Ο βορειοαφρικανός μακελάρης του Μάντσεστερ και η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα…

Νέα τυφλή τρομοκρατική επίθεση συνέβη, αυτή την φορά στο κέντρο του Μάντσεστερ της Αγγλίας, με πολλές  δεκάδες αθώα θύματα – παιδιά και εφήβους ως επί το πλείστον! Η αλληλουχία των γεγονότων και η στερεοτυπία των αντιδράσεων μετά από κάθε παρόμοιο περιστατικό (από πολιτικούς, μ.μ.ε. και τα κουρδισμένα παπαγαλάκια και φερέφωνά τους) έχει καταστεί απολύτως προβλέψιμη.

  1. Ο δράστης της επιθέσεως αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ, όπως ακριβώς συνέβη και με πολλές άλλες παρόμοιες επιθέσεις ανά την Ευρώπη, έχει επιβεβαιωθεί ότι ανήκει σε κοινότητα μεταναστών (βορειοαφρικανός εν προκειμένω και συγκεκριμένως Λίβυος), μεγαλωμένος όμως και «γαλουχημένος» στην δυτική κοινωνία που τον φιλοξενούσε (Βρετανική) και τον είχε τάχα «εκπαιδεύσει» σύμφωνα με τα κίβδηλα «θέσφατα» της «πολυπολιτισμικής» αυταπάτης, εμφορούμενος εν τούτοις, όπως απεδείχθη, από βαθειά, τυφλή πίστη στον ισλαμικό φανατισμό, την οποίαν ενέτειναν οι επαφές του με το ριζοσπαστικό Ισλάμ κατά την διάρκεια ταξειδιών του σε περιοχές-κέντρα εκκολάψεως της ισλαμικής τρομοκρατίας.
  2. Άφθονες και ανέξοδες, εκ των υστέρων, άκρως υποκριτικές οι δηλώσεις καταδίκης και εκφράσεως αποτροπιασμού εκ μέρους της διεθνούς κοινότητος (όλων εκείνων που όμως ομνύουν σταθερώς υπέρ της «πολυπολιτισμικής» φενάκης), που παραλείπουν ωστόσο να παραδεχτούν ανοικτά την πλήρη και παταγώδη αποτυχία της πολυδιαφημισμένης διαδικασίας «ενσωματώσεως» των  αλλογενών μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες.
  3. Διατυπώνονται επίσης προβληματισμοί σχετικώς με την «ανικανότητα» των αρχών ασφαλείας (των βρετανικών, εν προκειμένω, το ίδιο συνέβη ωστόσο και με τις γαλλικές, βελγικές, σουηδικές κ.λπ. αρχές, σε παρόμοιες τρομοκρατικές ενέργειες του προσφάτου παρελθόντος) να προβλέψουν και να προλάβουν ανάλογα χτυπήματα μαζικής τρομοκρατίας. Ασκείται επί παραδείγματι κριτική του τύπου: «αφού υπήρχαν ενδείξεις ριζοσπαστικοποιήσεως του Λίβυου τρομοκράτη, γιατί δεν είχε τεθεί εγκαίρως υπό παρακολούθηση;». Η σκληρή αλήθεια είναι ότι, όταν σε μία ευρωπαϊκή χώρα ο αριθμός των μουσουλμάνων ανέρχεται (πλέον) σε πληθυσμό της τάξεως εκατομμυρίων, οι φανατικοί μεταξύ αυτών είναι στατιστικώς τόσες χιλιάδες, που είναι απολύτως ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παρακολουθούνται! Οι ευρωπαίοι πολίτες είναι κατά συνέπεια απροστάτευτοι, ευρισκόμενοι στο έλεος των ψυχωσικών μακελάρηδων του Ισλάμ (οι οποίοι συνεχίζουν αθόρυβα να διεισδύουν στην Ευρώπη, δεδομένου ότι οι αφίξεις τριτοκοσμικών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με αριθμούς της τάξεως των 200-300 ατόμων ημερησίως!).
  4. Ενώ το αίμα των μικρών παιδιών που κονιορτοποιήθηκαν από την βόμβα του ισλαμιστή μακελάρη στο Μάντσεστερ είναι ακόμη νωπό, το εθνομηδενιστικό ελλαδικό πολιτικό κατεστημένο υπερψηφίζει ΣΗΜΕΡΑ στην βουλή την απόφαση ανεγέρσεως τζαμιού στην Αθήνα! Σε μία χώρα που υπέφερε μισή χιλιετία υπό τον βαρβαρικό ζυγό του οθωμανικού Ισλάμ, της οποίας η μεγίστη εθνική εορτή συμπίπτει με τον ηρωικό αγώνα αποτινάξεως του οθωμανικού-ισλαμικού ζυγού, αποφασίζει, σε μία μάλιστα συγκυρία ισλαμικής πληθυσμιακής εποικιστικής επεκτάσεως στην Ευρώπη, να χτίσει και να λειτουργήσει ογκώδες τζαμί στη Αθήνα!!! Το οποίο και είναι βέβαιον ότι θα εξελιχθεί σε εστία εκκολάψεως ισλαμικής τρομοκρατίας, όπως ακριβώς έχει συμβεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες οι δράστες βομβιστικών επιθέσεων αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι στρατολογήθηκαν και φανατίστηκαν στο περιβάλλον κάποιου τζαμιού!
  5. Φυσιολογικώς θα ανέμενε κανείς ότι η αποκρουστικότητα του ισλαμισμού και η επιθετική του ιμπεριαλιστική διάθεση περί της αλώσεως της Ευρώπης πληθυσμιακώς θα ενεργοποιούσε ευκολότερα τα φυσικά αντανακλαστικά της απέχθειας προς τους αλλοφύλους εισβολείς και εποίκους. Δυστυχώς πλείστοι εκ των συμπατριωτών μας «αγρόν αγοράζουν»…