Πένθος διαρκείας γιὰ τὴν θνήσκουσα Εὐρώπη…

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο (υπηρεσιακός) πρωθυπουργός Σαρμάς για τους νεκρούς λαθρομετανάστες του προσφάτου πολύνεκρου ναυαγίου στην θάλασσα των Οινουσών, ανοιχτά της Πύλου!!!

Τίποτε δεν δικαιολογεί την γελοίαν απόφαση κηρύξεως εθνικού πένθους! Οι πνιγμένοι λαθρομετανάστες ούτε Έλληνες πολίτες ήσαν, ούτε σε ελληνικό πλωτό μέσο επέβαιναν. Ούτε η Λιβύη, απ΄ όπου απέπλευσε το σάπιο λαθροκάραβο, ούτε η Ιταλία (που ήταν ο διακηρυγμένος προορισμός τους), ούτε χώρες όπως η Αίγυπτος, το Πακιστάν, η Συρία, το Σουδάν, κ.λπ., απ’ όπου προήρχοντο οι λαθρομετανάστες, προέβησαν σε ανάλογη κήρυξη πένθους. Η Ιταλία, βεβαίως, βρίσκεται κατά σύμπτωση σε εθνικό πένθος, για άλλον όμως λόγο: είναι πρόσφατος ο θάνατος του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι…

Ωστόσο η όλη κατάσταση δικαιολογεί το εθνικό πένθος, υπό όλως διάφορον σκεπτικό. Πένθος, όχι βεβαίως για την απώλεια μερικών εκατοντάδων εκπροσώπων της αφροασιατικής ανθρωποθάλασσας, αλλά για τον διαφαινόμενο (αργό) θάνατο της Λευκής Ευρωπαϊκής φυλής, που επέρχεται συνεπείᾳ της προδοτικής πολιτικής των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων αφ᾿ ενός, της αγνοίας, της αμεριμνησίας και της απροσμέτρητης βλακείας των συγχρόνων Ευρωπαίων αφ᾿ ετέρου!

Διότι όλοι οι (απόλυτοι επικυρίαρχοι των ΜΜΕ) «ψυχοπονιάρηδες» λαθρολάγνοι που εκφέρουν δημόσιο λόγο στην Ελλάδα (και καθ΄ όμοιον τρόπο σ᾿ όλες τις ευρωπαϊκές χώρες), επηρεάζοντας καταλυτικά τον τρόπο που σκέπτονται οι μάζες των ηλιθίων, εντός και εκτός Ελλάδος, με πρώτους και χειρότερους τους κάθε λογής αριστερούς και φιλελέδες πολιτικούς, δημοσιογράφους, «διανοούμενους», στρέφουν τεχνηέντως και περιορίζουν την προσοχή της κοινής γνώμης στο «δέντρο», καλλιεργώντας  τεχνητή συναισθηματική φόρτιση, προκειμένου να θολώσει η κρίση κι ούτε να βλέπει ούτε κἂν να σκέπτεται κανείς το «δάσος»!

Όπου «δένδρο» εν προκειμένῳ ο θάνατος λαθρομεταναστών (που ουδείς τους υπεχρέωσε να επιχειρήσουν παράνομη διάβαση των θαλασσίων συνόρων). Όπου «δάσος», η συστηματική, κολοσσιαίων διαστάσεων, μετακίνηση λαών, που αριθμούν δισεκατομμύρια, με στόχο την εγκατάστασή τους στην Ευρώπη, εν είδει αποίκων.

Όλοι οι λαθρολάγνοι τσαρλατάνοι που διεγείρουν τον (και επενδύουν στον) κίβδηλο συναισθηματισμό των αφελών, απονεκρώνοντας παράλληλα κάθε λειτουργία λογικής κρίσεως κι έτσι εξαπατώντας τους πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών, αποφεύγουν να θίξουν τις εξής καίριες παραμέτρους του ζητήματος:

Το σύνολο του πληθυσμού των χωρών της (ψευδεπιγράφου) Ευρωπαϊκής Ενώσεως, της ως «γης της επαγγελίας» θεωρουμένης για τους λαθροεποίκους από Αφρική και Ασία, δεν υπερβαίνει 447 εκατομμύρια, τα οποία καλύπτουν μία μικρή σε έκταση περιοχή – ουσιαστικά μίαν χερσόνησο-απόληξη της Ευρασίας. Παράλληλα, μόνον τρεις από τις χώρες εκ των οποίων προέρχονται οι λαθροέποικοι, όπως οι ναυαγοί της θάλασσας των Οινουσών, ήτοι το Πακιστάν (236 εκατομμύρια), το Μπαγκλαντές (168 εκατομμύρια) και η Αίγυπτος (103 εκατομμύρια), αριθμούν συνολικά άνω των 500 εκατομμυρίων πληθυσμού, δηλαδή πληθυσμό μεγαλύτερο από ολόκληρης της Ε.Ε.! Για να μη μιλήσουμε για χώρες όπως η Ινδία, που έχει ξεπεράσει πλέον τα 1,3 δισεκατομμύρια!

Με βάση τους αδυσώπητους δημογραφικούς δείκτες και την οικονομική κατάσταση στην Ευρώπη αφ᾿ ενός (κατάρρευση των γεννήσεων, γήρανση του πληθυσμού, σχετική, αν και φθίνουσα, οικονομική ευμάρεια) και στις τριτοκοσμικές χώρες προελεύσεως των λαθροεποίκων αφ᾿ ετέρου (έκρηξη γεννήσεων, νεανικός υπερπληθυσμός, οικονομική εξαθλίωση) είναι δεδομένο ότι όλη η πλέμπα των χωρών αυτών της Ασίας και της Αφρικής – ήτοι, εκατοντάδες εκατομμυρίων ανθρώπων, κατά βάσιν νέων ανδρών – θα συνεχίσουν να προσπαθούν με κάθε τρόπο να εισέρχονται και να εγκαθίστανται στις ευρωπαϊκές χώρες.

Πότε αυτή η συμφορά θα σταματήσει; ΜΟΝΟΝ εφ᾿ όσον τα ευρωπαϊκά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, θα προστατευθούν ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ήτοι (και) με μη «ανθρωπιστικές» μεθόδους (όπως πάντα συνέβαινε παντού, υπό φυσιολογικές συνθήκες!), και όταν κι οι ελάχιστοι εκείνοι λαθρομετανάστες, που ενδεχομένως θα καταφέρνουν εν τούτοις να τα διαπερνούν, θα απελαύνονται άμεσα και άνευ περιστροφών! Διαφορετικά, η ροή των λαθροεποίκων θα συνεχισθεί επ’ αόριστον – και θα ανακοπεί μόνον τότε, όταν το βιοτικό επίπεδο στην Ευρώπη, συνεπείᾳ της μαζικής εγκαταστάσεως τριτοκοσμικών, θα έχει υποβαθμισθεί τόσο, ώστε θα προσεγγίζει το βιοτικό επίπεδο του τρίτου κόσμου… Μόνον τότε θα πάψει να είναι η Ευρώπη ελκυστική ως προορισμός για τους πειναλέους του τρίτου κόσμου – δηλαδή, μόνον αφού η Ευρώπη πάψει να είναι Ευρώπη και θα έχει και η ίδια γίνει μέρος του τρίτου κόσμου: Κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί, αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα – ΧΘΕΣ!

Επί παραδείγματι, μία φυσιολογική Ευρώπη θα ώφειλε να ελέγχει το σύνολο των μεσογειακών ακτών (όπως ίσχυε στα ρωμαϊκά χρόνια), εισβάλλοντας στρατιωτικά στην Βόρεια Αφρική, για να μπορεί να εμποδίζει την οργάνωση και τον απόπλου λαθροκάραβων από τις βάσεις τους!

Μία φυσιολογική Ευρώπη θα είχε όμως και στρατό, μάλιστα πανίσχυρο, εφάμιλλο της οικονομικής της ισχύος, καθώς και κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική και πολιτική ασφαλείας. Μόνο που η σύγχρονη πολιτική Ευρώπη, η ψευδεπίγραφη €.€., αποτελεί την πλήρη αντιστροφή της ιστορικής Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ιδέας. Πρόκειται για την κατ’  εξοχήν αντι-Ευρώπη!

Οι «ψυχοπονιάρηδες» υπέρμαχοι των ανοικτών συνόρων ουδέποτε μας λένε το εξής απλό: πόσα εκατομμύρια μεταναστών μπορεί να δεχθεί η Ευρώπη; 10, 100, 1000; ΠΟΣΑ εκατομμύρια λαθροεποίκων αντέχει;;; (Ο “δεξιός” πρώην επίτροπος της €€ Δημ. Αβραμόπουλος είχε προτάξει ως … «ΚΑΘΗΚΟΝ» της Ευρώπης να απορροφήσει 80 εκατομμύρια μόνον αφρικανών κατά τις επόμενες δεκαετίες – χώρια οι λοιποί!!!) Πόσα εκατομμύρια Ασιατών και Αφρικανών θα πρέπει να εγκατασταθούν στην Ευρώπη, ώστε να φθάσουν όλοι αυτοί, οι διάφοροι Παπαδημούληδες/παπασπιτούληδες, να αναγνωρίσουν ότι η Ευρώπη δεν αντέχει άλλους μετανάστες;! Υπάρχει τέτοιο όριο στο μυαλουδάκι τους – ή τους είναι αδιανόητο κι απαράδεκτο και ως έννοια;!;;!!

Ο πληθυσμός των χωρών της Αφρικής ήδη εκτιμάται σε 1,5 δισεκατομμύρια. Με τους εκεί εκρηκτικούς δημογραφικούς δείκτες (σε κάποιες χώρες της υποσαχάριας Αφρικής αντιστοιχούν 6 ή και 7 παιδία ανά γυναίκα κατά μ.ο.!) πολύ σύντομα ο πληθυσμός της Αφρικής θα υπερβεί τα 2 δισεκατομμύρια! Όλος αυτός ο νεανικός υπερπληθυσμός της Αφρικής θα προσπαθεί να εγκατασταθεί στην Ευρώπη!

Υπάρχει κάποια λογική στο να παρακολουθεί απλώς η Ευρώπη αυτήν την μαζική μετανάστευση, σαν να πρόκειται για φυσικό φαινόμενο;! Ασφαλώς και όχι. Συμβαίνει όμως διότι αυτές τις εφιαλτικές προοπτικές τις αποκρύπτουν οι εθνομηδενιστικοί «ψυχοπονιάρηδες» φιλελεφτ-ολετήρες της Ευρώπης.

Ας δούμε μερικά πρόσφατα αξιοπρόσεκτα στοιχεία της Eurostat:

  • Το ποσοστό των ατόμων άνω των 80 ετών έχει σχεδόν διπλασιασθεί τα τελευταία 20 χρόνια – από 3,4% το 2001 σε 5,9% το 2020.
  • Η μέση ηλικία των γυναικών κατά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού αυξήθηκε από 28,8 χρόνια το 2013 στα 29,4 χρόνια το 2019.
  • Το ποσοστό των γεννήσεων από μητέρες άνω των 40 ετών υπερδιπλασιάστηκε από 2,4% το 2001 σε 5,4% το 2019.
  • Κατά την περίοδο 2014 έως 2019 η μεγαλύτερη εθνικότητα μεταναστών που απέκτησαν την ιθαγένεια ενός κράτους μέλους της ΕΕ. ήσαν οι Μαροκινοί! Από το 2014 έως το 2018 οι πολιτογραφηθέντες Τούρκοι ήσαν η τρίτη κατά μέγεθος ομάδα.
  • Συνολικά στην ΕΕ ο πληθυσμός θα ακολουθήσει πτωτική πορεία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, και το 2080 θα φθάσει στα 419,3 εκατ. από 447,3 εκατ. το 2020.
  • Φαίνεται, μάλιστα, ότι ο νότος της Ευρώπης είναι αυτός που θα διαδραματίσει τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ξεκινώντας από την Ελλάδα, ο πληθυσμός από 11,1 εκατ. το 2010 μειώθηκε σε 10,7 εκατ. το 2020, το δε 2080 θα έχει περαιτέρω μειωθεί σε 8,3 εκατομμύρια (συμπεριλαμβανομένων Αθιγγάνων και λοιπών ευγενών συμπολιτών μας, των οποίων η αναλογία εκρήγνυται!!!)! Αντίστοιχη εξέλιξη με μικρότερη ή μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού εκτιμάται ότι θα έχει η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Τσεχία – αλλά και οι λοιπές χώρες της Ευρώπης.

Οι χώρες, λοιπόν, του Ευρωπαϊκού νότου που δέχονται σφοδρά τα κύματα των λαθροεποίκων είναι που έχουν και το μεγαλύτερο δημογραφικό πρόβλημα!

Επίσης, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι μία ολόκληρη βιομηχανία με τεράστια κέρδη και οικονομικά συμφέροντα έχει στηθεί και λειτουργεί στις ευρωπαϊκές χώρες, με πρώτη ύλη τους τριτοκοσμικούς λαθροεποίκους. Αυτή η τεράστια βιομηχανία, που απαρτίζεται από τις απειράριθμες ΜΚΟ με τις χιλιάδες υπαλλήλους και τους πανίσχυρους επί κεφαλής, που βρίσκονται σε άμεση διαπλοκή με την πολιτική εξουσία και τα μ.μ.ε., μία βιομηχανία που διαχειρίζεται πακτωλούς χρημάτων από κρατικούς πόρους, από ευρωπαϊκά κονδύλια, από τον ΟΗΕ αλλά και από δόλιους και σκοτεινούς «φιλανθρώπους» χρηματεμπόρους-χρηματοδότες, όπως ο George Soros, έχει κάθε συμφέρον να συντηρεί το πολυπλόκαμο αυτό κύκλωμα της λαθρομεταναστεύσεως με τον τεράστιο κύκλο εργασιών, προϋπόθεση για την λειτουργία του οποίου είναι η συνέχιση διαθέσεως της ανθρωπίνης πρώτης ύλης, ήτοι των μαζών  λαθροεποίκων!

Αυτός ο μηχανισμός εξηγεί ίσως και το, παράδοξο εκ πρώτης όψεως φαινόμενο, να αναφέρουν οι λαθροέποικοι ότι ως ναύλα για το κάθε λαθραίο ταξίδι δαπανούν 4.000 έως και πάνω από 9.000 € ανά άτομο – χρήματα δηλαδή που, για τα δεδομένα των χωρών τους, είναι τεράστια και τόσα, που θα τους εξασφάλιζαν εκεί μία πολύ καλή ζωή. Αυτά τα χρήματα, ως αποταμιεύσεις, ελάχιστοι Ευρωπαίοι τα έχουν πλέον. Ποιοί λοιπόν χρηματοδοτούν το ταξίδι των λαθρομεταναστών;!

Μόνιμο ψευδοεπιχείρημα των λαθρολάγνων αγυρτών που ασκούν πολιτική επιρροή είναι ότι οι Λευκοί Ευρωπαίοι οφείλουν να περιθάλπουν τους λαθροεποίκους, διότι ευθύνονται τάχα για την φτώχεια, την πείνα, τους πολέμους, την εκμετάλλευση και την εξαθλίωση των χωρών του τρίτου κόσμου, που οδηγεί τους τριτοκοσμικούς σε μετανάστευση.

Πρόκειται για έωλη προπαγάνδα, διότι:

  1. Οι μόνες περίοδοι κατά τις οποίες οι λαοί των χωρών της Αφρικής και της Ασίας γνώρισαν κάποια ευημερία, ανάπτυξη, ειρήνη και άνοδο του βιοτικού τους επιπέδου ήταν ακριβώς το διάστημα κατά το οποίο την διοίκησή τους ασκούσαν οι «κακοί» Ευρωπαίοι αποικιοκράτες. Οι οποίοι και μόνο για τις υποδομές που κατεσκεύασαν στις χώρες αυτές, και μόνο για την δυτική ιατρική, τα φάρμακα, τα εμβόλια και τους κανόνες υγιεινής που μετέφεραν, εξασφάλισαν εκπληκτική άνοδο του προσδοκίμου ζωής στις χώρες του τρίτου κόσμου. Απεναντίας, όπου επήλθε αποαποικιοποίηση, οι άμεσες συνέπειες ήταν: εμφύλιοι πόλεμοι αλληλοεξοντώσεως (και ενίοτε και ανθρωποφαγίας, εκατέρωθεν…), πτώση του βιοτικού επιπέδου, δραματική μείωση του προσδοκίμου ζωής (χαρακτηριστικές περιπτώσεις: Ν. Αφρική, Ροδεσία/Ζιμπάμπουε). Κι έτσι ακόμη, οι χώρες από τις οποίες πέρασαν οι κακοί λευκοί προηγούνται χαρακτηριστικώς έναντι γειτονικών τους, από όπου δεν πέρασε ο “κακός” λευκός άνθρωπος…
  2. Η μεγίστη ιμπεριαλιστική δύναμη που επεξέτεινε την τυραννική και αιμοδιψή εξουσία της με σφαγές, δηώσεις και εξανδραποδισμούς δεν ήταν κάποια ευρωπαϊκή δύναμη αλλά το Ισλάμ, είτε υπό την εξουσία του αραβοϊσλαμικού χαλιφάτου, είτε υπό την οθωμανική εξουσία. Ξεκινώντας από την αραβική χερσόνησο, το Ισλάμ επεξέτεινε την εξουσία του προς Ανατολάς μέχρι την Κίνα (Ουιγούροι) και την Νοτιοανατολική Ασία (Ινδονησία), προς Νότο μέχρι την Κεντρική και την Δυτική Αφρική (ευθυνόμενο για τους περισσοτέρους εμφυλίους πολέμους στην Αφρική, π.χ. Νιγηρία) και προς Δυσμάς μέχρι την Ισπανία (και παρ᾿ ολίγον ολόκληρη την Ευρώπη, αν δεν το είχαν αποκρούσει οι Φράγκοι υπό τον Κάρολο Μαρτέλο).
  3. Όλη η ιστορία της αρχαίας, της μεσαιωνικής και της νεωτέρας Ευρώπης είναι ιστορία συνεχών πολεμικών αποκρούσεων των προσπαθειών της Ασίας και της Αφρικής να εισβάλουν στην Ευρώπη! Μόνον στην σύγχρονη αλλόκοτη και χαοτική εποχή κατελύθησαν οι άμυνες της Ευρώπης! Διότι οι σύγχρονοι εισβολείς δεν έρχονται ένοπλοι αλλά με το παραπλανητικό προσωπείο του «κατατρεγμένου» δήθεν «πρόσφυγα». Πρόκειται για «Δούρειο Ίππο», που κατάλληλα διοχετεύουν προς την Ευρώπη οι δυνάμεις που προσβλέπουν στην κυριαρχία του Ισλάμ στην Ευρώπη. Τρανή απόδειξη αποτελεί το εξής παράδοξο, που ουδείς θέτει: ΓΙΑΤΙ, άραγε, ενώ οι εξ Ασίας και Αφρικής λαθρομετανάστες, που προσπαθούν να εισέλθουν στην (χριστιανική) Ευρώπη, είναι ΟΛΟΙ μουσουλμάνοι, δεν επιδιώκουν να εισέλθουν στις πλούσιες (και πολύ εγγύτερα κείμενες) μουσουλμανικές χώρες της μέσης ανατολής, των οποίων το βιοτικό επίπεδο και ο πλούτος είναι συγκριτικά μεγαλύτερος και από των ευρωπαϊκών χωρών; Γιατί οι μουσουλμάνοι μετανάστες δεν επιδιώκουν να εγκατασταθούν στην πάμπλουτη Σαουδική Αραβία, στα πάμπλουτα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο πάμπλουτο Κατάρ, στο Κουβέιτ και ούτω καθ᾿ εξής; Εκεί θα εύρισκαν ομοφύλους, ομογλώσσους, ομοεθνείς (Άραβες) – και, σε κάθε περίπτωση, ομοθρήσκους. Δεν επιχειρούν όμως κάτι τέτοιο, όπως θα φάνταζε ως η προφανής εύλογη επιλογή!

– Διότι πραγματικός στόχος τους είναι η Ευρώπη και μόνον η Ευρώπη, διότι εκείνοι που τους προωθούν τους διοχετεύουν σκοπίμως και αποκλειστικώς στην Ευρώπη, ακριβώς επειδή εκείνοι θέλουν να ΑΛΩΣΟΥΝ και ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ την Ευρώπη!

Για όλους αυτούς τους λόγους δικαιολογείται συνεχές πένθος. Πένθος για την θνήσκουσα Ευρώπη!

Πρέπει όμως το πένθος να μετασχηματισθεί σε οργή και σε πάθος για αγώνα προς διάσωση της Ευρώπης και της Λευκής Φυλής, προτού οι εξελίξεις καταστούν μη αναστρέψιμες!