Πλιάτσικο Τσιγγάνων σε σπίτια στις καιόμενες περιοχές!

 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, την ώρα που οι Αστυνομικοί αγωνίζονται να μεταφέρουν ηλικιωμένους και ανάπηρους εκτός των σπιτιών τους και να τους σώσουν από τις φλόγες, ομάδες Τσιγγάνων/Ρομά εκμεταλλεύονται την απουσία των ενοίκων και εισβάλλουν στα άδεια σπίτια με σκοπό το πλιάτσικο.

Αστυνομικοί που αγωνίζονται να σώσουν συνανθρώπους μας στις καιόμενες περιοχές, προσπαθούν ταυτοχρόνως να συλλάβουν αυτά τα παράσιτα της κοινωνίας που ζουν σε βάρος των υπολοίπων. Χωρίς όσιο και ιερό, εκμεταλλεύονται την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθαν οι συμπολίτες μας σε αυτές τις περιοχές και με χαρά επιδεινώνουν τον εφιάλτη τους.

Η Αστυνομία προσπαθεί να φέρει εις πέρας την αποστολή της στις καιόμενες περιοχές βοηθώντας στην εκκένωση ανήμπορων και ηλικιωμένων συνανθρώπων μας από τα σπίτια τους, διασφαλίζοντας εκ παράλλήλου ότι δεν θα λεηλατηθούν από αυτά τα ανθρωοειδή.

 

Ελπίζουμε ειλικρινά να δοθεί επιτέλους σαφής εντολή στην Ελληνική Αστυνομία, να ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ επί τόπου αυτά τα παράσιτα, όταν εντοπίζονται να επιδίδονται σε τέτοιες δραστηρότητες. Όταν σε τέτοιες συνθήκες έκτακτης ανάγκης εκμεταλλεύονται τον πόνο της κοινωνίας, επί της οποίας ούτως ή άλλως κατά κοινή τους εθιμοτυπία παρασιτούν, δεν αξίζουν τίποτε άλλο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να προστατευθούν και τα “ανθρώπινα δικαιώματα” των μη εγκληματιών!