Τὸ ἐπισφράγισμα ἑνὸς προαναγγελθέντος ἐθνικοῦ ἐγκλήματος! Τρίζουν τὰ κόκκαλα τῶν Μακεδονομάχων!

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ:  το ελληνικό κράτος παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας και αναγνωρίζει τον σλαβογενή πληθυσμό των Σκοπίων ως «Μακεδονικό έθνος» και το εκεί ομιλούμενο βουλγαρίζον σλαβικό ιδίωμα ως «Μακεδονική γλώσσα»!!!

Όπως ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε, οι εθνομηδενιστές εξουσιαστές της ροζ αριστεράς, με την αγαστή επικοινωνιακή σύμπραξη των συστημικών μ.μ.ε., περιφρονώντας επιδεικτικώς την ελληνική ταυτότητα και ιστορία,  αδιαφορώντας για την εθνική αξιοπρέπεια και την πολιτισμική κληρονομιά που ποδοπατούν και αμαυρώνουν, προκαταβολικώς παραγράφοντας τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα τα οποία υπονομεύουν εις το διηνεκές, ενεργώντας τελείως αντίθετα προς την (εκπεφρασμένη μέσω των προσφάτων πρωτοφανώς ογκωδεστάτων συλλαλητηρίων) θέληση της συντριπτικής πλειονότητος του ελληνικού λαού (για τον οποίο υποτίθεται ότι κόπτονται αυτοί οι μεγάλοι …δημοκράτες, αλλά την γνώμη του οποίου απαξιώνουν με τρόπο απολύτως κυνικό, όταν τυγχάνει αυτή να μη συμβαδίζει με τις εθνοκτονικές επιδιώξεις τους), εκτελεί με τρόπο αδίστακτο ένα παλαιάς κομμουνιστικής κοπής συμβόλαιο θανάτου της Μακεδονίας – ως πρωταρχικού συνθετικού στοιχείου της ελληνικής εθνικής ταυτότητος από τα αρχαία χρόνια έως σήμερα!

Τι συνέβη λοιπόν;  Διά της αισχράς συμφωνίας θριαμβεύει το ψευδεπίγραφο ιδεολόγημα του «μακεδονισμού», ό,τι δηλαδή ξεκίνησε ως ιμπεριαλιστικό στρατήγημα πανσλαβιστικών κύκλων των τελών του 19ου αιώνα, που απέβλεπε στην επέκταση της ρωσικής επιρροής στο Αιγαίο, οδηγώντας τότε στον (αιματηρότατο για τον μακεδονικό Ελληνισμό) Μακεδονικό Αγώνα, με φυσικούς αυτουργούς τους Βουλγάρους κομιτατζήδες. Αυτό το στρατήγημα το υιοθέτησε στις αρχές του 20ου αιώνα και προσπάθησε να το υλοποιήσει η σταλινική Κομμουνιστική Διεθνής (Κόμιτερν), διά της προωθήσεως του δολίου ανθελληνικού σχεδίου περί «Αυτονόμου Μακεδονίας». Το ίδιο στρατήγημα αμέσως υιοθετήθηκε, δουλικότατα και  προδοτικότατα, από το ελλαδικό κομμουνιστικό κίνημα, το οποίο προσπάθησε να το  πραγματώσει ως έναν εκ των κυρίων επιδιώξεων της κομμουνιστικής ανταρσίας που αιματοκύλησε την Ελλάδα (είναι γνωστό ότι ο «Δημοκρατικός Στρατός» συμπεριελάμβανε στις τάξεις του Σλαβομακεδονικά στρατιωτικά τμήματα (ΣΝΟΦ). Είχε ήδη τότε ληφθεί η γνωστή κατάπτυστη προδοτική απόφαση της 5ης ολομελείας του Κ.Κ.Ε. περί «Αυτονόμου Μακεδονίας». Το ίδιο ψευδές και ψευδεπίγραφο  ιδεολόγημα παραλαμβάνει, ενστερνίζεται και προωθεί συστηματικά μετά την σύγκρουσή του με τον Στάλιν ο κομμουνιστής δικτάτορας της Γιουγκοσλαβίας Γιόζιπ Μπρος (Τίτο) τοποθετώντας την ψευδεπίγραφη εθνογλωσσική ετικέτα του «μακεδονισμού» στο ομόσπονδο γιουγκοσλαβικό κρατίδιο που κατασκεύασε με σκοπό (α) να αποβουλγαρίσει τους έως τότε βουλγαρίζοντες κατοίκους της Ν. Σερβίας, (β) να αποδυναμώσει την Σερβική επιρροή εντός του Γιουγκοσλαβικού κράτους και (γ) να αφήσει ανοιχτή την προοπτική για προσάρτηση ελληνικών εδαφών προκειμένου να αποκτήσει έξοδο στο Αιγαίο.

Φθάνει λοιπόν τώρα η συγκυρία να είναι οι πολιτικοί απόγονοι των σφαγέων του εθνοπροδοτικού «Δημοκρατικού Στρατού», οι μετέπειτα φίλοι και προστατευόμενοι-χρηματοδοτούμενοι της τιτοϊκής Γιουγκοσλαβίας να είναι αυτοί που ολοκληρώνουν την ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.  Για όσους δεν το γνωρίζουν, μετά την διάσπαση του Κ.Κ.Ε. στο λεγόμενο Κ.Κ.Ε. εξωτερικού (που έπαιρνε δουλοπρεπώς γραμμή από την Μόσχα, την μητρόπολη του διεθνούς κομμουνισμού, έως την παταγώδη κατάρρευση της Σοβιετικής Ενώσεως) και το Κ.Κ.Ε. εσωτερικού, τους λεγόμενους ευρωκομμουνιστές, οι τελευταίοι προσέτρεξαν για να κηδεμονευθούν από την Ρουμανία του Τσαουσέκου και την Γιουγκοσλαβία του Τίτο, τις κομμουνιστικές δηλαδή χώρες που είχαν παρεκκλίνει από την Σοβιετική  γραμμή. Ιδίως ο Τίτο ήταν το αγαπημένο παιδί της καπιταλιστικής «Δύσεως». Υπό το φως αυτών των ιστορικών δεδομένων γίνεται εύκολα αντιληπτό πώς, χωρίς καθόλου ντροπή και χωρίς κανέναν ενδοιασμό, κατόπιν αμερικανικών πιέσεων, έσπευσαν οι νεοκομμουνιστές που κακή τη μοίρα εξουσιάζουν την Ελλάδα να προχωρήσουν στην κατάπτυστη προδοτική συμφωνία που όχι μόνο παραχωρεί το Ιερό όνομα της Μακεδονίας, το προερχόμενο από τον πυρήνα της ελληνικής ιστορικής κληρονομιάς στους απογόνους των βουλγαροκομιτατζήδων, αλλά για πρώτη φορά αναγνωρίζεται από ελληνική κυβέρνηση (!!!) ο σλαβογενής πληθυσμός των Σκοπίων ως «Μακεδονικό έθνος» και το εκεί ομιλούμενο βουλγαρίζον σλαβικό ιδίωμα ως «Μακεδονική γλώσσα», αναγνώριση που δεν έχουν παραχωρήσει στους Σκοπιανούς ούτε οι (κατ’ ουσίαν ομόγλωσσοι και ομοεθνείς τους) Βούλγαροι!

Παρατηρώντας την κατάπτυστη στάση του «Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας», την εμετικώς υποκριτική στάση του «Υπουργού Εθνικής Αμύνης», την ενόχως χλιαρή στάση της αντιπολιτεύσεως και δη την επιτηδείως κουτοπόνηρη στάση της «αξιωματικής αντιπολιτεύσεως», η αποτροπή των συντελουμένων δεινών επαφίεται αποκλειστικώς στον πατριωτισμό των Ελλήνων, σύμφωνα και με την ακροτελεύτια διατύπωση του ισχύοντος Συντάγματος …

Ας σημειωθεί ότι ακόμα και αν καταρρεύσει και δεν ισχύσει τελικά η επαίσχυντη συμφωνία, π.χ. λόγω καταψήφισής της στο επικείμενο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στα Σκόπια (αλήθεια γιατί δεν τολμούν οι ανθέλληνες εξουσιαστές να προκηρύξουν δημοψήφισμα, όπως επιβάλλεται για ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα;), το κακό έχει ήδη συντελεστεί.  Ήδη συντελέστηκε ένα διπλωματικό τετελεσμένο που δεν αίρεται: ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίζει επισήμως την ύπαρξη «Μακεδονικού έθνους» και «Μακεδονικής γλώσσας»! Πρόκειται για προδοσία ιστορικών διαστάσεων.

Τρίζουν τα οστά των ηρώων που στις αρχές του 20ου αιώνος έφθασαν στην γη της Μακεδονίας, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, αγωνιζόμενοι για την απόκρουση της Βουλγαρικής επιβουλής, αγωνιζόμενοι για την ελληνικότητά της γης της Μακεδονίας, ποτίζοντας την, πολλοί εξ αυτών, με το αίμα τους.

Ας ευχηθούμε το αρχικό σοκ που υπέστη χθες η παραλυμένη ελληνική κοινωνία να μετασχηματιστεί σε μία αυθόρμητη οργισμένη εξέγερση η οποία γκρεμίσει το καθεστώς της φαυλοκρατίας και του εθνομηδενισμού!