Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ. Η ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΩΣΤΟΣΟ, ΑΚΑΘΕΚΤΗ!

Έφυγε από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ήλθε η Ν.Δ., η οποία προεκλογικώς προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαφημίσει την προσήλωσή της στο πολιτικό μοτίβο «νόμος και τάξη», υφαρπάζοντας με την συγκεκριμένη απατηλή ρητορική τις ψήφους πολλών αφελών Ελλήνων που απηύδησαν με την ανομία, την παραβατικότητα και το γενικευμένο μπάχαλο, προσβλέποντας, μέσω της Ν.Δ., σε κάποια αλλαγή, σε κάποια, αν μη τι άλλο, αυστηροποίηση (επί ματαίω…). Ωστόσο, εκτός από συμβολικά λεκτικά προεκλογικά πυροτεχνήματα, που καθόλου δεν είναι βέβαιο ότι θα έχουν και πρακτικό αντίκρισμα, όπως π.χ. η κατάργηση του σκανδαλώδους επί δεκαετίες ισχύοντος «πανεπιστημιακού ασύλου» (ασύλου μόνο για τους αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες, τους ναρκεμπόρους και τους λοιπούς εγκληματίες που λυμαίνονται τους χώρους των πανεπιστημίων), η κατάσταση στα κρίσιμα θέματα παραμένει αμετάβλητος και ιδίως όσον αφορά το κρισιμότατο όλων ζήτημα, το ζήτημα που άπτεται της  ίδιας της επιβιώσεως της εθνικής κοινότητος και της διατηρήσεως της εθνικής ταυτότητος και υποστάσεως, ήτοι το ζήτημα της ανεμποδίστου εξ ανατολών εισβολής αφρικανών και ασιατών λαθροεποίκων, δεν έχει υπάρξει ούτε η παραμικρή  ένδειξη μεταβολής πολιτικής! https://www.limenikanea.gr/gr/limeniko/auksanontai-kathimerina-oi-metanasteutikes-roes-238-atoma-se-ena-diimero-sti-samo-7754 . Μάλιστα ο νέος υπουργός, αρμόδιος του «υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής» (Κουμουτσάκος) μετέβη προσφάτως στην διαβόητη «δομή» υποδοχής  μεταναστών της Μόριας στην Λέσβο μόνο και μόνο για να διαπιστώσει ότι υπάρχει εκ νέου ένταση των μεταναστευτικών ροών  από την Τουρκία, αρκούμενος ωστόσο σε γενικολογίες και ευχολόγια και τίποτε παραπάνω! https://www.limenikanea.gr/gr/ellada/g-koumoutsakos-tria-minumata-me-diaforetikous-apodektes-meta-tin-episkepsi-se-domes-paramonis-aitounton-asulo-7762

Αρκεί να ρίξει κανείς μία ματιά στα ημερήσια δελτία τύπου του Λιμενικού Σώματος, του οποίου οι ιθύνοντες κομπάζουν που τα σκάφη του Λιμενικού έχουν μετατραπεί σε θαλάσσια ΤΑΧΙ για την διασφάλιση της μεταφοράς των λαθροεποίκων στην στεριά, για να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. ( http://hcg.gr/ ). Το συμπέρασμα που αβίαστα προκύπτει είναι ότι η εισβολή συνεχίζεται κανονικά!

Ενδεικτικά:

http://hcg.gr/node/20915

http://hcg.gr/node/20924

http://hcg.gr/node/20871

http://hcg.gr/node/20870

Τα περιστατικά εξ άλλου με πρωταγωνιστές λαθροεποίκους είναι καθημερινά. Τελευταία παραδείγματα αποτελούν τα κάτωθι χαρακτηριστικά δημοσιεύματα:

https://www.protothema.gr/greece/article/915043/sadorini-metanastis-sunelifthi-gia-apopeira-viasmou-touristrias/

https://www.protothema.gr/greece/article/915168/mukonos-pakistanos-pou-diakinouse-narkotika-emfanizotan-san-prosfugas/

Υπάρχουν όμως, για να μη  ξεχνιόμαστε, και οι απόγονοι των λαθροεποίκων του μεσαίωνος, οι γνωστοί Αθίγγανοι (ή, κατά το “πολιτικώς ορθόν”, “Ρομά”), η «ευγενής» φυλή των οποίων απασχολεί την επικαιρότητα μόνο για θέματα παραβατικότητος κάθε είδους και μορφής, ενδεικτικό παράδειγμα της οποίας αποτελεί η παρακάτω είδηση που έχει και την κωμική της διάσταση:

https://www.protothema.gr/greece/article/914981/eretria-epestrepsan-spiti-kai-vrikan-mesa-olokliri-oikogeneia-roma/