Το μεγάλο παραμύθι των “ασυνόδευτων προσφυγόπουλων”

Ζούμε πρωτοφανείς και ανεπανάληπτες στιγμές στην ιστορία της ανθρωπότητος καθώς μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται η μεγίστη απάτη της “προσφυγικής κρίσης” που, καθώς φαίνεται, με την ολοκλήρωσή της θα σημάνει το οριστικό τέλος της Ελλάδος και  της Ευρώπης εν συνόλω, ως κοιτίδος πολιτισμού και οδηγού της εξελίξεως της ανθρωπότητος. Μόνο άτομα ιδιαιτέρως χαμηλής νοημοσύνης ή με σοβαρά ψυχονοητικά προβλήματα – που δυστυχώς όμως είναι πολλά – αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η “προσφυγική κρίση” αποτελεί μια τεράστια απάτη καθώς η βρώμα και η δυσωδία του ψεύδους αναδύεται από παντού! Από την διαστρεβλωμένη χρήση των λέξεων “πρόσφυγας” και “μετανάστης” από τους “πολέμους” που δήθεν μαίνονται στην Ασία και την Αφρική και τάχα εξαναγκάζουν τους λαούς σε μετανάστευση, από τις αντεστραμμένες “ευρωπαϊκές αξίες” που επικαλούνται οι εχθροί της Ευρώπης και καμία σχέση δεν έχουν με τις πραγματικές ευρωπαϊκές αξίες, από τα ψεύτικα δάκρυα των διαφόρων αστέρων του κινηματογράφου, της μουσικής ακόμα και της θρησκείας (όπως ο ανεκδιήγητος εμετικός Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, πιο γνωστός ως Πάπας Φραγκίσκος), από τις πανταχού παρούσες αμαρτωλές μισανθρωπικές Μ.Κ.Ο., από τους γλοιώδεις προδότες Ευρωπαίους πολιτικούς και δημοσιογράφους, από το χυδαία εξευτελισμένο λιμενικό σώμα που “διασώζει πρόσφυγες και μετανάστες” από τα ελάχιστα χιλιόμετρα “τρομακτικής” θάλασσας που χωρίζει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από την Τουρκία, από την διατυμπανιζομένη αλλά παντελώς αδύνατη “ένταξη” των “προσφύγων/μεταναστών” στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες, από τους δήθεν “δουλεμπόρους” που αντί να μεταφέρουν ανθρώπους σε μια ζωή δουλείας, τους μεταφέρουν σε μια ζωή …επιδομάτων, παρασιτισμού και τεμπελιάς, από τις επιμελώς μαγειρεμένες στατιστικές σχετικά με την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα στην Ευρώπη, από τους εξτρεμιστές ισλαμιστές που καθημερινώς αιματοκυλίζουν τις πατρίδες μας και όλοι τους τυγχάνει να είναι “ψυχικά πάσχοντες”, από τα επιμελώς τοποθετημένα, μόνο για τις κάμερες, γυναικόπαιδα τα οποία ακολουθούνται από ορδές αφροασιατών ανδρών. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πολύ ακόμα καθώς η λίστα των τερατωδών ψεμάτων που περιβάλλουν την απάτη της “προσφυγικής κρίσης” είναι ασύλληπτα μεγάλη, αλλά θα επικεντρωθούμε σε ένα από τα χονδροειδέστερα και πλέον προβεβλημένα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως ψεύδη, στα λεγόμενα “ασυνόδευτα προσφυγόπουλα”.

Οι μάζες είναι ανίκανες για συνεκτική και οργανωμένη λογική σκέψη οπότε κάθε επαναλαμβανόμενη και στοχευμένη επίκληση στο θυμικό τους μπορεί εύκολα να τις χειραγωγήσει. Σε αυτό το πλαίσιο είναι σαφές ότι οι “ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες” είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν οι εχθροί του δυτικού κόσμου για να κινητοποιήσουν θετικές συναισθηματικές αντιδράσεις συμπόνοιας και οίκτου προς τα “δυστυχισμένα παιδιά”, κυρίως από τις Ευρωπαίες γυναίκες αλλά πλέον και από τους, εν πολλοίς θηλυπρεπείς, Ευρωπαίους άνδρες, να παρακάμψουν τις όποιες αντιδράσεις σχετικά με την εισβολή των αλλοφύλων και να διευκολύνουν την αυτοκτονική αποδοχή της καταστροφής των πατρίδων μας μέσω του ανεξέλεγκτου εποικισμού.

Επίσης είναι πλέον κοινό μυστικό ότι τα “δυστυχισμένα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα” είναι στην συντριπτική τους πλειονότητα νεαροί από 18 ως και 30 ετών, κυρίως από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ, τις χώρες του Μαγκρέμπ, αλλά και από την υποσαχάρια Αφρική, οι οποίοι κάτω από τις οδηγίες των ΜΚΟ δηλώνουν 17χρονοι ή και νεώτεροι για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχειρίσεως κατά την είσοδό τους στην Ευρώπη, για να διευκολυνθούν στην “απόκτηση της ιθαγένειας” (άλλη μια διαστρέβλωση της φυσικής πραγματικότητος μιας και δεν νοείται η απόδοση ιθαγενείας μέσω νομοθετημάτων), αλλά και για να “πέσουν στα μαλακά” μετά την πολύ πιθανή τους σύλληψη για παραβατικές/εγκληματικές ενέργειες. Αν και τα ΜΜΕ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποκρύψουν την οφθαλμοφανή αυτή απάτη, οι συνεχείς αναφορές σε 17χρονους “πρόσφυγες/μετανάστες” έχουν πλέον καταντήσει κακόγουστο ανέκδοτο.

Πέρα από αυτά που είναι γνωστά σε όλους όσους διατηρούν στοιχειώδη λογική σκέψη στην εποχή της ψυχοπάθειας, μπορούμε να κάνουμε και κάποιες άλλες παρατηρήσεις σχετικά με το φαινόμενο των “ασυνόδευτων προσφυγόπουλων”.

Αν και η πλειονότητα των “ανηλίκων” είναι στην πραγματικότητα ενήλικοι, μέσα στην πλημμυρίδα εισβολέων από την Ασία και την Αφρική, υπάρχουν όντως και ορισμένοι ανήλικοι διαφόρων ηλικιών οι οποίοι είτε “συνοδεύονται” είτε όχι. Μέσα στην άγνοια, την αφέλεια, την ανοησία τους, πολλοί Ευρωπαίοι λανθασμένα πιστεύουν ότι όλα τα παιδιά είναι ουσιαστικά ίδια από νοητικής, συναισθηματικής και ψυχικής αναπτυξιακής απόψεως, ανεξαρτήτως φυλετικής προελεύσεως. Αυτό βεβαίως οφείλεται στην μακροχρόνια πλύση εγκεφάλου υπέρ της “ισότητας” που έχουν δεχθεί από την κυριάρχη θρησκεία στον δυτικό κόσμο (τον χριστιανισμό) και την κυριαρχη, θρησκευτικού τύπου, ιδεολογία (τον μαρξισμό και τις παραφυάδες του). Ως εκ τούτου έχει βλακωδώς κυριαρχήσει η αντίληψη ότι αν τα “δυστυχισμένα παιδάκια” από το Αφγανιστάν, την Συρία, το Νίγηρα, ή οπουδήποτε αλλού, ενταχθούν στο εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδος, της Γερμανίας, της Σουηδίας ή οποιουδήποτε άλλου ευρωπαϊκού κράτους θα μπορέσουν, λαμβάνοντας την ανάλογη παιδεία, ως δια μαγείας να μεταμορφωθούν σε Ευρωπαίους όταν ενηλικιωθούν. Αλλά φυσικά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική καθώς τα παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά φορείς συγκεκριμένων φυλετικών χαρακτηριστικών τα οποία οριοθετούν τον ψυχονοητικό κόσμο όλων των μελών της φυλής στην οποία ανήκουν. Κατά συνέπεια οι όποιες διαφοροποιήσεις μεταξύ των ατόμων, που οφείλονται στο κληρονομούμενο γενετικό υλικό από τους αμέσους προγόνους και δευτερευόντως στην επίδραση του περιβάλλοντος, απλά θέτουν τα άτομα σε διαφορετικά σημεία, πάντοτε όμως εντός των ορίων της φυλής τους! Για τον λόγο αυτόν οι δολοφονίες, οι βιασμοί, οι κλοπές και τα πάσης φύσεως εγκλήματα που διαπράττονται από Ασιάστες ή Αφρικανούς ανήλικους είτε στις χώρες τους είτε στον δυτικό κόσμο όπου έχουν μεταφερθεί, δεν αποτελούν “σοκαριστικά γεγονότα” όπως τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, και ούτε οφείλονται στις “τραγικές εμπειρίες πολέμων και κακουχιών” που έχουν (υποτίθεται) βιώσει τα συγκεκριμένα παιδιά, αλλά αποτελούν απλώς εκφράσεις των φυλετικών τους ενστίκτων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί διά μέσου χιλιετιών. Κανένα εκπαιδευτικό σύστημα στον κόσμο δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό, πόσο μάλλον όταν η βάση του είναι η “ισότητα”, η “αλληλεγγύη” και η “δημοκρατία”…

Για να φτάσουμε όμως στον πυρήνα του ζητήματος και να κατανοήσουμε γιατί έχουν επενδυθεί τόσα πολλά πάνω στα “προσφυγόπουλα” πρέπει να θέσουμε ένα ερώτημα που θεωρείται απαγορευμένο. Καθ’ όλη την διάρκεια της προσφυγικής απάτης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διαβάζουμε και ακούμε για το “παγκόσμιο σοκ” που προκάλεσε ο πνιγμός κάποιων παιδιών από την Αφρική στην προσπάθεια τους να διασχίσουν την Μεσόγειο ή για την “ανείπωτη τραγωδία που δεν χωράει ο ανθρώπινους νους” σχετικά με τον θάνατο ενός μικρού Αφγανού στην προσπάθεια του να φτάσει στην Ευρώπη και διάφορες άλλες παρόμοιες πομπώδεις ψευδοσυναισθηματικές λεκτικές ακρότητες για τα “βάσανα των δυστυχισμένων προσφυγόπουλων”. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο έχει πραγματικά σημασία ο θάνατος ενός ή περισσοτέρων παιδιών ακόμη και αν είναι νήπια ή βρέφη.

Όλη η επιχείρηση της “προσφυγικής κρίσης” έχει στηθεί πάνω στην υποτιθέμενα υπέρτατη αξία της ανθρώπινης ζωής. Είναι όμως τόσο σημαντική η ανθρώπινη ζωή; Η απάντηση είναι βεβαίως αρνητική καθώς η ζωή του ατόμου είναι εξ ορισμού ασήμαντη συγκρινόμενη με την ζωή του συνόλου, όπου το σύνολο μπορεί να είναι μια κοινότητα, ένα έθνος, ή και μια ολόκληρη φυλή! Ανείπωτη τραγωδία δεν είναι σε καμία περίπτωση ο θάνατος ενός παιδιού, όσο μικρό και αν είναι, ή ενός ενηλίκου, αλλά ο θάνατος μιας φυλής, ειδικώς μάλιστα της φυλής που έχει δημιουργήσει τους σπουδαιότερους πολιτισμούς της ανθρωπότητας και της οποίας η καταστροφή νομοτελειακώς θα οδηγήσει σε αφανισμό και ολόκληρη την ανθρωπότητα πολύ γρηγορότερα από όσο νομίζουν κάποιοι! Δυστυχώς όμως στην εποχή της αντιστροφής που έχει φέρει τα πάνω κάτω, το Μέρος θεωρείται σημαντικότερο από το Όλον. Έτσι, εντελώς σχιζοφρενικώς, οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι ακολουθούν ως υπνωτισμένοι το παραμύθι της διασώσεως μερικών παιδικών ζωών ανάμεσα στις αμέτρητες που ασκόπως δημιουργούνται καθημερινώς στην Αφρική και στην Ασία ενώ οι ίδιοι κατρακυλούν προς την συνολική τους εξόντωση. Οι Ευρωπαίες δεν συγκινούνται, δεν δακρύζουν, δεν πονούν, δεν διαμαρτύρονται, δεν υποφέρουν, για τα παιδιά που οι ίδιες, συνήθως λόγω επιλογής τους (!), δεν έχουν, αλλά για τον θάνατο ορισμένων παιδιών, ανάμεσα στα αμέτρητα εκατομμύρια παιδιά από την Ασία και την Αφρική. Αυτό και αν είναι σχιζοφρενικό!

Τα “ασυνόδευτα προσφυγόπουλα” αποτελούν ένα κομμάτι της πρωτοφανούς απάτης που ονομάζεται “προσφυγική κρίση”. Για να στηθεί αυτή η απάτη έχει κινητοποιηθεί ένας τεράστιος παγκόσμιος μηχανισμός που περιλαμβάνει από πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, στρατιωτικούς, ιεράρχες, καλλιτέχνες, ως φανατικούς μαρξιστές ιεροκύρηκες, ψυχοπαθείς συμπλεγματκούς αναρχικούς, διεστραμμένους ομοφυλόφιλους, και γενικώς όλων των ειδών άτομα του περιθωρίου και της παρακμής. Αυτές οι φαινομενικώς ασύμβατες ομάδες έχουν σχηματίσει μια ιδιότυπη συμμαχία εν μέσω ενός ωκεανού ασυλλήπτων χρηματικών ποσών με μοναδικό στόχο την ολοκληρωτική καταστροφή του δυτικού πολιτισμού και την βιολογική εξόντωση του λευκού ανθρώπου! Η “προσφυγική κρίση” θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας αν δεν υπήρχε η γνωστή μεγάλη απάτη του προηγούμενου αιώνος να την ανταγωνιστεί. Λαμβάνοντας όμως υπ’ όψιν ότι η “προσφυγική κρίση” βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει, το πιθανότερο είναι ότι η ιστορία θα την καταγράψει ως την καταστροφικότερη απάτη όλων των εποχών …αν βεβαίως επιβιώσουν άνθρωποι που θα μπορέσουν να γράψουν πραγματική ιστορία.