Δρέσδη 1945: ἡ φρικαλέα μαζικὴ ἐξολόθρευσις ἀμάχων ὑπὸ τῶν “Συμμάχων” συνεχίζει νὰ ἀποσιωπᾶται…

Από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου 1945 1.100 αμερικανικά και βρετανικά αεροπλάνα άδειασαν πάνω από 4.000 τόνους εμπρηστικών και εκρηκτικών βομβών, ισοπεδώνοντας στην κυριολεξία την πανέμορφη πόλη της Δρέσδης. Το 88% των κτηρίων της καταστράφηκαν, ενώ υπολογίζεται ότι πολὺ πάνω από 35.000 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους. Ο αναθεωρητής ιστορικός Ντέιβιντ  Ίρβινγκ ανεβάζει τους νεκρούς σε 135.000

Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πόσοι σκοτώθηκαν στο μεγαλύτερο έγκλημα των συμμάχων,  τον βομβαρδισμό της Δρέσδης – διότι πέραν των κατοίκων της χιλιάδες άμαχοι από άλλες περιοχές είχαν καταφύγει στην πόλη στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους Σοβιετικούς σφαγείς…

Οι εικόνες ομιλούν από μόνες τους για το μέγεθος της ανείπωτης φρίκης την οποία προκάλεσαν οι «δημοκράτες» «ελευθερωτές», σφαγιάζοντας αθώους αμάχους στην ανοχύρωτη και χωρίς στρατηγικό ενδιαφέρον πόλη της Δρέσδης – πόλη (πραγματικῶν, τότε!) προσφύγων.

Οι αυτουργοί του ολοκαυτώματος της Δρέσδης (αλλά και δεκάδων άλλων παρομοίων ανά την Γερμανία!) είχαν κατόπιν το θράσος να καταδικάσουν τα στελέχη της ηττημένης Ε/Σ Γερμανίας ως εγκληματίες πολέμου!

Σήμερα οι πολιτικοί απόγονοι εκείνων που διέπραξαν το μαζικό έγκλημα της Δρέσδης είναι έτοιμοι, και πάλι στο όνομα της «δημοκρατίας», να αιματοκυλίσουν εκ νέου την Ευρώπη!

Σκηνὲς ἀπὸ τὴν Πορεία Μνήμης στὴν Δρέσδη, προχθὲς στὶς 11. Φεβρ. 2023