Το κυρίαρχο πολιτικό δόγμα του εξισωτισμού (egalitarianism) εχθρεύεται την φυσική πραγματικότητα!

(Με αφορμή τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού υγείας Δ. Βαρτζόπουλου)

Το παρόν καθεστώς και η πολιτική τάξη (αταξία) που αυτό συνεπάγεται έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του τον ανορθολογισμό και τον αντι-φυσικό και μισαλλόδοξο δογματισμό, ο οποίος τάχιστα οδηγεί την κοινωνία σε τελεία αποσύνθεση. Τα ανωτέρω νοσηρά χαρακτηριστικά του κρατούντος καθεστώτος εμφανίζονται διαρκώς, έρχονται και επανέρχονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, χρωματίζοντας κάθε πτυχή και κάθε έκφανση της πολιτικής ζωής, δηλητηριάζοντάς την. Κάθε τόσο προκύπτουν περιστατικά που δίνουν αφορμή εκδηλώσεως αυτού του φανατικού ανορθολογισμού με επιθετικότητα που ενίοτε αγγίζει την γελοιότητα!

Κάτι τέτοιο συνέβη προ ημερών, με τις δηλώσεις του υφυπουργού υγείας Δ. Βαρτζόπουλου, ο οποίος, έχοντας, πέραν της ιδιότητος του πολιτικού της ΝΔ την ιδιότητα του ψυχιάτρου έκανε το «λάθος» (λάθος που έλαβε από μ.μ.ε. και πολιτικούς διαστάσεις εγκλήματος καθοσιώσεως), να ξεχάσει προσωρινώς την πολιτική του ιδιότητα και να ομιλήσει με την επιστημονική γλώσσα της ψυχιατρικής, αναφέροντας το αυτονόητο: ότι, δηλαδή, οι άνδρες, λόγω των ανδρογόνων ορμονών (τεστοστερόνη) που φέρουν, χαρακτηρίζονται εκ φύσεως από αυξημένη επιθετικότητα σε σύγκριση με τις γυναίκες, στοιχείο που εύλογα εξηγεί στην διάπραξη εγκλημάτων με μεγαλύτερη συχνότητα από άνδρες εναντίον γυναικών παρά το αντίστροφο. Τι ήθελε και το είπε; Ορυμαγδός διαμαρτυριών ξεσηκώθηκε από τον αλλόφρονα κουρδισμένο δημοσιογραφικό και τον πολιτικό συρφετό, που σύσσωμος ζητούσε την κεφαλή του υφυπουργού επί πίνακι, παρά τις προσπάθειές του τελευταίου να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, να εξηγήσει το επιστημονικό περιεχόμενό τους και να «επανορθώσει» κάπως τα λεγόμενά του, λειαίνοντάς τα επί το πολιτικώς «ορθότερον»… Μάταιος κόπος… Οι «ιεροκήρυκες» και «ιεροεξεταστές» της κρατούσης πολιτικής θρησκείας του woke-ισμού τον είχαν ήδη καταδικάσει μετά βδελυγμίας. Ματαίως πάσχιζε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, ότι σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί τις «γυναικοκτονίες» και ότι δεν παρέχει ελαφρυντικά στους «γυναικοκτόνους» (διότι περί αυτού ήταν η βασική κατηγορία που του προσήψαν), αλλά ότι παρουσιάζει αδιάσειστα δεδομένα της ιατρικής επιστήμης που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στην συζήτηση περί της εναντίον των γυναικών βίας.

Ο ανορθολογικός δογματισμός που διαποτίζει το κρατούν καθεστώς εξηγεί τις αλλοπρόσαλλες θέσεις και στάσεις που λαμβάνουν οι εκπρόσωποί του ενώπιον όλων των ζητημάτων στα οποία η απλή φυσική πραγματικότης έρχεται σε σύγκρουση με το κυρίαρχο δόγμα του εξισωτισμού (egalitarianism): αφορά την «ισότητα»/ανισότητα των φύλων, την «ισότητα»/ανισότητα των φυλών, την «ισότητα»/ανισότητα των ανθρώπων εν γένει. Ποια είναι η μόνιμη επωδός των οργισμένων ιεροεξεταστών της σύγχρονης woke ιδεολογικής δικτατορίας; διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους εναντίον του «βιολογισμού», τον οποίο ταυτίζουν με τον απόλυτο «δαίμονά» τους, τον ναζισμό, χωρίς ωστόσο να τεκμηριώνουν την αντίρρησή τους με κάποιο επιστημονικό στοιχείο ή έστω με κάποιο λογικό επιχείρημα. Αντιπαραθέτουν, δηλαδή, ένα αυθαίρετο ηθικιστικό δόγμα και συνθήματα καταδίκης απέναντι τόσο στην επιστημονική αλήθεια (αυτό κατ’ ουσίαν ομολογείται με την επίκληση του όρου «βιολογισμός») όσο και απέναντι στην οφθαλομοφανή και αυταπόδεικτη εμπειρική πραγματικότητα της ανομοιότητος, ήγουν, της ανισότητος που κυριαρχεί παντού στον έμβιο κόσμο! Επίσης, καθώς οι «ιεροεξεταστές» του woke-ισμού ταυτίζουν ό,τι ορίζουν ως «βιολογισμό» με τον ναζισμό, εμμέσως πλην σαφώς, ομολογούν ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί την πολιτική ιδεολογία η οποία ερείδεται όχι επί αυθαιρέτων αντι-φυσικών δογμάτων ηθικιστικής χροιάς (όπως οι αντιφυσικές ιδεολογίες που επεβλήθησαν στον μεταπολεμικό κόσμο) αλλά επί της αδήριτης πραγματικότητος των φυσικών νόμων τους οποίους η επιστήμη (τουλάχιστον η ελευθέρα επιστήμη) ερευνά, μελετά και αξιοποιεί προς όφελος του ανθρώπου.