Η ψυχωσική λαγνεία της αριστεράς για τους κάθε λογής παρακμίες, όπως αποκαλύπτεται από προσφάτως ψηφισθέν νομοθέτημα.

Παρακάτω παρουσιάζουμε απόσπασμα από πρόσφατο Φ.Ε.Κ. (της 27ης Ιουνίου) που περιλαμβάνει τις διατάξεις προσφάτως φηφισμένου νόμου με βάση τον οποίο προσδιορίζονται τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα λαμβάνουν εφ’ εξής οικονομική ενίσχυση οι φοιτητές που ανήκουν σε “ευπαθείς” κοινωνικές ομάδες… Το συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρεται ειδικώς στην κλιμάκωση της μοριοδότησης.

Όχι ότι μας κάνει εντύπωση αλλά, όπως ευθέως προκύπτει από την βαρύτητα της μοριοδοτήσεως, για τους ψυχοπαθείς της αριστεράς που εισήγαγαν το συγκεκριμένο ανατριχιαστικό νομοθέτημα, θεωρείται λογικό να προηγούνται, επί παραδείγματι, των αναπήρων και των σοβαρά ασθενών, οι …”Ρομά”, οι “πρόσφυγες”, οι φυλακισμένοι (προφανώς ανεξαρτήτως εγκλήματος που έχουν διαπράξει), οι οροθετικοί (!) και γενικώς όλοι όσοι ανήκουν σε περιθωριακές, διαλυτικές κοινωνικές ομάδες. 

Παραθέτουμε εν συνεχεία αυτούσιο το απόσπαμα του εν λόγω νόμου. Κάθε επιπλέον σχόλιο νομίζουμε ότι περιτττεύει…

 Β.2. Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) 

1. Ο Υποψήφιος που:

Β.2.1 Έχει ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50% λαμβάνει 15 μόρια. 

Β.2.2 Έχει εισαχθεί στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις ως πάσχων από σοβαρές ασθένειες δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 35 ν. 3794/2009 (Α΄ 156) όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 13 ν. 4452/2017 (Α΄17), λαμβάνει 15 μόρια. 

Β.2.3 Είναι (α) μέλος της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, (β) Ρομά, (γ) παλιννοστήσας, ή (δ) πρόσφυγας, λαμβάνει 20 μόρια. 

Β.2.4 Είναι απεξαρτημένος από ουσίες, φυλακισμένος ή πρώην φυλακισμένος ή οροθετικός, λαμβάνει 20 μόρια. 

Β.2.5 Είναι Εξαρτώμενο Μέλος με γονείς ή/και αδέλφια με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, λαμβάνει 8 μόρια. 

Β.2.6 Έχει σύζυγο ή/και τέκνα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67%, λαμβάνει 8 μόρια.

Β.2.7 Είναι Εξαρτώμενο Μέλος ή γονέας οικογένειας Πληγέντων από πρόσφατες φυσικές καταστροφές λαμβάνει 10 μόρια.