Ἡ ἐν ἐξελίξει γενοκτονία τῶν λευκῶν τῆς Ν. Ἀφρικῆς

The Boer Project

Σας παρουσιάζουμε μία συγκλονιστική ταινία τεκμηριώσεως, σουηδικής παραγωγής, με τίτλο ’’The Boer Project’’ και θέμα την εν εξελίξει γενοκτονία της λευκής μειονότητος των Boers της Νοτίου Αφρικής.

Η ταινία πραγματεύεται το κύμα συνεχών επιθέσεων, βασανισμών, βιασμών και δολοφονιών, που συντελούνται εις βάρος των λευκών της Ν. Αφρικής, καθώς και την συνδυασμένη πολιτική, νομοθετική και κοινωνική καταπίεση που υφίστανται με τρόπο δραματικό οι λευκοί κάτοικοι, ιδρυτές και πραγματικοί δημιουργοί του κράτους της Ν. Αφρικής, το οποίο άλλοτε – μέχρις ότου δηλαδή οι λευκοί απώλεσαν την διοίκηση της Ν. Αφρικής – ήταν, με μεγάλη διαφορά, το πιο προηγμένο κράτος της αφρικανικής ηπείρου!

Η εν εξελίξει γενοκτονία του λευκού ευρωπαϊκού πληθυσμού της Ν. Αφρικής (απογόνων κατά βάσιν Ολλανδών προτεσταντών εποίκων που έφθασαν σ’ αυτή την, σχεδόν ακατοίκητη τότε, περιοχή της αφρικανικής ηπείρου, περί τα μέσα του 17ου αιώνος) λαμβάνει χώρα, με αμείωτη ένταση από την εποχή της μεταβολής του εκεί καθεστώτος (1994), τεχνηέντως υποκινουμένη και υποθαλπομένη εκ μέρους της πολιτικής εξουσίας που βρίσκεται πια εξ ολοκλήρου στα χέρια των νέγρων κατοίκων της χώρας, υπό την ανοχή της διεθνούς κοινότητος: Η οποία, αφού συνωμοτικώς και εγκληματικώς υπεκίνησε, χρηματοδότησε και επέσπευσε μέσῳ εμπορικού αποκλεισμού, διεθνών κυρώσεων και εσωτερικού σαμποτάζ την κατάρρευση του καθεστώτος Apartheid, παρακολουθεί τώρα αμέτοχη και αδιάφορη την εξολόθρευση των τελευταίων εναπομεινάντων λευκών.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση της συγκεκριμένης παραγωγής έγινε αποκλειστικώς μέσῳ χορηγιών συναγωνιστών και εν γένει συνειδητοποιημένων Λευκών. 

Εν σχέσει προς το ίδιο θέμα αξίζει να προσθέσουμε κάποια επιπλέον αξιοσημείωτα στοιχεία αναφορικά με το δράμα των λευκών της Ν. Αφρικής:

“Τα 10 στάδια της γενοκτονίας και η Λευκοί της Νοτίου Αφρικής”


Σύμφωνα με το Genocide Watch (διεθνής οργανισμός για τα ανθρώπινα δικαιώματα) η διαδικασία της γενοκτονίας έχει 10 στάδια:
1) Ταξινόμηση ανθρώπων σε διαφορετικές κατηγορίες.
2) “Συμβολισμός” (στιγματισμός) των διαφορετικών ομάδων ανθρώπων, με ταμπέλες, σύμβολα κλπ.
3) Διακρίσεις (κοινωνικές, νομικές, πολιτικές κ.λπ.).
4) «Απανθρωποποίηση».
5) Οργάνωση της γενοκτονίας (συνήθως από το κράτος, με χρήση πολιτοφυλακών).
6) Πόλωση.
7) Προετοιμασία.
8) Δίωξη.
9) Εξόντωση.
10) Άρνηση.
(Περισσότερα εδώ:
http://genocidewatch.net/genocide-2/8-stages-of-genocide/)


Ο ίδιος οργανισμός μας ενημερώνει ότι η Νότια Αφρική βρίσκεται στο μεταίχμιο μεταξύ του 6ου και του 7ου σταδίου. Από τα 55 εκατομμύρια του συνόλου των κατοίκων αυτής της χώρας, σε κίνδυνο βρίσκεται η λευκή μειονότης, η οποία αποτελεί το 8,8% του πληθυσμού.

Οι Λευκοί της Νοτίου Αφρικής είναι είτε απόγονοι Ολλανδών εποίκων από το 1652, είτε απόγονοι Βρετανών αποικιοκρατών. Πριν από τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο, οι λευκοί αποτελούσαν το 22% του πληθυσμού της Νοτίου Αφρικής, ποσοστό το οποίο είχε μειωθεί σε 11% μέχρι το 1994, την χρονιά που σήμανε και το τέλος του Άπαρτχαιντ.

Για την συμβολή πληθυσμών Ευρωπαϊκής καταγωγής στην ανάπτυξη της Νοτίου Αφρικής δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Οι Αφρικάνερς/Μπόερς, παρέλαβαν μια αραιοκατοικημένη χώρα και την μετέτρεψαν στην πιο πλούσια, παραγωγική και ευημερούσα χώρα της μαύρης ηπείρου, στην οποία ακόμα και οι κατά τα άλλα καταπιεζόμενοι μαύροι, απελάμβαναν λίαν υψηλό βιοτικό επίπεδο, σαφώς υψηλότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους Αφρικανούς. Αυτό αποτελεί γεγονός, το οποίο αναγνωρίζεται και από τους ίδιους τους νέγρους. (Βλέπε: “Φέρτε πίσω το Άπαρτχαιντ” https://youtu.be/j4f0INWfws0)


Η ευημερία όμως κράτησε μέχρι και την κατάργηση των φυλετικών διαχωρισμών και την αναρρίχηση του κομμουνιστού τρομοκράτη και δολοφόνου Νέλσον Μαντέλα και του ANC (African National Congress) σε θέση εξουσίας, θέση που τους παρεχώρησε η τελευταία προδοτική για τους Λευκούς ηγεσία (Φρεντερίκ Ντε Κλερκ). Η ιστοσελίδα μας έχει αναφερθεί κατά το παρελθόν στο πρόσωπο του Μαντέλα καθώς και στην γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη Νότιο Αφρική μετά το τέλος της περιόδου φυλετικού διαχωρισμού. (Βλέπε:
https://www.armahellas.com/?p=12802) και https://www.armahellas.com/?p=12819)


Από την στιγμή που ανέλαβαν την εξουσία και μέχρι σήμερα, οι μαύροι έχουν καταστρέψει ό,τι είχαν κληρονομήσει από το κράτος των Λευκών.
(Βλέπε: “Οι μαύροι καταστρέφουν την Νότια Αφρική, λέει ο Βασιλιάς των ζουλού”:
http://newobserveronline.com/zulu-king-blacks-destroying-south-africa/ και
“Η εκπαίδευση των Μπαντού κατά το Άπαρτχαιντ ήταν καλύτερη από ότι τώρα, λέει Μαύρος Ακαδημαϊκός”:
http://newobserveronline.com/apartheids-bantu-education-was-better-than-now-says-leading-south-african-black-academic/


Η Λευκή μειονότης βρίσκεται έκτοτε στο έλεος των μαύρων συμμοριών, με δεκάδες δολοφονίες – κυρίως λευκών αγροτών – να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό για την απερίγραπτη φρίκη που λαμβάνει χώρα στη Νότιο Αφρική έχουν κατά καιρούς κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με σχετικές δημοσιεύσεις τόσο σε ελληνόφωνα όσο και σε ξενόγλωσσα ιστολόγια.
Επιπροσθέτως, από τον Φεβρουάριο του 2018 η ολομέλεια της Βουλής της Νοτίου Αφρικής ψήφισε υπέρ της τροποποιήσεως του Συντάγματος της χώρας ώστε να επιτρέπονται κατασχέσεις εκτάσεων γης, που αποτελούν νόμιμη περιουσία μελών της λευκής μειονότητος άνευ μάλιστα αποζημιώσεως,. Η νομοθεσία αυτή εισήχθη από τον ακραιφνή αντιλευκό Julius Malema, ηγέτη του ριζοσπαστικού EFF (Economic Freedom Fighters) που κατέχει 25 θέσεις στη Βουλή, ενώ το κυβερνών ANC, μέσω του αρχηγού του Cyril Ramparosa, ανακοίνωσε ότι θα την οριστικοποιήσει. Το κόμμα του Malema θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ακροαριστερό και ρατσιστικό. Τα μέλη του κόμματος στις συγκεντρώσεις, ντυμένα στα κόκκινα, χορεύουν και τραγουδούν «τραγούδια» που μιλούν για δολοφονίες Μπόερς! Τα εκεί συστημικά κανάλια και εφημερίδες, καθώς και τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως της Δύσεως, δεν αναφέρουν, ασφαλώς, τίποτα για όλα αυτά τα αίσχη.
Πέραν της επαπειλουμένης βιαίας εκδιώξεως των λευκών που διαφαίνεται στον ορίζοντα, υπάρχουν φόβοι και για την πιθανότητα τεραστίου πλήγματος στον αγροτικό εμπορικό τομέα, που ίσως οδηγήσει σε κρίση επιπέδου αντίστοιχου της Ζιμπάμπουε, από την εποχή που εξαπέλυσε παρόμοια καταστολή εναντίον των εκεί λευκών αγροτών, το 1999-2000.
https://redice.tv/news/south-africa-to-change-constitution-to-legalize-taking-away-white-farmers-land?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook


Αξίζει της να σημειωθεί ότι εντείνεται η ρητορική μίσους εναντίον των λευκών στην Νότια Αφρική, η οποία συχνά προέρχεται από ισχυρούς πολιτικούς. Επίσης, εκτός από το μεγάλο πλήθος «αντιλευκών» νόμων που βρίσκονται σε ισχύ, πολλοί ανάλογοι έχουν προταθεί προς ψήφιση. Η οικονομία βρίσκεται στα τάρταρα, η ανεργία, κατά το έτος 2016, κυμαινόταν στο 26.6%, ενώ η χώρα κατέχει την πρώτη θέση σε ποσοστά βιασμών στον κόσμο!

Η κατάσταση είναι πέρα για πέρα επικίνδυνη για την μειονότητα των λευκών, καθώς και για της υπόλοιπες μειονότητες στη Νότια Αφρική. Μέχρι στιγμής η Ρωσία αποφάσισε να παράσχει άσυλο σε 15.000 Μπόερς, (βλέπε: https://www.defendevropa.org/2018/heritage-identity/15000-white-south-africans-to-be-given-asylum-in-russia/) ενώ σε αντίστοιχη βοήθεια σκέφτεται να προβεί και η Αυστραλία, (βλέπε:
https://www.theguardian.com/australia-news/2018/mar/14/dutton-considers-fast-track-visas-for-white-south-african-farmers)


Η Γραικία, καθώς και η €.€. (Εβραιοπαϊκή Ένωση), ενώ δέχονται με ανοικτές αγκάλες στίφη αφροασιατών εισβολέων, οι οποίοι μάλιστα τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν προέρχονται καν από εμπόλεμες ζώνες, φαίνεται να αδιαφορούν πλήρως για τους λευκούς που απειλούνται άμεσα και ανοικτά από τους μαύρους ηγέτες της Νότιας Αφρικής.
Αν η Ευρώπη και ο Δυτικός κόσμος εν γένει, εξακολουθήσουν να κάνουν τα στραβά μάτια ενώπιον μία τέτοιας βιαίας και αδίκου εκδιώξεως των Λευκών της Νοτίου Αφρικής, αυτό θα αποτελέσει μελανό σημείο στην ιστορία του Λευκού ανθρώπου, κηλίδα για την Τιμή των Ευρωπαϊκών Εθνών.


(Το κείμενο αποτελεί περίληψη του παρακάτω άρθρου:
https://www.thetribunepapers.com/2018/07/12/south-african-genocide-watch-why-have-you-not-heard-this/)