Αυτός είναι ο “πολιτισμός” των τριτοκοσμικών ισλαμιστών με τον οποίον μας καλούν να συμβιώσουμε …εντός της δικής μας πατρίδος!

Στο παραπάνω βίντεο ισλαμιστής δολοφονεί την γυναίκα του σφάζοντάς την με μαχαίρι υπό την παρουσία θεατών που παρακολουθούν με ενθουσιασμό το θέαμα. Στην συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στο youtube (22 Σεπτεμβρίου 2012) ώστε να μπορούν να θαυμάσουν “τα κατορθώματά τους” και τα εκατομμύρια τριτοκοσμικών ομοϊδεατών και φυλετικών συγγενών τους που έχουν εποικίσει την Ευρώπη και την Ελλάδα. Αυτός είναι ο “πολιτισμός” των τριτοκοσμικών με τον οποίον μας καλούν να συμβιώσουμε εντός της δικής μας πατρίδος, για να γίνει όπως λένε …”πολυπολιτισμική”!

Οι γνωστές επαγγελματίες “αντιρατσίστριες” της χώρας μας (όπως η Κούρτοβικ στην οποία πρόσφατα οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονος πέταξαν αυγά) , εφόσον μας καλούν να συμβιώσουμε με τους παραπάνω τριτοκοσμικούς παρουσιάζοντας μάλιστα την συμβίωση μαζί τους ως…χαρά και ευτυχία, γιατί δεν δίνουν οι ίδιες πρώτα το παράδειγμα συνάπτοντας γάμο (ή το “προοδευτικότερο” “σύμφωνο συμβιώσεως”) με κάποιον από τους εικονιζόμενους στο βίντεο “ταξικούς τους αδελφούς” ώστε να μπορούν να βιώνουν και οι ίδιες καθημερινά την “χαρά” της “πολυπολιτισμικότητος” μέσα και στο δικό τους το σπίτι;