Ἀνταπόκριση ἀπὸ τὴν μεγαλειώδη Πορεία τῆς Ἀνεξαρτησίας στὴν Πολωνία καὶ τὸ συνέδριο «Europe of Future III».

Αντιπροσωπεία του AΡΜΑτος συμμετέσχεν εφέτος, όπως και πέρυσι, στην μεγαλειώδη πορεία που έλαβε χώρα στην Βαρσοβία την 11η Νοεμβρίου προς τιμήν της 100ής επετείου ανεξαρτησίας του Πολωνικού κράτους με το τέλος του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η πορεία έχει καθιερωθεί πλέον ως η σημαντικότερη εκδήλωση υγιούς και ρωμαλέας εθνικής υπερηφάνειας και πατριωτικής τιμής ενός ακμαίου Ευρωπαϊκού λαού, που συνειδητώς βιώνει τον εθνικό του χαρακτήρα και την φυλετική και πολιτισμική του ταυτότητα, τα οποία αντιτείνει στο διεθνώς κυρίαρχο (αντι-)πνεύμα της ισοπεδώσεως ειδών, φυλών, λαών και χαρακτήρων.

Η Κοινότης μας ανταποκρίθηκε ταυτοχρόνως σε πρόσκληση των Πολωνών συναγωνιστών της εθνικιστικής οργανώσεως SZTURMOWCY προς συμμετοχήν μας σε διεθνές συνέδριο με θέμα: «Η Ευρώπη του Μέλλοντος» (Europe of Future), που ήταν προγραμματισμένη για την παραμονή της μεγάλης πορείας στην Πολωνική πρωτεύουσα, όπου επίσης προσήλθαν συναγωνισταί και μεμονωμένες προσωπικότητες εκ Γερμανίας, Γαλλίας, Ελβετίας, ΗΠΑ, Βουλγαρίας, Ουκρανίας αλλά και εκ του ελληνικού συλλόγου Propatria.

Κατά την άφιξη της αντιπροσωπείας του ΑΡΜΑτος την Παρασκευή υπήρξε άμεση ενημέρωση από τους Πολωνούς συναγωνιστές για απρόοπτες δυσάρεστες εξελίξεις, που εξανάγκαζαν στην ματαίωση του συνεδρίου εν όψει πρωτοφανών για τα δεδομένα της Πολωνίας διώξεων εκ μέρους της αστυνομίας, που ξεκίνησαν λίγες ημέρες νωρίτερα με την σύλληψη και κράτηση – άνευ απαγγελίας κατηγοριών – δεκάδων συναγωνιστών, με την απαγόρευση εισόδου στην χώρα Σουηδών, Γερμανών και άλλων συναγωνιστών εκ των συμμετεχόντων του συνεδρίου, διώξεων οι οποίες κορυφώθηκαν κατά το διήμερο που ακολούθησε με ένα αδυσώπητο κυνηγητό εκ μέρους της αστυνομίας εντός και εκτός της πρωτευούσης, Βαρσοβίας! Εκ των υστέρων κατέστη σαφές ότι αντικειμενικός σκοπός της αστυνομίας ήταν η ματαίωση του συνεδρίου, η σύλληψη και κράτηση των Πολωνών συναγωνιστών προκειμένου να μη καταστεί δυνατόν να συμμετάσχουν στην πορεία αλλά και η καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας και εκφοβισμού, που θα απέτρεπε αποφασισμένους και δυναμικούς συναγωνιστές καθώς και οργανώσεις οι οποίες δεν αρκούνται στον ελέγξιμο (από το Σύστημα) μετριοπαθή πατριωτισμό, που επιθυμεί απλώς να συντηρήσει το Πολωνικό κράτος. Τελικώς όμως η απόπειρα αυτή του Συστήματος να αποτρέψει τους δυναμικούς και αποφασισμένους  εθνικιστάς από το να παρευρεθούν στην πορεία απέτυχε.

Αφορμή των διώξεων εστάθη προφανώς η προγραμματισθείσα συμμετοχή στην πορεία για πρώτην φορά και του προέδρου της Πολωνίας, Andrzej Duda, που προσεκλήθη υπό τινων εκ των διοργανωτών, και ο οποίος δεν θα ήθελε να βαδίσει μαζί με τους ασυμβιβάστους και φυλετικώς συνειδητοποιημένους εθνικιστάς.  Ήταν λοιπόν  «χρυσή» η ευκαιρία που δόθηκε στις αρχές με την συμμετοχή του προέδρου της χώρας για να καπηλευθούν τον εθνικό αυτό εορτασμό, μειώνοντας, ρηχαίνοντας και απονευρώνοντας το μήνυμά του, ώστε να μη αντιπαρατίθεται ευθέως προς τα κελεύσματα του διεθνούς σιωνισμού και της €.€., που τόσον ενοχλούνται και ανησυχούν από κάθε έκφραση, πολιτική ή μη, εθνικού πνεύματος και φυλετικής συνειδητότητος.

Η πορεία της Ανεξαρτησίας της 11ης Νοεμβρίου αποτελεί εδώ και χρόνια ορόσημο και σύμβολο εθνικής αφυπνίσεως του Πολωνικού λαού, ουχ ήσσον παρέχοντας εν ταυτώ στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ και τις εν γένει καιροφυλακτούσες δυνάμεις του πολιτιστικού μαρξισμού αφορμήν προς στιγματισμόν του Πολωνικού λαού, πρωτοστατούσης μάλιστα της σιωνοκρατουμένης €.€., που τακτικώς ορύεται και απειλεί τον Πολωνικό λαό: Ο οποίος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραχωρήσει «γην και ύδωρ» εις όσους απειλούν την εθνική του ανεξαρτησία και ομοιογένεια, συγκροτώντας μαζί με πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ανάχωμα αντιστάσεως – προς το παρόν τουλάχιστον – στα σχέδια μετατροπής της Ευρώπης σε ένα πολυπολιτισμικό και πολυφυλετικό ανθρωποπολτό αρρίζων, αχρώμων και απονευρωμένων ’’πολιτών’’.

Οι πρωτοφανούς χαρακτήρος διώξεις εναντίον των εθνικιστών τις οποίες εγκαινίασε το Πολωνικό κράτος δίδουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους εκεί συναγωνιστάς μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο περί επικειμένης αλλαγής πλεύσεως από τους κυβερνώντες, όσον αφορά την ανοχή που έως τώρα έδειχναν σε φωνές και ιδέες που αγωνίζονται για μίαν αυθεντική αναγέννηση του Πολωνικού λαού, βασισμένης στην εθνική και φυλετική του συνειδητοποίηση και αυτοπραγμάτωση, αποτελώντας ταυτοχρόνως επιβεβαίωση των υποψιών μας ότι η εικόνα της Πολωνίας ως εστίας αντιστάσεως εντός της Ε.Ε. δεν αποτελεί κρυστάλινη γραμμή, όπως άλλως τε και της Ουγγαρίας (θυμηθήτε μόνον την παράδοση στους πολιτικούς διώκτες του στην Γερμανία του πολιτικού πρόσφυγος Horst Mahler…), αλλά θολό καιροσκοπισμό των Πολωνών πολιτικάντηδων, ώστε να προσεταιρισθούν το κυρίαρχο κλίμα πατριωτισμού για ψηφοθηρικούς λόγους. Οι ίδιοι πολιτικάντηδες, μπορεί μεν να αρνούνται την εγκατάσταση των μερικών χιλιάδων αλλοφύλων που τους ’’αντιστοιχούν’’ βάσει των οδηγιών του αρχιπροδότου Αβραμόπουλου (επιτρόπου της Ε.Ε. για θέματα μεταναστεύσεως), έχουν όμως ήδη επιτρέψει την εγκατάσταση περίπου 250.000 αλλοφύλων, κυρίως Ασιατών, εργατών στην χώρα, των οποίων την αφομοίωση προσπαθούν να επιβάλουν, ακριβώς όπως έγινε σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες κατά τις δεκαετίες του ’50, ’60 και ᾿70, το οποίον και τελικώς καταλήγει στις μέρες μας στην ήδη καλπάζουσα μαζική αλλόφυλη περαιτέρω εισβολή, προς ολικήν αντικατάσταση και βιολογική εξόντωση των Ευρωπαίων. Ακολουθείται δηλαδή ακριβώς η ίδια στρατηγική που επιβλήθηκε σε χώρες της κεντρικής και βορείου Ευρώπης με καθυστέρηση μόνον κάποιων δεκαετιών…

Οι Πολωνοί συναγωνισταί, παρά το λίαν νεαρόν της ηλικίας τους, έδρασαν με αξιέπαινη οργάνωση και αποφασιστικότητα εν μέσῳ των πρωτοφανών αυτών για την νεώτερη Πολωνική ιστορία διώξεων, επιδεικνύοντας δε εξαιρετικά αντανακλαστικά, εφευρετικότητα και αγωνιστική επιμονή, μετέφεραν το συνέδριο της επόμενης ημέρας σε μυστική τοποθεσία εκτός της πόλεως.

Από το πρωί του Σαββάτου οι μέτοχοι του συνεδρίου εκινούντο σε μικρές ομάδες στο κέντρο της Βαρσοβίας, αναμένοντας ειδοποίηση ως προς το ακριβές τελικό σημείο διεξαγωγής του συνεδρίου. Εντός μερικών ωρών ενημερωθήκαμε συναχθούμε στον σιδηροδρομικό σταθμό μιας μικρής πόλεως που απέχει περίπου 30 χλμ. από την Βαρσοβία, ώστε από εκεί να μεταβαίναμε σ᾿ ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο εντός δασικής περιοχής, πράγμα που τελικώς επετεύχθη υπό συνθήκες άκρας μυστικότητος.  Στον εν λόγω κτήριο κατάφεραν να καταφθάσουν εν τέλει μερικές δεκάδες άτομα, συμπεριλαμβανομένων των αποστολών του ΑΡΜΑτος και του Propatria, ενώ πολλοί συναγωνιστές από την Πολωνία και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες συνελήφθησαν καθ᾿ οδόν από την μυστική αστυνομία που, καθώς φάνηκε, διαθέτει και χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα παρακολουθήσεως.  Υπό το φως ενός φακού εκφωνήθηκαν τελικώς οι ομιλίες από τους Πολωνούς συναγωνιστές καθώς και από τον εκπρόσωπο του ΑΡΜΑτος, που ήταν ο μοναδικός μη Πολωνός που κατάφερε να εκφωνήσει την ομιλία του. Μετά την λήξη της συνελεύσεως οι συμμετέχοντες, σχηματίζοντας εκ νέου μικρές ομάδες, επέστρεψαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της μικρής πόλεως με σκοπό να επιστρέψουν στην Βαρσοβία, όμως εξαπελύθη έφοδος της μυστικής αστυνομίας στον σταθμό, η οποία έτρεψε τους συνέδρους σε φυγή προς πάσαν κατεύθυνση, με ή χωρίς οχήματα, εντείνοντας την κατάσταση έτι περαιτέρω μιας ολόκληρης ημέρας που χαρακτηρίζονταν από ένα ατελείωτο κρυφτό-κυνηγητό με τις πολωνικές διωκτικές αρχές. Μετά από λίγες ώρες τα μέλη του ΑΡΜΑτος και του Propatria κατέφυγαν τελικώς μαζί με την ηγεσία των SZTURMOWCY σε διαμέρισμα, στο οποίο ευρίσκοντο και άλλοι Πολωνοί και ξένοι συναγωνιστές. Η αστυνομία όμως δεν άργησε να εντοπίσει τα ίχνη μας και εισέβαλε μετά από λίγο στο διαμέρισμα, προβαίνοντας σε κατάσχεση προσωπικών εγγράφων και έλεγχο προσωπικών αντικειμένων. Τα έγγραφα επεστράφησαν αργότερα,  αφού κατεγράφησαν τα στοιχεία μας ώστε να ενημερωθούν οι σχετικές «λίστες» της Ιντερπόλ. Ευτυχώς, όπως μας εξήγησαν αργότερα οι Πολωνοί συναγωνιστές,  ο έλεγχος στο εν λόγω διαμέρισμα έγινε από την Πολωνική ασφάλεια και όχι από την μυστική αστυνομία, οπότε, λόγω του ελλιπούς μεταξύ των συντονισμού, ουδείς, ευτυχώς, συνελήφθη. Την ίδια όμως ώρα ενημερωθήκαμε ότι η μυστική αστυνομία συνελάμβανε  Πολωνούς συναγωνιστάς σε άλλα σημεία! Με βάση τα νέα αυτά δεδομένα ουδείς εκ των Πολωνών συναγωνιστών διανυκτέρευσε στην οικία του, ώστε να μη πέσουν στα χέρια της αστυνομίας. Έτσι η νύκτα απεδείχθη εξ ίσου περιπετειώδης όσο και η μέρα.

Παρά τις διώξεις και τις απεγνωσμένες προσπάθειες των αρχών να εμποδίσουν τα εθνικιστικά κινήματα, το Μαύρο Μέτωπο (συνασπισμός εθνικιστικών οργανώσεων της Πολωνίας) ήταν παρόν στην κυριακάτικη Πορεία Ανεξαρτησίας (αν και αποδυναμωμένο αριθμητικώς λόγῳ των συλλήψεων), υψώνοντας περήφανα τα λάβαρά του. Μαζί παρήλασαν και άλλοι Ευρωπαίοι συναγωνιστές από Ουκρανία, Ισπανία, Βουλγαρία, Ρωσία, με την Ελλάδα να έχει την πιο δυναμική παρουσία, εκπροσωπούμενη από το ΑΡΜΑ και το Propatria. Η πορεία κύλησε ομαλώς άνευ σοβαρών προβλημάτων και εμποδίων, πλην κάποιων προσπαθειών εκ μέρους της ασφάλειας της πορείας, που επεχείρησε να εμποδίσει την συμμετοχή μας, προσπάθειες οι οποίες έπεσαν φυσικά στο κενό. Ο όγκος της πορείας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 250.00 άτομα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αστυνομίας.

Όσοι ήσαν παρόντες στην γιορτή Ανεξαρτησίας της Πολωνίας κατενόησαν τον λόγο για τον οποίο η Ανατολική Ευρώπη θεωρείται ως το τελευταίο προπύργιο του Λευκού Ανθρώπου! Εκατοντάδες χιλιάδες Πολωνοί όλων των ηλικιών ξεχύθηκαν περήφανοι στους δρόμους για να γιορτάσουν την ανεξαρτησία της Πατρίδος τους. Υψώνοντας την πολωνική σημαία και φέροντας τα χρώματα του έθνους τους, βροντοφώναξαν συνθήματα κατά της εθνοκτόνου €.€., συγκρίνοντάς την ευθέως με τον κομμουνισμό. Το σύνθημα όμως που αντηχούσε υπερήφανα και επιβλητικά καθ’ όλην την διάρκεια της πορείας ήταν τέτοιο, που στο άκουσμά του οπουδήποτε αλλού θα προκαλούνταν μαζική παράκρουση των καλοκουρδισμένων παραγόντων της πολιτικής ορθότητος του κουλτουρομαρξισμού: Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!

Συμπερασματικώς εκτιμούμε ότι η Πολωνική κυβέρνηση ήδη μετέρχεται μέσα και τακτικές με σκοπό την ποδηγέτηση, την πέδηση της ορμής και τον έλεγχο του Πολωνικού λαού, την καταστολή του επικρατούντος σ’  αυτόν  πατριωτικού πνεύματος το οποίο πασχίζει να δηλητηριάσει προκειμένου ν᾿ αποτρέψει μίαν πορείαν αναλόγου συνειδητοποιήσεως και εθνικής συγκροτήσεως και αντ᾿ αυτου να κατασκευάσει μίαν απονευρωμένην, ελεγχομένην και ακίνδυνη εκδοχή τύπου αλυσιτελούς προς ο,τιδήποτε ουσιώδες αστοδεξιού συντηρητισμού άνευ φυλετικού προσανατολισμού.  Με την χρήση αφθόνων μέσων προπαγάνδας που διαθέτει και τεχνικών επιβολής που κατέχει, επιχειρεί  να εξασθενίσει ή να ευνουχίσει το γνήσιο πατριωτικό κίνημα,  προκειμένου να πάψει να αποτελεί επίφοβο εμπόδιο στα σχέδια των εχθρών μας για το μέλλον του Πολωνικού λαού και όλης της Ευρώπης.

Καλούμε τους Πολωνούς συναγωνιστές, των οποίων το σφρίγος και την αγωνιστικότητα είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε, να φροντίσουν να συνδυάσουν την πολιτική δράση με εις βάθος ιδεολογική καλλιέργεια και πνευματικήν εξύψωση, ώστε ο αγών τους να αποκτήσει στέρεες βάσεις και προοπτική. Τους διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα μαζί τους, όπου και όπως χρειασθεί – διότι ο εν εξελίξει Πόλεμος για την επιβίωση και αυτοπραγμάτωση της Λευκής Φυλής αφορά όλα τα Ευρωπαϊκά Έθνη και μάλιστα είναι πλέον κοινός και ενιαίος!

Υ.Γ.: Κατόπιν παρακλήσεως των Πολωνών συναγωνιστών, το παρόν άρθρο θα μεταφρασθή στην αγγλική γλώσσα και θα δημοσιευθή εντός των προσεχών ημερών, καθώς και η προγραμματισθείσα ομιλία του εκπροσώπου του ΑΡΜΑτος, που επρόκειτο μεν να εκφωνηθεί ολοκληρωμένη στο συνέδριο αλλά, λόγω των εκρύθμων συνθηκών, εκφωνήθηκε συνοπτικώς και μετ᾿ εμποδίων κατά τις δεδομένες περιστάσεις υπό συνθήκες όλως πιεστικές και άβολες στο εγκαταλελειμμένο σκοτεινό νοσοκομείο με τα σπασμένα παράθυρα…