Το 2022 κλείνει με τοξική επικαιρότητα σε μία άκρως τοξική χώρα…

Καθώς πλησιάζει το τέλος ενός ακόμα ενιαυτού, είθισται να επιχειρείται κάποια μορφή αναδρομής σε σημαντικά γεγονότα του έτους. Εν προκειμένω είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο μια και το 2022 ήταν ένα έτος πολύ πυκνό σε γεγονότα, ιδίως σε γεγονότα διεθνούς ενδιαφέροντος και σημασίας.

Το κορυφαίο γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος που αναμφιβόλως δέσποσε κατά το έτος που πέρασε, δεδομένου ότι επέφερε ισχυρούς κραδασμούς, αλυσιδωτές αντιδράσεις και πολλαπλές παρενέργειες σε τεραστία κλίμακα, στα πεδία των διεθνών σχέσεων, των στρατηγικών ισορροπιών, της διεθνούς οικονομίας, κλπ, ήταν η ρωσο-ουκρανική πολεμική σύρραξη, της οποίας η προοπτική και η τελική έκβαση παραμένει ακόμη θολή και εν πολλοίς απρόβλεπτη. Δεν θα ασχοληθούμε επί του παρόντος με αυτή την μεγάλη σύγκρουση, που αναζωπυρώνει μία αντιπαράθεση ψυχροπολεμικής χροιάς πλανητικών διαστάσεων, με ορατό το ενδεχόμενο ακόμα και της πυρηνικής κλιμακώσεως! Είναι πολύ πιθανόν η σύγκρουση αυτή να αποτελέσει σημείο καμπής στην πορεία των μετασχηματισμών που οριοθετούν την παγκόσμια ιστορία. Έχουμε διεξοδικώς αναφερθεί σ’ αυτή την σύγκρουση σε παλαιότερες αναρτήσεις μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και σε άλλα άρθρα. Ωστόσο, στο παρόν κείμενο θα αναφερθούμε, έστω ακροθιγώς, εν είδει υπενθυμίσεως, σε ορισμένα θέματα εσωτερικού κυρίως ενδιαφέροντος, των τελευταίων εβδομάδων, τα οποία καθώς είναι πολλά και αφορούν διαφορετικές πτυχές της κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητος, ενδέχεται, λόγω της χρονικής επικαλύψεως του ενός επί του άλλου, να οδήγησαν σε περιορισμό της δυνατότητος του κοινού να αντιληφθεί την σημασία τους.

 

Η μπόχα που μας ήρθε από την Ντόχα

Μεγάλη μπόχα κατέκλυσε εσχάτως το διοικητικό κέντρο της ψευδεπιγράφου «Ευρωπαϊκής Ενώσεως». Μπόχα από πακτωλούς μαύρου χρήματος πολλών εκατομμυρίων ευρώ που, όπως όλα δείχνουν, προήλθαν από την …Ντόχα (του Κατάρ).  Στο επίκεντρο του τεραστίου αυτού σκανδάλου δωροδοκιών, ασκήσεως αθεμίτου επιρροής και στοχευμένης διαφημίσεως, προβολής και προωθήσεως συμφερόντων υπέρ συγκεκριμένων αραβικών-ισλαμικών χωρών (με το αζημίωτο), βρέθηκε η «ωραία» της ελληνικής και ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής, η παλαιόθεν γνωστή και ως «η πράσινη Μπάρμπυ», Εύα Καϊλή, καθώς και σειρά ευρωβουλευτών, νυν και τέως, και εμμίσθων συνεργατών αυτών, ως επί το πλείστον Ιταλών, και πάντως σε κάθε περίπτωση …σοσιαλιστών! Η έρευνα βρίσκεται εν εξελίξει. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η συγκεκριμένη ελληνο-ιταλική (σοσιαλ-ληστρική) σπείρα που απεκαλύφθη στις Βρυξέλλες αποτελεί απλώς την κορυφή ενός παγόβουνου ακραίας διαφθοράς – πολύ πιθανόν τα μεγαλύτερα κεφάλια του συγκεκριμένου κυκλώματος (και άλλων συναφών που πιθανότατα λειτουργούν παράλληλα) να προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο και να εξαφανίσουν στοιχεία προτού τεθούν κι αυτά στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών (https://slpress.gr/diethni/stagona-ston-okeano-to-skandalo-kaili-poioi-echoyn-chasei-ton-ypno-toys/).

Πολλοί ήταν εκείνοι που έπεσαν από τα σύννεφα, οι παλαιότεροι όμως, που γνωρίζουν καλά τις υποκριτικές μεγαλοστομίες των εν Ελλάδι σοσιαλ-ληστών του ΠΑΣΟΚικού λ(ο)ιμού που καταχρέωσε την Ελλάδα και την οδήγησε στην χρεωκοπία, δεν εξεπλάγησαν καθόλου. Κι ο Κουτσόγιωργας (τότε που τα χαρτονομίσματα από τις μίζες μεταφέρονταν σε συσκευασίες από pampers) και ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου και ο Τσουκάτος και τόσοι και τόσοι άλλοι αστέρες του πασοκισμού, βουτηγμένοι στις μίζες, την διαφθορά και τον παράνομο πλουτισμό (εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος), για τον …σοσιαλισμό «αγωνίζονταν» (για την ιδιωτική «μάσα» στην πραγματικότητα…). Τρία άλλα σημεία της υποθέσεως χρήζουν ωστόσο προσοχής:

(α) το Κατάρ ως χώρα αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη της Τουρκίας και αποτελεί έναν από τους κυρίους στυλοβάτες του ισλαμικού ιμπεριαλισμού. Κατά συνέπεια, η υπόθεση έχει και μία σαφή ανθελληνική χροιά. Τα καταριανά πετροδολάρια στηρίζουν την τουρκική οικονομία και επί μακρόν την διασώζουν από την κατάρρευση. Η οικονομική και πολιτική διείσδυση του Κατάρ στην Ε.Ε. αποτελεί μία πτυχή της επιχειρήσεως αλώσεως της Ευρώπης από το Ισλάμ.

(β) Η ψευδεπίγραφη Ευρωπαϊκή Ένωση (την οποία από παλιά αποδίδουμε στα κείμενά μας ως €.€. για προφανείς λόγους συμβολισμού της οικονομιστικής της ταυτότητος – άλλωστε ως Ε.Ο.Κ. ξεκίνησε) δεν αποτελεί παρά έναν κλειστό club, μία κοσμοπολίτικη σέκτα απεθνισμένων μανδαρίνων οι οποίοι ως βασική αποστολή τους έχουν το να αποφασίζουν την διάθεση (και παράλληλα την διασπάθιση) των ασυλλήπτων κεφαλαίων που συγκεντρώνονται στα ταμεία της €.€. από τους πόρους των ληστρικώς φορολογούμενων ευρωπαίων πολιτών, κατασκευάζοντας παραλλήλως ένα τερατώδες εποικοδόμημα γραφειοκρατίας την οποία θα ζήλευε ακόμα και η πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση! Αυτή η αντι-ευρωπαϊκή Ένωση συνιστά τον μεγαλύτερο εχθρό-εκμαυλιστή-καταστροφέα της Ευρώπης και των λαών της.

(γ) Τα αμύθητα ποσά που ρέουν από τις αραβικές ισλαμικές χώρες προς τους διεφθαρμένους μανδαρίνους της €.€. διαβιβάζονταν μέσω ενός αστερισμού δυσθεώρητων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), με ευφάνταστες όσο και βαρύγδουπες ονομασίες (περί καταπολεμήσεως της διαφθοράς, περί πατάξεως της ατιμωρησίας και λοιπά άκρως πομπώδη και υποκριτικά). Αυτό το σύμπλεγμα των αόρατων ΜΚΟ αποδεικνύεται ότι αποτελεί την πεμπτουσία της αφανούς νέας τυραννικής υπερεξουσίας που βρίσκεται στο απυρόβλητο παρακάμπτοντας λαούς, κράτη και θεσμούς.

 

Ο αστερισμός του αφανούς υπερκράτους των ΜΚΟ…

Μια που μιλάμε για ΜΚΟ, η ελληνική κοινή γνώμη παρακολούθησε εμβρόντητη την θεαματική αποκάλυψη της ασυλλήπτου βρωμιάς (με προεκτάσεις κιναιδικής ανωμαλίας και παιδεραστίας) που θέτει στο επίκεντρο την οικειοποίηση αστρονομικών ποσών, προερχομένων από δωρεές εκατομμυρίων ευρώ αφελών καθώς και από κρατικές επιχορηγήσεις (!), που παρέμενε επί πολλά χρόνια επιμελώς καλυμμένη πίσω από ωραία λόγια, συνθήματα και σλόγκαν, για πράξεις υποτιθεμένης αγαθοεργίας και φιλανθρωπίας, όπου, πίσω από μία εικόνα επιμελώς σκηνοθετημένη και εξωραϊσμένη με την βοήθεια καλογυρισμένων προπαγανδιστικών φιλμ και φωτογραφιών, φιγουράρει ένας πολλαπλά προβεβλημένος και διαφημισμένος από τα συστημικά μ.μ.ε. ιερωμένος! Μόλις όμως διαρρηγνύεται η φτιασιδωμένη επικάλυψη, εμφανίζεται η σάπια και αποκρουστική πραγματικότης: η μορφή ενός φαντασμένου μεγαλομανούς παποκαίσαρα, με περίεργα γούστα και βίτσια, με νοσηρές προτιμήσεις για νεαρά αγόρια, συχνά αλλοδαπά και μελαμψά (μέγας προστάτης των μεταναστών γαρ…) που καταγγέλλεται ότι εκμεταλλευόταν και ενίοτε και βασάνιζε νεαρά παιδιά, συγκεντρώνοντας παράλληλα αμύθητα πλούτη, ζώντας τρυφηλό βίο με υπερπολυτελή οικήματα και αυτοκίνητα κι όλα αυτά κάτω από τον μανδύα του υποκριτικού ψευδοηθικισμού, της ψευδοευσεβείας, της ψευδοφιλανθρωπίας… Μπόχα και αηδία ουρανομήκης και εδώ.

Αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση. Πίσω από κάθε ατασθαλία, κάθε οικονομικό σκάνδαλο, από κάθε κρούσμα διαφθοράς ξεπροβάλει και μία ΜΚΟ! Οι ΜΚΟ έχουν καταστεί η μόνιμη φενάκη της διαφθοράς, το μαγικό κλειδί που παρακάμπτει κάθε έλεγχο. Διαπιστώνουμε ότι (και) η Ελλάδα, ως χώρα, είναι παραδομένη ολοκληρωτικώς στην υπόγεια υπονομευτική δράση των ποικιλωνύμων σκοτεινών ΜΚΟ, οι πλείστες των οποίων δραστηριοποιούνται στην μαύρη τρύπα του γιγαντιαίου μεταναστευτικού/λαθροεποικιστικού μηχανισμού, τα γρανάζια του οποίου αφορούν τις επί μέρους φάσεις της μεταφοράς, υποδοχής, προωθήσεως, «φιλοξενίας», νομιμοποιήσεως, μονιμοποιήσεως, πολιτογραφήσεως και «ενσωματώσεως» των αλλοφύλων εισβολέων, έχοντας κάθε λόγο να συντηρούν την ροή της ανθρωπίνης πρώτης ύλης προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί και να κεδροφορεί η επιχείρηση…  (https://ardin-rixi.gr/archives/247833)

Διότι τις ίδιες μέρες κατά τις οποίες γίνονταν οι αποκαλύψεις για την ΜΚΟ του διεφθαρμένου χρυσοκάνθαρου ιερωμένου και της πρεσβυτέρας, απεκαλύφθη η δράση και άλλης «φιλάνθρωπης» ΜΚΟ με δραστηριοποίηση στο μεταναστευτικό, η οποία ουσιαστικά εκτελούσε υπηρεσίες λαθροδιακινήσεως μεταναστών (με το αζημίωτο), δυσφημίζοντας και διασύροντας παράλληλα την Ελλάδα, όπως απεδείχθη και από το φιάσκο της δήθεν νεκρής «5χρονης Σύριας προσφυγοπούλας» που έγινε πρωτοσέλιδο στον Spiegel, ο οποίος μήνες μετά αναγκάστηκε να παραδεχθεί το ψεύδος και να οδηγηθεί σε ταπεινωτική ανασκευή και απολογία για καταστρατήγηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας λόγω διασποράς ψευδολογιών (https://www.protothema.gr/world/article/1323998/suggnomi-kai-oliki-anadiplosi-apo-to-spiegel-gia-ti-nekri-maria-tou-evrou/).

Για παρόμοια δράση υποστηρίξεως κυκλωμάτων λαθρομεταναστεύσεως ασκήθηκε προσφάτως δίωξη και στον υπερδραστήριο ανθέλληνα, επαγγελματία μηνυτή και απηνή διώκτη κάθε εθνικού στοιχείου, τον διαβόητο Δημητρά, επικεφαλής αμαρτωλής ΜΚΟ κι αυτός (https://ardin-rixi.gr/archives/248362).  Αυτή ίσως να ήταν η πιο ευχάριστη είδηση του τέλους της χρονιάς.

 

Τα απότοκα της προδοσίας των Πρεσπών

Μία άλλη συγκλονιστική είδηση πέρασε προσφάτως εντελώς στα «ψιλά», κατά τρόπο απολύτως σκανδαλώδη και εξοργιστικό! Τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια αποσιώπησαν την εν λόγω είδηση πλήρως! Ουδεμία απολύτως αναφορά!!! Οι ηλεκτρονικές εφημερίδες και οι ειδησιογραφικοί δικτυακοί τόποι είχαν απλώς φευγαλέες αναφορές, σύντομες και ουδέτερες, μικρότερης θέσεως και εκτάσεως από αυτήν που θα είχαν αν επρόκειτο για ένα καθημερινό κουτσομπολιό της show-biz…

Περί ποιας ειδήσεως πρόκειται; Οι γνωστοί φιλοσκοπιανοί κύκλοι της Φλωρίνης πέτυχαν προ ολίγων εβδομάδων, με απόφαση μάλιστα ελληνικού δικαστηρίου (!), ό,τι δε είχαν καταφέρει να επιτύχουν επί δεκαετίες ανεπιτυχών προσπαθειών: να τους επιτραπεί από το ελληνικό κράτος η σύσταση και λειτουργία εκπαιδευτικού/πολιτιστικού φορέως για την διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας και την ανάδειξη του «μακεδονικού” πολιτισμού! Αυτό ακριβώς ανεγνώρισε το ελληνικό δικαστήριο στο οποίο απευθύνθηκαν! Βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών δεν θα έπρεπε να εκπλήσσει το γεγονός ότι το δικαστήριο ανεγνώρισε την νομιμότητα δράσεως ενός τέτοιου συλλόγου στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα ο νυν πρωθυπουργός, ο οποίος προεκλογικώς υποσχόταν μεγαλοστόμως και υποκριτικώς ότι μόλις αναλάμβανε την εξουσία «θα έκανε το παν ώστε να ανατρέψει την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών», όχι μόνο δεν έπραξε το παραμικρό για να ανατρέψει την συμφωνία των Πρεσπών αλλά ούτε εκμεταλλεύθηκε καν την μοναδική, την ανέλπιστη ευκαιρία, που προσέφερε η Βουλγαρία, απειλώντας επί μήνες να μπλοκάρει με βέτο την εισδοχή των Σκοπίων στην Ε.Ε. αν δεν απάλειφε τα στοιχεία καπηλείας της Βουλγαρικής ιστορίας και αν εξακολουθούσαν να χρησιμοποιούν (οι Σκοπιανοί) τον όρο «Μακεδονική» για τον προσδιορισμό της εθνικής και γλωσσικής τους ταυτότητος! Αντί η Ελλάς να αξιοποιήσει αυτή την χρυσή ευκαιρία και να στηρίξει την Βουλγαρία, έφθασε να την πιέζει να αποσύρει το βέτο! Κατόπιν τούτου επαληθεύεται ότι η προδοσία των Πρεσπών βαραίνει εξ ίσου ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, Τσίπρα και Μητσοτάκη, εξ ου και οι ευχαριστίες του σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ προς αμφοτέρους τους εθνικούς μας ολετήρες! (https://slpress.gr/ethnika/quot-makedoniki-glossa-quot-i-istoria-mias-pseydonymis-glossas/)

 

Γυφτιστάν – τσογλανιστάν

Η επικαιρότης των τελευταίων εβδομάδων κατεκλείσθη επίσης από σωρεία περιστατικών εκρήξεως βίας και προκλητικής αποθρασύνσεως των Αθιγγάνων. Με αφορμή τον θάνατο ενός 16χρονου Αθίγγανου που αρνήθηκε να πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε σε πρατήριο καυσίμων και εν συνεχεία πυροβολήθηκε από αστυνομικό (κατά την διάρκεια καταδιώξεώς του από άντρες της αστυνομίας, όταν κατέστη επικίνδυνος για την ασφάλεια των αστυνομικών και των διερχόμενων πολιτών), πραγματοποιήθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ πανελλαδική εξέγερση των απανταχού Αθιγγάνων με εμπρησμούς, δηώσεις, λεηλασίες, καταστροφές, πυροβολισμούς, απειλές ανθρωποκτονιών και ασχημονίες πέραν πάσης φαντασίας! Έφερε λοιπόν (και) αυτό το περιστατικό εκ νέου στην επιφάνεια το μέγιστο φυλετικό ζήτημα των Αθιγγάνων οι οποίοι πολλαπλασιάζονται ασύμμετρα, αποθρασύνονται και χαίρουν επιλεκτικής ατιμωρησίας, συνιστώντας μία βιολογική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

Κατακλύστηκε επίσης η επικαιρότητα από ασύλληπτα περιστατικά εκδηλώσεως εφηβικής βίας, λειτουργίας συμμοριών, διαπράξεως βιασμών και ακραίας αλητείας, στο πλαίσιο ενός γενικευμένου πλέον παροξυσμού του επιθετικού εκτσογλανισμού, στο υπόβαθρο του οποίου βρίσκεται, ως κοινός παρονομαστής, η γενική αποδοχή της οικτρής και ρυπαροτάτης «μουσικής» trap, του αθλίου αυτού θορύβου συνδυασμένου με χθαμαλούς στίχους που εξυμνούν την ωμή βία, την υποτίμηση του ανθρώπου και δη του γυναικείου φύλου, την χρήση όπλων, την χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, την παράνομη οδήγηση και που προτρέπουν τα αποβλακωμένα παιδιά και εφήβους την διάπραξη κακουργημάτων κάθε λογής. Πρόκειται για την υποκουρτούρα που έχει προσβάλει εν είδει λοιμού ΟΛΑ τα παιδιά παιδικής και εφηβικής ηλικίας στην Ελλάδα, καταστρέφοντας ανήκεστα και μαυρίζοντας ανεπανόρθωτα τον ψυχισμό τους! Δεν ιδρώνει όμως το αυτί κανενός θεσμικού παράγοντος για το αίσχος αυτό. Μόνον κατόπιν εορτής, κάθε φορά που αποκαλύπτεται και μία νέα περίπτωση νεανικής εγκληματικότητος τέτοιας μορφής, αναρωτιούνται τί άραγε να φταίει για αυτή την κοινωνική αποσάθρωση και την εκδήλωση ακραίας παθογενείας. (https://slpress.gr/koinonia/omadikos-viasmos-sto-ilion-i-apolyti-friki-san-kanonikotita/)

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές γίνονται γνωστά ακόμα δύο τυπικά περιστατικά αθιγγανικής παραβατικότητος και ασχημονίας: (https://www.taxydromos.gr/m/474930/ton-xaplwse-katameshs-toy-dromoy-aganaktismenos-manavhs-xeirodikhse.html

https://www.protothema.gr/greece/article/1324049/lamia-roma-eipan-ta-kalada-kai-feugodas-eklepsan-ta-podilata/)

Το 2022 μας εγκαταλείπει με τραβεστί να διαβάζουν παραμύθια σε μικρά παιδιά!!!

Το 2022 μας εγκαταλείπει με μία αδιανόητη-εξωφρενική εκδήλωση η οποία απευθύνθηκε σε παιδιά και νήπια!!! Drag Queens, ήτοι ουσιαστικά, τραβεστί, (προσ)κλήθηκαν σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Θεσσαλονίκης (στην Καλαμαριά) για να αναγνώσουν παραμύθια σε παιδιά και νήπια! Σύριζα – ΠΑΣΟΚ και λοιπές «προοδευτικές» δυνάμεις έσπευσαν να στηρίξουν, να χαιρετίσουν και να πλαισιώσουν την εμετική αυτή εκδήλωση, η οποία είχε φροντίσει να αλλάξει τόπο αφότου διεφάνη η διάθεση αντιδράσεως διαμαρτυρίας οργισμένων Θεσσαλονικέων.

Ακριβώς στο τέλος του έτους, μία τέτοια η είδηση ενισχύει την αίσθηση ότι η σαπίλα και η διαστροφή έχουν φθάσει στο έσχατο σημείο!

(https://www.protothema.gr/greece/article/1323898/thessaloniki-drag-queen-diavase-paramuthi-se-paidia-deite-video/)

Κατόπιν όλων αυτών, ας ευχηθούμε από βάθους καρδίας ότι το νέο έτος θα επιφυλάξει κάποια καθαρτήρια αναστροφή!