20ὴ Ἀπριλίου 2020: Τὸ ἀπαράγραπτο μήνυμα μιᾶς ἐπετείου…

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για το φαινόμενο Χίτλερ, ως επί το πλείστον υπό το ανεστραμμένο πρίσμα του ιουδαϊκού κατεστημένου – και, ως εκ τούτου, δεν έχουμε σκοπό να αναπτύξουμε  καμμιάν “απολογία” σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του ούτε και να προσπαθήσουμε να ενδιατρίψουμε στις όποιες “ναζιστικές βαναυσότητες” έλαβαν χώρα κατά την διάρκειαν του μεγάλου πολέμου, όπως στρεβλώς και μονομερώς καταλογίζουν οι πολέμιοι των ευρωπαϊκών εθνικών ιδεωδών.

 Για εμάς που νοιώθουμε την ελληνικότητα κατά τις ριζικές της αρχετυπικές ποιότητες και άρα με μια βαθυτέρα αίσθηση, αυτήν της Αρίας Ουσίας, ο Αδόλφος Χίτλερ αποτελεί έναν εμπνευσμένο Οδηγό, μίαν ενσάρκωση της ίδιας της κοσμικής Αρίας Βουλήσεως, ένα πραγματικό Ηγέτη της αληθούς Πολιτείας, όπως αυτή μας είχε περιγραφεί πριν από αιώνες από τον θείο Πλάτωνα.

 Η Πολιτεία ρυθμίζει τις εξωτερικές πράξεις των ανθρώπων και χαράσσει τα όρια μέσα στα οποία  τους επιτρέπει την ελεύθερη δράση. Έχει την δύναμη να επιβάλλει απόλυτα την θέλησή της στις εξωτερικές εκδηλώσεις και ακόμα να επηρεάζει τις εσωτερικές διαθέσεις και τάσεις των υπηκόων της.

Είναι επιβλητικό το κύρος της Πολιτείας και ο επιτηρητικός της ιδεατός ρόλος αποτελεί αντανάκλαση του Κοσμικού Μέτρου και Αρμονίας, εν συναρτήσει ασφαλώς πἀντα προς την φυλετική ψυχή του λαού που την απαρτίζει.

Της λείπει όμως κάτι, παρ᾿ όσην οργανική της ενότητα και οργάνωση: Η υψηλή ενορατική συνείδηση που κατευθύνει, εξιχνιάζοντας και χαράσσοντας τον Δρόμο της ως την εν είδει κοσμικού πεπρωμένου ανεκδήλωτη ακόμη δημιουργική εντελέχεια…

 Η έλλειψη αυτή αναπληρώνεται από την μεγάλη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα, τον Ηγέτη.

Ο Ηγέτης δεν θα νοιώσει και διακηρύξει μόνον ό,τι στιγμιαίως θέλει ο λαός του ή ό,τι κραυγάζει ή ψιθυρίζει υποβλητικώς η εποχή του αλλά, απεναντίας, θα προσανατολίσει και συντονίσει την Πολιτεία και την δράση της προς εκπλήρωση των αυθεντικών της πεπρωμένων κατά τον άριστο και βέλτιστο δυνατό τρόπο, εκφράζοντας έτσι επακριβώς και τους μυχίους αλλά ακόμη αμορφοποιήτους πόθους του λαού της.

Τοιουτοτρόπως καθίσταται ο αληθής Ηγέτης η ίδια η καθολική βούληση, η ψυχή του Έθνους, ο νους της Πολιτείας.

Μ᾿ αυτόν τον τρόπο ο Ηγέτης προσφέρει τον Εαυτό του στην Πολιτεία, γίνεται ένα μ᾿ αυτήν και της χαρίζει την ικανότητα να διαλογίζεται, να προβλέπει, να ενοράται και να μπορεί πράγματι και ουσιαστικώς να λειτουργεί ως ενεργός δημιουργική ηθική δύναμη που εμπνέει, φτιάχνει, μορφώνει χαρακτήρες κατά τα πρωταρχικά εθνοφυλετικά της αρχέτυπα.

 Ούτε όμως έχει ο κάθε μεγάλος άνδρας το υψηλό αυτό χάρισμα και τις προοπτικές, ώστε να δυνηθή να μεταλαμπαδεύσει την προσωπική του συνείδηση στο Κράτος και να ενσαρκώσει την Ψυχή της Πολιτείας.

Το ακριβό αυτό προνόμιο είναι φυλαγμένο για τον ξεχωριστό μεγάλο πολιτικό Άνδρα που είναι εν ταυτώ και αληθινός φιλόσοφος (/ποιητής). Οι δύο αυτές μορφές, φαινομενικά τόσο διαφορετικές, είναι στην ουσία στενώτατα συνδεδεμένες μεταξύ τους με θεμελιώδεις συγγενικές ιδιότητες. Και οι δύο θεμελιώνουν τις πράξεις τους με μέσα υπερλογικής ενοράσεως, με την υψηλή διαίσθηση και ακόμη με βάση και αφετηρία τον υποκείμενο συγγενή εθνοφυλετικό Μύθο. Και οι δύο ζητούν να δώσουν μορφή στον εσωτερικό τους κόσμο – αντίλαλο της φυλετικής τους φωνής – και να διαπλάσουν την εξωτερική πραγματικότητα, μιλώντας απ᾿ ευθείας στις καρδιές και κάνοντας τον λαό να νοιώσει αυτό που θέλει, μα που δεν μπορεί πλήρως να εκφράσει, διαμορφώσει και αποκρυσταλλὠσει.

 Και οι δύο εμψυχώνουν την Ιστορία ως ιεροφάντες της ψυχής της αληθινής Πολιτείας.

Είναι εξαιρετικά σπάνιες οι φορές που οι δύο αυτοί μεγάλοι ταυτίζονται σ᾿ ένα πρόσωπο. Πρόκειται τότε για τον διορατικό κι ενορατικό Άνδρα κοσμικής προοπτικής, που ατενίζει πολύ πέρα από την κοινή πολιτική διάσταση ως ασφαλής διερμηνέας της Αρίας φύσεως και Ουσίας!  Είναι ο Γεφυροποιός (Ποντίφηξ) μεταξύ της θείας Κοσμικής Αρχής και της ενσαρκωμένης Αρίας Πολιτείας.

Τότε μόνο ολοκληρώνεται το ιδανικό της Πολιτείας.

Ένα τέτοιο πρόσωπο αποτελεί ο Αδόλφος Χίτλερ. Ας στρέψουμε τις σκέψεις μας σ᾿ Αυτόν επί τη επετείω των γενεθλίων του μαζί με όλους τους ομαίμους συντρόφους μας ανά τον κόσμο. Ας διακηρύξουμε δυνατά και σθεναρά, πως ό,τι κι αν συμβεί, εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε τα ιδανικά του, των οποίων ανεδείχθη ενσαρκωτής, και θα συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά το Ιερό σύμβολο της Κοσμικής Αληθείας και της Ευδαιμονίας, την Σβάστικα !

 Ό,τι αληθώς ήταν, είναι θα είναι για πάντα!

 HEIL HITLER !