Εισβολής λαθροεποίκων συνέχεια…

Καθημερινές είναι οι αναφορές για την συνεχή, καθημερινή και αδιάκοπη εξ ανατολών είσοδο λαθροεποίκων στην Ελλάδα. Κι αν κάτι διαφεύγει της προσοχής, μέσα στο χάος της ειδησεογραφικής πλημμυρίδος, φροντίζει το Λιμενικό Σώμα να μας ενημερώνει σχετικώς, διά της επισήμου ιστοσελίδος του, διαφημίζοντας τα “κατορθώματα” του προσωπικού του κατά τις επιχειρήσεις περισυλλογής (“διασώσεως”) “ναυαγών” (τα εισαγωγικά είναι δικά μας διότι τα περί της τάχα διασώσεως ναυαγών μόνο ως κακόγουστο καλαμπούρι μπορούν να εκληφθούν, όταν πρόκειται, πέραν πάσης αμφιβολίας, για κανονική επιχείρηση μεταφοράς ανθρώπων, επιχείρηση η οποία συντονίζεται και διεκπεραιώνεται από τον ΟΗΕ, το σκοτεινό “ιερατείο” της €.€. και τις ΜΚΟ των διαφόρων Sorros, με την δραστήρια συνδρομή διαφόρων χαζοχαρούμενων “αλληλέγγυων” και λοιπών χρησίμων ηλιθίων κατά τόπους…).

Φροντίζει βεβαίως το λιμενικό να διαφημίζει τις “επιτυχίες” του και ως προς την παρεμπόδιση λαθροεισβολέων να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να μεταβούν λαθραίως σε άλλες χώρες – χώρες που, προς τιμήν των κυβερνήσεων τους, προσπαθούν εν τούτοις να αναχαιτίσουν την εισβολή (π.χ. Ιταλία) παρά την σθεναρή αντίδραση εκ μέρους των δυνάμεων που απεργάζονται την καταστροφή των Ευρωπαϊκών Εθνών.

Ιδού σχετικά δελτία τύπου εκ της ιστοσελίδος του Λ.Σ.:  http://hcg.gr/node/20987 και http://hcg.gr/node/20965 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ένα δημοσίευμα που, όπως μεταδίδει το in.gr, φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα του ZDF, του δευτέρου προγράμματος της γερμανικής τηλεοράσεως, που με την σειρά του επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa. To δημοσίευμα είναι επικριτικό εις βάρος της Ελλάδος, στηλιτεύοντας  τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό ζήτημα, λόγω της εξοργιστικής αβελτηρίας που επιδεικνύει στην (μη) φύλαξη των συνόρων της. https://www.in.gr/2019/08/17/world/deutsche-welle/ellada-dexetai-prosfyges-xoris-na-thoryvei/amp

Το πλέον ανησυχητικό ωστόσο φαινόμενο είναι η αποκαρδιωτική αμεριμνησία που διακατέχει τους  (νεο-)Έλληνες, οι οποίοι απαθείς, νωχελικοί και απολύτως άπραγοι, παρακολουθούν, μέρα με την μέρα, να εποικίζεται η χώρα τους από στίφη αλλοφύλων και να καταλαμβάνονται, η μία μετά την άλλη, οι πόλεις, οι κωμοπόλεις και τα χωριά, όπου με τρόπο ανατριχιαστικά συστηματικό διασπείρονται οι λαθροέποικοι. Ενδεικτικώς πρέπει να αναφέρουμε (για όσους δεν το γνωρίζουν) – διότι οι διεστραμμένοι νόες που ενορχηστρώνουν τον εποικισμό φαίνεται ότι νοιάζονται και για τον συμβολισμό των επιλογών τους, με βάση τους τόπους εγκαταστάσεως των αλλοφύλων εποίκων – ότι μετανάστες έχουν εμφυτευτεί ακόμα και στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου αλλά και στο ιστορικό χωριό της Σαμαρίνας, το βλαχοχώρι που είναι κτισμένο σε  υψόμετρο (1600 μ.) μεγαλύτερο κάθε άλλου ελληνικού οικισμού.

Η ειρωνεία της ιστορίας που δηλώνει και την σύγχρονη κατάπτωση του Ελληνισμού: κατά την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου τα “παιδιά της Σαμαρίνας” στα οποία αναφέρεται το γνωστό δημοτικό τραγούδι, άφησαν τα κόκκαλά τους πολεμώντας τους αραπάδες του Ιμπραήμ. Τώρα, καθώς φαίνεται, δεν υπάρχουν πια “κλεφτόπουλα” στην Σαμαρίνα οπότε το χωριό εποικίζεται ανεμπόδιστα από τους απογόνους των “αραπάδων”!!!