Πίσω από τα τείχη της δημοκρατίας

Ένας ακόμη συναγωνιστής από την Γερμανία, ο Stephan Günther, προστέθηκε στην μακρά λίστα πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στης φυλακές του συστήματος για ιδεολογικούς λόγους. Ο Stephan βρίσκεται στις φυλακές της Κοπενχάγης και αναμένει την έκδοση του στην Γερμανία όπου κινδυνεύει να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης πέντε ετών! Το «έγκλημα» του ήταν η διάδοση των ιδεών μας και οι αμφιβολίες που εξέφρασε γραπτώς για θέματα που αφορούν τους Εβραίους και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ο Stephan δεν είναι ο πρώτος συναγωνιστής που καταδικάζεται για παρόμοιους λόγους, αλλά είναι ο πρώτος που εκδίδεται στην Γερμανία από την Δανία διότι σύμφωνα με την Δανέζικη νομοθεσία το «αδίκημα» του δεν αρκεί για να τιμωρηθεί με φυλάκιση ενώ αντιθέτως στην Γερμανία η πολυετής του φυλάκιση είναι σχεδόν δεδομένη. Το γεγονός αυτό δημιουργεί νομικό προηγούμενο στην Δανία που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την σύλληψη και έκδοση στην Γερμανία ακόμη περισσότερων συναγωνιστών και ίσως στο μέλλον το παράδειγμα της Κοπενχάγης να ακολουθήσουν και οι δικαστικές αρχές άλλων χωρών.

Ο δεύτερος λόγος που αναφέρουμε τον Stephan είναι διότι μοιραζόμαστε το όραμα του. Ο Stephan Günther έχει αφιερώσει την ζωή του σε ενέργειες για την προσέγγιση Γερμανών και Σκανδιναυών συναγωνιστών με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική συνεργασία, σκοπό που υποστηρίζει και το ΑΡΜΑ για την Λευκή Ανθρωπότητα συνολικά.

Ο Stephan Günther είναι ένας εξαιρετικά προικισμένος νέος με βαθιά Πίστη στα ιδανικά της Φυλής και πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα που αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του!

Για συνεισφορές στον λογαριασμό που δημιουργήθηκε για την οικονομική στήριξη του Stephan μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην εξής διεύθυνση:

solidaritet@fn-skane.se