ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΚΕΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 30.6.2018, η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση του ΑΡΜΑτος στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την εισαγωγική ομιλία με την οποία άνοιξε η εκδήλωση, οι παλαιοί και νέοι συναγωνιστές που παρευρέθησαν  στον χώρο των γραφείων, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία του Αρχηγού του ΑΡΜΑτος, Στεφάνου Γκέκα, ομιλία η οποία, καίτοι πολύωρη, ήταν μεστή βαθέων φιλοσοφικών νοημάτων και, ταυτοχρόνως, έμφορτη εκρηκτικού δυναμισμού. Εθίγησαν, μεταξύ άλλων, φλέγοντα εθνικά (Μακεδονικό, τουρκική επιθετικότης, κλπ) και πανευρωπαϊκά (λαθροεποικιστική εισβολή) ζητήματα καθώς και ζητήματα περί της πολιτικής ταυτότητος, του ιδεολογικού προσανατολισμού και των ειδοποιών χαρακτηριστικών του ΑΡΜΑτος ως κοινότητος. Στηλιτεύτηκε επίσης, με οξύτητα, το οικτρό φαινόμενο της αγυρτείας που μαστίζει, δυστυχώς, τον «εθνικό χώρο», οδηγώντας είτε σε αποπροσανατολισμό είτε σε αλλοτρίωση και μαρασμό.

Γνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών της ιστοσελίδος μας, θα φροντίσουμε να δημοσιεύσουμε εκτενή ηχητικά/οπτικά αποσπάσματα εκ της εκδηλώσεως στο προσεχές διάστημα.