Με «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο μετατρέπουν σε έγκλημα και στην Ελλάδα κάθε προφορική ή γραπτή αναφορά που αντιστέκεται στον εθνικό και φυλετικό αφανισμό μας, καθώς και την καταγραφή Αληθειών της Φύσεως αλλά και της Ιστορίας!

Στην λίστα των Ευρωπαϊκών χωρών που νομοθετούν ως έγκλημα την δημόσια αναφορά στην Ιστορική αλήθεια σχετικά με τον Εβραϊκό μύθο περί «Ολοκαυτώματος» ή στην εγκληματική φύση του Σιωνισμού έρχεται να προστεθεί και η Ελλάδα, με ένα σχέδιο νόμου που προχωρά πολύ πέρα από αυτό. Χαρακτηρίζει ως έγκλημα το δημόσιο κάλεσμα σε αντίσταση στον μαζικόεποικισμό της Ελλάδος και της Ευρώπης από ορδές τριτοκοσμικών που την κατακλύζουν που το χαρακτηρίζει ως «ξενοφοβία»· την ίδια ώρα, μάλιστα, που η εισβολή προσλαμβάνει διαστάσεις μετοικήσεως μαζικών πληθυσμών, με την φαινομενικά παθητική αλλά ουσιαστικά ενεργό σύμπραξη του συνολικού πολιτικού κατεστημένου της Ευρώπης και πρώτιστα των εδώ «κυβερνώντων». Χαρακτηρίζει ως έγκλημα την οποιαδήποτε διακριτική αναφορά σε μη συμβατά με τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό χαρακτηριστικά εθνικών, φυλετικών ή θρησκευτικών ομάδων (π.χ. ακραίοι Ισλαμιστές, Σιωνιστές Εβραίοι, τσιγγάνοι κλπ) που την προσδιορίζει ως «ακραία μορφή ρατσισμού». Καταδικάζει σε φυλάκιση 2 ετών οποιονδήποτε συμμετέχει ή συνιστά οργάνωση που να αναφέρεται σε αυτές τις αλήθειες, ενώ καταδικάζει με φυλακίσεις και τεράστια χρηματικά πρόστιμα νομικά πρόσωπα που εκφράζουν τέτοιες απόψεις!

Το νομοσχέδιο αναδεικνύει το ψευδές των επιχειρημάτων της Δημοκρατίας τους για «ελεύθερη έκφραση», «ελεύθερη διακίνηση ιδεών», «ελευθερία του λόγου», «ελευθερία του τύπου», «ελεύθερη συμμετοχή στα κοινά του οποιουδήποτε πολίτη». Στην πραγματικότητα οι «ελευθερίες» αυτές στα αστικοδημοκρατικά καθεστώτα τους αφορούν αποκλειστικά στο ευρύτατο φάσμα «απόψεων» που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του διεθνούς Σιωνισμού και που συμπροπαγανδίζονται από τα μεγάλα αστικά κόμματα και τους μεγαλοϊδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως, μέχρι και από ομάδες που προπαγανδίζουν ανοιχτά υπέρ της Ένοπλης Τρομοκρατίας (Ιντυμίντια), ομάδες που εγκωμιάζουνεγκληματίες τύπου Στάλιν, Τρότσκι , Μάο και Πολ Ποτ (κομμουνιστική αριστερά), ομάδες ξένων πρακτόρων που προπαγανδίζουν την ανεξαρτητοποίηση της Φλώρινας ή της Θράκης, ομάδες που λειτούργησαν ως κύριοι συντελεστές στο μαζικό πλιάτσικο και βανδαλισμό της Αθήνας στην υποτιθέμενη «εξέγερση του Δεκέμβρη» – αλλά και ομάδες που υποστηρίζουν ανοιχτά και προάγουν την εξαφάνιση της εθνικής και φυλετικής μας ταυτότητος….

Όλοι αυτοί, κάνουν απλώς «ελεύθερη διακίνηση ιδεών», συχνά και με την χρηματοδότηση του ίδιου του κράτους, μέσω «Μη» Κυβερνητικών Οργανώσεων. Όσοι όμως λένε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι το φυσιολογικό, όσοι καλούν σε αντίσταση τον Ελληνικό λαό για να διώξει τους αλλόφυλους εισβολείς, όσοι λένε ότι δεν είναι δυνατόν στον Β παγκόσμιο πόλεμο να «δολοφονήθηκαν 6 εκατομμύρια Εβραίοι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως», μη δεχόμενοι τα εγκαθιδρυμένα ταμπού της Ταλμουδικής αριθμητικής, την στιγμή που σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν υπήρχαν τόσοι και ενώ ο πληθυσμός τους στην Ευρώπη μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο καταγράφηκε ως αυξημένος σε σχέση με το 1939, όλοι αυτοί χαρακτηρίζονται εγκληματίες , καταδικάζονται σε φυλάκιση και υπέρογκα χρηματικά πρόστιμα και δεν έχουν το δικαίωμα να συστήνουν οργανώσεις και νομικά πρόσωπα για να εκφράζουν τις απόψεις τους!

Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Εμείς , αντίθετα με τους περισσότερους από αυτούς που εμφανίζονται ως διαφωνούντες στο νομοσχέδιο, δεν θα επικεντρωθούμε στο εάν το νομοσχέδιο είναι «αντισυνταγματικό» ή όχι, ούτε στο εάν παραβιάζεται η «ελευθερία του λόγου» τους, διότι δεν έχουμε , ούτε ποτέ μας είχαμε καμμιάν απολύτως αυταπάτη για ψεύτικες «ελευθερίες» στα αντι-ελεύθερα καθεστώτα τους , ούτε για κατοχυρώσεις τέτοιων «ελευθεριών» ή «εθνικής ταυτότητος» στα συντάγματά τους.

Το νομοσχέδιο θα τεθεί «προς συζήτηση» στην Βουλή τους, στις 3 Μαρτίου, και δεν θα αργήσει να ψηφιστεί , να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεώς τους και να τεθεί σε ισχύ από την βασικώς ομονοούσα σύναξη ανδρεικέλων.

Είναι σαφές ότι οι νομοθέτες αναμένουν κατά το επόμενο διάστημα έξαρση στον εποικισμό της χώρας μας από τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς, στην εγκληματικότητα, τηνανεργία και την οικονομική καταστροφήκαθώς και έχουν αποφασίσει γενικώτερο ξεπούλημα των όποιων εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, σε συμφωνίες όπως συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία. Μέσα σε τέτοιες συνθήκες, φοβούνται την ανάπτυξη του μοναδικού ρεύματος διεξόδου από αυτήν τηνκατάσταση , που μπορεί να αναπτυχθεί απότομα και επικίνδυνα αμφισβητώντας το καθεστώς τους.

Την ώρα που αποκορυφώνεται η οργανωμένη αλλόφυλη εισβολή αλλά και η πλύση εγκεφάλου με σιχαμερή αντιφυλετική υποκατωφλιακή προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και ανακίνηση των θεμελιωδών τερατωδών ιστορικών Ψευδών, προληπτικώς εισάγουν το νομοσχέδιο αυτό, θεωρώντας ότι έτσι θα περιορίσουν την δυνατότητα να εκφραστούν δημόσια οι έμφυτες δυνάμεις της Συνέσεως, οι αμυντικές δυνάμεις της Φυλής, της Ιστορικής Αληθείας και του Φυσικού Νόμου: καθ᾿ όσον, μάλιστα, εκ παραλλήλου και δίκην βαλβίδος ασφαλούς εκτονώσεως, θα υποβάλλεται ως υποτιθέμενη «ακραία διέξοδος» για τις μάζες είτε ο κομμουνισμός και ο αναρχισμός, είτε ένας «πολιτικά ορθός» ή απλά γραφικός και ακίνδυνος (αν όχι μάλλον χρήσιμος) «εθνικισμός», τον οποίον και δεν πλήττει το νομοσχέδιο. Ένας «εθνικισμός» που εγκλωβίζει , ενσωματώνει, απογοητεύει και ανακυκλώνει, ένας «εθνικισμός» που τα όριά του φτάνουν σε συνεργασίες με την ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ ή τις «χαιρετούρες» σε δημοτικά συμβούλια , είτε σε στημένες θεατρικές παραστάσεις στον δρόμο είτε και στην Βουλή. Έναν «εθνικισμό» που οι πολιτικάντηδες και μαγαζάτορες που τον προωθούν, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου θα βρεθούν επί τέλους απαλλαγμένοι πλέον και από την υποχρέωση να παριστάνουν τους «ακραίους» για να κοροϊδέψουν τις μάζες, παραπέμποντας πλέον στο ότι«τους εμποδίζει ο νόμος» να εκφράζονται ακραία, παράλληλα υποσχόμενοι ότι όταν κάποτε … ισχυροποιηθούν στην σάπια Βουλή της δημοκρατίας τους (γνωρίζοντας ασφαλώς εκ των προτέρων ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ), τότε θα τον…καταργήσουν μέσα από το κοινοβούλιο!

Έτσι, οι ίδιοι οι σχεδιαστές του νομοσχεδίου, μαζί με την καταστολή των αυθεντικών δυνάμεων της Αληθείας, του Έθνους και της Φυλής , που ονομάζουν «πάταξη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», ελπίζουν επίσης ότι αυτοί οι «πολιτικά ορθοί» «εθνικιστές» που δεν πλήττονται από ένα τέτοιο νομοσχέδιο, θα είναι αυτοί που θα απορροφήσουν την λαϊκή αγανάκτηση, φουσκώνοντας έτσι προσωρινά τον «χώρο τους» όπως το μπαλόνι – για να το ξεφουσκώσουν ελεγχόμενα εν καιρώ, όταν πλέον ο λαός θα έχει προσαρμοστεί πλήρως στην νέα τριτοκοσμική κατάσταση, που θα έχειπια παγιωθεί , και, απογοητευμένος πλήρως και από τις όποιες «πατριωτικές» και «εθνικιστικές» δήθεν «εναλλακτικές λύσεις», θα έχει σκύψει το κεφάλι στο σύστημα και πλέον δεν θα αντιδρά.

Παραθέτουμε παρακάτω το νομοσχέδιο αυτούσιο, με την προσθήκη μερικών ερμηνευτικών δικών μας σχολίων, που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του θέματος.

Σχέδιο Νόμου για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου

Άρθρο 1

Σκοπός

Σκοπός του νόμου είναι η καταπολέμηση ιδιαίτερα σοβαρών μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου σύμφωνα με την Απόφαση-Πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 28ης Νοεμβρίου 2008 και την από 7 Μαρτίου 1966 Διεθνή Σύμβαση «περί καταργήσεως πάσης μορφής φυλετικών διακρίσεων» που κυρώθηκε με το Ν.Δ. 494/1970.

Σχόλιο: Η Διεθνής σύμβαση εξαγγέλλοντας την «κατάργηση πάσης μορφής φυλετικών διακρίσεων» εξαγγέλλει την πρόθεσή της να … καταργήσει την Φύση, καθώς αυτή είναι που έχει δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στην κάθε φυλή και γεννά τον κάθε άνθρωπο διαφορετικό ανάλογα με την φυλετική του υπόσταση. Όμως, οι «πάσης μορφής φυλετικές διακρίσεις» είναι μια φυσική υπαρκτή πραγματικότητα και καμιά διεθνή σύμβαση ή νομοσχέδιο δεν είναι δυνατόν να την καταργήσει, όπως αναφέρει το Άρθρο 1. Αυτό που προσπαθεί το νομοσχέδιο να κάνει, είναι να απαγορεύσει να αναφέρεται μέσω γραπτού ή προφορικού λόγου, ή μέσω του διαδικτύου, η Φυσική Αλήθεια και Πραγματικότητα, στοχεύοντας επιλεκτικά κατά της Λευκής φυλετικής ταυτότητος, στο έργο της αποτελματώσεωςκαι εκμηδενισμού της οποίας στοχευμένα ως κατακλείδα εντάσσεται! Καταλύοντας με τρομοκρατία και διωγμό ό,τι δεν κατορθώνει μέσω της καθολικής πλύσεως εγκεφάλου και συστηματικής διαστροφής να διαλύσει από τις δυνάμεις αντιστάσεως του Λαού, την στιγμή ακριβώς που αυτός υφίσταται την υποδαυλισμένη εισβολή και εμφύτευση μαζών ανθρωπίδων πάσης υποκατηγορίας…

Άρθρο 2

Έννοια όρων

Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας.

Ο όρος «θρησκεία» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος γενικά σε πρόσωπα τα οποία προσδιορίζονται βάσει θρησκευτικής πίστης ή άλλων περί την πίστηπεποιθήσεων.

Σχόλιο: Προσέξτε εδώ ότι το νομοσχέδιο χαρακτηρίζει ως «εχθροπάθεια» οποιαδήποτε εξωτερίκευση αισθημάτωναντιπαλότητος! Στα υπόλοιπα άρθρα του νομοσχεδίου, αναφέρεται ότι οποιαδήποτε δημόσια αναφορά, προφορική ή γραπτή ή μέσω διαδικτύου, που χαρακτηρίζεται από εχθροπάθεια απέναντι σε εθνικές , φυλετικές ή θρησκευτικές ομάδες, ή ομάδες που προσδιορίζονται από τον «σεξουαλικό προσανατολισμό τους» είναι έγκλημα και καταδικάζεται με φυλάκιση και χρηματικά πρόστιμα!

Από τον παραπάνω ορισμό, ως «εχθροπάθεια» και επομένως ως έγκλημα πλέον κατά νόμον, χαρακτηρίζονται μεταξύ άλλων και τα εξής: Hάποψη ότι πρέπει ο Λευκός άνθρωπος να αντισταθεί στον φυλετικό αφανισμό του και να αγωνιστεί για να φύγουν οι λαθρομετανάστες έποικοι από την Ελλάδα και την Ευρώπη, η άποψη ότι οι λαθρομετανάστες σχετίζονται με την αυξημένη εγκληματικότητα και την ανεργία,οι καταγγελίες για τα εγκλήματα του Σιωνισμού, η άποψη ότι πρέπει να αντισταθούμε στην Ισλαμοποίηση της Ευρώπης ,η άποψη ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι το φυσιολογικό αλλά αποτελεί ανωμαλία κ.ά.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, που παρατίθεται στην ιστοσελίδα του «υπουργείου δικαιοσύνης», γίνεται σαφής αναφορά ότι στις θρησκευτικές αντιλήψεις απέναντι στις οποίες απαγορεύεται να υπάρχει «εχθροπάθεια» δηλαδή «εξωτερίκευση αισθημάτωναντιπαλότητας» είναι και η αθεΐα!

Άρθρο 3

  1. Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ.

Σχόλιο: Στην παραπάνω διάταξη αναφέρεται σαφώς ότι για την καταδίκη δεν χρειάζεται κάποιος να «προκαλεί ή να διεγείρει βιαιοπραγίες» – αλλά αρκεί να προκαλεί «εχθροπάθεια», δηλαδή «αισθήματα αντιπαλότητος» «κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό». Απαιτείται επί πλέον από αυτή την συγκεκριμένη διάταξη η «εχθροπάθεια» να μπορεί να «εκθέσει σε κίνδυνο την δημόσια τάξη». Ακόμη, όμως, και μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας είτε ενάντια στην λαθρομετανάστευση είτε ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης κ.λπ. μπορεί κάλλιστα να ερμηνευθεί ως «εκθέτουσα σε κίνδυνο την δημόσια τάξη» – ενώ και η οποιαδήποτε αναφορά στο ότι πρέπει να διώξουμε τους λαθρομετανάστες από την Ευρώπη, μπορεί να θεωρηθεί προτροπή που δύναται στο μέλλον να προκαλέσει … βιαιοπραγίες!

2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου είχε ως άμεσο επακόλουθο την τέλεση εγκλημάτων, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή τριών έως δέκα χιλιάδων (3.000 – 10.000) ευρώ, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

3. Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση, οι δραστηριότητες της οποίας με οποιαδήποτε μορφή εμπίπτουν στη ρύθμιση της παραγράφου 1, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη.

Σχόλιο: Αυτό το άρθρο μπορεί να καταδικάσει σε φυλάκισηέως δύο ετών οποιοδήποτε μέλος εθνικιστικής ή εθνικοσοσιαλιστικής οργανώσεως, με μοναδική κατηγορία την συμμετοχή σε τέτοια οργάνωση!

Άρθρο 4

1. Όποιος δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945 και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή το γενετήσιο προσανατολισμό κατά τρόπο που μπορεί να προκαλέσει ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη και χρηματική ποινή χιλίων έως τριών χιλιάδων (1.000 – 3.000) ευρώ.

2. Για την εφαρμογή της προηγούμενης παραγράφου απαιτείται τα εγκλήματα αυτά να έχουν αναγνωριστεί με αμετάκλητη απόφαση ελληνικού ή διεθνούς δικαστηρίου.

Σχόλιο: Με βάση το άρθρο αυτό, καταδικάζεται σε δύο έτη φυλακίσεως και μέχρι τρεις χιλιάδες ευρώ χρηματική ποινή, οποιοσδήποτε προφορικά ή γραπτά ή μέσω του διαδικτύου αναφέρει την ιστορική αλήθεια , αμφισβητώντας τον ετοιμόρροπο και με τέτοια μέσα εντατικής μονάδος συντηρούμενο μύθο περί εβραϊκού «Ολοκαυτώματος». Το Σύστημα και τα παντοειδή μιαρά του ανδρείκελα έχουν πλέον αναγκασθεί να απαντούν μόνον με διώξεις, καθείρξεις και εξοντώσεις όπου κάποιες ελεύθερες φωνές ερευνητών ή απλώς σκεπτομένων ανθρώπων είναι αδύνατον να απαντηθούν από τους πονηρούς χαλκευτές του Ψεύδους!

Όμως μπορεί όποιος θέλει ελεύθερα να αμφισβητεί, για παράδειγμα, το Σιωνιστικό έγκλημα στην Παλαιστίνη, καθώς δεν υπάρχει γι΄ αυτό καταδικαστική απόφαση από διεθνές δικαστήριο! Ή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους!

Όποιος επίσης εγκωμιάζει αυτούς που αντιστάθηκαν στον Σιωνισμό κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμοή την Ιρακινή ή Σέρβικη αντίσταση, καταδικάζεται με βάση το ίδιο άρθρο, ότι «εγκωμιάζει εγκλήματα πολέμου»· αντίθετα όμως μπορεί κάποιος ελεύθερα να καλεί ανοιχτά στην ισοπέδωση της Παλαιστίνης ή να εγκωμιάζει τον βομβαρδισμό του Ιράκ (στου οποίου την ηθική θεμελίωση είχε τότε με ανακοίνωσή του ως υπουργός εξωτερικών […όχι των ΗΠΑ, βεβαίως!] ο κ. GAP συνεργήσει) και της Γιουγκοσλαβίας, εφ΄ όσον δεν υπάρχει απόφαση διεθνούς δικαστηρίου που να καταδικάζει αυτά τα εγκλήματα και έτσι μπορεί καθένας να τα εγκωμιάζει ελεύθερα, δίχως καμμίαν επιβολή κυρώσεων από αυτό τον «αντιρατσιστικό» νόμο!

Άρθρο 5

Για τη μέσω του διαδικτύου τέλεση των εγκλημάτων του παρόντος νόμου απαιτείται: α) ο δράστης να είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν για τη πράξη του χρησιμοποιεί υλικό που φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής στην Ελλάδα, ή β) το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης να φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτός είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα.

Σχόλιο: Οποιοσδήποτε, δηλαδή, Έλληνας του εξωτερικού ή Ευρωπαίος συμμετέχει σε ιστοσελίδα με θεματολογία που να αφορά στην ιστορική αλήθεια για τον μύθο του «Ολοκαυτώματος είτε να αντιτίθεται στην τρέχουσα ραγδαία φυλετική και πολιτιστική ισοπέδωση της Ευρώπης, θα συλλαμβάνεται μόλις περάσει τα Ελληνικά σύνορα ή και θα ζητείταιη έκδοσή του!

Άρθρο 6

Ευθύνη νομικών προσώπων

1. Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις των άρθρων 3 και 4τελέσθηκε μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου και κατέχει διευθυντική θέση εντός αυτού με βάση εξουσία εκπροσώπησής του ή εξουσιοδότηση για τη λήψη αποφάσεων για λογαριασμό του ή για την άσκηση ελέγχου εντός αυτού, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις:

i) διοικητικό πρόστιμο από δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ έως εκατόν πενήντα χιλιάδες (150.000) ευρώ,

ii) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,

iii) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Το διοικητικό πρόστιμο του στοιχείου i επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής του νομικού προσώπου οι κυρώσεις των στοιχείων ii και iii μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα.

2. Όταν η έλλειψη εποπτείας ή ελέγχου από φυσικό πρόσωπο που αναφέρεται στην παράγραφο 1 κατέστησε δυνατή την τέλεση από ιεραρχικά κατώτερο στέλεχος κάποιας από τις αξιόποινες πράξεις που αναφέρονται στις παραγράφους 1 και 2 μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις:

– διοικητικό πρόστιμο από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ,

– οι προβλεπόμενες στα στοιχεία ii και iii, για χρονικό διάστημα έως έξι μήνες.

4. Για τη σωρευτική ή διαζευκτική επιβολή των κυρώσεων που προβλέπονται στις προηγούμενες παραγράφους και για την επιμέτρηση των κυρώσεων αυτών λαμβάνονται υπόψη ιδίως η βαρύτητα της παράβασης, ο βαθμός της υπαιτιότητας, η οικονομική επιφάνεια του νομικού προσώπου και η τυχόν υποτροπή του. Καμιά κύρωση δεν επιβάλλεται χωρίς προηγούμενη κλήτευση των νομίμων εκπροσώπων του νομικού προσώπου προς παροχή εξηγήσεων. Η κλήση κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο τουλάχιστον δέκα (10) πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα της ακρόασης. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 6 του ν. 2690/1999 (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας) (Α’ 45).

5. Η εφαρμογή των διατάξεων των προηγούμενων παραγράφων είναι ανεξάρτητη από την αστική, πειθαρχική ή ποινική ευθύνη των αναφερομένων σ’ αυτές φυσικών προσώπων.

6. Οι εισαγγελικές αρχές ενημερώνουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, για υποθέσεις στις οποίες υπάρχει εμπλοκή νομικού προσώπου, υπό την έννοια των παραγράφων 1 και 2 και του κοινοποιούν τις εκδιδόμενες σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

Σχόλιο: Από το παραπάνω άρθρο διώκεται οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο, εκδοτικός οίκος, σύλλογος, ή πολιτική οργάνωση εμπίπτει στις διατάξεις του νομοσχεδίου, εφ΄ όσον τέτοιοι φορείς αποτελούν νομικά πρόσωπα!

Με την διευκρίνιση της παρ. 5, ο νόμος αυτοχαρακτηρίζεται ουσιαστικώς ως αυτό που είναι, δηλαδή θεσμοποίηση μιας ιερατικού τύπου τρομοκρατίας λόγου και σκέψεως, ως η νέα Ιερά Εξέτασις της Νέας Θρησκείας: του απο-ιερωμένου Τρομοκρατικού Ιαχβεδισμού.

Επί πλέον, καθώς μία από τις ασφαλιστικές δικλείδες της δημοκρατικής Απάτης εις ό,τι αφορά στην «ελευθερία» δημοσίας εκφράσεως και πολιτικής οργανώσεως, που τώρα πλέον καταργείται και θεσμικά, έγκειται στην αναγκαία προϋπόθεση οικονομικής ισχύος για την πραγμάτωσή τους· δεδομένης δε της οικονομικής δυσπραγίας χώρων και σημαινόντων ατόμων εκτός του συστήματος «ημετέρων» και των εγνωσμένης πολιτικής ορθότητος συνδαιτημόνων, τώρα ενισχύεται αυτή στον υπερθετικό βαθμό, καθώς η οικονομική καταρράκωση των αληθώς αντιφρονούντων γίνεται πια εντελώς απροσχημάτιστη και αστεία υπόθεση!

Άρθρο 7

Το τελευταίο εδάφιο του άρθρου 79 παρ. 3 ΠΚ, που προστέθηκε με το άρθρο 23 παρ. 1 Ν. 3719/2008 (ΦΕΚ Α 241/26.11.2008), τροποποιείται ως εξής: Η τέλεση της πράξης λόγω εχθροπάθειας κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή το γενετήσιο προσανατολισμό συνιστά επιβαρυντική περίσταση.

Άρθρο 8

Δικαίωμα παράστασης πολιτικής αγωγής μόνο για την υποστήριξη της κατηγορίας έχουν και νομικά πρόσωπα ή ενώσεις προσώπων που εδρεύουν στην Ελλάδα, εφόσον συμπεριλαμβάνονται υπό οποιοδήποτε συμβουλευτικό καθεστώς στον κατάλογο που τηρείται από το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο (ECOSOC) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Σχόλιο: Με το άρθρο αυτό αναλαμβάνουν και διά νόμου πια το έργο της εθνοφυλετικής μας καταστροφής, ως επίσημοι κατήγοροι και μηνυτές,«αντιρατσιστικοί» φορείς που χρηματοδοτούνται τόσο από το Ελληνικό κράτος όσο και από διεθνείς οργανισμούς σιωνιστικής επινεύσεως, κατά τα πρότυπα π.χ. του γνωστού Ε.Π.Σ.Ε. του Δημητρά!

Φυσικά είναι στα μάτια του νομοθέτη εντελώς αδιανόητη η αντίθετη περίπτωση, του να προσεκαλείτο π.χ. το ΑΡΜΑ για παράσταση πολιτικής αγωγής σε περιπτώσεις προσβολής της Ελληνικής ή της Αρίας φυλετικής αξιοπρεπείας και υποστάσεως ή φυλετικώς υποκινημένων εγκλημάτων ή επιθέσεων! Που και αποτελούν τον κανόνα φυσικά – με την διαφορά ότι αυτές συντελούνται υπό την αιγίδα του «κράτους», των ΜΜΕ, των νομοθετούντων ανδρεικέλων κ.ο.κ.! …Αποκαλύπτοντας, έτσι, και απροκαλύπτως, αθέλητα, τα αληθινά, δηλαδή όχι απλώς ρατσιστικά, αλλά πράγματι ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ κατά της Ευρώπης, κίνητρα των νομοθετών και των αφεντών τους!!!

Εξ άλλου δε, φορείς όπως το ΑΡΜΑ δεν συμπεριλαμβάνονται και στους καταλόγους ευϋποληψίας του ΟΗΕ (Οργανισμού Ηνωμένων Εξωμοτών)!!!

Άρθρο 9

Με την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού καταργείται ο νόμος 927/1979 και το άρθρο 39§4 του νόμου 2910/2001.

Άρθρο 10

Η ισχύς του νόμου αυτού αρχίζει από την δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η παρανοϊκή κλιμάκωση της παντοιοτρόπου συντονισμένης επιθέσεως κατά των Ευρωπαϊκών Λαών, θα διαπιστώσουν σύντομα οι ασπόνδυλες μαϊμούδες του Συστήματος ότι θα αποδειχθεί ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ κατά των ιδίων – και ότι, αλλοίμονο γι’ αυτούς, θα φέρει δραματικά κοντύτερα την ώρα της Αλήθειας!

-ΑΛΛ᾿ΕΣΕΤ᾿ΗΜΑΡ!!!