Τυπικὸν δεῖγμα ἐθνοκτόνου «ὀρθοπολιτικῆς» τρομοκρατίας: Πολιτικὴ παρέμβαση στὴν δικαστικὴ ἐξουσία καὶ ἐπιβολὴ προληπτικῆς λογοκρισίας στὰ σχολεῖα!

Την ίδια εποχή ποὺ οι ολέθριες επιπτώσεις της αδιακόπου μαζικής λαθροεποικιστικής εισβολής του αφρικανικού και ασιατικού υπερπληθυσμού πλήττουν τους σαστισμένους συμπατριώτες μας, οι οποίοι βιώνουν ή γίνονται γνώστες αλλεπαλλήλων συγκλονιστικών περιστατικών (δολοφονιών, ληστειών, βιασμών, κ.λπ.), όπως το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό της δολοφονίας αμέριμνου Έλληνα φοιτητή στον λόφο του Φιλοπάππου (ένα μόνο από τα άπειρα καθημερινά ανάλογα περιστατικά αλλοδαπής κακουργηματικής βίας, που όμως συνήθως δεν τυγχάνουν πάντοτε αναλόγου δημοσιογραφικής καλύψεως), ο οποίος δέχτηκε ληστρική-δολοφονική επίθεση από αδίστακτη συμμορία αλλοδαπών κακοποιών, αποτελούμενη από τουλάχιστον δύο Πακιστανούς και έναν Ιρακινό. Όπως απεδείχθη μετά την σύλληψή τους, οι υπάνθρωποι αυτοί, καίτοι είχαν εισέλθει λαθραίως στην Ελλάδα ως … «πρόσφυγες», καίτοι ήσαν σεσημασμένοι για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, καίτοι μάλιστα είχαν συλληφθεί στο παρελθόν από την αστυνομία, όχι μόνον δεν είχαν φυλακισθεί αλλά ούτε καν εκινήθησαν διαδικασίες απελάσεώς των από την χώρα! Απεναντίας, είχαν αφεθεί να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι (εξεταζόταν μάλιστα η χορήγηση σ᾿  αυτούς ασύλου!), με συνέπεια να συνεχίσουν να διαπράττουν επί μονίμου βάσεως ληστρικές επιθέσεις!!!. Γίνονται επίσης οι σαστισμένοι συμπατριώτες μας μάρτυρες του προκλητικού ξεσαλώματος των συρρεόντων λαθροεποίκων, οι οποίοι με απύθμενο θράσος και ιταμότητα εξωφρενική προβάλλουν «δικαιώματα» και απαιτούν κρατικές «παροχές», που αν δεν ικανοποιούνται άμεσα,  προβαίνουν σε διαμαρτυρίες, ταραχές, βανδαλισμούς και λοιπές έκνομες ενέργειες στρεφόμενες εναντίον του κοινωνικού συνόλου – και όχι μόνον εντός των πολλαπλασιαζομένων καταυλισμών, αλλά οπουδήποτε, όπως έδειξαν και τα δύο επίσης πρόσφατα περιστατικά, κατά τα οποία ορδές «διαμαρτυρόμενων» τριτοκοσμικών έκλεισαν για πολλές ώρες την εθνική οδό (!), την τελευταίαν φορά στο ύψος της Μαλακάσας, διακόπτοντας την κυκλοφορία επί της κεντρικής εθνικής οδικής αρτηρίας Αθηνών-Θεσσαλονίκης,  δημιουργώντας συνθήκες απολύτου ασφυξίας και τρόμου, καθώς μάλιστα εκινούντο απειλητικώς κραδαίνοντας μαδέρια κατά των εγκλωβισμένων οδηγών – με την ανοχή της απούσης αστυνομίας!

Την ίδια εποχή, λοιπόν, που συμβαίνουν όλα αυτά τα αδιανόητα αίσχη διάλεξε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου – κατόπιν σαφούς παρεμβάσεως/εντολής του (απερχόμενου λόγω ανασχηματισμού) υπουργού Δικαιοσύνης  Σ. Κοντονή  [ΣΗΜ.: αξίζει να προσεχθεί ότι ο αντικαταστάτης του Κοντονή στο συγκεκριμένο υπουργείο, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, πιθανώς να αποδειχθεί ακόμα χειρότερος, με δεδομένο ότι υπήρξε γνωστός συνήγορος αριστεριστών και αναρχικών τρομοκρατών…], γεγονός που συνιστά σαφέστατη καταστρατήγηση της λεγομένης «αρχής της διακρίσεως των εξουσιών»  (υποτιθεμένου βάθρου της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας-δεινοκρατίας…) – για ν᾿ αποστείλει στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές και, μέσω αυτών, στα σχολεία όλης της χώρας (!) σταλινικού τύπου «ντιρεκτίβα», διά της οποίας, αλλοιώνοντας την ελληνική γλώσσα και εξώφθαλμα στερουμένη παντός στοιχείου νομιμότητος αλλά και κοινής λογικής, καλεί τους εκπαιδευτικούς να μη χρησιμοποιούν την λέξη «λαθρομετανάστης», προκειμένου και οι μαθητές με την σειρά τους να σταματήσουν να χρησιμοποιούν την λέξη αυτή, αντικαθιστώντας την με λέξεις όπως: «παράτυπος μετανάστης», «πρόσφυγας» κ.λπ.!!!

Το θέμα, από τυπικής γλωσσικής απόψεως, δεν είναι μόνον άτοπο και καταφανώς αυθαίρετο αλλά εξωφθάλμως γελοίο.  Ως γνωστόν, το συνθετικό «λαθρο-» στην ελληνική γλώσσα  προσδιορίζει πάντοτε κάτι που, ως παράνομο, γίνεται κρύβδην (π.χ. λαθροκυνηγός, λαθροϋλοτόμος, λαθρεπιβάτης, λαθραναγνώστης, λαθρόβιος, λαθροθηρία, λαθρεμπόριο και ούτω καθ’  εξής). Το θέμα όμως καθίσταται ακόμα σοβαρότερο αν εξετασθεί από νομικής/θεσμικής απόψεως.

Αναφορικώς προς τους σχετικούς όρους, με δεδομένο ότι παρατηρείται συστηματική προσπάθεια προκλήσεως σκοπίμου συγχύσεως στην κοινή γνώμη εκ μέρους των δυνάμεων  της «ορθοπολιτικής» επιβολής, ας προβούμε σε μία συνοπτική διασαφήνιση-οριοθέτηση:

  • «Λαθρομετανάστης»: Παράνομα εισερχόμενος σε χώρα από μη προσδιορισμένο σημείο ελέγχου. (Στον Ποινικό Κώδικα, επί παραδείγματι, χρησιμοποιείται ο όρος “λαθρομετανάστης”)
  • «Μετανάστης»: Πολίτης διαφορετικής εθνικότητας που με νόμιμη διαδικασία και έγγραφα βρίσκεται εγκατεστημένος σε άλλη χώρα.
  • «Πρόσφυγας»: Πολίτης χώρας που λόγω εμπόλεμης εμπλοκής της χώρας του καταφεύγει στην αμέσως πλησιέστερη προκειμένου να διασωθεί.
  • «Αιτών άσυλο»: Δικαίωμα έχουν όσοι πολίτες καταφεύγουν σε άλλη χώρα προκειμένου να τεθούν υπό καθεστώς προστασίας και να μη επιστρέψουν με την κανονικήν αυτόματη και άμεση διοικητική απέλαση στην χώρα εκ της οποίας προέρχονται προς αποφυγήν κυρώσεων (φυλάκισης, θανάτωσης, κλπ).
  • «Οικονομικός μετανάστης»: νόμιμος μετανάστης (με έγγραφα) ο οποίος για οικονομικούς λόγους κατέφυγε σε άλλη χώρα.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω ο όρος «παράτυπος μετανάστης» κατ’  ουσίαν δεν υφίσταται. Είναι ένας άκυρος νεολογισμός των τελευταίων ετών, άνευ περιεχομένου, που αποτελεί εφεύρεση των δυνάμεων της «ορθοπολιτικής» επιβολής, στην προσπάθειά τους να επιτείνουν την ήδη επί μακρόν καλλιεργημένην εννοιολογική σύγχυση, αποπροσανατολισμό αλλά και κυρίως εν τέλει δαιμονοποίηση κάθε υγιούς αποπείρας εθνικής αντιστάσεως στον συντελούμενο εποικισμό.

Η είσοδος σε μια χώρα με παράνομο τρόπο (χωρίς έγγραφα κ.λπ.) διώκεται ποινικά από τους νόμους κάθε σοβαρού κράτους. Είσοδος σε χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα είναι  κατά συνέπειαν πράξη παράνομη και όχι «παράτυπη», διότι ως  «παρατυπία» ορίζεται η πράξη που συνιστά μη τήρηση κανόνων που αφορούν τυπικά θέματα (πλημμέλημα).

Το επόμενο βήμα που αναμένεται από την κρατούσα ανθελληνική «ορθοπολιτική» τρομοκρατία θα είναι να θεσπίσει και μία οργουελικού τύπου «αστυνομία σκέψεως». Προς τα εκεί οδηγείται η κατάσταση…