ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ: ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ (ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ)

Μια ανατριχιαστική είδηση δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στις εφημερίδες. Σε τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης στο σχέδιο νόμου για τις «Μεταρρυθμίσεις στην οικογένεια, στο παιδί, στην κοινωνία και άλλες διατάξεις» προβλέπεται η επιβολή αυστηρότερων ποινών στους δράστες ποινικών αδικημάτων των οποίων τα κίνητρα θα συνδέονται με αισθήματα εθνικού, φυλετικού ή θρησκευτικού μίσους!!! Πρόκειται δηλαδή, κατ’  ουσίαν, για ποινικοποίηση των φρονημάτων και των αισθημάτων, όταν βέβαια τα αισθήματα αυτά συνδέονται με την πατρίδα, το έθνος ή την καταγωγή. Ως γνωστόν, τα αισθήματα μίσους προς την πατρίδα, χλεύης και απέχθειας προς την εθνική καταγωγή, όχι μόνον δεν επιβαρύνουν τους δράστες εγκλημάτων που διαπνέονται από αυτά, αλλά, τουναντίον, εξασφαλίζουν μετά βεβαιότητος την ατιμωρησία τους, όπως ξεκάθαρα προκύπτει από την συμπεριφορά των διωκτικών αρχών έναντι των ανθελλήνων «αριστεριστών», «αντεξουσιαστών», και λοιπών βιοψυχικών ανθρωποειδών σκωλήκων που καθημερινώς διαπράττουν, εντελώς ασύδοτοι, ληστείες, εμπρησμούς, λεηλασίες, βανδαλισμούς, βομβιστικές επιθέσεις, απόπειρες ανθρωποκτονιών, κλπ. Η εγκληματική ιδεολογία αυτών των σκουπιδιών όχι μόνο δεν λειτουργεί σε νομικό επίπεδο επιβαρυντικά, αλλά παγίως αποτελεί ελαφρυντικό και εγγύηση ασυλίας!  Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, ρίχνει λοιπόν και τις τελευταίες μάσκες της, ξεπερνώντας και τις στυγνότερες δικτατορίες του παρελθόντος. Δίχως κανέναν ενδοιασμό τσαλαπατά τις παλαιές (τόσο απατηλές και προσχηματικές όπως αποδεικνύεται) διακηρύξεις της περί ισότητος, ισονομίας κλπ, των πολιτών, προκειμένου να εντείνει την διαδικασία ευνουχισμού του λαού.

Όταν η φιλοπατρία, η υπερηφάνεια για την καταγωγή και τα εθνικά φρονήματα τίθενται επισήμως σε διωγμό, αυτό συνιστά προληπτικό εθνικό ευνουχισμό του χειρίστου είδους. Ούτε ο Όργουελ δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια τέτοια εξέλιξη. Ας ελπίσουμε ότι τέτοιοι επαίσχυντοι νόμοι θα αποβούν τελικά μπούμερανγκ για το φαύλο και εγκληματικό καθεστώς που μας δυναστεύει.