Μετέτρεψαν το Λιμενικό σε θαλάσσιο ταξί υποδοχής λαθρομεταναστών!

Ένα φαινόμενο το οποίο εξετάζοντάς το με βάση την κοινή λογική φαίνεται να αγγίζει τα πλαίσια της παράνοιας, αποτελεί πλέον καθημερινή πραγματικότητα και εξελίσσεται υπό την πλήρη επίγνωση , ανοχή και συμμετοχή του ίδιου του “Ελληνικού” “κράτους” , των πολιτικών φορέων του καθώς και των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως.

Φουσκωτά σκάφη και βάρκες φορτωμένες με πλήθος λαθρομεταναστών ξεκινούν από τα Τουρκικά παράλια και μπαίνουν καθημερινά στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, όπου περιμένουν να τους πλησιάσει το Λιμενικό. Μόλις αυτό συμβεί, τότε οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες τρυπάνε το σκάφος τους ώστε να αρχίσει να βυθίζεται, και έτσι η αποστολή του Λιμενικού μετατρέπεται αυτόματα σε αποστολή διασώσεως ναυαγών! Μόλις οι λαθρομετανάστες τρυπήσουν την βάρκα τους, το Λιμενικό “διασώζει” τους “ναυαγούς”, επιβιβάζοντάς τους στα σκάφη του και μεταφέροντάς τους επί Ελληνικού εδάφους, όπου τους παρέχονται τρόφιμα, ρούχα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.  Κατόπιν, οι λαθρομετανάστες ισχυρίζονται ότι είναι “Ιρακινοί” , “Παλαιστίνιοι” ή από οποιαδήποτε άλλη χώρα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, και κάνουν αίτηση για πολιτικό άσυλο, ούτως ώστε να χαρακτηρισθεί ως “αδύνατη η απέλασή τους” μέχρι και την εκδίκαση της αιτήσεως! Τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Σύριος που ισχυρίζεται ότι του “έσκισαν το κοράνι” στα πρόσφατα γεγονότα “επέλασης των βαρβάρων” στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είχε κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο δηλώνοντας ότι είναι Ιρακινός.

Το Λιμενικό λοιπόν, αντί να περιφρουρεί τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, καταντά καθημερινό μέσο συλλογής εκατοντάδων λαθρομεταναστών προερχόμενων από τα Τουρκικά παράλια και μεταφοράς τους στο Ελληνικό έδαφος.

Επειδή όμως ακόμη και αν βρίσκονται σε εμφανή σημεία, το Λιμενικό κάποιες φορές αργεί να τους εντοπίσει και να τους παραλάβει, καλούν οι ίδιοι το τηλέφωνο του Λιμενικού, το οποίο όσο απίστευτο ή αδιανόητο και αν ακούγεται,  το έχουν μετατρέψει πλέον σε τηλεφωνικό κέντρο Θαλασσίου Ταξί, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στις ειδήσεις που αναδημοσιεύονται στο τέλος του παρόντος κειμένου.

Οι λαθρομετανάστες προσεγγίζουν με βάρκα τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, και στην συνέχεια τηλεφωνούν στο γνωστό πλέον σε όλους… τηλέφωνο της Αμέσου Δράσεως του Λιμενικού, λέγοντας ότι “κινδυνεύουν να βυθιστούν”, ώστε να στείλει άμεσα για να τους παραλάβει όχι μόνο ένα σκάφος, αλλά το σύνολο των διαθέσιμων σκαφών, ώστε να υπάρχει έτσι όσο το δυνατόν ταχύτερος εντοπισμός τους για  …”άμεση εξυπηρέτηση”, καθώς και … “άνετη και ευρύχωρη μεταφορά”!

Και ενώ το φαινόμενο είναι καθημερινό, παραθέτουμε απλώς ενδεικτικά δύο μόνο ειδήσεις που περιγράφουν διαφορετικά περιστατικά που συνέβησαν μέσα στο εικοσιτετράωρο της 8ης Ιουνίου 2009…

Συλλήψεις λαθρομεταναστών στη Μυτιλήνη
Συνολικά 10 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή της Μυτιλήνης, από άντρες του Λιμενικού σώματος.

Οι λαθρομετανάστες επέβαιναν σε μηχανοκίνητη λέμβο, την οποία κατέστρεψαν όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του πλωτού περιπολικού του Λιμενικού.

Οι 10 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων 1 γυναίκα και 3 παιδιά, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για προληπτικές εξετάσεις, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Σάμου.

http://www.zougla.gr/news.php?id=45426

Λαθρομετανάστες εξέπεμψαν “SOS”

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών βορειοανατολικά της Σάμου.

Οι μετανάστες κάλεσαν, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, από κινητό τηλέφωνο την Άμεσο Δράση του Λιμενικού, αναφέροντας ότι τα δύο σκάφη στα οποία επιβαίνουν κινδυνεύουν να βυθιστούν.

Σύμφωνα το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, η κλήση εντοπίστηκε βορειοανατολικά της Σάμου, όπου ο καιρός είναι καλός. Στις έρευνες συμμετέχουν πλωτά του Λιμενικού.

http://www.zougla.gr/news.php?id=45333