Ἡ χώρα τοῦ ὑπαρκτοῦ σουρρεαλισμοῦ καὶ ἡ κατάρα τοῦ Αἰγαίου.

Τι άλλο θα δούμε! Η χώρα διανύει αναμφιβόλως τα έσχατα στάδια παρακμής, βυθισμένη σε ένα κοινωνικό κλίμα εντός του οποίου συνυφαίνονται η τραγικότης με τον σουρρεαλισμό… Η πτώση προδιαγράφεται αναπόφευκτος… Πρόκειται για μοναδική, παγκοσμίως, περίπτωση κράτους (κράτους κατ’ ευφημισμόν) το οποίο, αντί να κινητοποιεί δυνάμεις για να εμποδίσει την συνεχή εισροή (εισβολή) λαθρομεταναστών στο έδαφός του, διά μέσου των διάτρητων και παντελώς αφύλακτων (ή μάλλον ανύπαρκτων), χερσαίων και θαλασσίων συνόρων του, κινητοποιεί δυνάμεις για να εμποδίσει την αποχώρησή τους!!! Όπερ και εγένετο αυτές τις μέρες με την συγκέντρωση χιλιάδων λαθροεισβολέων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης οι οποίοι απαιτούσαν «να ανοίξουν τα σύνορα» για να προχωρήσουν βορείως, επιδιώκοντας να φθάσουν σε κάποιο πολυπόθητο προορισμό, σε κάποια χώρα της δυτικής ή της βορείου Ευρώπης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=WXYVokzM-R0

Γιατί άραγε; Διότι στις χώρες εκείνες, σύμφωνα με τις ακατανοήτως ισχύουσες, αυτοκτονικές για την Ευρώπη, φιλομεταναστευτικές νομοθεσίες, τα επιδόματα και οι παροχές για τους αφρικανούς και τους ασιάτες εποίκους της ευρωπαϊκής ηπείρου είναι κατά πολύ δελεαστικότερες από τα 400€ που λαμβάνει μηνιαίως εδώ έκαστος εξ αυτών (που είναι βεβαίως ποσό μεγαλύτερο από τα επίπεδα μισθών σε πολλές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα καθώς και από το βραχύχρονο επίδομα ανεργίας των γηγενών…) μόνο και μόνο επειδή είναι λαθρομετανάστης!!! https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=7M2ebK_p3CA

Το ενδιαφέρον είναι ότι για μία ακόμη φορά ο συρφετός των λαθροεισβολέων τοποθέτησε στην εμπροσθοφυλακή, ενώπιον δηλαδή των ΜΑΤ που παρετάχθησαν στα Διαβατά για να εμποδίσουν τους λαθροεισβολείς να προχωρήσουν με κατεύθυνση προς τα σύνορα, τις ελάχιστες γυναίκες και τα επίσης ελάχιστα παιδιά που υπήρχαν, τα οποία και εχρησιμοποίησαν ως πολιορκητικούς κριούς, πετώντας τα κυριολεκτικώς επάνω στις ασπίδες των ανδρών των ΜΑΤ, αποδεικνύοντας έτσι, εμπράκτως, πόσο ενδιαφέρονται γι’ αυτά, την στιγμήμάλιστα που τα χρησιμοποιούν για να διεγείρουν τα αισθήματα οίκτου των λευκών, ακριβῶς όπως γνωρίζουμε από τους “εγχωρίους” Γύφτους…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=A2lyrlP8dXw

Στην δε Αθήνα ακινητοποιήθηκαν για πολλές ώρες τα τραίνα που συνδέουν σιδηροδρομικώς τα δύο μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Ελλάδος, επειδή οι λαθρεισβολείς αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν κάνοντας …κατάληψη στις σιδηροδρομικές γραμμές!!!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=xNbuZUS7qDY

Είναι δεδομένο ότι το σύνθημα για την κινητοποίηση των λαθρεισβολέων το έδωσαν διάφοροι «αλληλέγγυοι» διακινητές από τις Μ.Κ.Ο. Πρόκειται για τον παρταλοειδή συρφετό των σιτιζομένων από τις Μ.Κ.Ο. αριστεριστών, που έχουν κάθε λόγο και συμφέρον να διατηρείται ανοιχτή και συνεχώς τροφοδοτούμενη με νέο «υλικό» η δίοδος των μαζών των διακινουμένων και υποστηριζομένων από τις Μ.Κ.Ο. λαθρεποίκων, των προερχομένων από την Κεντρική Ασία, την Μέση Ανατολή και την Αφρική, διά μέσου της Ελλάδος προς την Δυτική Ευρώπη, ώστε να συντηρείται και διευρύνεται και ο απεχθής και εθνοκτόνος κύκλος των εργασιών τους.

Θα πρέπει βεβαίως να τονισθεί στο σημείο αυτό ότι, καθώς εμείς κοιτάζουμε το πρόβλημα με πανευρωπαϊκό βλέμμα και με φυλετικό κριτήριο, ουδόλως θα μας ικανοποιούσε μία λύση του τύπου «να ανοίξουν τα σύνορα για να φύγουν οι λαθρομετανάστες προς τον βορρά, αφού εκεί θέλουν να πάνε…» – επιχειρηματολογία που συχνά χρησιμοποιείται όχι μόνο από τα διάφορα αριστερά, αστοδημοκρατικά και «φιλελέφτ» κόμματα αλλ᾿ ακόμα και από κίβδηλα ψευδοπατριωτικά κόμματα και οργανώσεις, που κατ᾿ αρχήν αδυνατούν να συλλάβουν την ουσία του προβλήματος, που δεν μπορεί να νοηθεί παρά μόνο εντός του φυλετικού-πανευρωπαϊκού πλαισίου.

Η δική μας σταθερή θέση είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ότι πρέπει να απελαθούν ΑΠΑΝΤΕΣ οι φυλετικώς ξένοι μετανάστες και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες και να σφραγισθούν με κάθε μέσο τα σύνορα, ώστε να προστατευθούν οι λευκοί λαοί της ευρωπαϊκής ηπείρου στο σύνολό τους. Μόνον θλίψη και συντριβή μας προκαλεί η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε τις τελευταίες δεκαετίες και ιδίως τα τελευταία χρόνια: η Ελλάς, αντί για ασπίδα της Ευρώπης, που σταματούσε με αγώνες ηρωικούς τα στίφη των βαρβάρων ανά τους αιώνας και έσωζε τους Ευρωπαϊκούς λαούς, όπως ήταν ανέκαθεν από αρχαιοτάτων χρόνων, να έχει καταστεί πλέον η πύλη εισόδου, η κερκόπορτα της Ευρώπης!

Για να έρθουμε ξανά στα δικά μας, από τις εξελίξεις καθίσταται φανερό, ότι η λεγόμενη “διαχείριση του μεταναστευτικού” από την αντεθνική αριστερά που κατέλαβε τους κυβερνητικούς θώκους, δεν αποτελεί προϊόν μόνο της γνωστής αρρωστημένης ιδεοληψίας, που, ξεκινώντας από τις μαρξιστογενείς διεθνιστικές φαντασιώσεις, πέρασε προοδευτικά σε έναν ιδιότυπο ανθελληνισμό ρεπούσειου τύπου, για να καταλήξει πια σε έναν μανιώδη και επιθετικό μισελληνισμό που εκδηλώνεται απροκάλυπτα, αλλά σχετίζεται και με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, που είναι φανερό ότι έχουν αναλάβει έναντι των διεθνών τους πατρώνων. Ο κωμικοτραγικός τύπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό έχει, καθώς φαίνεται, δεσμευθεί έναντι ξένων κέντρων εξουσίας, να κρατά όλους τους τριτοκοσμικούς στην Ελλάδα, που τοιουτοτρόπως καθίσταται ένας ιδιότυπος χώρος διαλογής μεταναστών και, τελικώς, η χωματερή του πλεονάσματός των. Αναπόφευκτη συνέπεια της συγκεντρώσεως αλλοφύλων μεταναστών είναι η γενική εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδος και δη της Βορείου Ελλάδος, όπου οι δημογραφικές μεταβολές ένεκα του λαθροεποικισμού, με δεδομένην και την υπογεννητικότητα και την ραγδαία μετανάστευση νέων Ελλήνων προς εργασίαν σε χώρες της δυτικής Ευρώπης, φέρνει στο προσκήνιο την αναζωπύρωση παλαιών σχεδίων περί διαμελισμού της Ελλάδος, που έρχονται να “κουμπώσουν” πολύ βολικά με τις γεωπολιτικές και γεωοικονομικές ζυμώσεις της ευρύτερης περιοχής, δείχνοντας έτσι και μίαν άλλη διάσταση του λόγου που οδήγησε στην κακουργηματική ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Πρεσπών. Επιπροσθέτως δε η ανθελληνική κομπανία του Alexis έχει και αμεσότερα κίνητρα για κάτι τέτοιο, αφού προκύπτουν και άμεσα εκλογικά οφέλη για τον Σύριζα μέσω των ελληνοποιήσεων (με μαζικές αποδόσεις ιθαγενείας!) και της παρεπομένης παροχής δικαιώματος ψήφου στους τριτοκοσμικούς λαθρεισβολείς.
Η συντελουμένη μεταβολή της δημογραφίας – για όσους δεν έχουν τελείως αναισθητοποιηθεί – είναι ήδη εντόνως αντιληπτή στην καθημερινότητα πολλών περιοχών της Ελλάδος, πέραν του Αθηναϊκού κέντρου όπου είχε ήδη
προ πολλού παγιωθεί. Και δεν αναφερόμεθα μόνο στις νήσους του ανατολικού Αιγαίου, για τις οποίες οι αναφορές που μας έρχονται παραπέμπουν σε κατάσταση εφιαλτική (ενδεικτικά, όπως μαθαίνουμε, στο Βαθύ της Σάμου ο πληθυσμός των λαθρεποίκων που διαμένουν σε καταυλισμό που βρίσκεται δίπλα στην πόλη έχει πλέον φθάσει, ίσως και ξεπεράσει, τον αριθμό των Ελλήνων κατοίκων!!!) αλλά και σε πολλές πόλεις και κωμοπόλεις όπου συστηματικώς εμφυτεύονται λαθρέποικοι.

Δυστυχώς ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της μονιμοποίησης των εποίκων. Οι αντιδράσεις αμβλύνονται, καθώς ο κόσμος παραιτείται απελπισμένος από κάθε προσπάθεια αντιδράσεως. Κάθε λοιπόν αναταραχή προσφέρει κάποιαν αφορμή για αφύπνιση. Διότι, καλώς ή κακώς, το κοινωνικό κλίμα δομείται και στο επίπεδο των εντυπώσεων καθώς, δυστυχώς, οι μάζες αντιλαμβάνονται λιγότερο με τις θεωρητικές αναλύσεις και πολύ περισσότερο με την δύναμη των εικόνων και ακόμη περισσότερο με την επίδραση των προσωπικών βιωμάτων. Οδηγεί περισσότερο λοιπόν σε πιθανό ξύπνημα η θέα σκηνών, όπως παλαιότερα, με τα μεγάλα γκέτο που είχαν δημιουργηθεί στα σύνορα (π.χ. στην Ειδομένη), όπου δεν μπορούσε να κρυφτεί ο τεράστιος όγκος των λαθροεποίκων (τους οποίους τώρα προσπαθούν να διασπείρουν όσο γίνεται περισσότερο, σε πάρα πολλές μικρότερες “δομές φιλοξενίας”, σε μεγάλη έκταση της επικράτειας), καθώς και η εικόνα πάνοπλων και αποφασιστικών Σκοπιανών συνοριοφυλάκων
να φράσσουν – προς τιμήν τους – τον δρόμο στους τριτοκοσμικούς και να τους ξυλοφορτώνουν ανηλεώς (και ομοίως οι Βούλγαροι ανατολικότερα). Τέτοιες εικόνες προσφέρουν πολλαπλά οφέλη σε επίπεδο εντυπώσεων για τον πολύ κόσμο, που συνήθως καθεύδει, άρα και περισσότερες πιθανότητες αφυπνίσεως ΟΛΩΝ των Ευρωπαίων, κάποιοι εκ των οποίων ίσως επαναπαύονται με την “λύση” μίας Ελλάδος-χαβούζας, με την ψευδαίσθηση δηλαδή ότι το κακό είναι μακριά, ότι η απειλή δεν είναι άμεση. Και είναι ψευδαίσθηση διότι δεν είναι καθόλου ασφαλισμένοι, αφ’ ης στιγμής συνεχίζουν να συρρέουν αφρικανοί και ασιάτες από διάφορες αφετηρίες και πορείες διελεύσεως σε όλη την Ευρώπη. Βλέποντας όμως τις μάζες των εισβολέων να στοιβάζονται σε κάποια σύνορα, υπάρχει κάποια πιθανότητα η έντονη εικόνα να του σοκάρει και να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο (διότι οι εικόνες αυτές αναπόφευκτα αναμεταδίδονται από τα διεθνή μ.μ.ε.), ίσως δε και να εκφράσουν εντονότερα την αγωνία τους και διά της ψήφου των στις επερχόμενες ευρωεκλογές ανά την Ευρώπην, για τα αποτελέσματα των οποίων ήδη προκαταβολικώς εκδηλώνουν ανησυχία τα συστημικά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια – όσο κι αν πραγματικώς δεν προσφέρουν καθ᾿ εαυτές καμμίαν απολύτως διέξοδο. Αντίθετα, αυτό που θέλει το ευρω(-εβραιο)ιερατείο, σε συνεννόηση με τους Συριζαίους, είναι οι λαθροέποικοι να είναι διάσπαρτοι, άρα και αφανείς ως μάζες, ώστε να διατηρείται μία ελεγχόμενη (μη αντιληπτή) ροή προς βορράν – διότι ροή εξακολουθεί να υπάρχει! Όταν όμως η προσπάθεια διατρήσεως των συνόρων δεν είναι μαζική ,δεν γίνεται εύκολα αντιληπτή, οπότε μειώνεται η πιθανότης εξεγέρσεως των ευρωπαϊκών κοινωνιών, αφού συντηρείται η τεχνητώς κατασκευασμένη από τα ΜΜΕ κ.λπ. ψευδαίσθηση ότι “δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα πάνε καλά, όλα είναι υπό έλεγχο”.

Κοντολογίς πρέπει το πρόβλημα να φανεί σε όλο το μέγεθός του και αυτό αναδεικνύεται μόνο όταν μεγάλες μάζες εισβολέων προσεγγίζουν τα σύνορα και συσσωρεύονται σ’ αυτά. Τότε προκαλείται αναπόφευκτα δημόσια συζήτηση, τότε κάποιοι ενδέχεται να συνειδητοποιήσουν τί ακριβώς συμβαίνει. Διαφορετικά, θα εξακολουθήσει σχετικά αθόρυβα η σιωπηρή πληθυσμιακή Άλωση της Ευρώπης. Ευτυχώς οι διαθέσεις των ανατολικοευρωπαίων, που δεν πλήττονται από τις “ανθρωπιστικές” ευαισθησίες του εκφυλισμένου δυτικοευρωπαϊκού κόσμου, αποτελούν ελπιδοφόρο στοιχείο. Ελπίζουμε και ευχόμεθα να συνεχίσουν να θέτουν φραγμό. Και αν συνεχίσουν να το πράττουν αυτό, θα υπάρξει και ένα επιπρόσθετο όφελος σε επίπεδο εντυπώσεων: θα φαίνεται ακόμη πιο έντονη στους Έλληνες η προδοτική στάση των ανθελλήνων εξουσιαστών της αριστεράς, που όχι μόνο δεν κάνουν καμμίαν προσπάθεια ανασχέσεως των εισβολέων στα δικά μας σύνορα αλλά είναι μάλιστα αυτοί οι ίδιοι που τους προσκαλούν και τους ανοίγουν την πόρτα!

Εν τω μεταξύ η κατάσταση λόγω των συνεπειών του ακατάσχετου και ανεξέλεγκτου λαθροεποικισμού, ειδικώς στην Θεσσαλονίκη, έχει καταστεί απολύτως αφόρητος και απελπιστική. Έχοντας υποστεί η πόλη σημαντική εθνολογική μεταβολή λόγω της μαζικής εγκαταστάσεως – ήδη κατά την δεκαετία του ’90 και εξής – ενός ανυπολόγιστου αριθμού ταταροειδών (εκ Ρωσίας, Γεωργίας, Αρμενίας, κλπ) που παρεισέφρυσαν ως δήθεν «ρωσοπόντιοι» μαζί με τους ελαχίστους πραγματικούς Έλληνες Ποντίους, καταλαμβάνοντας και αλλοιώνοντας πληθυσμιακώς ένα μεγάλο μέρος του κέντρου και των δυτικών συνοικιών, βρίσκεται πλέον εν εξελίξει μία διαδικασία ραγδαίου εξαραβισμού και της ισλαμοποιήσεως, δεδομένου ότι το κέντρο, από την παραλία μέχρι τα πανεπιστήμια και ιδιαιτέρως οι πλατείες Αριστοτέλους, Αγ. Σοφίας, Ιπποδρομίου καθώς και οι περιοχές πέριξ της Καμάρας και της Ροτόντας, του λιμένος, του σιδηροδρομικού σταθμού και μία τεράστια ζώνη δυτικώς αυτών έχουν εσχάτως κατακλυσθεί από αναρίθμητες ομάδες νεαρών (ηλικιών 18-25 ετών συνήθως) αραβοφώνων ανδρών κυρίως βορειοαφρικανικής καταγωγής (Μαροκινοί, Αλγερινοί, Λίβυοι), οι οποίοι περιφέρονται όλη την ημέρα εν είδει κατσαπλιάδων, πωλώντας συνηθέστατα ναρκωτικά, πράγμα το οποίο (συνεχίζει να) συμβαίνει απροκαλύπτως και εντός του Α.Π.Θ.(!), παρά την δημοσιότητα που είχε λάβει το θέμα προ μερικών εβδομάδων και τις έωλες τυμπανοκρουσίες περί δήθεν πατάξεως των κυκλωμάτων…

Με λίγα sms που απέστειλαν κάποιοι καθοδηγητές των λαθροεισβολέων κατάφεραν να συγκεντρώσουν τάχιστα πολλές χιλιάδες εξ αυτών στα Διαβατά ώστε και διά της δυνάμεως της συγκεντρωθείσας ανθρωπομάζης, ευελπιστούν να εκβιάσουν και να προκαταλάβουν καταστάσεις. Το κρίσιμο ερώτημα είναι τι θα συμβεί όταν ένα παρόμοιο «καραβάνι της ελπίδας» με δεκάδες χιλιάδες τριτοκοσμικούς βαδίσει από την Κωνσταντινούπολη προς τα σύνορα του Έβρου, όπως αναμένεται, σύμφωνα με εντεινόμενη φημολογία και πληροφορίες. https://uniformnews.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-40-000-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C/?fbclid=IwAR18BWU7CIvPNJngP5Sd_Oqtkt_RJQZN9Hy852vbt2M09WGCXq-Qf1iWefg

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki- asfaleia/763426_ektakto-krisimes-ores-ston-evro-syskepsi-frontex-amerikanon

Είναι βέβαιον ότι οι Τούρκοι δεν πρόκειται ένα τέτοιο καραβάνι να το εμποδίσουν να φθάσει στα σύνορα (όπως είπαμε, μοναδική περίπτωση χώρας που εμποδίζει όχι την είσοδιο αλλά την αποχώρηση των λαθρομεταναστών από το έδαφός της είναι η Ελλάδα!). Πώς θα αντιδράση η Ελλάς σε μία τέτοια πολύ πιθανή εξέλιξη; Υπάρχει περίπτωση οι ελληνικές δυνάμεις να υπερασπίσουν τα σύνορα και να εμποδίσουν την διέλευση των εισβολέων; Είναι βέβαιο πως όχι! Διότι οι κυβερνώντες της μισελληνικής κυβερνώσας αριστεράς, διακατέχονται από τέτοια νοσηρή λαγνεία για τους λαθροεισβολείς-εποίκους ώστε τους αναμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Άλλωστε ο «υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής» Βίτσας στην ανατριχιαστική και εμετική ομιλία του προς την σύναξη των Πακιστανών στην Αθήνα ουσιαστικώς προανήγγειλε αθρόες ελληνοποιήσεις (προσβλέποντας προφανώς και σε δι’ αυτών μεταβολή του εκλογικού σώματος και σε αλλοίωση του αποτελέσματος των επικειμένων εκλογών…). https://www.youtube.com/watch?v=h-NdZqkF01c

Πέραν από τις κεφαλές του προδοτικού Συστήματος εξουσίας, όλους αυτούς δηλαδή τους επωνύμους που από την θέση υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων υπουργείων ανωτάτων κρατικών στελεχών και – κυρίως – δημοσιογράφων ως διαμορφωτών της κοινής γνώμης, υποθάλπουν ενεργώς τον εποικισμό της πατρίδος μας από τα στίφη των αλλοφύλων εισβολέων, υπάρχουν και οι ανώνυμοι, κάποιοι καθημερινοί και άσημοι άνθρωποι που όμως ενεργούν ως δευτερεύοντα γρανάζια και ωθούν τα πράγματα προς την αυτή κατεύθυνση, επιδεικνύοντας μάλιστα συχνά υπερβάλλοντα ζήλο. Είναι οι λεγόμενοι και «χρήσιμοι ηλίθιοι». Αποτελεί αξιοσημείωτο, αν και δυσερμήνευτο, ορθολογικά, γεγονός η σύμπτωση να αποβιώσουν το τελευταίο διάστημα αρκετά πρόσωπα που θα μπορούσαν να υπαχθούν στην κατηγορία αυτή, κατά τρόπο ώστε να μιλάμε για την «Κατάρα του Αιγαίου»… Έχουμε και λέμε λοιπόν: απεβίωσαν σε σύντομο διάστημα, οι εξής, που προεβλήθησαν από τα συστημικά μ.μ.ε. ως “σύμβολα” της “αλληλλεγγύης” προς τους “πρόσφυγες”, κατά χρονικήν σειράν: (1) ο «ψυχοπονιάρης» λιμενικός του Αιγαίου (https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/167564_pethane-o-iroas-toy-aigaioy ), (2) η Μαρίτσα, η νανουρίστρια μπιμπεροκρατούσα γραία της Λέσβου ( Πέθανε η Μαρίτσα , η γιαγιά – σύμβολο της Λέσβου | lesvosnews.net ), (3) ο «ψυχοπονιάρης» φούρναρης-σιτιστής των λαθροεποίκων της Κω (Ο φούρναρης της Κω: Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Αρβανιτάκης – σύμβολο της αλληλεγγύης) και τέλος (4) ο βραβευμένος με πούλιτζερ, λόγω των φωτογραφιών του με θέμα τους “πρόσφυγες” του Αιγαίου, προβεβλημένος φωτορεπόρτερ Γιάννης Μπεχράκης ( Γιάννης Μπεχράκης: «Έφυγε» ο σπουδαίος φωτορεπόρτερ με την ζωή σαν μυθιστόρημα ). Εκπληκτικά συμβολικό.