904: Ἅλωση τῆς Θεσσαλονίκης ἀπὸ τοὺς Σαρακηνούς – 2019: Οἱ ἀπόγονοι τῶν Σαρακηνῶν διεισδύουν ἐκ νέου στὴν Θεσσαλονίκη!

Η 29η Ιουλίου του έτους 904 αποτελεί μίαν από τις τραγικότερες στιγμές της ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Ένας μουσουλμανικός στόλος Σαρακηνών επετέθη αιφνιδίως στην Θεσσαλονίκη από το μέτωπο των θαλασσίων τειχών. Η άμυνα της πόλεως απεδείχθη ανεπαρκής και αυτή η ανεπάρκεια και αδυναμία είχε ως δραματική συνέπεια την Άλωσή της από τους Άραβες. Ακολούθησαν ζοφερές ημέρες για την Θεσσαλονίκη: Φρικτές σφαγές εναντίον του ελληνικού πληθυσμού της πόλεως, εκτεταμένες δηώσεις, λεηλασίες και αιχμαλωσία 22.000 (!!!) – νεαρών κυρίως – Ελλήνων κατοίκων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι απήχθησαν βιαίως και εν συνεχεία μετεφέρθησαν με τα καράβια των Σαρακηνών προς πώλησιν στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής (!), σύμφωνα με όσα μας μεταφέρει η αξιόπιστη ιστορική πηγή της εποχής, ο Ιωάννης Καμινιάτης.

Δυστυχώς η ιστορική μνήμη των νεοελλήνων αποδεικνύεται επικίνδυνα ασθενής. Οι περισσότεροι Έλληνες (και οι Θεσσαλονικείς μεταξύ αυτών) αγνοούν παντελώς την μελανή αυτή πτυχή της ιστορίας, διότι άλλως δεν εξηγείται η παντελής αδιαφορία με την οποίαν αντιμετωπίζουν την διαδικασία της συγχρόνου Αλώσεως της Θεσσαλονίκης (αμαχητί αυτήν την φορά), η οποία συντελείται με ταχείς ρυθμούς, από τους απογόνους εκείνων των Σαρακηνών, οι οποίοι συρρέουν συνεχώς στην πόλη τα τελευταία χρόνια ως δήθεν “προσφυγόπουλα”, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για εποίκους-εισβολείς-ληστές…

Προσφάτως η αστυνομία ανεκοίνωσε την εξάρθρωση πολυμελούς συμμορίας 22 νεαρών αραβοϊσλαμιστών κακοποιών (“προσφυγόπουλα” κι αυτά…), που δρούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και είχε ρημάξει τους περαστικούς, έχοντας στο ενεργητικό της σωρεία κλοπών και ληστειών:

https://www.protothema.gr/greece/article/890208/auti-einai-i-speira-pou-esperne-ton-tromo-stous-dromous-tis-thessalonikis/

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/772338_ayti-einai-i-symmoria-ton-voreioafrikanon-poy-eihe

Πρέπει να επισημανθεί ότι αναρίθμητες παρόμοιες συμμορίες νεαρών (17-25 ετών) νεο-Σαρακηνών (κυρίως Αλγερινών και Λιβύων) έχουν κατακλύσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ιδίως στην περιοχή γύρω από την Καμάρα και την Ροτόντα – και όχι μόνον – καθώς και εντός του ΑΠΘ. Πρόκειται για οικτρές φυσιογνωμίες, των οποίων η παρουσία και μόνον είναι άκρως απειλητική για τους γηγενείς. Περιττό να σημειώσουμε ότι, πέραν των κλοπών και των ληστειών, σχεδόν άπαντες εξ αυτών διενεργούν, εντελώς απροκαλύπτως, και εμπόριο ναρκωτικών!

Τί ζητούν όλοι αυτοί στην Ελλάδα; Με ποια λογική δεν απελαύνονται όλοι οι βορειοαφρικανοί;;; Ούτε το πρόσχημα των “προσφύγων πολέμου” μπορεί να σταθεί με βάση την καταγωγή τους.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αστυνομία, δίδοντας στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες των συλληφθέντων συμμοριτών, απεκάλυψε την άγνοιάν της σε σχέση με την πραγματική ταυτότητα όσων συλλαμβάνονται, δεδομένου ότι σε πολλές περιπτώσεις ένας δράστης αναφέρεται με διαφορετικά πιθανά ονόματα και διαφορετικούς πιθανούς τόπους καταγωγής, ηλικία, κ.λπ.! Ενδεικτικώς, η ταυτότητα δύο εκ των συλληφθέντων σύμφωνα με την αστυνομία είναι η εξής απροσδιόριστη:

  • (επ) KAUDEM (ον) NOUFAL του AHMED και της FAHIMA ή (επ) HADI ή ISSAM ή KAUDEM (ον) ABKHAR ή MESOUS ή NOUFGEL του MOUHAMED ή AHMED και της NAIMA ή FAHEMA ή FAHIMA , γεν.1998 ή 2000 ή 2001 ή 2002 ή 2004 στη Λιβύη, την Αλγερία, το Μαρόκο, την Τυνησία ή τη Συρία κλπ.
  • (επ) FANTAZI (ον) JOZAF ή YOUSEF ή SAHLI του AMAR και της FATIHA ή FETIHA , γεν.2000 στην Αλγερία ή Λιβύη

Πάντως οι πλείστοι εξ αυτών προέρχονται από την Λιβύη, την Αλγερία, το Μαρόκο ή την Τυνησία!

Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου, δίχως τέλος…

Υ.Γ.: Ειρωνεία της ιστορίας: κατά την εισβολή των Σαρακηνών το 904 επί κεφαλής του στόλου τους ήταν ένας βυζαντινός εξωμότης, ο Λέων Τριπολίτης. Κατά τον εν εξελίξει σύγχρονο εποικισμό κάποιοι άλλοι εξωμότες  είναι που άνοιξαν τις πύλες της πολιτείας στις μάζες των αλλοφύλων, οι εξωμότες της μισελληνικής αριστεράς, ενώ οι φιλελέδες και “φιλελεφτ” ομοϊδεάτες βρίσκονται εν αναμονή της εξουσίας για να συνεχίσουν το προδοτικό έργο του αφελληνισμού καθώς, ως προς το “μεταναστευτικό”, οι ιδέες και οι προθέσεις τους επί της ουσίας ουδόλως διαφοροποιούνται…