Παγκόσμιος υπερπληθυσμός – Ευρωπαϊκή πληθυσμιακή κατάρρευση: η πραγματική οικολογική τραγωδία που απειλεί τον πλανήτη γη!!

Πέρασε σχεδόν απαρατήρητη μία είδηση τεραστίας σημασίας. Όπως ανεκοινώθη, διά στόματος του Γενικού Γραμματέως του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, με έναν τόνο περίπου θριαμβευτικό (;), ένα μωρό που γεννήθηκε στις 15.11.2022, ήταν αυτό που έκανε τον παγκόσμιο πληθυσμό να ξεπεράσει τον αριθμό – ορόσημο των 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων! Το μωρό αυτό, σύμφωνα με τον Γκουτιέρες, γεννήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία κάτι προφανώς συμβολικό προκειμένου να επισημανθεί ότι η συντριπτική πλειονότητα των περιοχών της γης που ευθύνονται για αυτή την πληθυσμιακή έκρηξη του πλανήτη είναι περιοχές που κατοικούνται από μη λευκούς. Στην περίπτωση της Δομινικανής Δημοκρατίας εν προκειμένω, δηλαδή ενός κράτους της Καραϊβικής, λιγότερο από το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι λευκοί (απόγονοι αποίκων) ενώ τα δύο τρίτα είναι νέγροι και μιγάδες…

Αυτό που (θα έπρεπε να) προκαλεί μεγάλη ανησυχία είναι ότι ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν για πολλούς αιώνες περίπου σταθερός, από περίπου το 1800 και μετά η αύξηση του πληθυσμού της γης υπήρξε ραγδαία. Ενώ έως τότε, έως δηλαδή το 1800, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, οι κάτοικοι της γης δεν ξεπερνούσαν το 1 δισεκατομμύριο, μέσα σε μόλις εκατόν πενήντα χρόνια, ήτοι το 1950, ο παγκόσμιος πληθυσμός εκτοξεύθηκε στα 2,5 εκατομμύρια, το 1960 έφτασε τα 3 δισεκατομμύρια, το 1974 τα 4 δισεκατομμύρια, το 1987 τα 5 δισεκατομμύρια, το 1999 τα 6 δισεκατομμύρια και το 2011 τα 7 δισεκατομμύρια για να φθάσει σήμερα στα 8 δισεκατομμύρια, όπως προανεφέρθη.

Σε περίπου 15  χρόνια από σήμερα, ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φθάσει στα 9 δισεκατομμύρια, κάτι που υπολογίζεται να γίνει το 2037. Όπως προβλέπουν τα στοιχεία του ΟΗΕ, ο παγκόσμιος πληθυσμός τη δεκαετία του 2080 θα φτάσει τα 10,4 δισεκατομμύρια!!!

Καλείται να αναλογισθεί κανείς ως πού μπορεί να φθάσει αυτή η πληθυσμιακή μεγέθυνση και αν ο πλανήτης γη θα είναι βιώσιμος υπό τέτοιες συνθήκες.

Τα ζοφερά στοιχεία, με τις απελπιστικές προοπτικές που προοιωνίζουν, δεν σταματούν εδώ. Περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού κατοικεί σε μόλις επτά χώρες (Κίνα, Ινδία, ΗΠΑ, Ινδονησία, Πακιστάν, Νιγηρία και Βραζιλία). Οι  ΗΠΑ είναι δηλαδή το μόνο κράτος εξ αυτών όπου ένα σεβαστό ποσοστό του πληθυσμού έχει (ακόμα) λευκή καταγωγή (ποσοστό το οποίο βαίνει μειούμενο προϊόντος του χρόνου – ήδη σε κάποιες πολιτείες οι λευκοί αποτελούν μειονότητα!). Περισσότερη από τη μισή αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού ως το 2050 υπολογίζεται ότι θα προέρχεται μόνο από 8 χώρες, σύμφωνα με τον ΟΗΕ: τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, την Ινδία, τη Νιγηρία, το Πακιστάν, τις Φιλιππίνες και την Τανζανία, χώρες, δηλαδή, κατοικούμενες από νέγρους ή ασιάτες! Όπως όλοι γνωρίζουμε από την εμπειρία μας, πλείστοι των λαθρομεταναστών-εποίκων των τελευταίων δεκαετιών προέρχονται από κάποιες από τις ανωτέρω χώρες (κυρίως από Πακιστάν, Νιγηρία και Αίγυπτο).

Ενώ έχει υπολογισθεί ότι κάθε χρόνο ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται κατά 70 περίπου εκατομμύρια (!), το 80% αυτής της αύξησης εντοπίζεται στις φτωχότερες χώρες, ήτοι σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας – κυρίως μουσουλμανικές!

Στην Αφρική ειδικά καταγράφονται τα υψηλότερα ποσοστά γονιμότητας και ο μεγαλύτερος ρυθμός αυξήσεως του πληθυσμού – πραγματική πληθυσμιακή έκρηξη! Ήδη το Λάγκος της Νιγηρίας αναμένεται να γίνει η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του κόσμου!

Ενώ λοιπόν ο λεγόμενος «τρίτος κόσμος», ήτοι, οι χώρες που κατοικούνται από μελαμψές φυλές μεγεθύνεται πληθυσμιακώς με ραγδαίους ρυθμούς, οι κατοικούμενες από λευκούς χώρες και ιδίως οι χώρες της Ευρώπης, φθίνουν πληθυσμιακώς, γηράσκουν και μαραζώνουν δημογραφικώς. Ως γνωστόν, ο δείκτης γεννήσεων (ως μέσος όρος) στην Ευρώπη βρίσκεται σταθερά κάτω από το 1,5 (χρειάζεται 2,1 για να μένει ο πληθυσμός σταθερός – στην Ελλάδα έχει πέσει κάτω του 1,2!). Οι μόνες χώρες της Ευρώπης που πλησιάζουν τον μαγικό αριθμό «2» στον δείκτη γεννήσεων είναι οι χώρες που φιλοξενούν μεγάλο αριθμό τριτοκοσμικών μουσουλμάνων μεταναστών (π.χ. Γαλλία, Σουηδία) πράγμα που φανερώνει ότι η όποια αύξηση των γεννήσεων προέρχεται από αλλόφυλους και συνιστά, στην πραγματικότητα αντικατάσταση του πληθυσμού κατά τρόπο ώστε να μιλάμε πλέον π.χ. για «Σουηδική Αραβία»…

Σύμφωνα με υπολογισμούς, αν μέσα στα επόμενα τέσσερα λεπτά πρόκειται να γεννηθούν 1000 παιδιά, η κατανομή τους θα είναι ως εξής: 172 στην Ινδία, 103 στην Κίνα, 57 στη Νιγηρία, 47 στο Πακιστάν – 52 μόνον σε όλη την Ευρώπη! Δηλαδή, σ΄ όλη την Ευρώπη θα συμβούν λιγότερες γεννήσεις από εκείνες που θα πραγματοποιηθούν μόνον στη Νιγηρία! Είναι ενδεικτικό – και τραγικό – ότι το 2021 ο πληθυσμός της Ευρώπης συρρικνώθηκε κατά 1,4 εκατομμύρια, η μεγαλύτερη μείωση σε οποιαδήποτε ήπειρο από το 1950! Η ίδια ασθένεια της εθνικής αυτοεξαλείψεως διά της δραματικής υπογεννητικότητος που πλήττει ιδιαιτέρως την Ευρώπη, πλήττει και τις χώρες της Ασίας με τους ευγενέστερους λαούς: την Ιαπωνία και την Κορέα. Είναι ενδεικτικό ότι ανάμεσα στο 1994 και το 2015, ο πληθυσμός της Ιαπωνίας μειώθηκε κατά 11 εκατομμύρια! Για πρώτη φορά, οι Ιάπωνες αγόρασαν περισσότερες πάνες για ενήλικες παρά για μωρά!!! Το ίδιο ισχύει και για τη Νότιο Κορέα πράγμα που έχει τεράστιο αντίκτυπο στον στρατό και εν γένει στην άμυνα των χωρών αυτών.

Η τραγική δημογραφική κατάσταση της Ευρώπης συμπυκνώνεται στην περίπτωση της Ιταλίας που έχει τον μικρότερο δείκτη γεννήσεων στην Ευρώπη. Εκεί ο πληθυσμός σε 50 χρόνια θα μειωθεί στο μισό! Φέτος στην Ιταλία, 121.000 λιγότεροι μαθητές θα μπουν στο σχολείο σε σχέση με πέρυσι και 2.300 τάξεις θα εξαφανιστούν. Πέρσι υπήρχαν 100.000 λιγότεροι μαθητές και 196 σχολεία έκλεισαν. Πέρυσι έκλεισαν 177 σχολεία και 124 την προηγούμενη χρονιά. Κάθε χρόνο η Ιταλία χάνει 1-2% των μαθητών της. Από τα 7,4 εκατομμύρια μαθητές (τελευταία διαθέσιμα στοιχεία: 2021) ο αριθμός υποτίθεται ότι θα μειωθεί μέχρι το 2034 στα 6 εκατομμύρια σε «κύματα» των 110-120.000. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το υπουργείο, 1.301 σχολεία έκλεισαν, τα οποία αντιπροσωπεύουν το 13,3% των 9.769 σχολείων που παραμένουν ενεργά.

Στον αντίποδα, η Υεμένη, μια ασιατική χώρα κατεστραμμένη λόγω εμφυλίου, αναμένεται μέχρι το 2050 να έχει διπλασιάσει τον πληθυσμό της!

Στην περιοχή Σαχέλ της βόρειας και κεντρικής Αφρικής, ο πληθυσμός αναμένεται να φθάσει τα 330 εκατομμύρια, δηλαδή να επταπλασιαστεί σε σχέση με τον πληθυσμό του 2000. Η γειτονική μας Αίγυπτος θα φτάσει τα 190 εκατομμύρια! Η Αλγερία θα φτάσει από τα 42 εκατομμύρια που είναι σήμερα στα 72 εκατομμύρια (από τα οποία τα περισσότερα θα κατευθυνθούν για την Ευρώπη…). Το Μαρόκο επίσης θα αυξηθεί από 36 εκατομμύρια σε 43 εκατομμύρια.

Το Πακιστάν θα μετατραπεί (μάλλον έχει μετατραπεί ήδη) σε ένα νεανικό καζάνι 403 εκατομμυρίων ανθρώπων, σχεδόν όσος είναι ο πληθυσμός ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (448 εκατομμύρια) και η νεολαία του θα κατευθυνθεί στα διάφορα «-σταν» που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην Ευρώπη (π.χ. Londonistan…). Το Αφγανιστάν, μια από τις μεγαλύτερες γεωπολιτικές μαύρες τρύπες μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ το περασμένο καλοκαίρι, θα διπλασιάσει τον πληθυσμό του στα 64 εκατομμύρια.

Καθόλου τυχαίο ότι η συντριπτική πλειονότητα των (λαθρο)εποίκων που διακινούνται από τις διαβολικές ΜΚΟ και σιτίζονται με δαπάνες των Ευρωπαίων φορολογουμένων στις διάφορες «δομές φιλοξενίας» που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, είναι Αφγανοί και Πακιστανοί, οι οποίοι βεβαίως ενέχονται σε καθημερινές εγκληματικές δραστηριότητες – και ιδίως σε βιασμούς – όπως το καθημερινό αστυνομικό δελτίο μαρτυρεί, στην Ελλάδα επί παραδείγματι.

Η Ευρώπη πολύ σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια Βόρεια Αφρική των 318 εκατομμυρίων κατοίκων, χωρίς να υπολογίζονται εκείνοι που κατοικούν κάτω από το τεράστιο υποσαχάριο οροπέδιο. Ένα κολοσσιαίο πληθυσμιακό τσουνάμι αναμένεται μετά βεβαιότητος να ξεσπάσει από εκεί προς την Ευρώπη τα επόμενα χρόνια!

Η Ανατολική Ευρώπη επίσης θα καταρρεύσει αφού ήδη παρουσιάζει τρομακτική  δημογραφική εικόνα: Η Ρουμανία θα χάσει το 22% του πληθυσμού της, ακολουθούμενη από τη Μολδαβία (20%), τη Λιθουανία (17%), την Κροατία (16%) και την Ουγγαρία (16%). Η Le Monde κραυγάζει ότι σήμερα η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη είναι «αντιμέτωπες με την αγωνία της εξαφάνισης». Τα στοιχεία του ΟΗΕ είναι σοκαριστικά:

«Η Βουλγαρία, η οποία από 9 εκατομμύρια κατοίκους τη δεκαετία του 1990 έφτασε στα 6,8 εκατομμύρια το 2022, μπορεί να έχει μόνο 5,2 εκατομμύρια το 2050! Η Σερβία είχε 8 εκατομμύρια κατοίκους κατά την κατάρρευση (sic) του σιδηρού παραπετάσματος. Σήμερα έχει 7,2 εκατομμύρια και θα μπορούσε να πέσει στα 5,8 εκατομμύρια σε τριάντα χρόνια. Την ίδια περίοδο, ο πληθυσμός της Λιθουανίας μπορεί να πέσει από 3,8 εκατομμύρια σε 2,2 εκατομμύρια, της Λετονίας από 2,7 εκατομμύρια σε 1,4 εκατομμύρια».

Η Γαλλία παρουσιάζει εκ πρώτης όψεως καλύτερη δημογραφική εικόνα. Στην πραγματικότητα όμως εκεί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ όσο φαίνονται επιφανειακώς. Ένα αφρικανικό κράτος γεννιέται στην καρδιά της Ευρώπης, όπως έναν μεγάλος ανήρ του 20ου αιώνος είχε προφητικώς προβλέψει. Εκεί το 29,6% του πληθυσμού ηλικίας 0-4 ετών είναι μη ευρωπαϊκής καταγωγής, σε σύγκριση με το 17,1% του πληθυσμού ηλικίας 18-24 ετών. Μη Ευρωπαίοι είναι επίσης το 18,8% των ατόμων ηλικίας 40-44, το 7,6% των ατόμων ηλικίας 60-64 ετών και το 3,1% των ατόμων άνω των 80 ετών, σύμφωνα με το εθνικό ινστιτούτο στατιστικής Insee. Το ινστιτούτο εξέτασε επίσης πρόσφατα τις τρεις τελευταίες γενιές στη Γαλλία: Το 16,2% όλων των παιδιών ηλικίας 0-4 ετών είναι παιδιά ή εγγόνια με βορειοαφρικανική καταγωγή, το 7,3% είναι από την υπόλοιπη Αφρική και το 4% είναι από την Ασία. Ζόφος!

Στη Μασσαλία, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, μεταξύ 30% με 40% του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι. Δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι μέχρι τώρα, το συμβολικό όριο του 50% έχει ήδη ξεπεραστεί, ακόμη και αν δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες αναφορές!

Ο πρώην γενικός γραμματέα του ΟΗΕ, Μπούτρος Γκάλι, στις 22 Μαΐου 2007 παρέθεσε (πολύ προφητικώς) την άποψή του για το μέλλον της Ευρώπης:

«Η άνευ προηγουμένου κατάρρευση του ευρωπαϊκού πληθυσμού και η επιταχυνόμενη γήρανσή του έρχονται σε αντίθεση με την ακόμη πολύ γοργή αύξηση του πληθυσμού στη νότια και ανατολική Μεσόγειο. Αυτό θα οδηγήσει σε πολύ οξείες ανισορροπίες! …. Η μετανάστευση χωρίς προσοχή κινδυνεύει να οδηγήσει σε κατάρρευση τις δυτικές κοινωνίες με αποτέλεσμα πολύ σοβαρά προβλήματα (πολιτισμικό σοκ, νεοαποικιακές δομές, ανεργία κ.ά.)»

Ο δυτικός κόσμος έχει προσφέρει περισσότερο πλούτο και άνεση σε περισσότερους πολίτες από οποιονδήποτε άλλο πολιτισμό στην ιστορία. Είμαστε πρακτικά πλημμυρισμένοι από πόρους, αλλά μας τελειώνουν οι άνθρωποι, ο μόνος πραγματικά αναντικατάστατος πόρος…

Η Ρωσία είναι το πιο προφανές παράδειγμα: Είναι η μεγαλύτερη χώρα της γης, είναι γεμάτη φυσικούς πόρους, αλλά πεθαίνει: Ο πληθυσμός της μειώνεται καταστροφικά. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα είναι πλέον πρόεδρος της Ρωσίας όταν η χώρα του θα έχει χάσει περίπου 15 εκατομμύρια κατοίκους και το ένα τρίτο έως το ήμισυ αυτών που θα απομείνουν θα είναι Μουσουλμάνοι!

«Ας μιλήσουμε για τα ρωσικά δημογραφικά στοιχεία. Όπως μπορείτε να δείτε, τεράστιες εκτάσεις στη Σιβηρία και την ευρωπαϊκή Ρωσία ερημώνουν. Υπάρχουν δύο παράγοντες πίσω από αυτό. Πρώτον, η χαμηλή γονιμότητα. Τα μόνα μέρη με φυσική ανάπτυξη είναι οι μουσουλμανικές περιοχές…»

Το επίσημο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, η Πράβντα, έθεσε το ίδιο ερώτημα: «Θα γίνει το Ισλάμ η κυρίαρχη  θρησκεία στην Ρωσία μέχρι το 2050;».

«Κοιτάξτε την εξέλιξη του πληθυσμού στην Ευρώπη, όπου ο αριθμός των Μουσουλμάνων αυξάνεται όπως και τα κουνούπια. Κάθε δυτική γυναίκα στην Ε.Ε. παράγει, κατά μέσο όρο, 1,4 παιδιά. Κάθε Μουσουλμάνα στις ίδιες χώρες παράγει 3,5 παιδιά. Μέχρι το 2050, το 30% του ευρωπαϊκού πληθυσμού θα είναι Μουσουλμάνοι… Ο τρόπος σκέψης μας στο Ισλάμ έρχεται σε αντίθεση με τον δυτικό τρόπο σκέψης. Σήμερα, είναι ο δικός μας τρόπος σκέψης που έρχεται να αποδείξει ότι είναι ισχυρότερος από τον δικό σας».

Ήδη σήμερα, το Ισλάμ είναι η κυρίαρχη θρησκεία στις Βρυξέλλες.

Ο Αλγερινός συγγραφέας  Boualem Sansal δήλωσε πρόσφατα στο γαλλικό ραδιόφωνο:

«Η Γαλλία έκανε συμφωνίες με τους ισλαμιστές: στη Γαλλία κάποτε υπήρχαν 10 τζαμιά, σήμερα 3.000, και η Αραβία και το Κατάρ χρηματοδοτούν τον εξισλαμισμό των προαστίων. Η γαλλική κυβέρνηση έχει συγκλονιστεί».

 «Το Ισλάμ είναι μια αυξανόμενη κοινωνική δύναμη στη δεύτερη πόλη της Βρετανίας», τιτλοφορείται ένα άρθρο από τον Economist, αναφερόμενος στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας μετά το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, όπου ο μουεζίνης καλεί τους πιστούς στην προσευχή. Ένα μικρό πορτραίτο μιας κατακτημένης πόλης:

 «Στα 200 τζαμιά της πόλης, οι μουσουλμάνοι έρχονται όχι μόνο για να προσευχηθούν αλλά και για να αγοράσουν βιβλία, να λάβουν οδηγίες, να παντρευτούν, να χωρίσουν και να θάψουν τους νεκρούς τους. Κάθε χρόνο εκατοντάδες άνθρωποι απευθύνονται στο “συμβούλιο της σαρίας”, το οποίο διαχειρίζεται το οικογενειακό δίκαιο».

Όταν ξεκίνησε το ετήσιο φεστιβάλ Εΐντ του Μπέρμιγχαμ το 2012, το παρακολούθησαν 20.000 πιστοί. Το 2014 ήταν 40.000. το 2015, 70.000. Το 2016, 90.000. Το 2017, 100.000. Το 2018, 140.000. Στη συνέχεια, ο κορωνοϊός σταμάτησε όλες τις μεγάλες συγκεντρώσεις. Τώρα αυτές ξαναρχίζουν.

Ο πληθυσμός του Μπέρμιγχαμ θα είναι σύντομα κατά το ήμισυ μουσουλμανικός. «Οι Μουσουλμάνοι στο Μπίγμιγχαμ το 2018 αντιστοιχούσαν στο 27% του πληθυσμού», σημειώνει η Birmingham Mail. «Ο αριθμός των Μουσουλμάνων αυξήθηκε από το 21% του 2011». Το Business Live αποκάλυψε ότι ο αριθμός των παιδιών μουσουλμάνων στην πόλη έχει ξεπεράσει τον εκείνων των χριστιανών:

«Εκτός από το Μπίμιγχαμ, το Ισλάμ είναι πλέον η κυρίαρχη θρησκεία μεταξύ των παιδιών στο Λέστερ, το Μπράντφορντ, το Λούτον, το Slough και τους δήμους του Λονδίνου Νιούχαμ, Ρεντμπριτζ και Τάουερ Χάμλετς».

«[Τ]α Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα φθάσει στο αποκορύφωμα των 11 δισεκατομμυρίων ανθρώπων το 2100, τρία δισεκατομμύρια πιο πολύ από ό,τι σήμερα. Η αύξηση θα προέλθει από την υποσαχάρια Αφρική. Ο ασιατικός πληθυσμός θα αλλάξει ελάχιστα. Ο πληθυσμός της Βόρειας Αμερικής θα αυξηθεί κατά 120 εκατομμύρια και ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα μειωθεί κατά 60 εκατομμύρια, λόγω της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Αν δεν αλλάξει το ποσοστό γεννήσεων του 1,5 που χαρακτηρίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση και παραμείνει η σημερινή μετανάστευση του 1 εκατομμυρίου ατόμων ετησίως, μέχρι το τέλος του αιώνα το μερίδιο του μουσουλμανικού πληθυσμού θα φτάσει το 40% κατά μέσο όρο. Ορισμένες δυτικοευρωπαϊκές χώρες θα έχουν ήδη μουσουλμανική πλειοψηφία. Αν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον φθίνοντα πληθυσμό με μετανάστες, θα χρειαστούμε 1,5 εκατομμύριο μετανάστες ετησίως και, μέχρι το τέλος του αιώνα, το 60% του πληθυσμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι μουσουλμάνοι».

Μπροστά σε όλη αυτή την εν εξελίξει κοσμογονία, ποιοι είναι οι «προβληματισμοί» και οι αγωνίες» των Ευρωπαίων πολιτικών, δημοσιογράφων, κλπ; Μα τί άλλο παρά τα «δικαιώματα  των μειονοτήτων» και οι «πολιτικές ένταξης και ενσωμάτωσης»…

Το 1996, ο Samuel Huntington είχε γράψει το περίφημο στο βιβλίο του «Η σύγκρουση των πολιτισμών»:

«Η ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των διαφόρων πολιτισμών αλλάζει: η επιρροή της Δύσης μειώνεται- οι ασιατικοί πολιτισμοί αυξάνουν την οικονομική, στρατιωτική και πολιτική τους δύναμη- ο ισλαμικός κόσμος βιώνει μια δημογραφική έκρηξη με αποσταθεροποιητικές συνέπειες για τις μουσουλμανικές χώρες και τους γείτονές τους- οι μη δυτικοί πολιτισμοί γενικά επιβεβαιώνουν την αξία των δικών τους πολιτισμών».

Δυστυχώς είναι η ακραία αυτοκαταστροφική διάθεση της ίδια της Δύσεως, ένας ιδιότυπος αυτοκτονικός ιδεασμός και ένα επίκτητο σύνδρομο συλλογικής ενοχής που ευθύνεται για αυτή την επερχόμενη καταστροφή. Διότι είναι π.χ. η δυτική ιατρική που δόθηκε απλόχερα στους τριτοκοσμικούς λαούς οι οποίοι χάριν αυτής τώρα αναπαράγονται ως κόνικλοι, έχοντας αυξήσει κατά πολύ το προσδόκιμο ζωής τους σε σύγκριση με προηγούμενες εποχές. Η παιδική θνησιμότητα κάποτε ταλάνιζε τους πληθυσμούς ειδικά στις υποανάπτυκτες χώρες, συγκρατώντας τον πληθυσμό τους Τώρα πλέον, λόγω των δυτικών φαρμάκων και εμβολίων, αυτό έχει υποχωρήσει. Ακόμα και η θνησιμότητα εξαιτίας του AIDS μειώθηκε θεαματικά χάρη στα δυτικά φάρμακα. Κοντολογίς η Δύση με ίδια τα χέρια της βγάζει τα μάτια της και αυτοκαταργείται με τον πιο άδοξο και ανάξιο τρόπο, εντός ολίγων δεκαετιών!

Πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου όχι μόνο μίας φυλής (Λευκής) και ενός πολιτισμού (Ευρωπαϊκού) αλλά τελικά ζήτημα διατηρήσεως της βιοποικιλότητος και εν γένει της ζωής στον πλανήτη γη! Συνεπώς πρόκειται για το σημαντικότερο ζήτημα της υφηλίου, για μία πραγματική οικολογική καταστροφή και όχι για  υποτιθέμενη, όπως η διατυμπανιζόμενη ψευδώς και παραπλανητικώς (υποτιθέμενη) «υπερθέρμανση», στον μύθο της οποίας θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο μας.

Πηγές:

https://ardin-rixi.gr/archives/247232

https://www.protothema.gr/world/article/1307638/i-gi-metra-pleon-8-dis-katoikous-borei-o-planitis-na-tous-sudirisei/