ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Το κύμα των αφρικανών και ασιατών «οικονομικών μεταναστών» (βλέπε αλλοφύλων εισβολέων) σκάει με δριμύτητα στο σώμα της χειμαζόμενης δημογραφικά πατρίδας μας.

 Μερικές πρόσφατες ειδήσεις:

– Αλβανός «δουλέμπορος» συνελήφθη, μετά από έλεγχο συνοριοφυλάκων στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, να μεταφέρει στοιβαγμένους σε τροχόσπιτο 32 λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και το Ιράκ.

– Σε άλλο περιστατικό, στον επαρχιακό δρόμο Καστοριάς – Αμυνταίου, 17  λαθρομετανάστες πιάστηκαν στοιβαγμένοι στην καρότσα φορτηγού όταν ο οδηγός του τελευταίου το κάρφωσε στο πίσω μέρος αστυνομικού οχήματος που του έκανε σήμα για έλεγχο.

– Στο Νεστόριο Καστοριάς Έλληνας οδηγός ταξί συνελήφθη να μεταφέρει 5  Αλβανούς λαθρομετανάστες.

– Την ίδια μέρα συνέβη το επεισόδιο της εκτεταμένης αιματηρής συμπλοκής Αφγανών με Αφρικανούς στο κέντρο των Πατρών που σχολιάσαμε σε προηγούμενη καταχώρηση.

(Τα περιστατικά δημοσιεύτηκαν στον Ελληνικό τύπο στις 13 Οκτωβρίου 2008).

 

– Το τριήμερο μεταξύ 16 και 19 Οκτωβρίου οι Ελληνικές λιμενικές αρχές συνέλαβαν 160 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων 54 στις ακτές της Λέσβου, 53, στις ακτές της Σάμου και 26 και 27 στο Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι αντίστοιχα. Αποτελούσε ένα σύνηθες τριήμερο λιμενικών ελέγχων στις τυπικές θαλάσσιες πύλες εισόδου λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

– Σε άλλο περιστατικό, ομάδα συνοριοφυλάκων εντόπισε και κατεδίωξε ομάδα 47  λαθρομεταναστών στην δασική περιοχή Στόμιο έξω από το Επταχώρι Καστοριάς. Κατάφερε να ακινητοποιήσει και να συλλάβει 40 από αυτούς. Στο σημείο της καταδίωξης οι λαθρομετανάστες εγκατέλειψαν 2,5 κιλά χασίς.

(Τα δυο περιστατικά δημοσιεύτηκαν στον Ελληνικό τύπο στις 20 Οκτωβρίου).

Παρόμοια περιστατικά αποτελούν καθημερινές ειδήσεις που στην καλύτερη περίπτωση περνούν στα «ψιλά» των εσωτερικών φύλων, ορισμένων μόνο εφημερίδων. Οι περισσότερες εφημερίδες καθώς και τα τηλεοπτικά μέσα,  αποσιωπούν αυτά τα γεγονότα πλήρως.

 

Εξάλλου, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στον τύπο, κατά τα τελευταία δύο χρόνια αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδος. Ενώ την τελευταία οκταετία ο αριθμός των συλληφθέντων κινούνταν μεταξύ 3500 και 4500 κατ’ έτος (με εξαίρεση το 2001 οπότε έφθασαν στους 6864), το 2007 ο αριθμός εκτοξεύθηκε στους 9240, ενώ φέτος, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2008, πριν δηλαδή ολοκληρωθεί η χρονιά, ο αριθμός έχει φθάσει ήδη στους 10659!

Προσοχή! Τα νούμερα αυτά δεν αναφέρονται στον αριθμό των τριτοκοσμικών που εισέρχονται ετησίως στη χώρα, αλλά μόνο στον αριθμό των λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται από τις διωκτικές αρχές στα θαλάσσια σύνορα. Ασφαλώς, οι συλληφθέντες αυτοί αντιπροσωπεύουν ένα μικρό υποσύνολο του συνολικού αριθμού των λαθρομεταναστών που τελικά καταφθάνουν… Οι δε διακινητές σκαρφίζονται συνεχώς νέους, πρωτότυπους τρόπους μεταφοράς, όπως αποκάλυψε και το πρόσφατο περιστατικό με τα πτώματα λαθρομεταναστών που ξεβράστηκαν τις προηγούμενες μέρες στις ακτές του Έβρου. Εικάζεται ότι ένα νέο δρομολόγιο που χρησιμοποιούν οι μεταφορείς είναι το πέρασμα μέσω του ποταμού Έβρου από το Τουρκικό έδαφος στο Ελληνικό και από εκεί με σκάφη στη Σαμοθράκη με σκοπό να επιβιβάσουν τους λαθρομετανάστες στο πλοίο που από τη Σαμοθράκη, μέσω άλλων νησιών, καταλήγει στο Λαύριο.

 

Η κατάσταση με τους τριτοκοσμικούς που συνωστίζονται στη χώρα μας ξεφεύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Σε όσες περιοχές λειτουργούν τα περίφημα «κέντρα υποδοχής» η κατάσταση γίνεται ασφυκτική. Οι υποδομές των καταυλισμών αυτών δεν επαρκούν για την στέγαση του εκρηκτικά αυξανόμενου αριθμού των συλληφθέντων «φιλοξενουμένων», ενώ οι κάτοικοι των γειτονικών περιοχών βρίσκονται σε απόγνωση βλέποντας τις περιοχές τους, οι οποίες θυμίζουν έντονα πλέον συνοικίες της Ισλαμαμπάντ και της Λαχώρης να τις λυμαίνονται περιφερόμενοι ανεξέλεγκτοι μαυριδεροί κατσαπλιάδες!

 

Το μόνη σχετικά παρήγορη είδηση είναι η σκλήρυνση των ποινών για την διακίνηση λαθρομεταναστών που προβλέπονται σε νέο προς ψήφιση νομοσχέδιο.

 

Για να μη νομιστεί όμως ότι το πρόβλημα αφορά μόνο την Ελλάδα, αρκεί ενδεικτικά να αναφερθεί μια είδηση που δημοσιεύθηκε πολύ πρόσφατα. Η αστυνομία του Βελγίου εξάρθρωσε κύκλωμα που προσπαθούσε να εισαγάγει χιλιάδες λαθρομετανάστες στη Βρετανία. Οι αρχές συνέλαβαν 15 άτομα σε εφόδους σε σπίτια γύρω από τις Βρυξέλλες όπου ανακαλύφθηκαν περίπου 200 λαθρομετανάστες από την Ινδία.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι τοπικό, δεν είναι εθνικό. Είναι πανευρωπαϊκό, ή μάλλον, είναι παγκόσμιο. Αφορά την άμεση προοπτική επιβίωσης της Λευκής Ευρωπαϊκής Φυλής, της φυλής που συνδέεται διαχρονικά με την έννοια του Ανώτερου Πολιτισμού, στην υλική και την πνευματική διάσταση της έννοιας του πολιτισμού.

Σε όλες τις χώρες που δημιουργήθηκαν από Λευκούς και κατοικούνταν παραδοσιακά, κατά συντριπτική πλειονότητα, από Λευκούς, εμφανίζεται κατά τις τελευταίες δεκαετίες αυξανόμενη παρουσία πληθυσμών με προέλευση από  τις σκουρόχρωμες φυλές του νότου. Αυτοί οι πληθυσμοί εισβάλλουν σταθερά στις χώρες των Λευκών με το καθεστώς του «οικονομικού μετανάστη». Η εισβολή των τριτοκοσμικών αποτελεί αναμφίβολά το υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα για τις Ευρωπαϊκές χώρες. Η πρόσφατη οικονομική κρίση η οποία όπως διαφαίνεται θα είναι παρατεταμένη, αναμένεται να φέρει το ζήτημα της μετανάστευσης πιο έντονα στο προσκήνιο, δεδομένων των κοινωνικών προβλημάτων που θα ανακύψουν, λόγω της οικονομικής κρίσεως. Τα στίφη των μεταναστών θα προστεθούν σύντομα στις μάζες των ντόπιων ανέργων οπότε το φυλετικό ζήτημα θα γίνει ορατό και σε όσους σήμερα ανοήτως εφησυχάζουν ή αδιαφορούν.

Στο ζήτημα θα επανερχόμαστε συνέχεια. Επείγει γενική αφύπνιση!