Τὸ 2020 ἦρθε – ἡ Πατρίδα χάνεται… Παλλαϊκὲς ἀντιδράσεις διαμαρτυρίας τῶν νησιωτῶν: Ἡ μόνη ἐλπιδοφόρα ἐξέλιξις!

Εισήλθαμε στο 2020, με την Πατρίδα μας να βρίσκεται σε δεινή και αξιοθρήνητη θέση από πάσης απόψεως, υφισταμένη συνεχείς ταπεινώσεις και καθημερινούς εξευτελισμούς από τον νεο-οθωμανικό επεκτατισμό, διαθέτοντας μία πολιτική εξουσία “λίγη”, “ολίγιστη”, ολοφάνερα ενδοτική, φοβική και ολότελα αναντίστοιχη των κρισίμων περιστάσεων και των γεωπολιτικών συνθηκών.
Απούσα η χώρα μας από τα διεθνή δρώμενα, δεν προσκαλείται επιδεικτικώς σε διεθνείς διασκέψεις που αμεσότατα την αφορούν (π.χ. στην διεθνή διάσκεψη του Βερολίνου για την διένεξη στην Λιβύη), όπου η Τουρκία εμφανίστηκε ως πρωταγωνίστρια, ακολουθώντας δυναμική, επιθετική και ανεξάρτητη πολιτική, ενώ η Ελλάς εμφανίζεται στον αντίποδα ως ένας καταφρονεμένος και ασήμαντος, δουλικός υποτελής, ως “ουρά” της πολιτικής των Η.Π.Α. που, παρά ταύτα, παραμένει ευνοϊκή υπέρ της Τουρκίας, παρά την ιταμή και αλαζονική στάση που προκλητικώς επιδεικνύει η τελευταία έναντι πάντων, ακόμη και έναντι των Η.Π.Α. !

Μονότονα δυσάρεστες είναι για την Πατρίδα μας και οι εξελίξεις γύρω από τον συνεχιζόμενο εξ ανατολών βαρβαρικό εποικισμό. Κάθε μέρα, ακόμα και κάτω από εξαιρετικώς αντίξοες καιρικές συνθήκες, μεσούντος του χειμώνος, καταφθάνουν δεκάδες βάρκες με εκατοντάδες αφρικανούς και ασιάτες αλλοφύλους εποίκους, για την άφιξη και περισυλλογή των οποίων το Λιμενικό Σώμα δεν παραλείπει να μας ενημερώνει με καθημερινά δελτία τύπου, κομπάζοντας σχεδόν για το δήθεν “έργο” της “διάσωσης” που επιτελεί! Κάθε μέρα μουσουλμανικός πληθυσμός ισοδύναμος τουλάχιστον με τον πληθυσμό ενός ολοκλήρου χωριού εισέρχεται στην επικράτεια της Ελλάδος. Ανυπολόγιστος είναι ο αριθμός των ορδών που εισβάλλουν και από τα χερσαία σύνορα στον Έβρο!

https://www.protothema.gr/greece/article/964856/limeniko-edopistikan-kai-diasothikan-77-allodapoi-se-farmakonisi-kai-samothraki/

Εκ παραλλήλου ως μανιτάρια ξεφυτρώνουν απανταχού της Ελλάδος νέες “δομές φιλοξενίας” όπου ρέουν πακτωλοί χρημάτων, τα οποία διαχειρίζονται ανεξέλεγκτες Μ.Κ.Ο σκοτεινών συμφερόντων, οι οποίες λειτουργούν ως άτυπη υπερεξουσία, περίπου ως στρατός κατοχής, εξαγοράζοντας συνειδήσεις μέσω των πακτωλών ευρωπαϊκών χρημάτων που αφειδώς διατίθενται για τους “πρόσφυγες”.

Αίφνης η τραγική κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφασίζει να επανιδρύσει το “Υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής” (Υπουργείο διευκολύνσεως της εποικιστικής εισβολής, για να ακριβολογούμε) – κίνηση που συνιστά ομολογία παταγώδους αποτυχίας στην διαχείριση της μαζικής εξ ανατολών μεταναστεύσεως, η οποία απειλεί να καταστρέψει ολοσχερώς την χώρα, ανατρέποντας άρδην την δημογραφικήν της εικόνα εντός ολίγων ετών!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/826761_samos-se-halaroys-rythmoys-afrikanoi-kanoyn-anenohlitoi

Ωστόσο, πολλαπλασιάζονται ευτυχώς οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών σε πολλές περιοχές της χώρας και αυτό είναι το μόνο παρήγορο. Οι βροντερές χθεσινές (22.01.2020) μαζικές λαϊκές συγκεντρώσεις σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, παρά το προκλητικό “θάψιμο” και την τεχνητή υποβάθμιση από τα συστημικά μ.μ.ε., αποδεικνύουν ότι τα δραματικά αδιέξοδα έχουν αρχίσει να διαλύουν τις έως πρό τινος αδιατάρακτες ψευδο-ανθρωπιστικές αυταπάτες – τουλάχιστον στους νησιώτες που βιώνουν άμεσα τις επιπτώσεις της εποικιστική εισβολής.

https://www.protothema.gr/greece/article/967200/metanasteutiko-geniki-apergia-me-katholiki-summetohi-se-lesvo-hio-samo-stous-dromous-oi-nisiotes/

https://www.facebook.com/Politischios.gr/videos/3477714345637051/

Δεν έχουν έχουν όμως οι αντιδράσεις – δυστυχώς – τον καθολικό και πανελλήνιο – χαρακτήρα που θα ήταν ευλόγως αναμενόμενο να έχουν, διότι είναι ανυπολόγιστος ο αριθμός όσων τοπικών παραγόντων έχουν άμεσο επαγγελματικό/εργασιακό συμφέρον (σιτιζόμενοι από τις ύποπτες και αμαρτωλές Μ.Κ.Ο.) και των οποίων ο πλουτισμός εξαρτάται άμεσα από την συνέχιση των “ροών”, καθώς κάτι τέτοιο τους εξασφαλίζει την απαραίτητη πελατεία και την πρώτη ύλη για την συνέχιση των εθνοκτόνων επιχειρήσεων.

Στο πόδι η Φθιώτιδα για τους μετανάστες – Κάτοικοι απέκλεισαν την εθνική οδό  

Πολύ χαρακτηριστική ήταν η πρόσφατη επίθεση εξαγριωμένων κατοίκων της Χίου με στόχο τον τοπικό βουλευτή Ν. Μηταράκη, ο οποίος τόλμησε να παραστεί σε έκτακτο τοπικό δημοτικό συμβούλιο, όπου είχε τεθεί η αντίρρηση των κατοίκων στην επικείμενη κατασκευή νέας “δομή φιλοξενίας” στον τόπο τους. Στον Μηταράκη, σημειωτέον, δόθηκε μία μέρα μετά το περιστατικό η θέση του υπουργού στο νέο αυτό υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής!!!

https://www.protothema.gr/greece/article/964155/hios-epeisodiaki-diamarturia-gia-to-metanasteutiko-propilakisan-ton-noti-mitaraki/

Η εν γένει κατάσταση μόνο ως εφιαλτική μπορεί να περιγραφεί. Πολύ γλαφυρά την αποτύπωσε σε μία πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης ο οποίος, με κάπως στωικό τόνο, εξέφρασε την πλήρη απογοήτευσή του από τους χειρισμούς της κυβερνήσεως, δηλώνοντας απαισιόδοξος και απελπισμένος από την τροπή αδιεξόδου που παίρνουν τα πράγματα!

https://soundcloud.com/user-665020045/o-14012020

Παρόμοιο το περιεχόμενο και πιο προσφάτου ραδιοφωνικής συνεντεύξως του ιδίου (Κώστα Μουτζούρη, Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, στις 18.01.20), ο οποίος, προς τιμήν του, πρωτοστάτησε στις χθεσινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στις πρωτεύουσες των νήσων του Βορείου Αιγαίου που πλήττονται με αυξανόμενη ένταση από το εποικιστικό τσουνάμι.

https://www.facebook.com/Politischios.gr/videos/3477714345637051/