Ο λαθροεποικισμός κλιμακώνεται ξανά! Θα συνεχίσουν οι Έλληνες να παρακολουθούν απαθείς τον εν εξελίξει αφελληνισμό;

«Χαμός στην Θεσσαλονίκη από παράνομους μετανάστες: Μπαίνουν ανενόχλητοι από τον Έβρο και πάνε μόνοι τους στην αστυνομία».

Διαβάζοντας προ ολίγων ημερών την παραπάνω εξωφρενική είδηση η πρώτη σκέψη ήταν ότι ίσως επρόκειτο για ψευδή ή παραφουσκωμένη είδηση (τα λεγόμενα «fake news»).  Περνώντας ωστόσο κανείς μπροστά από το κτήριο της Αστυνομικής Διευθύνσεως Θεσσαλονίκης, στην δυτική είσοδο της πόλης, η εικόνα που προ ολίγων ημερών αντίκριζε με τα ίδια του τα μάτια (δεν έχουμε κανένα λόγο να υποθέσουμε ότι κάτι έχει αλλάξει εν τω μεταξύ…), ξεπερνάει κατά πολύ τις περιγραφές των μ.μ.ε.! Πράγματι λοιπόν, όπως μπορούμε με ασφάλεια να επιβεβαιώσουμε, ένα απροσδιόριστο πλήθος λαθρομεταναστών (αποτελούμενο αποκλειστικώς από νεαρούς άνδρες κεντροασιατικής ως επί τo πλείστον προελεύσεως, Αφγανούς, Πακιστανούς, κλπ)  στοιβάζεται τις τελευταίες μέρες έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Γιατί άραγε; Όσο κι αν ακούγεται σουρεαλιστικό, όλοι αυτοί οι εκεί συρρέοντες τριτοκοσμικοί, προσέρχονται εθελουσίως, απαιτώντας να …συλληφθούν!!! Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Σπεύδουν μόνοι τους στην Αστυνομία για να συλληφθούν. Κι αν ευλόγως έχετε μείνει αποσβολωμένοι, εξηγούμε ευθύς αμέσως την αιτία – κάτι που μόνο στο δύσμοιρο Ελλαδιστάν θα ήταν δυνατόν να συμβαίνει. Η εξήγηση είναι ότι, οι λαθρομετανάστες, διά της «συλλήψεώς» των, καταγράφονται από τις αρχές και κατόπιν λαμβάνουν εγγράφως άδεια παραμονής στην Ελλάδα διαρκείας ενός μηνός! (http://newsone.gr/ellada/1741779-chamos-sti-thessaloniki-apo-paranomous-metanastes-mpainoun-anenochliti-apo-ton-evro-kai-pane-moni-tous-stin-astinomia/ )

Κατόπιν αυτών, ευλόγως έρχονται στο μυαλό μερικές απλές ερωτήσεις:

Ερώτηση 1η: Στο διάστημα του ενός αυτού μηνός, πού βρίσκονται άραγε και τί κάνουν όλοι αυτοί οι νεαροί μουσουλμάνοι, πού διαμένουν και πώς ζουν; – Ρητορικό το ερώτημα, διότι, προφανώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Η, φρικαλέα στην όψη εθνομηδενίστρια που παρίστανε παλαιότερα την «υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής», είχε απαντήσει με θρασύτητα, ξεδιάντροπο κυνισμό και ισχυρά δόση χαιρέκακης ειρωνίας: «λιάζονται στις πλατείες»… Μόλις όμως ακούσουμε μία είδηση (από αυτές τις καθημερινές που δεν προλαβαίνουμε ούτε καν να τις συγκρατούμε στην μνήμη μας, λόγω της συχνότητάς των) του τύπου: «σπείρα αλλοδαπών», λήστεψε, βίασε, δολοφόνησε, κλπ, κλπ, λαμβάνουμε την πραγματική αδυσώπητη απάντηση το ερώτημα.

Ερώτηση 2η: Και όταν παρέλθει αυτός ο ένας μήνας της «νόμιμης παραμονής», τι συμβαίνει; Ελέγχεται άραγε η λήξη της αδείας παραμονής των μεταναστων από κάποια υπηρεσία; Ποιες είναι οι συνέπειες για τον παράνομο μετανάστη του οποίου η προσωρινή άδεια παραμονής «λήγει»; –  Κι αυτό το ερώτημα είναι, προφανώς, ρητορικό. Διότι είναι παγκοίνως γνωστό ότι κάτι τέτοιο δεν ελέγχεται από κανέναν! Απλώς όλοι αυτοί οι αλλόφυλοι παραμένουν, προστιθέμενοι στον ανυπολόγιστο και διαρκώς διογκούμενο αριθμό των προηγουμένων αλλοφύλων  ισλαμιστών – Ασιατών και Αφρικανών – που εισβάλλουν ανεμπόδιστα την Πατρίδα μας επί σειρά δεκαετιών, μεταβάλλοντας άρδην την πληθυσμιακή σύνθεσή της. Δημογραφική σύνθεση μίας χώρας  απελπιστικώς γηρασμένης (η 6η πιο γηρασμένη χώρα του κόσμου, σύμφωνα με πολύ πρόσφατα επίσημα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητος) με έναν από τους χαμηλότερους δείκτες γονιμότητος παγκοσμίως (βλ. σχετικό, εμπεριστατωμένο άρθρο στο: https://slpress.gr/koinonia/dimografia-kai-metanastefsi-afellinizoun-tin-ellada/). Και βεβαίως, κατόπιν της προσφάτου εξωφρενικής αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι τριτοκοσμικοί λαθροέποικοι αυτού του τύπου, θα πρέπει να αφήνονται ελεύθεροι να περιφέρονται και θα απαγορεύεται να κρατούνται!!!

Αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε με όσο δραματικό τρόπο είναι δυνατόν ότι, σύμφωνα με προβλέψεις ειδικών (π.χ. από την Σουηδική Ακαδημία Επιστημών), με βάση τις παρούσες δημογραφικές τάσεις, το 2100 ο πληθυσμός των Ελλήνων θα έχει μειωθεί τόσο πολύ σε αριθμό, ώστε, πιθανότατα, δεν θα ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια!!! Θα αποτελούν λοιπόν οι Έλληνες μία ισχνή μειονότητα που θα στενάζει (αν υποθέσουμε ότι δεν θα έχει εν τω μεταξύ εξοντωθεί…) εντός μίας ανθρωποθαλάσσης μαυριδερών ισλαμιστών. Αυτό πρακτικώς θα σημάνει με τον πιο σαφή τρόπο το τέλος του Ελληνικού έθνους, ως Λευκού Αρίου Έθνους, όπως δηλαδή κατάφερε να επιβιώσει έως σήμερα, στο διάβα μίας πολυκυμάντου ιστορικής διαδρομής 4.000 ετών, διά πυρός και σιδήρου! Στην δυσοίωνη μάλιστα προοπτική που διαφαίνεται, ο αφανισμός του Έθνους των Ελλήνων ενδέχεται να είναι ειρηνικός, να συντελεσθεί, δηλαδή, αμαχητί, ως αποτέλεσμα και μόνο της προϊούσης δημογραφικής καταρρεύσεως! Μπροστά σ’  αυτή την ορατή προοπτική, η απάντηση των ανθελλήνων πολιτικών που ασκούν την εξουσία είναι, εκτός των άλλων, και η κατάργηση όλων των έως πρότινος (ούτως ή άλλως, ισχνών και ανεπαρκών) πολυτεκνικών επιδομάτων και προνομίων και εν γένει η παντελής απουσία κινήτρων προς τεκνογονία!

Ερώτηση 3η: Από πού έρχονται όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί, αφού υποτίθεται ότι, λόγω της συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας, οι μεταναστευτικές ροές έχουν ανακοπεί; – Ουδέν αναληθέστερον! Ουδέποτε η λαθροεποικιστική εισβολή αλλοφύλων, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ανεκόπη! Απλώς, επί κάποιους μήνες υπήρξε μία μικρή ελάττωση ως προς τους αριθμούς προσελεύσεως, που πλέον αυξάνονται εκ νέου, με αύξηση της τάξεως του 30% σύμφωνα με την FRONTEX, που έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι δίνει μάλλον την πιο συντηρητική εκτίμηση (www.skai.gr/news/greece/article/371194/frontex-auxisi-30-stis-afixeis-prosfugon-kai-metanaston-stin-ellada/?utm_sourc). Ενώ, δηλαδή, υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα, ιδίως κατά την διάρκεια του θέρους αφ’ ότου οι Συριζαν(θ)ελ εξουσιαστές διακήρυξαν ότι «δεν υπάρχουν σύνορα», (προσ)καλώντας κατ’ ουσίαν τους τριτοκοσμικούς βαρβάρους της ανατολής «να μας προτιμήσουν», οι λαθροέποικοι άρχισαν να προσέρχονται όχι κατά δεκάδες, όπως συνέβαινε έως τότε, αλλά κατά χιλιάδες/ημέρα, σε κάθε ένα από στα μεγάλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τώρα, η αντίστοιχη προσέλευση προκύπτει ότι είναι της τάξεως εκατοντάδων/ημέρα (σε κάθε νησί) ήτοι, κατ’ ουσίαν, σε μερικές χιλιάδες την εβδομάδα, με την διευκρίνηση ότι, πλέον, η ανεμπόδιστη μαζική εισβολή συντελείται όχι μόνο διά μέσου των νησιών αλλά και διά των χερσαίων συνόρων του Έβρου!!! Ούτε εκεί υπάρχουν, προφανώς, σύνορα, σύμφωνα με τις αντιλήψεις των εθνομηδενιστών που μας εξουσιάζουν. Σε κάθε περίπτωση το βέβαιον είναι ότι ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ! Όσο και αν, πλέον, την προφανή κλιμάκωση της συντελουμένης εισβολής έφθασε να την παραδέχονται ακόμα και οι ιδιοι οι υπουργοί, εκφράζοντας τη “ανησυχία” τους, δεν μας εξηγούν ωστόσο τί προτίθενται να πράξουν προς αντιμετώπισή της! (https://www.protothema.gr/politics/article/781526/gia-ekriktiki-auxisi-ton-metanaston-se-evro-kai-nisia-proeidopoiei-o-vitsas/).

Συρρέουν λοιπόν μαζικώς οι βάρβαροι της ανατολής, σπρωγμένοι από τους πονηρούς Τούρκους, με προφανή σκοπό να ενταθεί η εθνοφυλετική αποσύνθεση της Ελλάδος και μεταξύ τους διεισδύουν και άφθονοι μακελάρηδες ανθρωποσφαγείς του «Ισλαμικού Κράτους» (https://www.protothema.gr/world/article/782548/sunelifthi-sti-smurni-o-tzihadistis-emiris-tou-deir-ez-zor/), που μέλημα έχουν να υλοποιήσουν την τζιχαντιστική τρομοκρατία  επί ευρωπαϊκού εδάφους. Και το ελληνικό κράτος όχι μόνο παρακολουθεί αδρανώς και παθητικώς αυτή την κατάσταση να εξελίσσεται, χωρίς να πράττει το παραμικρό για να εμποδίσει την εισβολή, αλλά πολύ χειρότερα: συνεργώντας στην πράξη με τους εχθρούς, διευκολύνει την εισβολή. Οσάκις τίθεται από κάποιο πρόσωπο στον δημόσιο λόγο κάποιος σχετικός προβληματισμός, εκ των απαντήσεων συνάγεται ότι υπάρχει ακόμα και εξ όσων αναγνωρίζουν τον κίνδυνο, μοιρολατρική αποδοχή, σαν να πρόκειται για κάτι αναπόφευκτο. Σαν να πρόκειται για ένα μετεωρολογικό φαινόμενο, όπως η βροχή. «Τι να κάνουμε, βρέχει…». Αλήθεια, γιατί συντηρεί αυτό το απίθανο κράτος-οπερέτα έναν από τους πιο δαπανηρούς στρατούς του κόσμου, αφαιμάσσοντας σε βαθμό απολύτου μαρασμού τους φορολογουμένους πολίτες, αν όχι για να προστατεύει τα σύνορα από τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;  Όταν μάλιστα είναι πρόδηλο ότι οι εξ ανατολών προαιώνιοι (ήδη τουλάχιστον από την μάχη του Ματζικερτ – 1071) ιστορικοί και φυλετικοί εχθροί, επί τούτου χρησιμοποιούν τους μουσουλμάνους λαθροεποίκους, ήτοι ως ένα υβριδικό όπλο, στέλνοντάς τους με σκοπό την ισλαμοποίηση, την εσωτερική αποσάθρωση και τελικώς διάλυση και των τελευταίων εναπομεινάντων στοιχείων συνοχής εντός της ελληνικής κοινωνίας;

Η επικαιρότητα δίδει άμεση απάντηση σχετικά με τον ρόλο που επιφυλάσσουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ασκούν την εξουσία στον, κάποτε ένδοξο, ελληνικό στρατό: να αποτελεί θεραπαινίδα και καμαριέρα των λαθροεποίκων, εξόδοις τους κράτους, ήτοι των φορολογουμένων Ελλήνων! Σε μία εποχή δραματικής ένδειας του ελληνικού κράτους που πλείτει δραματικά κυρίως τις αμυντικές δαπάνες, λόγω της χρεωκοπίας και του επιβληθέντος διεθνούς οικονομικού ελέγχου, σε μία εποχή κατά την οποία οι περιορισμοί που ετέθησαν από τους δανειστές ως προς την προμήθεια νέων ολικών συστημάτων που φέρνουν την Ελλάδα σε κατάσταση αδυναμίας δίπλα στην άκρως επιθετική και εντεινόμενα αναθεωρητική και επεκτατική Τουρκία η οποία υπερεξοπλίζεται οδηγώντας μία κολοσσιαία και φρενήρη κούρσα εξοπλισμών, με ανάπτυξη εγχώριας πολεμικής της βιομηχανίας που της εξασφαλίζει επάρκεια και με την παράλληλη αγορά κρισίμων οπλικών συστημάτων τεχνολογικής αιχμής που αναμένεται να της εξασφαλίσει απόλυτη υπεροπλία έναντι τη Ελλάδος, ενώ η Ελλάδα δυσκολεύεται ακόμα και να συντηρήσει τα υπάρχοντα μέσα που ξεπερνιούνται τεχνολογικώς και σαραβαλιάζουν, ο ελληνικός στρατός αντί να αντιδράσει σ’  αυτά, εξαντλεί το ενδιαφέρον του οργανώνοντας, εξοπλίζοντας καταυλισμούς «προσφύγων», τους οποίους σιτίζει με τα μέσα και τις υποδομές του ελληνικού στρατού, τους οποίους πρόσφυγες και περιθάλπει στα στρατιωτικά νοσοκομεία, διαθέτοντας προς τούτο το ιατρικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων!!! ΑΙΣΧΟΣ!

Για να μην αμφιβάλει κανείς, θεωρώντας ότι πρόκειται για υπερβολές, αντιγράφουμε την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου όπως δημοσιεύθηκε στα μ.μ.ε.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 26 Απριλίου 2018 διαμένουν σε 30 δομές διαχείρισης ΕΔ, 25.223 πρόσφυγες/μετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 24.045 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς). Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 26 Απριλίου 2018 ανέλαβαν το έργο της παροχής 13.804 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 540 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους πρόσφυγες/μετανάστες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.» (https://www.protothema.gr/greece/article/782679/uperarithmoi-oi-prosfuges-kai-stis-domes-filoxenias-ton-enoplon-dunameon/)

Η μοναδική εναπομείνασα ελπίς εναποτίθεται στην αντίδραση των Ελλήνων κατοίκων, ιδίως εκεί όπου το πρόβλημα εμφανίζεται εντονότερο, όπως π.χ. στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου που ασφυκτιούν και βουλιάζουν από τα στίφη των τριτοκοσμικών. Ακριβώς φοβούμενο μία τέτοια αντίδραση το (ανθ-)ελληνικό κράτος με ωμή καταστολή και δικαστικό εκφοβισμό προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταστείλει, εν τη γενέσει της, την φλόγα της αντιστάσεως των Ελλήνων απέναντι στον αφελληνισμό και την ισλαμοποίηση, οσάκις μια τέτοια αντίδραση αρχίζει να εκδηλώνεται, όπως προσφάτως στην Λέσβο, όπου απλοί Έλληνες πατριώτες, αυθορμήτως αντέδρασαν με τρόπο οργισμένο στην επί μέρες κατάληψη της κεντρικής πλατείας της Μυτιλήνης από ένα πλήθος ισλαμιστών εποίκων, οι οποίοι ασχημονούσαν προκλητικώς και τρομοκρατούσαν τους Έλληνες, κραυγάζοντας «Αλλάχ-ου-ακμπάρ», τη αρωγή των ποικιλώνυμων αλληλέγγυων κοπριτών, αλλοδαπών και ημεδαπών, που σταθερά σπονσοράρουν και επικουρούν τους εισβολείς, τρομοκρατώντας και εκφοβίζοντας τους Έλληνες!

 

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/681116_paranomoi-metanastes-katelavan-tin-plateia-sapfoys-stin

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/681951_haos-sti-mytilini-tarahes-mehri-ta-ximeromata-oi-polites

Σε συνάρτηση με τα ανωτέρω παρακολουθείστε με ψυχραιμία και το βίντεο που βρίσκεται ένθετο στο παρακάτω δημοσίευμα, ώστε να καταστεί αμεσότερα αντιληπτό το περί τίνος ομιλούμε (με την υποσημείωση ότι το βίντεο προέρχεται όχι από την Ισλαμαμπάντ ή την Λαχώρη, αλλά από την προκυμαία της Μυτιλήνης…):

https://www.protothema.gr/greece/article/779529/video-peripou-400-prosfuges-kai-metanastes-diadilosan-sti-mutilini/

 Η αντίδραση των Ελλήνων της Λέσβου στον εν εξελίξει αφελληνισμό του τόπου τους, ενεργοποίησε την εξουσία που προέβη σε συλλήψεις, προσάπτοντας μάλιστα κακουργηματικές κατηγορίες! (https://www.protothema.gr/greece/article/782324/lesvos-dikografia-se-varos-17-katoikon-gia-tin-epithesi-se-astunomikous-kai-prosfuges/). Μέχρι και ο τοπικός δήμαρχος, εκείνος ο ίδιος ο Σπύρος Γαληνός, που, όπως ίσως θυμούνται κάποιοι, κάποτε υπεδέχετο όλο ενθουσιασμό τα «προφυγάκια» ρίπτοντάς τους σωσίβια (από την ακτή) φωνάζοντας «Welcome refugees» και προσμένοντας με βεβαιότητα το …νόμπελ, φαίνεται ότι έχει πλέον έρθει πιο κοντά στην αδυσώπητη πραγματικότητα, όπως προκύπτει από πρόσφατες δηλώσεις του, με τις οποίες παραδέχεται ότι η κατάσταση με τους μετανάστες στην Μυτιλήνη  έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής, δικαιολογώντας απόλυτα τις αντιδράσεις των συμπολιτών του, αφού, όπως τονίζει, πρόκειται για περισσότερους από 10.000 αλλοδαπούς (ο αριθμός των οποίων συνεχώς αυξάνεται), δίπλα σε 27.000 Έλληνες ντόπιους κατοίκους, καταγγέλλοντας την «ανοχύρωτη πολιτεία», την «αδρανή αστυνομία» κλπ! Ιδού λοιπόν η de facto άμεση δημογραφική απειλή η οποία προδιαγράφει το φάσμα της προοδευτικής εξαλείψεως της επί χιλιετίες ελληνικής παρουσίας στις νήσους του ανατολικού Αιγαίου, διά της ανεμποδίστου εισβολής της τριτοκοσμικής πλημμυρίδος! Ακούστε τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Μυτιλήνης που είναι αποκαλυπτικές του μεγέθους του προβλήματος:

 

 

και