσει την εισβολή, στην πράξη όμως την επιτρέπει, απλώς φροντίζει να ελέγχει τους ρυθμούς των εισροών και κυρίως επικοινωνιακή κάλυψη ώστε να μην ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά της, ούτως ή άλλως αποχαυνωμένης και αποπροσανατολισμένης ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου να μην δυσαρεστείται μέρος της εκλογικής πελατείας της ΝΔ που αντιτίθεται στην λαθρομετανάστευση. Αυτό είναι το μόνο μέλημα. Επί της ουσίας τίποτε δεν έχει αλλάξει, ή μάλλον έχει αλλάξει προς το χειρότερο, διότι αυτή η σιωπηλή Άλωση καθίσταται πιο ύπουλη εφ’ όσον συντελείται με τρόπο που γίνεται δυσκολότερα αντιληπτός.

ΕΛΛΑΣ ΞΥΠΝΑ!