«Σὲ 20 χρόνια θὰ παντρευτοῦν τὶς κόρες σας» – Ἡ κατάστασις στὴν Λέσβο καὶ οἱ ἀνίεροι πόθοι τῶν «ἀλληλεγγύων»

(Οι εισβολείς) «σε 20 χρόνια θα παντρευτούν τις κόρες σας… Tα εγγόνια σας θα είναι πιο καφέ από εσάς και το αγαπημένο τους φαγητό θα είναι κάτι που λέγεται Sakamadesu από το Κονγκό».

Αυτοί είναι οι δυσσεβείς, ανίεροι πόθοι κάποιων για την πατρίδα μας και τις ευρωπαϊκές πατρίδες!

Φαίνεται πως το σχέδιο αφανισμού του Λευκού ανθρώπου περνά σε νέο στάδιο, κατά το οποίο δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα. Το Κουτί της Πανδώρας δημοσιεύει άρθρο [https://www.koutipandoras.gr/article/spoiler-alert-se-20-hronia-tha-pantreytoyn-tis-kores-sas] υπογεγραμμένο από τον δημοσιογράφο Αντώνη Ρηγόπουλο, ο οποίος σε μία έκρηξη ανοθεύτου ανθελληνικού και αντευρωπαϊκού μένους, πλην όμως ειλικρινώς ως προς τα κίνητρα και τις επιδιώξεις των εθνοδιαλυτικών και φυλοκτονικών του ιδεοληψιών, αναφέρει τα εξής εξοργιστικά:

«Φωνάξτε όσο θέλετε λοιπόν. Στο τέλος της ταινίας που ζούμε αυτά τα παιδιά που εγκλωβίστηκαν (ή γεννήθηκαν) στη Μόρια θα παντρευτούν τις κόρες σας.  εγγόνια σας θα είναι πιο καφέ από εσάς και το αγαπημένο τους φαγητό θα είναι κάτι που λέγεται Sakamadesu από το Κονγκό, ή Khameerbob από το Αφγανιστάν, ή Haji Biriyani από το Μπαγκλαντές, ή Fatteh dajaj από τη Συρία. Θα προσεύχονται (αν προσεύχονται) σε έναν κοινό Θεό που δε θα έχει όνομα γιατί θα τον έχουν πλάσει στη φαντασία τους από τις διαφορετικές ιστορίες της μαμάς και του μπαμπά τους. Οι φίλοι τους θα λέγονται Ahmad, Fareeda, Idriss, Κώστας, Μαρία και Djoëlle. Θα έχουν γαλάζια μάτια και μαύρο δέρμα, ή μαύρα μάτια και καφέ δέρμα. Δε θα βλέπετε τους εαυτούς σας στους απογόνους σας. Και αυτό είναι σίγουρα ελπιδοφόρο».

«Η ιστορία θα σας ξεπεράσει. Ξεπεράστε το…»

Το άρθρο αυτό ανηρτήθη και στο Facebook, με συνοδευτικές φωτογραφίες μικρών παιδιών σκοπίμως, για να πλήξει το συναίσθημά μας, ήτοι να απευθυνθεί στην συναισθηματική βλακεία του «ανθρωπισμού» μας ώστε να δεχθούμε αδιαμαρτυρήτως τον συντελούμενο εποικισμό. Ενδεικτική και άκρως αποκαλυπτική της ψυχικής καταστάσεως του αρθρογράφου είναι και η τελευταία του πρόταση: «Δε θα βλέπετε τους εαυτούς σας στους απογόνους σας. Και αυτό είναι σίγουρα ελπιδοφόρο», δεδομένου ότι κάθε φυσιολογικός άνθρωπος επιθυμεί ακριβώς να βλέπει τον εαυτό του στους απογόνους του.

Από την άλλη, ως λέγεται ουδέν κακόν αμιγές καλού. Μήπως θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε εν τέλει τον δημοσιογράφο διότι εκθέτει με ωραίο, γλαφυρό και καθαρό τρόπο τους σκοπούς των συνωμοτών εθνομηδενιστών; Διότι όποιος αναγνώσει το εν λόγω άρθρο και δεν είναι εντελώς βλαξ, κατανοεί αμέσως ότι το όλο ζήτημα δεν αφορά στην «προσφυγιά», όπως δολίως και υπούλως παρουσιάζεται αλλά στο σκοπούμενο «μπόλιασμα» του ελληνικού και των υπολοίπων αδελφών ευρωπαϊκών εθνών.

Παρατηρώντας τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως και στις ιστοσελίδες, βλέπουμε ότι υπάρχει συνεχώς αυξανομένη πόλωση σχετικώς με το ζήτημα των ψευδοπροσφύγων. Υπάρχουν πράγματι πολλές φωνές διαμαρτυρίας διαποτισμένες με μεγάλη οργή, ωστόσο είναι ασύντακτες και ασυνάρτητες, μη διαυγείς και στερούμενες βάθους. Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου τόσον έντεχνη και έχει τόσον απολέσει την στοιχειώδη λογική με την (αντι)παιδεία που του παρεσχέθη από το ψευδελληνικό κράτος, ώστε κάθε απόπειρα αντικρούσεως της φιλομεταναστευτικής-φιλοεποικιστικής προπαγάνδας καταλήγει σε παταγώδη αποτυχία.

Βλέπουμε επί παραδείγματι πολλούς Λεσβίους να ομιλούν για άμεση «αποσυμφόρηση» της νήσου Λέσβου από τους «κατατρεγμένους της γης» δια της προωθήσεως τους ωστόσο στην ελλαδική ενδοχώρα και στα λοιπά ευρωπαϊκά κράτη, «λύση» βεβαίως που δεν είναι αποδεκτή [σημείωσις: την αυτή «λογική» ασπάζονται και οι πολιτικοί ταγοί της νήσου, βλ. [https://www.lesvospost.com/2020/09/blog-post_106.html] Περιφερειακή Αρχή: «άμεση απομάκρυνση των μεταναστών με πλοία». Αλήθεια προς τα πού;]. Άλλοι, δυστυχώς πολλοί, αδυνατούν να κρύψουν πόσον υπερήφανοι «αντίφα-αντιναζί» είναι και ευρίσκουν ευκαιρία να εξεμέσουν το μίσος τους για κάθε τι ευρωπαϊκό και ειδικώς γερμανικό (αν και το σημερινό «γερμανικό» κράτος ουδόλως εκφράζει την αυθεντική Γερμανία): «Να τους πάρουν οι Γερμανοί» «αυτοί που είναι υπεύθυνοι για δύο παγκοσμίους πολέμους» «η Γερμανία κάθε λίγα χρόνια πρέπει να βομβαρδίζεται» κ.ο.κ. Ενώ άλλοι εστιάζουν στο υγειονομικό ζήτημα φοβούμενοι την διασπορά του covid από τους «μετανάστες»!

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τον σχεδιασμένο εμπρησμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποιήσεως της Μόριας, συνεπεία του οποίου κατεστράφη σχεδόν το σύνολο της «δομής». Έτσι εκρίθη αναγκαία η δημιουργία νέας δομής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Καρά-Τεπέ, όπως εκρίθη καλό για μία ακόμη φορά να εξευτελισθεί ο Στρατός, αναγκαζόμενος να στήνει τις σκηνές για τους δυνάμει σφαγείς μας [https://www.lesvospost.com/2020/09/o-98-vid-pics.html].

Υπάρχουν βεβαίως οι αλληλέγγυοι που συμπαρίστανται στο «προσφυγικό δράμα» και δηλώνουν συντετριμμένοι με το γεγονός ότι οι «πρόσφυγες» έμειναν άστεγοι (!), είναι ωστόσο αδιαμφισβήτητο ότι η καταστροφή προκλήθηκε σκοπίμως από τους ιδίους τους «πρόσφυγες». Αξίζει να αναφερθεί η δήλωση του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. [https://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/astynomiko-reportaz/ektakto-synelifthisan-oi-empristes-tis-morias]: «Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Συνελήφθησαν πέντε νεαρής ηλικίας αλλοδαποί και αναζητείται ο ένας ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί».

Ώστε τώρα οι «πρόσφυγες-μετανάστες» έγιναν «αλλοδαποί»… Εν των μεταξύ αποδεικνύεται πως δύο εκ των έξι (αν πιστεύσουμε ότι είναι μόνο τόσοι) εμπρηστών είναι «ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα»! [https://www.lesvospost.com/2020/09/blog-post_784.html] που έδρασαν συντονιζόμενοι από το facebook [https://www.lesvospost.com/2020/09/facebook.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook]. Απίστευτες εποχές! Αφγανοί μαχαιροβγάλτες (συνέβη και νέο περιστατικό μαχαιρώματος) απειλούν τους υπολοίπους να μη εισέλθουν στην νέα δομή [https://www.lesvospost.com/2020/09/blog-post_207.html] ενώ η κυβέρνηση μοιράζει φυλλάδια στις γλώσσες τους που εξηγούν ότι «Μόνο σε περίπτωση που έρθετε στη δομή θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες να φύγετε από τη Λέσβο», εννοώντας φυσικά την προώθησή τους στην ενδοχώρα και την Ευρώπη, αν και ταυτοχρόνως κυβερνητικά στελέχη αρνούνται οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο [https://www.lesvospost.com/2020/09/blog-post_388.html].

Σ’ αυτό το χάος έρχονται και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και χωρίς λογική να απαιτήσουν τη «σταδιακή μεταφορά του συνόλου του πληθυσμού των αιτούντων άσυλο και προσφύγων σε ασφαλή και αξιοπρεπή καταλύματα στην ενδοχώρα και σε άλλες χώρες της Ε.Ε». [https://www.msf.gr/magazine/oi-ellinikes-kai-eyropaikes-arhes-na-paroyn-axioprepeis-apofaseis-kai-na-dosoyn-amesa-lysi]

Οι προδότες της πατρίδος, της φυλής, του Αίματος δεν θέλουν να βλέπουμε τους εαυτούς μας στους απογόνους μας, όπως λέγουν, επιθυμούν την πλήρη εγκατάσταση των αλλογενών εισβολέων στην ευρωπαϊκή γη και ηδονίζονται με τον υβριδισμό, τις επιμιξίες Λευκών με τους απειραρίθμους Ασιάτες και Αφρικανούς. Δηλώνουν ότι «η Ιστορία θα μας ξεπεράσει» όμως δεν είναι καθόλου νομοτελειακό το τέλος του Λευκού ανθρώπου, εφ’ όσον βεβαίως αυτός εγερθεί από τον λήθαργο και αντιδράσει. Και το μέλλον θα δείξει ποιός θα είναι ο «ξεπερασμένος». Ας τους διαψεύσουμε.