Ἡ εἰσβολὴ ἀλλοφύλων στὶς Η.Π.Α.

Από τα τέλη του 18ου αιώνος, οπότε οι ΗΠΑ απέκτησαν την ανεξαρτησία τους, έως και λίαν προσφάτως το κράτος αυτό ήταν ένα από τα ελάχιστα στον πλανήτη που, αν και έχουν εμπλακεί σε αναρίθμητους πολέμους, ποτέ δεν είχαν αντιμετωπίσει μαζική εισβολή στα εδάφη τους. Η κυβέρνηση του ανοϊκού ανδρεικέλου Biden, ακολουθώντας τις εντολές του προδοτικού βαθέος κράτους των ΗΠΑ και της παγκοσμίου «ελίτ», φρόντισε να το αλλάξει αυτό μέσα σε ελάχιστα χρόνια.

Αν και η Αμερική κείται μακράν, όπως θα έλεγε ο διαβόητος «εθνάρχης», αν και η Ελλάδα και γενικώτερα η δυτική Ευρώπη έχει δεχθεί την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών τα τελευταία έτη, αν και το κατάπτυστο προδοτικό νομοθέτημα περί της νομιμοποιήσεως των λαθρομεταναστών προμηνύει νέα κύματα εισβολέων εξ Ανατολών, όποιος διαθέτει στοιχειώδη φυλετική συνείδηση (υπό τον ορθό ορισμό αυτής βάσει ιστορίας, παραδόσεως και βιολογίας και όχι διαστρεβλωμένου δῆθεν «ελληνοκεντρισμού») είναι αδύνατον να μην παρακολουθεί με ένα μείγμα οργής και αγωνίας την κολοσσιαίων διαστάσεων μετακίνηση (εισβολή) παρανόμων μεταναστών από την Λατινική Αμερική προς τις ΗΠΑ. Η μετακίνηση αυτή, υποκινούμενη απ’ τις γνωστές μας ΜΚΟ, που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλη την κεντρική και νότια Αμερική, κι έχοντας πάρει το «ελευθέρας» από την νεο-μαρξιστική κυβέρνηση Biden, η οποία έχει αφήσει τα σύνορα με το Μεξικό απροστάτευτα, έχει ήδη φθάσει να περιλαμβάνει το συγκλονιστικό νούμερο των 8 εκατομμυρίων ατόμων! Δίχως υπερβολή, δεκάδες χιλιάδες «μετανάστες» επιχειρούν την διάσχιση των συνόρων καθημερινώς, με κάποιους εξ αυτών πλέον να προέρχονται από χώρες της Ασίας, όπως η Ινδία και το Μπαγκλαντές!

Ίσως, αναλογικώς με τον πληθυσμό, τα 8 εκατομμύρια εισβολέων στις ΗΠΑ να μην εντυπωσιάζουν συγκριτικώς με τα αντίστοιχα νούμερα «μεταναστών» που έχουν εισβάλει στην Ελλάδα ή στην Ιταλία αλλά, για πολλούς λόγους, η εισβολή στις ΗΠΑ αποτελεί ένα ακόμη πιο εξωφρενικό και εξώφθαλμα κατευθυνόμενο φαινόμενο. Συγκεκριμένα, σε καμμία χώρα της Λατινικής Αμερικής δεν διεξάγεται πόλεμος ώστε κάτι τέτοιο να χρησιμοποιηθεί από το Σύστημα, κατά τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της αλλοφύλου εισβολής στην Ευρώπη ο πόλεμος στην Συρία. Ήτοι, προς λείανση των αντανακλαστικών των μαζών και την επιβολή της αποδοχής των «μεταναστών» διά της πλύσεως εγκεφάλου. Παρομοίως, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως επιχείρημα υπέρ της αποδοχής των λαθρομεταναστών οι συνθήκες διαβιώσεως στην Λατινική Αμερική, οι οποίες, αν και φυσικά υστερούν συγκριτικώς εν σχέσει πρὸς των ΗΠΑ, σίγουρα βρίσκονται σε πολύ ανώτερο επίπεδο σε σύγκριση με την υποσαχάρια Αφρική και τις περισσότερες χώρες της Ασίας. Επίσης η μετακίνηση των «μεταναστών» προς τις ΗΠΑ θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα συγκριτικώς με την μετακίνηση προς την Ευρώπη να αποκοπεί, εάν βεβαίως υπήρχε πολιτική βούληση, καθώς προϋποθέτει διέλευση μέσω σχετικώς στενών λωρίδων γης στην Κεντρική Αμερική, σε κράτη των οποίων οι κυβερνήσεις δεν φημίζονται για τον σεβασμό τους στα ανθρώπινα δικαιώματα και που εν πολλοίς είναι ελεγχόμενες από τις ΗΠΑ.

Δεδομένων αυτών των προφανών διαπιστώσεων θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ακόμη και στους αδαείς, ότι το ψυχοπαθές σύστημα διακυβερνήσεως των ΗΠΑ και της Δύσεως γενικότερα δεν χρειάζεται πλέον κανένα πρόσχημα, καμμίαν δικαιολογία, κανέναν στημένο πόλεμο, λιμό ή ξηρασία – ούτε καν την «κλιματική αλλαγή» ως δικαιολογία προκειμένου να εξαπολύσει τις μάζες των «μεταναστών» ως πολιορκητικό κριό των δυτικών κοινωνιών. Εξ ου και ο απλοϊκός τρόπος με τον οποίο η κεντρική διακυβέρνηση των ΗΠΑ παρουσιάζει το φαινόμενο της εκρηκτικής εισροής λαθρομεταναστών στις ούτως ή άλλως απλοϊκώς σκεπτόμενες μάζες των λευκών και των λοιπών σχετικώς πολιτισμένων Αμερικανών (ήτοι Ασιατών της Άπω Ανατολής και μικρές μερίδες Λατίνων) ως κάτι το «αναπόφευκτο».

Παρ’ όλ᾿   αυτά όμως, είναι τόσο πολυάριθμες οι μάζες των εισβολέων και τόσο μεγάλη η διασπορά τους (καθώς προωθούνται προς όλες τις άκρες των ΗΠΑ μετά την είσοδό τους στα νότια σύνορα), ώστε το συντριπτικό ποσοστό των λευκών Αμερικανών αλλά και σημαντικά ποσοστά άλλων φυλετικών ομάδων να αντιδρούν – προς το παρόν με σχετικώς ήπιο τρόπο, ως προς τον πόλεμο που δέχεται η χώρα τους – αλλά ο τρόπος αντιδράσεως μπορεί εύκολα να αλλάξει σε μια χώρα, όπου όλοι κατέχουν όπλα…

Καθώς φαίνεται, η μη αναμενόμενη ανάληψη της εξουσίας από τον Trump το 2017, η οποία σύμφωνα με πολλές ενδείξεις θα είχε επαναληφθεί το 2020 εάν δεν είχε μεσολαβήσει εκτενής νοθεία, καθώς και η πιθανή επανεκλογή του φέτος (εάν δεν του απαγορευθεί πραξικοματικώς η συμμετοχή στις εκλογές και δεν επαναληφθεί η νοθεία), έχουν συνεισφέρει στην επιτάχυνση των εξελίξεων στο μέτωπο της λαθρομεταναστεύσεως, μιας και το Σύστημα προσπαθεί εναγωνίως να καταστρέψει τις ΗΠΑ και όλη την Δύση πριν αντιμετωπίσει οργανωμένες αντιδράσεις.

Ας σημειωθεί βεβαίως ότι ο Trump ή ο Elon Musk και οι δυνάμεις που αντιπροσωπεύουν δεν αποτελούν σε καμμία περίπτωση τους σωτήρες της φυλής μας. Απλώς διαθέτουν την πλέον υπο απηνή διωγμόν τελούσαν κοινήν λογική, ώστε να συνειδητοποιούν ότι η καταστροφή της Δύσεως συνεπάγεται μετά βεβαιότητος την καταστροφή του πλανήτη εν συνόλω.

Μέχρι και πριν λίγα χρόνια ελάχιστοι λευκοί στις ΗΠΑ είχαν ασχοληθεί σοβαρά με την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, καθώς πίστευαν ότι είναι κάτι που δεν τους αγγίζει. Τώρα ισχύει το αντίθετο. Λίγοι λευκοί στην Ευρώπη, και ελάχιστοι στην Ελλάδα, ασχολούνται με την μεγάλη εισβολή στις ΗΠΑ – απορροφημένοι καθώς είναι με τα προβλήματα του δικού τους μικροκόσμου.

     Όμως το Σύστημα δεν πρόκειται να αφήσει καμμία γωνία της Δύσεως όρθια, κανέναν πυρήνα λευκών άθικτο. Ή θα σωθούμε όλοι μαζί, ή θα πέσουμε όλοι μαζί!