ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ – ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΣΗ – ΑΝΩΜΑΛΙΑ: ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΡΟΖ) ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο …ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πρέπει να πάσχει από βαρύτατη άνοια ή να είναι αθεράπευτα εθελότυφλος όποιος ψηφοφόρος της Ν.Δ. μετά και την συμπλήρωση και των “100 πρώτων ημερών διακυβέρνησης”, εξακολουθεί να διατηρεί έστω και ελάχιστες ψευδαισθήσεις περί μίας τάχα διαφορετικότητας της νέας κυβερνήσεως ως προς την πολιτική που ακολουθεί σε θέματα εθνικού ενδιαφέροντος. Για να το διατυπώσουμε πιο ωμά, πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιος όποιος ψηφοφόρος με στοιχειωδώς πατριωτικά αισθήματα εξακολουθεί να μη αντιλαμβάνεται αυτό που με βεβαιότητα είχαμε διατυπώσει ως πρόβλεψη προ των εκλογών, ότι δηλαδή η κυβέρνηση της Ν.Δ., παρά τις επιδερμικές λεκτικές της διαφοροποιήσεις, θα αποδειχθεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ευθυγραμμισμένη με την εθνομηδενιστική-εθνοαποδομητική ατζέντα που είχε προωθήσει με δραστικό τρόπο η, απροκαλύπτως αντεθνικού προσανατολισμού, προηγουμένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρκεί να προσέξει κανείς την στάση της Ν.Δ. σε τρία κρίσιμα ζητήματα:

1. Στο ζήτημα της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ συμφωνίας των Πρεσπών, ακολουθεί πολιτική πλήρους αποδοχής και συμμορφώσεως προς τα συμφωνηθέντα, στον βαθμό μάλιστα ώστε δεν τολμά να αξιοποιήσει ούτε καν την πρόσφατη ανέλπιστη συγκυρία της απορρίψεως της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην Ε.Ε. (για λόγους ασχέτους με το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών) κατόπιν πρωτοβουλίας της Γαλλικής κυβερνήσεως, συγκυρία που θα προσέφερε άριστη ευκαιρία για καταγγελία της κατάπτυστης συμφωνίας η οποία είναι ούτως ή άλλως νεκρή δεδομένου ότι οι Σκοπιανοί εξ αρχής δεν την εφαρμόζουν ούτε κατ’ ελάχιστον!

2. Στο μέγιστο ζήτημα του εν εξελίξει αφροασιατικού ισλαμοεποικισμού, που απειλεί ευθέως τον υπαρξιακό πυρήνα της ελληνικής εθνικής ταυτότητος και οδηγεί στην άρδην αλλοίωση της εθνολογικής συστάσεως του πληθυσμού, η μόνη διαφορά της πολιτικής της Ν.Δ. συνίσταται στην πιο οργανωμένη διεκπεραίωση και επίβλεψη της όλης εποικιστικής διαδικασίας η οποία μάλιστα κλιμακώνεται! Πρόκειται για τον απόλυτο ζόφο. Παράλληλα με λεκτικές προσπάθειες καθησυχασμού της κοινής γνώμης με την επίκληση ενός “νέου θεσμικού πλαισίου” (εντελώς αναποτελεσματικού και ανεφάρμοστου) που εισάγεται, το οποίο τάχα “θα επιταχύνει τις διαδικασίες εξετάσεως των αιτημάτων χορηγήσεως ασύλου” και άρα τάχα “θα περιορίσει τις ροές”, δεν λαμβάνεται ΚΑΝΕΝΑ πραγματικό μέτρο φρουρήσεως των θαλασσίων, αλλά ούτε καν των χερσαίων, συνόρων (το λιμενικό με άκρως εξοργιστικό τρόπο που μόνο ως ειρωνεία μπορεί να εκληφθεί, εξακολουθεί κάθε μέρα να “υπερηφανεύεται” για τον αριθμό των “προσφύγων” που “διέσωσε”!!!) με συνέπεια η μαζική μεταφορά μεταναστών να συνεχίζεται ακάθεκτη. Οι ισλαμοέποικοι διεκπεραιώνονται καθημερινώς από τις μικρασιατικές ακτές κατά εκατοντάδες σε κάθε μία από τις νήσους του ανατολικού Αιγαίου που ασφυκτιούν – και όχι μόνο. Τα σύνορα του Έβρου είναι πρακτικώς ανύπαρκτα. Οι απελάσεις είναι περίπου μηδενικές και τελικώς το μόνο μέτρο που λαμβάνεται είναι η προσωρινή (για καμία εβδομάδα, ώσπου να συμπληρωθεί εκ νέου το κενό) “αποσυμφόρηση των νησιών” με την μεταφορά δεκάδων χιλιάδων εποίκων στην ενδοχώρα (με αποσιώπηση του δεδομένου ότι, με βάση την ισχύουσα ολέθρια συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, όσοι μετανάστες μεταφέρονται από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα αποκλείονται από κάθε δυνατότητα μελλοντικής επιστροφής στην Τουρκία, ακόμα και αν και εφ’ όσον απορριφθεί η αίτηση ασύλου των!) και την εν συνεχεία διασπορά τους σε νέες “δομές φιλοξενίας” που ξεφυτρώνουν ως μανιτάρια σε κάθε πόλη και οικισμό, ακόμη και σε μικρά ορεινά χωριά, αλλά και σε κάθε λογής ξενοδοχεία, ξενώνες, πανδοχεία και ενοικιαζόμενες κατοικίες απανταχού της ελληνικής επικρατείας που πληρώνονται με πακτωλούς χρημάτων που ρέουν αφειδώς από τον ΟΗΕ και την Ε.Ε. μέσω του “Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης” (Δ.Ο.Μ.) και των θυγατρικών του Μ.Κ.Ο., τα παχυλώς αμειβόμενα στελέχη των οποίων λειτουργούν ως στρατός κατοχής που εξαγοράζει συνειδήσεις και παράλληλα τρομοκρατεί τις τοπικές κοινωνίες προκειμένου να καταστείλει κάθε πιθανή εκδήλωση αντιστάσεως, σαν αυτή που εκδηλώθηκε τελευταίως στα Βρασνά, την μέχρι τώρα μοναδική πραγματικά και αποτελεσματικά δυναμική αντίδραση από πλευράς Ελλήνων.

3. Στο ζήτημα της της εκμαυλιστικής-διαστροφικής ατζέντας προωθήσεως της σεξουαλικής ανωμαλίας, τα ίδια. Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας “γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ” αφού υιοθετεί πλήρως τις εμετικές συριζαϊκές ιδεοληπτικές εμμονές περί των “έμφυλων ταυτοτήτων”, του “σεξουαλικού προσανατολισμού που αποτελεί …επιλογή”, των “σεξιστικών, ρατσιστικών”, κλπ, “διακρίσεων” που “πρέπει να καταπολεμηθούν”, κ.ο.κ…. Τελευταίο κρούσμα που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, μία ανατριχιαστική προκήρυξη μαθητικού διαγωνισμού που το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του προώθησε στα σχολεία όλης της χώρας (Γυμνάσια και Λύκεια) στις 18 Οκτωβρίου με την οποία έκανε γνωστό στους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς ότι, μετά από σχετική εισήγηση του Ι.Ε.Π. (…Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής) εγκρίνει τον Πανελλήνιο Μαθητικού Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με τον εύγλωττο τίτλο: «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα», της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (sic). Λίγες μέρες αργότερα το υπουργείο παιδείας, χωρίς να παράσχει κάποια εξήγηση ή δικαιολογία, έσπευσε να ανακαλέσει την εγκύκλιο (προφανώς έπεσε άγριο κράξιμο…), ωστόσο οι διαθέσεις και στοχεύσεις έγιναν αντιληπτές.

Μέσω του παρακάτω συνδέσμου μπορείτε να δείτε τις εγκυκλίους του Υπουργείου (την αρχική και την ανακλητική) που αφορούν τον εμετικό διαγωνισμό όπως περιλαμβάνεται σε δημοσίευμα εκπαιδευτικής ιστοσελίδας η οποία διαβάζεται αποκλειστικά από εκπαιδευτικούς. Προσέξτε τα σχόλια στην συνέχεια του δημοσιεύματος (προφανώς γραμμένα από εκπαιδευτικούς). Όλα επικρίνουν την ανάκληση της εγκυκλίου! Κανένα σχόλιο δεν στηλιτεύει το περιεχόμενό της προκηρύξεως ως διαστροφικό! Αυτό δίνει μία ένδειξη του μεγέθους του συνολικού προβλήματος (αντι-)παιδείας και (αντι)πολιτισμού που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και την οδηγεί στην ολική καταστροφή. Δυστυχώς, ο χώρος της εκπαιδεύσεως είναι ίσως ο πιο διαβρωμένος, αλλοτριωμένος και απεθνισμένος χώρος. Δεν πρέπει να προξενεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι έχει καταστεί φυτώριο παραγωγής και εκκολάψεως γενιτσάρων…

https://www.esos.gr/arthra/64752/ypoyrgeiodiagonismos-sta-sholeia-oyps-allazo-fylo-gia-mia-mera

Ακολούθως η προκήρυξη του κατάπτυστου διαγωνισμού «Ουπς! Αλλάζω φύλο για μια μέρα»: