Ο πολιτικός κόσμος «ανακάλυψε» ότι υπάρχει «πρόβλημα μεταναστευτικής πολιτικής»…

Και ξαφνικά, ο πολιτικός κόσμος … ανακάλυψε την Αμερική. Μετά από μία ολόκληρη εικοσαετία κατά την οποία σύμπασες οι πολιτικές δυνάμεις υπεδέχοντο τις ορδές των τριτοκοσμικών με ανοιχτές αγκάλες, κατακεραυνώνοντας όποιον τολμούσε να διαμαρτυρηθεί για την μαζική ισλαμική εισβολή από μεσανατολικούς και κεντροασιατικούς πληθυσμούς, προσάπτοντάς του την γνωστή ρετσινιά του “ακραίου ρατσιστού και ξενόφοβου”, η πρόσφατη εκλογική ενίσχυση του ΛΑ.Ο.Σ. ξύπνησε καθώς φαίνεται τα κόμματα από τον βαθύ ύπνο τους και τα ανάγκασε να υπερθεματίσουν (για λόγους κομματικού συμφέροντος και μόνο) σε ευκαιριακή συνθηματολογία υπέρ του περιορισμού της ανεξέλεγκτης μαζικής μεταναστεύσεως – πλην των αριστερών κομμάτων τα οποία παραμένουν σταθερά πιστά στην προδοτική ανθελληνική γραμμή τους, ακόμα και εις βάρος της δημοφιλίας τους στον Ελληνικό πληθυσμό (όχι μόνο δέσμια όντα του διεθνιστικού ισοπεδωτικού δογματισμού τους αλλά, προφανώς, προσδοκώντα εκλογικά οφέλη εξασφαλίζοντας τις ψήφους των μεταναστών – επένδυση στο μέλλον…).

Με μεγάλη καθυστέρηση λοιπόν, αποφάσισε η ελληνική κυβέρνηση να ασχοληθεί με το θέμα της λαθρομεταναστεύσεως και να θέσει στα διεθνή fora –όπως πρόσφατα κατά την διεθνή σύνοδο της Κερκύρας – το ζήτημα της ύπουλης στάσεως της Τουρκίας η οποία, με δικές της ενέργειες κατ’ ουσίαν προωθεί τα προερχόμενα από την ασιατική ενδοχώρα ισλαμικά στίφη, στην γη των πατέρων μας, ώστε να επέλθει ταχιστα τέτοια δημογραφική αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού ώστε η Ελλάδα να παραδοθεί  στην Τουρκική επέκταση αμαχητί, ως ώριμο φρούτο. Οι αλλοτριωμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, εκωφεύσαν, παραπέμποντας το θέμα προς συζήτηση εις τις γνωστές καλένδες, ενόσω η χώρα μας εξακολουθεί να (υπό-) δέχεται, καθημερινώς, τις ορδές των «οικονομικών μεταναστών» – όπως αρέσκονται βλακωδώς να τους ονομάζουν τα «πολιτικώς ορθά» μ.μ.ε. του Συστήματος.

Είναι βέβαια γνωστό ότι τα διάφορα πακιστανάκια και αφγανάκια, μόλις τους πλησιάσουν σκάφη του λιμενικού, βουλιάζουν μόνα τους (τρυπώντας) τις βάρκες τους επειδή γνωρίζουν ότι θα τους διασώσουν… Για λίγο να σταματήσουν να τους μαζεύουν και τότε θα φανεί για πότε λύνεται το «ανυπέρβλητο» αυτό πρόβλημα – που ξαφνικά ανακάλυψαν οι Κωστάκης, Γιωργάκης & σία, μόλις εθορυβήθησαν από την μη αναμενομένη απήχηση του (πάντως ομοίως ψευδο-εθνικού, γυφτοφίλου και κιναιδοφίλου) ΛΑΟΣ.
Τους διασώζουν δε οι λιμενικοί, καθοδηγούμενοι από τα ποταπά κι ανάξια παντελώς απεθνισμένα ανδρείκελα που προΐστανται – τα οποία, για μίαν εξαίρεση, “θυμούνται” ξαφνικά τότε κι επικαλούνται … “εθνικούς λόγους” (!!!) ώστε να μη διεκδικήση η Τουρκία δικαιώματα διασώσεως στο Αιγαίο!!!
Όταν οι Τούρκοι υπερίπτανται πάνω κι από την Αίγινα χωρίς να πέφτη ντουφεκιά, τότε που η Τουρκία δηλαδή εμπράκτως κατοχυρώνει de facto όχι απλά δικαιώματα αλλά κυριαρχία, ή πάντως την θέτει σαφώς υπό αμφισβήτησιν, τότε παραπέμπουν στην διατήρηση της ειρήνης… Τότε, όπως και σ’ όλα τα ζητήματα, η Εθνική θεώρησις απουσιάζει πλήρως, ακόμη και ως πρόσχημα (όπως κάποτε η αστική δεξιά συνήθιζε! …κάνοντας πραγματική πατριδοκαπηλεία, αφού η ουσία της επικαλουμένης Ιδέας τους είναι ξένη κι αντίθετη ριζικά -αλλά βολική ενίοτε!) – και η δειλία τους είναι εντελώς γυμνή, που οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί κ.ο.κ. έχουν πλήρως κατανοή
σει και την δουλεύουν αριστοτεχνικά – κερδίζοντας τα παντα χωρίς πόλεμο!
Όταν όμως θέλουν να προωθήσουν την νεοταξική τους ατζέντα, της κατακλύσεως της Ευρώπης υπό μαυριδερών ορδών, εν πολλοίς μάλιστα ναρκο-εμπόρων, για να μπορούν να έχουν τα αναγκαία 4-5 χιλιάρικα € που απαιτούνται, επειδή έχουν πάρει είδηση ότι η αυτοαναίρεση έχει επιβληθή στον λευκό άνθρωπο όχι απλώς ως θρησκεία, αλλ’ ως μοναδική επιτρεπτή θρησκεία Ιεροεξεταστικού τύπου, τότε αίφνης αναθυμούνται και … “εθνικές διεκδικήσεις”!!! Για τα “δικαιώματα διασώσεως”!!! …Λες και θάρχονταν οι Τούρκοι να τους ξαναπάρουν – και θα τους χάναμε, τους … εκπολιτιστάς μας!
Απεναντίας, όπου βαραίνει η λήψις θέσεως, εκεί αντί της φωνής του πατριωτικού καθήκοντος που άλλοτε περιστασιακώς επικαλούνται, σημαίνει γι’ αυτούς άλλο καμπανάκι – καθώς εκείνο που αυθαδέστατα έκρουσε κατά την εν Ευρώπη επίσκεψιν επιθεωρήσεως και ανακατευθύνσεως ο άνθρωπειδής «πρόεδρος» Ομπάμα, απαιτών προκλητικώτατα ως εξ υποτελών την εισδοχήν εν Ε.Ε. της Τουρκίας!!!
(“”Εμείς τα λέμε”, θα του είπε ο “κουμπάρος” Κωστάκης, “κύριε πλανητάρχα”!!!)
Είναι απίστευτα γλοιώδεις – και η ώρα τους θάρθη, εστέ βέβαιοι!