Ὁ ἑλληνικὸς λαὸς ἔγκλειστος στὴν ἐντατικὴ … ἐπεξεργασία – ὥστε οἱ Ἐφιάλται κι οἱ εἰσβολεῖς φίλοι τους ν᾿ ἁλωνίζουν!!!

Αποτελεί προφανή διαπίστωση πως ένα καθεστώς, ειδικά όταν έχει υπό τον έλεγχό του όλα τα μέσα ασκήσεως οικονομικοπολιτικής εξουσίας και κοινωνικής επιρροής (βλ. Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως, προβεβλημένους δήθεν «πνευματικούς» ανθρώπους κ.λπ.), θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί εις το έπακρον κάθε νέα κατάσταση που θα προκύψει για να προωθήσει τους σχεδιασμούς του. Όσο επικίνδυνη ή απειλητική και αν φαίνεται αρχικώς η κατάσταση αυτή, γρήγορα το σύστημα θα προσαρμοσθεί και θα αποπειραθεί να εξαγάγει απ’αυτήν το μέγιστο δυνατόν όφελος, όπου και όπως τούτο καθίσταται εφικτό. Το αν και κατα πόσον η προσπάθεια αυτή θα είναι επιτυχής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, πρωτίστως δε από την φύση του φαινομένου και την επικρατούσα κοινωνική κατάσταση.

Έτσι, δεν μας εκπλήσσει καθόλου που η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει εργαλειοποιηθεί στον έσχατο βαθμό (για να εστιάσουμε αποκλειστικώς στα τεκταινόμενα στην Πατρίδα μας) από την κατοχική κυβέρνηση-μαριονέτα των σιελ εθνομηδενιστών. Απετέλεσε δε μάλιστα γι’αυτούς από την αρχή έναν «από μηχανής» θεό, μια μοναδική ευκαιρία να στραφούν τα φώτα της δημοσιότητος, και μαζί τους η ευμετάβλητη συνείδηση των μαζών, μακριά από το φλέγον και υπαρξιακό ζήτημα της αλλοφύλου εισβολής προς άλλο, πολύ ευκολότερο στην διαχείριση.

Πράγματι, ακριβώς την στιγμή που η μειοδοτική απραγία και η προδοτική ενεργητική στήριξη (!) των εισβολέων είχαν αρχίσει να γίνονται αντιληπτές από τις μάζες των εφήμερων ανθρώπων και που η, απροκάλυπτα πλέον, επιθετική κίνηση του Ερντογάν (και οι αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε στον ελληνικό λαό) ανάγκασε την κυβέρνηση να λάβει (προσχηματικά βεβαίως) μέτρα προς την αντίθετη κατεύθυνση για να σωθεί η ίδια, ευρέθη αίφνης η αφορμή ώστε, με κατάλληλα επικοινωνιακά τεχνάσματα, να σβήσει κάθε εστία αντιδράσεως και οι μάζες του λαού να επιστρέψουν στον πολυπόθητό τους λήθαργο. Μια ακόμη απόδειξη της ευκολίας με την οποία, εξαιρέσει ενίοτε κάποιων καταστάσεων θεμελιώδους και ριζικής κρίσεως και συνεπομένης γενικής διεγέρσεως, επιτηδείως χειραγωγείται ο όχλος και η «κοινή γνώμη».

Κι έτσι έχουμε οδηγηθεί στην σημερινή τραγική κατάσταση. Οι Έλληνες σιωπηλοί και κλεισμένοι στα σπίτια τους, «για να καταπολεμηθεί η απειλή του ιού», ενώ η κατ᾿ εξοχήν και μακροπρόθεσμη βιολογική απειλή της αλλοφύλου εισβολής έχει αφεθεί ανεγξέλεγκτη! Η αστυνομία δρα πλέον απροκαλύπτως ως στρατός κατοχής, εξαντλώντας την αυστηρότητά της σε ψαράδες, χειμερινούς κολυμβητές και ηλικιωμένους, ενώ οι μαύρες ορδές των αφροασιατών παρελαύνουν καθημερινώς στους άδειους δρόμους και οι γύφτοι ξεσαλώνουν πλήρως κι εξεγείρονται προκλητικότατα!

Αλλά ιδιαίτερα στα νησία μας η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως ανησυχητική. Ο αναβρασμός και η οργή του λαού που είχε κάπως ξυπνήσει τους τελευταίους μήνες με τις ολοένα αυξανόμενες ροές και είχε φθάσει στο αποκορύφωμά του με την αδιανόητη απόφαση της κυβερνήσεως να αποβιβάσει τα ΜΑΤ ώστε να επιβάλει δια της βίας τον εποικισμό, δυστυχώς έχει ατονίσει. Οι άνθρωποι δεν έχουν ξεχάσει, άλλωστε οι πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα αντιδράσεις συνέβαλαν στην εντύπωση της εθελότυφλα πριν απωθημένης πραγματικότητος στην συλλογική

συνείδηση, αλλά μοιάζουν σαν να έχουν εκ νέου υποτροπιάσει σε μια παθητική κατάσταση ύπνωσης. Μόλις η στιγμιαία ένταση και η επιθετικότητα των διαρκών μεγίστων ζητημάτων υποχωρεί ή φαίνεται να υποχωρεί (στην περίπτωσή μας λειτουργεί καταλυτικώς ο κατ’ οίκον εγκλεισμός και τα συντονισμένα ΜΜΕ, που πλέον βομβαρδίζουν αδιακόπως τους εγκλείστους τροφίμους του μεγάλου φρενοκομείου, εκτρέποντας αποτελεσματικά την προσοχή προς την αδιάκοπη ροή κορωνοϊικής «ενημερώσεως» και καταπνίγοντας κάθε αίσθηση πραγματικότητος και κινδύνου), αναλόγως μειώνεται και ο βαθμός συνειδητοποιήσεως του λαού.

Κι έτσι, ασύλληπτες μέχρι πρό τινος καταστάσεις γίνονται πλέον αποδεκτές στην καθημερινότητα με μόνη αντίδραση μερικούς ψιθύρους σε κλειστούς κύκλους. Στην Λέσβο, επί παραδείγματι, ενώ οι Έλληνες βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους, αλωνίζουν ανενόχλητοι σε supermarket και ΑΤΜ οι εισβολείς, περπατούν δε ανενόχλητοι από την ανοιχτά πλέον ανθελληνική αστυνομία και τις προϊστάμενες αρχές κατά δεκάδες στους άδειους δρόμους της πόλης…

Kάτοικοι μένουν έκπληκτοι ενώ ορδές γύφων, αλλά και αφροασιατών «προσφύγων», εισβάλλουν ανενόχλητοι σε supermarket, τα οποία βρίσκονται κοντά στις σφηκοφωλιές τους, αγνοώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Αυτά, καθώς φαίνεται, ισχύουν μόνο για τους Έλληνες, στις δε ορδές των βαρβάρων το προδοτικό (ανθ)ελληνικό κράτος επιφυλάσσει μονάχα προνόμια, ώστε να επιτελέσουν τον εθνοδιαλυτικό ρόλο για τον οποίο προορίζονται. Έτσι, πλέον, σε κάθε γειτονιά του νησιού, αντικρύζεις τις φαιές ορδές να ξεχύνονται από αμέτρητες οικίες, οικίες νοικιασμένες από ΜΚΟ ή με επιδοτήσεις της προδοτικής δημοκρατίας. Την ίδια ώρα οι Έλληνες αδυνατούν, λόγω της καταστάσεως, να πληρώσουν τα ενοίκιά τους και λαμβάνουν προς τούτο αστείες επιδοτήσεις από το ανθελληνικό κράτος.

Σαν να μη έφθανε αυτό πλέον, αφού η προσοχή του αγανακτισμένου κόσμου εξετράπη τεχνηέντως προς άλλα, τεχνητώς γιγαντωμένα, ζητήματα, ο εποικισμός συνεχίζεται με καθημερινές πλέον αφίξεις από την Τουρκία. Μάλιστα δε, ακόμη και δημοσιεύματα ανοιχτά καθεστωτικών εφημερίδων και μέσων, όπως η «Καθημερινή» παραδέχονται το αυτονόητο, πως η Τουρκία εκμεταλλεύεται έξυπνα την κατάσταση για να εντείνει την πίεση στο λαθρομεταναστευτικό, εργαλειοποιώντας μάλιστα και τις μάζες των μολυσμένων με τον ιό. Παραλλήλως, συνεχίζονται οι προωθήσεις στην ενδοχώρα, εσχάτως δε με άκρως προκλητικό τρόπο καθώς προωθούνται οι “ευπαθείς” μεταξύ των εισβολέων, μαζί με τις οικογένειές τους ώστε να προστατευθούν (!) από την απειλή του ιού, καθώς στην ενδοχώρα οι δυνατότητες περιθάλψεως θα είναι μεγαλύτερες (!!!). Οι νησιώτες, σε περίπτωση εξαπλώσεως της πανδημίας στα νησιά, μπορούν να πεθάνουν στον δρόμο, ενώ οι 6 κλίνες ΜΕΘ θα είναι κατειλημμένες, ως συνήθως, από γύφτους και λαθροεισβολείς. Σημασία έχει η υγεία και η ασφάλεια των λαμπρών τούτων νέων “ελλήνων”, για τους οποίους ο αστείος τυπάκος που παριστάνει τον πρωθυπουργό «αισθάνεται τόσο υπερήφανος»… Η δυνατότητα αντιδράσεως είναι, ως εκ των ασφυκτικώς περιοριστικών μέτρων, αντικειμενικώς εξαιρετικά μειωμένη – κι έτσι η κυβέρνηση της (ανθ)ελληνικής δημοκρατίας συνεχίζει αυτό που προσωρινώς αναγκάστηκε να διακόψει εν μέρει και μάλλον φαινομενικώς μπροστά στην μαζική δυναμική αντίδραση του λαού.

Το δε πατριωτικό αίσθημα που είχε φουντώσει σε μερίδα του λαού έχει εσχάτως ξεθυμάνει κι έτσι η παλαιά και “δοκιμασμένη” πολιτική του κατευνασμού και της εθελοδουλείας έναντι του προαιωνίου τούρκου συνεχίζεται. Όχι πως σταμάτησε ποτέ, αλλά η αντίδραση και ο αναβρασμός είχε οδηγήσει σε αρκετές κινήσεις “για τα μάτια του κόσμου”. Πλέον αυτά έχουν τελειώσει – και τις τελευταίες εβδομάδες τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη αλωνίζουν επάνω (!) από την Λέσβο χωρίς καμμίαν δυναμικήν απάντηση, ένεκα φυσικά της φοβικής και προδοτικής στάσεως της πολιτικής και της πλήρως υποτελούς της ανώτερης στρατιωτικής ηγεσίας.

Ποιο, άραγε, ανεξάρτητο και αξιοπρεπές κράτος, ακόμη και στην σημερινή εποχή απολύτου εκπτώσεως και διαλύσεως, θα ανεχόταν τέτοια κατάφωρη παραβίαση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων δίχως καν να κάνει πως αντιδρά έστω για τα μάτια του κόσμου;

Από την κατάσταση αυτή και την εξέλιξή της, όσοι μάχονται ορθοί κι οξυδερκείς εναντίον του εθνοκτόνου αυτού συστήματος και καθεστώτος έχουν πολλά να παρατηρήσουν, να μελετήσουν, να μάθουν. Τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, η κρίση αυτή φανερώνει πολλά και, για όσους διατηρούν, σε πείσμα των καιρών, ένα αξιοπρεπές αυθεντικό και αχειραγώγητο συνειδησιακό επίπεδο, τα πράγματα είναι προφανή.

Καθήκον αυτών είναι να παραμείνουν σταθεροί, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Οι μάζες είναι πάντοτε ευμετάβλητες, μα όλα δείχνουν πως οι υπόκωφοι ρωγμώδεις τριγμοί του Συστήματος σύντομα θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Το καπιταλιστικό/παγκοσμιοποιητικό σύστημα αναδεικνύει τις εγγενή του «virtual» θνησιγένεια και τα θεμέλιά του πλέον κλονίζονται.

Όσοι ζωντανοί εύχονται η ερχόμενη κρίση να αποτελέσει την αρχή του τέλους για το τεχνητό αυτό κτήνος – και καραδοκούν προς ανάληψη κρισίμου κι ευστόχου Δράσεως!!!