Ο Μπάιντεν διόρισε ομοφυλόφιλο ακτιβιστή-φετιχιστή ως νέο διαχειριστή πυρηνικών αποβλήτων!

Η επιταχυνόμενη κατρακύλα των ΗΠΑ και της Δύσης γενικότερα δεν έχει σταματημό. Η κυβέρνηση Μπάιντεν διόρισε ως νέο διαχειριστή των πυρηνικών της αποβλήτων έναν ομοφυλόφιλο ακτιβιστή-φετιχιστή, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως “εκπαιδευτής” ανδρών που νοιώθουν … κουτάβια!
Χάρις σ᾿ αυτήν της ιδιότητά του διορίσθηκε σε μια τόσο λεπτή θέση;!

Πηγή: https://www.washingtonexaminer.com/policy/biden-administration-installs-dog-role-playing-fetish-advocate-to-nuclear-post

Ο κορυφαίος Γάλλος ακαδημαϊκός Alain de Benoist σε ανύποπτο χρόνο και λίγο πριν τις προηγούμενες Αμερικανικές εκλογές είχε δηλώσει:
“Υπάρχουν ουσιαστικά μόνον τρεις πραγματικοί αρχηγοί κρατών στον σημερινό κόσμο: ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κληρονόμος της πρώην Ρωσικής Αυτοκρατορίας, ο Σι Τζινπίνγκ, κληρονόμος της πρώην κινεζικής αυτοκρατορίας, και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος επιδιώκει να ανασυστήσει την παλαιά Οθωμανική Αυτοκρατορία. Γιατί θα πρέπει να υποστηρίξω τον Ντόναλντ Τραμπ; Διότι ο Joe Biden είναι εκατό φορές χειρότερος.

Όχι εξ αιτίας της άνοστης και βαρετής προσωπικότητός του αλλά εξ αιτίας όλων όσων αντιπροσωπεύει: το Κατεστημένο, το Βαθύ Κράτος, την υποταγή στην κυρίαρχη ιδεολογία, την φιλο-μεταναστευτική θέση, τον προοδευτισμό, τον διεθνοποιημένο καπιταλισμό, την πολιτική ορθότητα, το Black Lives Matter, τα mainstream μέσα ενημερώσεως – εν συντομία αυτήν την αποτρόπαια Νέα Τάξη, την οποίαν εκπροσώπησε η Χίλαρι Κλίντον πριν από τέσσερα χρόνια. Προκειμένου να σταματήσω τον Τζο Μπάιντεν και την σύντροφό του Kamala Harris (η οποία θα είχε σοβαρές πιθανότητες να τον διαδεχθεί κατά την διάρκεια της τετραετίας του) θα ψήφιζα ακόμη και τον Μίκυ Μάους!”