Αλήθειες και ψεύδη

Στην άκρως παρακμιακή σύγχρονη εποχή αντιστροφής των πάντων, και πρωτίστως των αξιών, η σημαντικότερη αξία όλων, η αλήθεια, έχει υποβαθμιστεί και περιθωριοποιηθεί τόσο πολύ που δεν αναφέρεται καν ως βασική αξία, και πλέον η ατόφια, ανόθευτη μορφή της είναι ευδιάκριτη μόνο σε ελάχιστα μεμονωμένα άτομα υψηλής ποιότητος και συγκροτήσεως. Αντ’ αυτής έχουν επιβληθεί ψευδοαξίες που βασίζονται σε λέξεις αλλοιωμένες, ασαφείς και άνευ ουσιαστικού νοήματος, με εξέχοντα παραδείγματα την “ισότητα” και την “ελευθερία”. Αυτές οι ψευδοαξίες αποτελούν το προσωπείο ενός σαθρού συστήματος αντιστροφής και διαστροφής, αποτελούν το παραπέτασμα καπνού, το πέπλο που κρύβει από τις αδαείς μάζες τον πραγματικό πυλώνα του συστήματοςτο ψεύδος. Το ψεύδος, τόσο ξένο προς τα Άρια ένστικτα και την Αρία κοσμοθεωρία, αλλά τόσο οικείο στην ψυχοσύνθεση των σημιτικών φυλών και άλλων φυλών της Ανατολής, έχει μολύνει βαθύτατα τις δυτικές κοινωνίες και τον λοβοτομημένο δυτικό άνθρωπο ώστε δεν αποτελεί υπερβολή εάν ισχυριστούμε ότι πλέον οτιδήποτε γνωρίζει (ή νομίζει ότι γνωρίζει), οτιδήποτε πιστεύει (ή νομίζει ότι πιστεύει), οτιδήποτε αισθάνεται (ή νομίζει ότι αισθάνεται), είναι ψευδές, είναι κατασκευασμένο από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, τα ελεγχόμενα μέσα “κοινωνικής δικτύωσης”, τους ξεπουλημένους πολιτικούς, τους ψευδο-καλλιτέχνες, τους ψευδο-λόγιους, τους ψευδο-ιερείς.

Ένα τέλειο παράδειγμα της κυριαρχίας του ψεύδους μονοπωλεί την διεθνή επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, καθώς ο “τρομακτικός” ιός που απειλούσε την ανθρωπότητα με αφανισμό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για να δώσει την θέση του στο “δράμα που βιώνουν οι νέγροι” στις ΗΠΑ. Εάν ένας αστοιχείωτος, από τους αναρίθμητους τριγύρω, παρακολουθήσει την διεθνή ειδησεογραφία των τελευταίων εβδομάδων θα σχηματίσει την εντύπωση ότι οι νέγροι στις ΗΠΑ αποτελούν μια αθώα, άκακη μειονότητα που διώκεται ανηλεώς από το “ρατσιστικό” κατεστημένο των λευκών. Με αφορμή τον θάνατο ενός νέγρου κατά την διάρκεια της συλλήψεώς του από την αστυνομία, τα ΜΜΕ παγκοσμίως έχουν επιδοθεί σε μια λυσσαλέα εκστρατεία παραπληροφορήσεως και εξαπατήσεως των μαζών, παρουσιάζοντας την φυλετική/κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ πλήρως αντεστραμμένη. Η απάτη που έχει στηθεί από τα σε παράκρουση βρισκόμενα ΜΜΕ είναι τόσο κολοσσιαία, τα ψεύδη που αναγράφονται και λέγονται καθημερινώς είναι τόσο εξωφρενικά, τόσο τερατώδη, τόσο κραυγαλέως γελοία που είναι επόμενο να γίνουν πιστευτά από την μάζα, καθώς, η μολυσμένη από το δηλητήριο του ψεύδους μάζα, τρέφεται από την απάτη και απεχθάνεται την αλήθεια!

Επιπροσθέτως, η μάζα, διαχρονικώς, δύναται να αντικρίσει και να “κατανοήσει” την (διαστρεβλωμένη) πραγματικότητα μόνον εάν της την παρουσιάσουν με έναν παιδαριώδη τρόπο, υπό το πρίσμα της αντιθέσεως καλού-κακού, ενώ αδυνατεί να αντιληφθεί την αντικειμενική πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώνεται μέσω της αντιθέσεως αλήθειας-ψεύδους. Το αφήγημα των “κακών” λευκών που είναι “ρατσιστές” και συνεπώς “κακοί”, δίχως να υπάρχει καμία εξήγηση για την συμπεριφορά τους (έτσι απλώς είναι), και των “καλών” νέγρων που είναι “αγαθοί” και “καλοί” γιατί και αυτοί, έτσι απλώς είναι, ακούγεται σαν παραμυθάκι για πεντάχρονα παιδιά, αλλά είναι ακριβώς το παραμύθι που η μάζα αποζητεί. Όμως υπάρχει μία περίπτωση όπου το ψεύδος εν τέλει δεν μπορεί να υπερνικήσει. Αυτό συμβαίνει όταν η μάζα εκτίθεται καθημερινώς και σε βάθος χρόνου, σε κάποια άμεση, ευκόλως κατανοητή και ιδιαιτέρως δυσάρεστη πραγματικότητα, οπότε, σε αυτήν την περίπτωση, η αλήθεια μπορεί να γίνει αντιληπτή με έναν βιωματικό τρόπο. Γι΄ αυτό και μια εκστρατεία ωραιοποιήσεως των “Ρομά” δεν μπορεί να επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στους κατοίκους του Μενιδίου και των λοιπών περιοχών της Δυτικής Αττικής και όλης της Ελλάδος που βιώνουν τον εφιάλτη της συμβιώσεως με τους “Ρομά” σε καθημερινή βάση. Κατά τον ίδιο τρόπο, η ωραιοποίηση των νέγρων δεν μπορεί να πείσει τον μέσο λευκό των ΗΠΑ, όσο αστοιχείωτος και αμόρφωτος και αν είναι, μιας και η πραγματικότης σχετικώς με τους νέγρους έχει αποτυπωθεί στην συνείδηση και στο υποσυνείδητό του με βιωματικό τρόπο. Η αέναη ιλαροτραγωδία της μάζας όμως είναι ότι τα ίδια άτομα που είναι αηδιασμένα και εξοργισμένα με τους “Ρομά”, εύκολα πείθονται για το “δίκαιο” των νέγρων της Αμερικής, όπως αυτό τους σερβίρεται από τα ΜΜΕ. Και ο λόγος δεν είναι μόνον η απελπιστική έλλειψη γνώσεων και ουσιαστικής μορφώσεως του συγχρόνου ανθρώπου της μάζας, αλλά και η αδιαφορία του για οτιδήποτε δεν τον αγγίζει προσωπικώς, και φυσικά, η εγγενής αδυναμία του ως προς την διεκπεραίωση απλών επαγωγικών συλλογισμών.

Σε ό,τι αφορά στο ίδιο το γεγονός του θανάτου του νέγρου, ο οποίος με γελοιωδέστατο τρόπο έχει αναχθεί σε “ήρωα”, δεν έχουμε πολλά να σχολιάσουμε, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ένα γεγονός κατ’ ουσίαν ασήμαντο. Η αλήθεια είναι ότι ο “αθώος γίγαντας” δεν ήταν καθόλου αθώος καθώς επιμελώς αποκρύπτεται ότι είχε στο παρελθόν συλληφθεί για κλοπή, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και αργότερα για ένοπλη ληστεία, για την οποία εξέτισε πενταετή φυλάκιση. Πέρα από αυτά όμως, πρόκειται για ένα γεγονός συνηθισμένο στις ΗΠΑ, στο οποίο μόνο αναίσχυντοι υποκριτές μπορούν να αποδώσουν κάποια ιδιαίτερη σημασία. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται στους ανοήτους που ακολουθούν τις φαιδρότητες περί “αθωότητος” των νέγρων, η αλήθεια είναι όχι μόνο δεν κινδυνεύουν οι νέγροι από τους λευκούς, αλλά ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Πριν την, επί κυβερνήσεως Ομπάμα, απαγόρευση δημοσιοποιήσεως στατιστικών περί της φυλετικής προελεύσεως των θυμάτων και των θυτών εγκλημάτων στις ΗΠΑ, ήταν εύκολο για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να πληροφορηθεί ότι οι νέγροι, που αποτελούν το 15% του πληθυσμού, είναι υπεύθυνοι για πάνω από το 50% των εγκλημάτων. Επίσης, οι αριθμοί δείχνουν ότι στατιστικώς είναι πολύ πιθανότερο για έναν νέγρο εγκληματία να “πέσει θύμα” αστυνομικής βίας από νέγρους αστυνομικούς παρά από λευκούς (https://www.washingtontimes.com/news/2016/dec/26/black-suspects-more-likely-to-be-shot-by-black-cop/).

Φυσικά οι απανταχού αριστεροί και φιλελεύθεροι θα ισχυρισθούν ότι αυτά οφείλονται στον “ρατσισμό” των λευκών και στις κοινωνικές ανισότητες που αυτός δημιουργεί. Ίσως όμως θα πρέπει να αναλογιστούν την χαοτική διαφορά μεταξύ του βιοτικού επιπέδου και του προσδόκιμου ζωής μεταξύ των νέγρων της Αμερικής και των ομοφύλων τους στην Αφρική. Η αλήθεια είναι ότι η ασυγκρίτως υψηλότερη ποιότητα ζωής που απολαμβάνουν οι νέγροι στην Αμερική δεν οφείλεται στους ιδίους αλλά στους λευκούς και μόνον σε αυτούς. Αλλά όχι! Ούτε αυτό είναι αρκετό! Η διεστραμμένη εμμονή για καθολική “ισότητα” απαιτεί να εξισωθεί το βιοτικό επίπεδο των νέγρων με αυτό των λευκών. Και το πιο διεστραμμένο είναι η ότι απαίτηση αυτή δεν προέρχεται από τους νέγρους αλλά κυρίως από το αρρωστημένο, ψυχοπαθές κομμάτι της λευκής φυλής και τους γνωστούς-αγνώστους μισανθρώπους που το χειραγωγούν. Η εξίσωση αυτή είναι φύσει αδύνατον να επιτευχθεί μέσω της ανελίξεως των νέγρων στο επίπεδο των λευκών, οπότε ο μόνος τρόπος είναι η καταβαράρθωση των λευκών στο επίπεδο των νέγρων, κάτι το οποίο αποτελεί βασικό στόχο της τεραστίας προπαγανδιστικής εκστρατείας του συστήματος τα τελευταία χρόνια και, καθώς φαίνεται, δυστυχώς επιτυγχάνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Οι νεγρολάτρες λευκοί που ουρλιάζουν αλλόφρονες στους δρόμους υπέρ των νέγρων, εναντίον του “ρατσισμού” και της αστυνομικής βίας, είναι οι ίδιοι που διαδηλώνουν εναντίον της οπλοκατοχής και υπέρ της καταργήσεως της θανατικής ποινής, όπου ακόμη υφίσταται, γιατί αδυνατούν να καταλάβουν ότι το μόνο που προστατεύει τις ζωές τους και τις ζωές των οικογενειών τους από τις εγκληματικές συμμορίες των νέγρων είναι ακριβώς ο συνδυασμός δυναμικής αστυνομίας, δικαιώματος στην οπλοκατοχή και ισχυρών νόμων σε όσες πολιτείες των ΗΠΑ δεν έχουν ολότελα παραδοθεί στην λαίλαπα της πολιτικής ορθότητος. Όμως, το μίσος τους προς την φυλή τους, που πηγάζει από συμπλεγματικό μίσος για τον εαυτό τους, είναι τόσο ισχυρό, που υπερνικά ακόμη και το ένστικτο επιβιώσεως! Οι αντίστοιχοι ανόητοι Ευρωπαίοι που κατεβαίνουν στους δρόμους, πυρπολούν αμερικανικές σημαίες και γονατίζουν προς τιμήν ενός νέγρου εγκληματία (τόσο συμβολικό για την κατάντια του σύγχρονου λευκού!) είναι σε ακόμη χειρότερη μοίρα διότι στην Ευρώπη η “ισότητα” και η “ελευθερία” έχουν ευνουχίσει την αστυνομία, έχουν διαλύσει το νομικό σύστημα που αντιμετωπίζει την φρικτή εγκληματικότητα των αλλοφύλων με “ποινές-χάδια”, καθιστώντας φυσικά αδιανόητη οιαδήποτε σκέψη για επαναφορά της θανατικής ποινής και έχουν εν πολλοίς απαγορεύσει και ποινικοποιήσει όχι μόνον την οπλοκατοχή, αλλά κάθε μορφής αυτοάμυνα. Οπότε, όταν, λίαν συντόμως, τα ποσοστά των λευκών, μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες, εκπέσουν στο αντίστοιχο ποσοστό των Η.Π.Α., προβλέπεται η εδραίωση μιας εφιαλτικής καθημερινής πραγματικότητος. Και τότε η μάζα θα μπορέσει επιτέλους να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψεύδος, διά της…βιωματικής οδού.