2100 μ.Χ. Ελλάδα ;

Το εκλογικό Θέατρο Σκιών έληξε και οι αποβλακωμένοι, παραπλανημένοι και καταληστευμένοι ψηφοφόροι, αενάως αρνούμενοι να παραδεχθούν ή να συγκρατήσουν στην μνήμη τους την εξαπάτησή τους ως εκ της εγγενούς τους δειλίας, εξέλεξαν δημάρχους και περιφερειάρχες που, λίγο-πολύ, αντικατοπτρίζουν την ιδεολογική, πνευματική και υπαρξιακή τους σύγχυση. Τα εκλογικά αποτελέσματα αναδεικνύουν περίτρανα την εκλογική απάτη, που εν ονόματι της χιλιολιβανισμένης πλειοψηφίας επιτρέπει σε μικρές μειονότητες να επιβάλλουν την όποιαν ακαταλόγιστη τάση τους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον δήμο Θεσσαλονίκης: όπου 50.000 ψήφοι σε ένα εκλογικό διαμέρισμα 250.000 ψηφοφόρων αποδεικνύονται αρκετές για να επικυρώσουν την εκλογή νικητού – και όπου, εν τέλει, η πλειονότητα των κατοίκων της πόλεως είτε δεν συμπαθούν τον νυν δήμαρχο είτε δεν ενδιαφέρονται είτε, ακόμη, δεν θα μπορούσαν ποτέ να τον ψηφίσουν, πράγμα που θα έθετε αυτομάτως θέμα νομιμότητος του όλου συστήματος ακόμη και υπό τους ιδικούς του προσχηματικούς και ανούσιους όρους. Τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν ανέδειξαν σε θέσεις εξουσίας πολιτικώς ορθούς καιροσκόπους, που επιβιώνουν εντός του νεοταξικού κατεστημένου με συνθηκολογήσεις, με κατά συνθήκην αποδοχή ενός ολοκλήρου συμπλέγματος Ψεύδους και υποταγή σ᾿ αυτό, με κολακείες, ενδοτικότητα και απροκάλυπτο και δη εξιδανικευμένο και διακηρυγμένο αντιφυλετισμό κατά περίπτωση και υπό ποικίλλες μορφές εκδηλούμενο: υπαλλήλους της σιωνιστικής διεθνούς και ψωρογηραλέους αηδιαστικούς χίππηδες που αναζητούν αδικημένες εθνικές μειονότητες, υποσκάπτοντας κάθε αληθινή εθνοφυλετική συνοχή – ακόμη και των προστατευομένων τους…

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσιο ένα κείμενο από το περιοδικό «Επίκαιρα» που αφορά στην υπογεννητικότητα και την λαθρομετανάστευση και που προβάλλει θεμελιώδεις αναγνωρίσεις, έναντι των οποίων ζητήματα όπως η ποιότητα ζωής, η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η οικονομία και άλλα «καυτά» ζητήματα που υπόσχονται (για ν᾿ αποδειχθούν όμως πάλι κάθε φορά σχεδόν ανεπαρκείς…) να λύσουν οι διάφοροι πολύβουοι «σωτήρες» πραγματικά ωχριούν. Ίσως το 2100 ο Λευκός Άνθρωπος να έχει επί τέλους γίνει προστατευόμενο είδος – αλλά τότε θα είναι πολύ αργά: και δεν πρόκειται τότε να συμβεί, διότι όλες οι κατώτερες φυλές τον μισούν και εξωθούνται σ᾿ αυτό τους το μίσος όχι μόνον από δολίους υποκινητάς, αλλά και από το ίδιο το Συστηματικό αυτομίσος των αποπροσανατολισμένων αρρώστων σημερινών λευκών «ασπράπηδων»…

Ο Λευκός Άνθρωπος, λοιπόν, είναι λίαν κρισίμως είδος υπό εξαφάνισιν ήδη – κι όχι «προς εξαφάνισιν» που ψελλίζουν οι άγλωσσοι κι ανελλήνιστοι νεοέλληνες: για τους παρασκηνιακούς, εν τούτοις, αυθέντες και σκηνοθέτες του παγκοσμιοποιητικού καραγκιόζ-μπερντέ και τους «προοδευτικούς» κολαούζους του, είναι πράγματι ο στόχος και το υπ᾿ αριθμόν 1 είδος ΠΡΟΣ εξαφάνισιν!!!

Το οποίον και αναδεικνύει την κατ᾿ ουσίαν γενοκτονική διάσταση του μεγίστου αυτού ζητήματος!

2100 μ.Χ. Ελλάδα ;

Πριν από 42 χρόνια δημιουργήθηκε το «κλαμπ της Ρώμης» για να μελετήσει την εξέλιξη του πληθυσμού της Γης. Στο «κλαμπ» συμμετείχαν επιστήμονες, βιομήχανοι, πολικοί και αρκετοί νομπελίστες. Όλοι αυτοί προειδοποιήσουν για τις αρνητικές επιπτώσεις από την υπερβολική αύξηση του πληθυσμού. Έκτοτε, με την πολιτική του «ενός παιδιού» στην Κίνα και με τη δραματική μείωση των γεννήσεων στο δυτικό κόσμο η κατάσταση βελτιώθηκε. Παραμένουν όμως προβλήματα σε αρκετές περιοχές ιδιαίτερα με την αποτυχία των πολιτικών στην Ινδία, καθώς και στην Αφρική. Ειδικότερα για την Αφρική, η Υπηρεσία Πληθυσμού του ΟΗΕ προβλέπει ότι θα διπλασιαστεί ο πληθυσμός της στα επόμνα 30 χρόνια από 1 δισεκατομμύριο άτομα σε 2 δισεκατομμύρια. Η μόνη ήπειρος, κατά τον ΟΗΕ, που θα έχει μείωση πληθυσμού μέχρι το 2050 θα είναι η Ευρώπη.

Σε μερικές δυτικές χώρες την τελευταία δεκαετία παρατηρείται ανησυχητική μείωση του πληθυσμού. Για το λόγο αυτό κάποιες χώρες (Γαλλία, Σκανδιναβικές Χώρες, ΗΠΑ, Ρωσία) έλαβαν μέτρα σε πολλά επίπεδα, οικονομικά και κοινωνικά, διευκολύνονταςτον οικογενειακό προγραμματισμό. Έτσι η τάση αυτή έχει ανασταλεί.

Στη Νότια Ευρώπη (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία) η μείωση του πληθυσμού είναι ακόμα μεγαλύτερη από τις παραπάνω χώρες, Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα το ουσιαστικό για το φλέγον αυτό ζήτημα. Οι κοινωνίες της Νότιας Ευρώπης ασχολούνται με την καθημερινότητά τους, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανύψωση των καταναλωτικών τους συνηθειών. Φαίνεται ότι αγνοούν το πρόβλημα και να αδιαφορούν για τις μελλοντικές γενεές. Η συμπεριφορά αυτή έχει οδηγήσει, μεταξύ άλλων, και στην τρέχουσα δημοσιονομική κρίση. Δηλαδή, η παρούσα γενεά καταναλώνει δανειζόμενη εις βάρος των μελλοντικών γενεών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΟΗΕ καθώς και με το Ινστιτούτο MaxPlanck της Γερμανίας, για τις χώρες της Νότιας Ευρώπης, εδώ και 15 χρόνια, οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους. Για καθεμία γυναίκα αντιστοιχούν γεννήσεις 1,3 παιδιών, γεγονός που οδηγεί σε μείωση του πληθυσμού. Για να παραμείνει π πληθυσμός σταθερός απαιτούνται γεννήσεις 2,1 παιδιών από κάθε γυναίκα, αριθμός που ίσχυσε για τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Εάν ο ρυθμός των γεννήσεων (1,3 παιδιά ανά γυναίκα) παραμείνει σταθερός, προβλέπεται τεράστια μείωση των αντίστοιχων γηγενών πληθυσμών μέχρι το τέλος του αιώνα. Δηλαδή, προβλέπεται ότι σε 90 χρόνια αυτοί οι πληθυσμοί των χωρών της Νότιας Ευρώπης θα μειωθούν κατά 83%. Ειδικότερα για τους Ιταλούς, αναμένεται ότι ο πληθυσμός τους, στο τέλος του αιώνα, θα πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια ,ε το σημερινό ρυθμό γεννήσεων.

Η μείωση αυτή, όσον αφορά την Ελλάδα, σημαίνει ότι οι Έλληνες το 2100 θα είναι γύρω στα 2 εκατομμύρια. Στον αριθμό αυτό δεν έχει συμπεριληφθεί η αρνητική επίπτωση της μετανάστευσης των Ελλήνων λόγω οικονομικής κρίσης, γεγονός που ήδη παρατηρούμε.

Οι προβλέψεις για το συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας στα τέλη του αιώνα κυμαίνονται γύρω στα 15 εκατομμύρια. Δηλαδή, οι αλλογενείς κάτοικοι της Ελλάδας θα αποτελούν περίπου το 85% του πληθυσμού της χώρας.

Εάν τίποτα δεν αλλάξει, είναι προφανές ότι σε τρεις γενεές δεν θα υπάρχει Ελλάδα όπως τη γνωρίζουμε. όμως και νωρίτερα, σε 30-40 χρόνια, δεν θα υπάρχει η ελληνική οικογένεια. Δεν θα υπάρχουν ούτε αδέρφια ούτε ξαδέρφια ούτε θείοι και θείες.

Η Ελλάδα, όπως και οι άλλες χώρες της Νότιας Ευρώπης, έχει ήδη καθυστερήσει. Πρέπει να σημάνει συναγερμός και, πάνω απ’ όλα, πρέπει να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα αυτό είναι πολύ σοβαρότερο από την οικονομική κρίση. Είναι πρόβλημα ύπαρξης της ίδιας της Ελλάδας και όχι πρόβλημα του κατά πόσο θα είναι πλουσιότεροι ή φτωχότεροι οι Έλληνες.

Όπως είναι προφανές, το θέμα είναι εξαιρετικά δύσκολο και περίπλοκο. Πρέπει να σκεφθούν και να κινητοποιηθούν όλοι οι Έλληνες τόσο της χώρας όσο και οι ομογενείς του εξωτερικού. Πρέπει να κινητοποιηθούν τα κόμματα, τα πανεπιστήμια, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνδικαλιστικές οργανώσεις, η Εκκλησία και ολόκληρη η κοινωνία.

Όλοι οι γνωστοί αρχαίοι Έλληνες σοφοί είχαν εμπεριστατωμένα ασχοληθεί με το θέμα αυτό. Πρέπει να ξαναδούμε τις προτάσεις του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη και να εξετάσουμε τις λύσεις που έδωσαν οι άλλες χώρες, και κυρίως οι Σκανδιναβικές. Η αδιαφορία και ωχαδερφισμός πρέπει αμέσως να παραμεριστούν. Ήδη έχουμε καθυστερήσει πολύ και τα αποτελέσματα της απραξίας μας θα είναι σύντομα ολέθρια.

Περιοδικό Επίκαιρα

Τεύχος 52