Μέρκελ: “Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας”!

Η διάλυση των Ευρωπαϊκών εθνών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τα φερέφωνα του παγκόσμιου ληστρικού κεφαλαιοκρατικού και τοκογλυφικού Σιωνισμού που έχουν τοποθετηθεί για να κυβερνούν τα κατεχόμενα από αυτόν κράτη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τηλεδημαρχείο» η καγκελάριος της κατεχόμενης από τον Σιωνισμό Γερμανίας μίλησε χθες το βράδυ τηλεφωνικά σε 7.000 μέλη του CDU, ζητώντας «περισσότερη ανοχή για τα τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους που ζουν στην Γερμανία». «Ας είμαστε ειλικρινείς: το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας», δήλωσε. . Η Μέρκελ κάλεσε ακόμη τους Γερμανούς «να υποδέχονται όσους έρχονται στη χώρα με διαφορετική πίστη, λέγοντάς τους: είστε ευπρόσδεκτοι».

Σκοπός τους είναι η πλήρης διάλυση των κοινωνικών και εθνικών ιστών ώστε να μην αντιμετωπίζουν αντιστάσεις για την παγκόσμια κυριαρχία τους , η δημιουργία εντός της Ευρώπης εκατοντάδων εκατομμυρίων ανασφάλιστων θέσεων εργασίας με μισθούς αντίστοιχους με χώρες του τρίτου κόσμου και η αύξηση της ανεργίας των Ευρωπαίων κάτι που συμπιέζει ακόμη περισσότερο τους μισθούς προς τα κάτω. Επιπλέον οι εγκαταστημένοι σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα ισλαμικοί πληθυσμοί θα μπορούν να χρησιμοποιούνται ως “πέμπτη φάλαγγα” και ως βόμβα, έτοιμη να πυροδοτηθεί για να διαλύσει οποιοδήποτε κράτος, όταν οι Παγκόσμιοι Δυνάστες θα αποφασίσουν να την πυροδοτήσουν.