Οι νέοι αφέντες της Ευρώπης

Pacifism will remain an ideal, war a fact, and if the White race decides to wage it no longer, the dark ones will, and will become the masters of the world.

«Ο ειρηνισμός θα παραμείνει ένα ιδανικό, και ο πόλεμος ένα γεγονός. Εάν η Λευκή φυλή αποφασίσει να μην τον διεξάγει πλέον, τότε οι σκουρόχρωμοι θα το κάνουν, και θα γίνουν οι αφέντες του κόσμου».

Oswald Spengler

Ακόμα και ο μεγάλος ιστορικός και φιλόσοφος Oswald Spengler που είχε διαπιστώσει, αναλύσει και ερμηνεύσει την κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού στις αρχές του περασμένου αιώνος, πιθανότατα θα αδυνατούσε να φαντασθεί τα βάθη της καταπτώσεως, το μέγεθος της παρακμής, τον απόλυτο εξευτελισμό, την ανατριχιαστική ισχύ της αυτοκτονικής μανίας της συγχρόνου Δύσεως, μόλις έναν αιώνα μετά την εποχή του.

Σίγουρα θα αδυνατούσε να φαντασθεί ότι η τότε ισχυρότατη, αν και ήδη παρηκμασμένη, Μεγάλη Βρετανία θα είχε παραδοθεί σε ορδές Πακιστανών βιαστών. Δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι η Γαλλία που κυβερνούσε με πυγμή την αραβική βόρειο Αφρική θα μετατρεπόταν σε ελεύθερο χώρο δράσεως Αλγερινών και Μαροκινών εγκληματιών. Θα του ήταν αδιανόητη η σκέψη της άνευ όρων παραδόσεως της υπερήφανης και αγέρωχης κάποτε πατρίδος του Γερμανίας σε όλες τις τριτοκοσμικές φυλές του πλανήτη. Θα του προκαλούσε θυμηδία η σκέψη ότι στην τότε αναδυόμενη παγκόσμια υπερδύναμη των Η.Π.Α. θα συνέβαινε σε μερικές δεκαετίες η πλήρης  ανατροπή και οι νέγροι, που την εποχή εκείνη βρισκόταν ακόμα στην κοινωνική θέση που τους αρμόζει, θα μεταλλασσόταν σε «ιερές αγελάδες» και οι κυρίαρχοι λευκοί σε παρίες. Και σίγουρα δεν θα μπορούσε να προβλέψει την παράδοση της κοιτίδος του δυτικού πολιτισμού στα απόβλητα της Ινδίας, τους μιαρούς τσαντάλα (= ανέγγιχτους, αθίγγανους), που το «ανθρωπιστικό» κατεστημένο εξουσίας αποκαλεί «Ρομά».

Μεταφράζοντας ελεύθερα άλλο ένα απόφθεγμα του Spengler, δεν είναι τυχαίο ότι οι συζητήσεις περί παγκοσμίου ειρήνης περιορίζονται στους λευκούς. Πάντα υπήρχαν μεμονωμένες φωνές υπέρ του ειρηνισμού, αλλά αυτό δεν δημιουργούσε προβλήματα καθώς η επιρροή τους ήταν μηδαμινή. Όταν όμως ολόκληροι λαοί γίνονται ειρηνιστές τότε έχουμε ένα ξεκάθαρο σύμπτωμα παρακμής, διαλύσεως, συλλογικής γηράνσεως. Ο ειρηνισμός είναι άγνωστη λέξη και συνεπώς έννοια άνευ νοήματος για τους «Ρομά», τους νέγρους, τους Πακιστανούς, τους Άραβες και όλους τους σκουρόχρωμους. Η υιοθέτηση μιας ειρηνιστικής θέσεως εκ μέρους των Λευκών ισοδυναμεί με εγκατάλειψη του μέλλοντος τους, διότι ο ειρηνισμός αποτελεί έννοια αντίθετη προς τα ίδια τα δεδομένα της υπάρξεως.

Το ξεκάθαρο μήνυμα που περνάει η εξουσία στις μάζες των Ελλήνων με την πλήρη απουσία αντιδράσεως προς την εκ του πονηρού αποκαλούμενη «εξέγερση των Ρομά», που κατ΄ ουσίαν αποτελεί απλώς μια εκτόνωση των ζωωδών ενστίκτων τους, είναι: «Υποταχθείτε, δεν είστε το μέλλον, δεν έχετε μέλλον, ούτε καν παρόν. Η πατρίδα σας δεν σας ανήκει πλέον. Δεν πρέπει να αντιδράσετε, δεν μπορείτε να αντιδράσετε. Εγώ, το κράτος, σίγουρα δεν πρόκειται να αντιδράσω. Το παρόν και το μέλλον είναι οι «Ρομά» και οι κάθε λογής σκουρόχρωμοι έποικοι της ιερής αυτής γης. Εσείς είστε πλέον ειρηνιστές, αυτοί είναι πολεμιστές. Υποταχθείτε.».

Αντίστοιχα μηνύματα περνούν οι κυβερνήσεις όλων των δυτικών κρατών στους λοβοτομημένους υπηκόους τους καθώς οι Πακιστανοί επιδίδονται σε ομαδικούς βιασμούς στην Βρετανία, όπως πράττουν και όλες οι τριτοκοσμικές φυλές στην Σουηδία, οι Άραβες ληστεύουν, λεηλατούν, βιάζουν την κεντρική Ευρώπη, οι προσφάτως αφιχθέντες νέγροι καταστρέφουν την Ιταλία και οι απόγονοι των σκλάβων δολοφονούν τις Η.Π.Α.

Ανατρέχοντας ξανά στον Spengler, βρίσκουμε το πιο συγκλονιστικό σημάδι της τερματικής καταστάσεως στην οποία έχει περιέλθει η Δύση. Όταν λαοί υψηλής καλλιέργειας αρχίζουν να θεωρούν την τεκνοποίηση ως ένα ερώτημα με θετικά και αρνητικά, τότε το σημείο της μεγάλης καμπής έχει φθάσει. Δυστυχώς το σημείο αυτό είναι εδώ καθώς οι λευκοί όχι μόνο θεωρούν την αναπαραγωγή ως ένα ερώτημα που πρέπει να ζυγίσουν, αλλά όλο και συχνότερα τα αρνητικά υπερισχύουν των θετικών. Αυτό ισοδυναμεί με τον βιολογικό θάνατο ολόκληρης της Φυλής μας.

Οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι που παρασκηνιακώς ενορχηστρώνουν την παράδοση της Δύσεως στον Τρίτο Κόσμο, θεωρούν μέσα στην αλαζονική μανία τους ότι έχοντας στο άμεσο μέλλον καταφέρει να εξαλείψουν εν πολλοίς τις λευκές μάζες, θα μπορούν εύκολα να ελέγξουν τις ορδές των σκουρόχρωμων που θα έχουν κατακλύσει τον πλανήτη. Όταν όμως τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο, θα παρακαλούν να εμφανισθούν στρατιές πειθαρχημένων, αποφασισμένων, ηρωικών λευκών πολεμιστών για τους προστατεύσουν. Φευ! Δεν θα εμφανισθεί κανείς…