Ο σφαγιασμός Βρετανού βουλευτού από Σομαλό και οι αφελείς ψευδαισθήσεις περί «πολυπολιτισμικής» συνυπάρξεως…

Αμέτρητα είναι τα περιστατικά δολοφονικών επιθέσεων ισλαμιστών οι οποίοι βρίσκονται στην Ευρώπη υπό το καθεστώς του «πρόσφυγα» ή  του «μετανάστη». Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις, δράστες των δολοφονικών επιθέσεων είναι μουσουλμάνοι μετανάστες (ασιατικής ή αφρικανικής καταγωγής) οι οποίοι είναι πολιτογραφημένοι στις ευρωπαϊκές χώρες διαμονής τους, ακόμα και μετανάστες δεύτερης γενιάς, άτομα δηλαδή που γεννήθηκαν και ανατράφηκαν στην Ευρώπη, έχοντας διέλθει όλα τα στάδια της δήθεν «προσαρμογής» και «ενσωμάτωσης», έχοντας δεχθεί τις  επιδράσεις της («δημοκρατικής», «πολυπολιτισμικής») «εκπαίδευσης» και του ιδεολογικού σφυροκοπήματος περί κοινωνικής «ανεκτικότητας» και «αλληλεγγύης»! Τα θύματα βεβαίως όλων αυτών των επιθέσεων είναι πάντοτε ντόπιοι λευκοί Ευρωπαίοι.

Αν και όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι μεγάλο ποσοστό των μουσουλμάνων, που, υπό όλες αυτές τις ιδιότητες, διαβιούν στις Ευρωπαϊκές χώρες, διαπνέονται από θρησκευτικό φανατισμό, μισαλλοδοξία, επιθετικότητα και διακατέχονται από ένα βαθύ υπαρξιακό μίσος εναντίον του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, τον οποίο θέλουν να καταστρέψουν, αναδεικνύοντας στην θέση του το Ισλάμ, αυτό ουδόλως πτοεί τους Ευρωπαίους ψευδοανθρωπιστές: πολιτικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς, διανοουμένους, ακόμα και μεγάλη μερίδα των απλών πολιτών, που εξακολουθούν να βρίσκονται καθισμένοι πάνω στο σύννεφο των «πολυπολιτισμικών» ψευδαισθήσεων και των αυταπατών τους περί «ανεκτικότητας» και «συνύπαρξης».

Ορισμένοι βεβαίως εξ αυτών των ορκισμένων μεταναστολάγνων, προσγειώνονται κάποια στιγμή ανώμαλα στην σκληρή πραγματικότητα των εθνοπολιτισμικών συγκρούσεων και των ολεθρίων αποτελεσμάτων της πολιτικής τους, που υποτιθέμενο  στόχο έχει την (ουτοπική) «ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία» και την οικοδόμηση «ανοιχτών, πολυπολιτισμικών κοινωνιών». Και προσγειώνονται ανώμαλα όταν εισπράττουν στο πετσί τους τα επίχειρα των πράξεών τους. Ένας από αυτούς ήταν, καθώς φαίνεται, ο Βρετανός βουλευτής του κόμματος των Συντηρητικών Ντέιβιντ Άμες, ο οποίος κατεσφάγη δεχόμενος αλλεπάλληλες μαχαιριές καθώς μιλούσε σε ψηφοφόρους του, σε περιοχή του Έσεξ, ήτοι, στην εκλογική του περιφέρεια.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου της εκεί αστυνομίας: «τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι το κίνητρο δυνητικά συνδέεται με τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό»… Ήδη μάλιστα ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη ως κύριος ύποπτος για την δολοφονία ένας 26χρονος Σομαλός μουσουλμάνος μετανάστης, ο οποίος μάλιστα ήταν πολιτογραφημένος Βρετανός!

Αυτό λοιπόν που έχει ενδιαφέρον είναι ότι το θύμα προφανώς συμμεριζόταν την πάγια πολιτική περί «ενσωματώσεως» των «προσφύγων/μεταναστών» και τα συναφή προπαγανδιστικά συνθήματα, όπως ξεκάθαρα προκύπτει και από παλιότερη φωτογραφία που τον εικονίζει να κραδαίνει πλακάτ αναγράφον: «Every refuge matter»… Ειρωνεία της τύχης; Θεία δίκη; Όλα εδώ πληρώνονται, θα έλεγε κάποιος. Δεν ξέρουμε αν «εδώ πληρώνονται όλα», πάντως το σίγουρο είναι ότι πληρώνεται η απροσμέτρητη αφέλεια και βλακεία! Και σκέπτεται κανείς, αν οι συντηρητικοί πολιτικοί της Βρετανίας είναι σαν τον σφαγιασθέντα βουλευτή, τότε πώς αλήθεια είναι οι «προοδευτικοί»; Βεβαίως μιλούμε για μία χώρα της οποίας η πρωτεύουσα αποκαλείται περιπαικτικώς Londonistan, ήδη έχουσα άλλωστε Πακιστανό δήμαρχο!

Ιδιαιτέρας προσοχής πρέπει να τύχει και η σημειολογία του τόπου της δολοφονίας. Η επίθεση συνέβη έξω από εκκλησία Μεθοδιστών, εντός της οποίας ο βουλευτής που δολοφονήθηκε, συνομιλούσε με πιστούς- δημότες της εκλογικής του περιφέρειας.

Πρέπει να συνειδητοποιηθεί ότι οι Εκκλησίες και των τριών χριστιανικών δογμάτων έχουν εξελιχθεί σε κύριο ιδεολογικό φορέα-μηχανισμό που προπαγανδίζει (επενδύοντας και με θεολογίζοντα επιχειρήματα) την πολιτική περί «ανεκτικότητας» στην αποδοχή της αλλόφυλης πληθυσμιακής εισβολής στις Ευρωπαϊκές Πατρίδες – απότοκο ίσως του εξισωτικού/διεθνιστικού μηνύματος που ενυπάρχει στο χριστιανικό δόγμα.

Ας ελπίσουμε ότι τέτοια περιστατικά θα συμβάλλουν (με το σοκ που προκαλούν) στην αφύπνιση των απλών Ευρωπαίων, βοηθώντας τους να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του προβλήματος, ήτοι, την απειλή εξισλαμισμού και εκβαρβαρισμού της Ευρώπης υπό το βάρος του συνεχιζομένου εποικισμού της από τα εισβάλλοντα στίφη της Αφρικής και της Ασίας.

Υ.Γ. : Όσον αφορά το άλλο συμβάν που προηγήθηκε, το οποίο αφορούσε την δολοφονία πέντε ατόμων σε πόλη της Νορβηγίας (οι οποίοι εβλήθησαν με βέλη τόξου!), πρέπει να σχολιάσουμε ότι ο δράστης που συνελήφθη, ήταν Δανός μεν που ζούσε στην Νορβηγία, ο οποίος όμως είχε ασπασθεί το …Ισλάμ!!! Τα μ.μ.ε. έσπευσαν να τον παρουσιάσουν ως ψυχοπαθή – και ίσως πράγματι να ήταν, διότι μόνο ως μορφή ψυχοπάθειας μπορεί να ερμηνευθούν οι περιπτώσεις δυτικών οι οποίοι ασπάζονται το Ισλάμ!