Βυθίσατε τα σαπιοκάραβα! Το παράδειγμα των λαϊκών αντιδράσεων στο Μπέλφαστ Β. Ιρλανδίας.

Ενώ οι έλληνες κοντεύουμε να καταστούμε εθνική μειονότητα μέσα στην ίδια μας τη χώρα, τα κόμματα του κοινοβουλίου ανακάλυψαν αίφνης ότι «υπάρχει πρόβλημα λαθρομεταναστών» – κάτι σαν να λέμε, «ανακάλυψαν την Αμερική»… Πόσο καιροσκοπική η στάση τους, πόσο κίβδηλο το όψιμο ενδιαφέρον τους! Μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης, η ΝΔ, χρειάστηκε να υποστεί το πρόσφατο εκλογικό στραπάτσο της για να ανακαλύψει ότι «πράγματι υφίσταται πρόβλημα λαθρομεταναστών».

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του, συμπεριφέρεται σαν να μην είναι εκείνο που κυβερνούσε επί δεκαετίες την χώρα, οπότε εισέρεαν και εγκαθίσταντο με αμείωτη ένταση στη γη μας τα στίφη των αλλοφύλων εισβολέων, όχι μόνο δίχως να κάνει το παραμικρό για να εμποδίσει την εισβολή, αλλά απεναντίας χρηματοδοτώντας αφειδώς τις ποικιλώνυμες μη κυβερνητικές, «αντιρατσιστικές» κλπ οργανώσεις .

Όσο όμως και αν είναι άξια περιφρόνησης και σιχασιάς η υποκριτική η στάση των λεγομένων «κομμάτων εξουσίας» τα οποία για φτηνούς δημοκοπικούς λόγους εμφανίζουν, τώρα, πολύ καθυστερημένα, κάποια χλιαρή ανησυχία για το ζήτημα, τα λεγόμενα κόμματα της «αριστεράς», παραμένοντας πιστά στα διεθνιστικά τους δόγματα και στην παρεπόμενη εθνοκτόνο και ωμά προδοτική στάση τους, απαιτούν την ελεύθερη και απρόσκοπτη είσοδο των τριτοκοσμικών μεταναστών στην πατρίδα μας και εν συνεχεία την υποδοχή και πλήρη νομιμοποίησή των, ώστε να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες!

Και ενώ σύμφωνα με τους ρυθμούς εισόδου τριτοκοσμικών στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τη υψηλή γεννητικότητα των υπαρχόντων αλλοδαπών, οι Έλληνες θα καταστούμε μειονότητα στην Ελλάδα, μέσα στην διογκούμενη μάζα των ασιατών μουσουλμάνων μεταναστών ήδη πριν το 2020, κανένας δεν έχει το σθένος να προτείνει το αυτονόητο: εφεξής, όλα τα σαπιοκάραβα και τα φουσκωτά που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι μεταφορείς για να προωθήσουν τους μουσουλμάνους στη χώρα μας να βυθίζονται. Τέτοια ζητήματα ζωής ή θανάτου απαιτούν ριζικές λύσεις!

Και ενώ η παθητικότητα και η μοιρολατρική παράδοση στον εθνικό αφανισμό είναι στη χώρα μας το κύριο γνώρισμα, κάποιες ειδήσεις δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα κάποιες κοινωνίες που αντιστέκονται. Ενδεικτικό παράδειγμα η υπερήφανη και γενναία αντίδραση κάποιων εθνικιστών στο Μπέλφαστ της Β. Ιρλανδίας που εισέβαλαν στα σπίτια αθιγγάνων μεταναστών προερχομένων από τη Ρουμανία από τους οποίους απαίτησαν, αφού πρώτα έκαναν τα πάντα στα σπίτια τους γυαλιά – καρφιά, να εγκαταλείψουν τη χώρα πάραυτα!