ΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ

Ένα από τα βασικά ψευδοεπιχειρήματα των εμπνευστών της προσφυγικής απάτης, για να επιτευχθεί η αποδοχή από τις μάζες του εποικισμού και της καταστροφής της Ευρώπης και όλης της λευκής ανθρωπότητος, είναι πως τάχα οι μετακινήσεις πληθυσμών “προσφύγων” και “μεταναστών” είναι αναπόφευκτες λόγω των “πολέμων”, των “κακουχιών”, της “δυστυχίας” αλλά και της παγκοσμιοποιήσεως που, σε συνδυασμό με την μοντέρνα τεχνολογία, έχουν διευκολύνει τις μετακινήσεις προς όλα τα σημεία της Γης. Οπότε δεν πρέπει να μας προβληματίζει η ευκολία με την οποία κάτοικοι του Αφγανιστάν, του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές, του Νίγηρα, του Σουδάν και πολλών άλλων κρατών που βρίσκονται αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα, και την Ευρώπη γενικώς, καταφθάνουν στην πόρτα μας και ζητούν “άσυλο”, έχοντας προηγουμένως διασχίσει τον μισό πλανήτη. Ούτως ή άλλως τα σύνορα μεταξύ των κρατών δεν έχουν πια σημασία, είμαστε όλοι “πολίτες της Γης”, μας λένε οι παπαγάλοι του διεθνισμού και του μίσους απέναντι στους λευκούς.

Αίφνης, όμως, η έξαρση ενός ιού, προερχομένου από την Άπω Ανατολή, αναδεικνύει περίτρανα την σαθρότητα του παραπάνω αφηγήματος, καθώς κυριολεκτικώς εν μια νυκτί βλέπουμε τα σύνορα μεταξύ κρατών να σφραγίζονται, περιοχές με χιλιάδες ή εκατομμύρια κατοίκους να αποκλείονται, να απαγορεύεται ο ελλιμενισμός σε πλοία με εκατοντάδες επιβάτες, τα μέτρα ασφαλείας σε εισόδους κρατών να γίνονται δρακόντεια, ανθρώπους να μπαίνουν σε καραντίνα για εβδομάδες και διάφορα άλλα μέτρα με στόχο τον περιορισμό της εξαπλώσεως του ιού. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί το σφράγισμα των πυλών εισόδου στην Τουρκία από τον Ιράν, απ όπου μετακινήθηκαν με κατεύθυνση την Ελλάδα τεράστιες μάζες Αφγανών, Πακιστανών και άλλων τα τελευταία έτη. Από ό,τι φαίνεται, λοιπόν, το σφράγισμα των συνόρων δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεσηαρκεί να υπάρχει βούληση! 

Στο προσεχές διάστημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις του επισήμου κράτους καθώς και όλου του υποστηρικτικού του μηχανισμού των ΜΜΕ, των “αλληλέγγυων” και των λοιπών, όταν ξεσπάσει και στην Ελλάδα η μαζική υστερία που ακολουθεί την εμφάνιση κρουσμάτων του κορωνοϊού, σε σχέση και με την “προσφυγική/μεταναστευτική κρίση”. Ειδικώς μάλιστα εάν συνεχιστεί η ραγδαία εξάπλωση της επιδημίας στο Ιράν, το βασικό πέρασμα των λαθροεποίκων. Θα υποκύψει το ανθελληνικό κράτος στις πιθανές απαιτήσεις της, εν υστερικῇ κρίσει ευρισκoμένης, μάζης για σφράγισμα των συνόρων και απώθηση όλων των πιθανών φορέων του ιού, διακινδυνεύοντας να αποδείξει την ευκολία με την οποία μπορούν να κλείσουν τα χερσαία αλλά και τα θαλάσσια σύνορα ανά πάσαν στιγμήν ή θα αψηφήσει τις αντιδράσεις και θα συνεχίσει την καταστροφική πολιτική των ανοικτών συνόρων, προβάλλοντας διάφορα αποπροσανατολιστικά ψευδοεπιχειρήματα και κλούβιες εξυπνάδες προκειμένου να καθησυχάσει τις μάζες;

…Εάν μας ζητούσαν να κάνουμε μια πρόβλεψη θα επιλέγαμε το δεύτερο ως αρκετά βέβαιο σενάριο…

Όμως στην φύση δεν είναι όλοι οι ιοί μικροοργανισμοί που προσβάλλουν ανθρώπους και άλλα έμβια όντα. Υπάρχουν και “ιοί” που προσβάλλουν κοινωνίες, πολιτισμούς, ολόκληρες φυλές, οι οποίοι εάν δεν καταπολεμηθούν μπορούν να επιφέρουν πολύ καταστροφικότερα αποτελέσματα συγκριτικά με τους κοινούς ιούς. Όπως ο κορωνοϊός επιφέρει τον θάνατο κυρίως σε γηρασμένα άτομα, που ήδη υποφέρουν από υποκείμενες παθήσεις, έτσι και ο ιός του αφροασιατικού εποικισμού απειλεί να εξολοθρεύσει την γηρασμένη, παρηκμασμένη Ευρώπη που ήδη νοσεί βαρύτατα, μολυσμένη καθώς είναι από τα μικρόβια της πολιτικής ορθότητος, του μαρξισμού, του σοσιαλισμού, της δημοκρατίας και της ισότητος.

Δυστυχώς η άνοη φύση της μάζας την εμποδίζει να διακρίνει τα μακροπρόθεσμα ή ακόμη και τα μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα των φαινομένων. Έτσι δεν είναι διόλου απίθανο οι ανύπαρκτες έως το πολύ ασθενικές αντιδράσεις απέναντι στον αδιανόητο εποικισμό της χώρας από μάζες μουσουλμάνων αγνώστων στοιχείων, ανάμεσα στους οποίους κρύβονται πολλοί τρομοκράτες και πολλαπλασίως περισσότεροι κοινοί εγκληματίες, να μετατραπούν σε οργισμένη απαίτηση για άμεσο κλείσιμο των συνόρων και απώθηση με οποιονδήποτε τρόπο των λαθρεποίκων, εάν δημιουργηθεί έστω και η υποψία ότι ανάμεσά τους βρίσκονται φορείς του κορωνοϊού!

Όταν ο κορωνοϊός κλείσει τον κύκλο του και η μαζική υστερία καταλαγιάσει, θα έχει ενδιαφέρον να μετρήσουμε τα θύματά του στην Ευρώπη και να συγκρίνουμε τον αριθμό με το πλήθος των θυμάτων του ιού του εποικισμού, ο οποίος ήδη έχει επιφέρει τον θάνατο πολλών χιλιάδων Ευρωπαίων μέσω τρομοκρατικών και άλλων εγκληματικών ενεργειών, αλλά και αυτό ωχριά και καθίσταται ασήμαντο εμπρός σε αυτό που επιφυλάσσει το πολύ κοντινό μέλλον, εάν συνεχίσουμε να τρομοκρατούμαστε από τους μικροοργανισμούς και να αδιαφορούμε για τους ιούς μεγάλης κλίμακος που απειλούν ίδια την ύπαρξή μας ως φυλής.