“Φιλήσυχοι πρόσφυγες”

Hotspot ελληνικό Δύο νέα περιστατικά βιαίας συμπεριφοράς λαθρομεταναστών έρχονται να διαψεύσουν τoυς ισχυρισμούς των  προσφυγολάγνων  κάθε αποχρώσεως, περί “φιλήσυχων προσφύγων”.

Στο ακόλουθο βίντεο, που προέρχεται από την επίσκεψη του κ. Μουζάλα στο hotspot του Ελληνικού, ο νεαρός, αγνώστου μεν προελεύσεως, βαπτισμένος δε από τα ελληνόφωνα Μ.Μ.Ε ως “προσφυγόπουλο”, επιτίθεται με δυσανάλογο για την ηλικία του, μένος στον αστυνομικό ο οποίος προσπαθεί να προφυλάξει τον υπουργό και τους συνοδούς του από την οργή των λαθρομεταναστών καθώς και να διατηρήσει την όποια τάξη.

https://www.youtube.com/watch?v=Cl5jFgXgCRI&feature=youtu.be

brawlgotha Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα σε πάρκο της μικρής πόλης Gotha της Γερμανίας.  Το βίντεο δείχνει τους άγριους διαπληκτισμούς με την χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων, ενός πλήθους… νεοφερμένων κομιστών πολιτισμού! Οι εύστοχοι σχολιασμοί ανήκουν στην οικογένεια που κατέγραψε με κινητό την ανταλλαγή πολιτισμών μεταξύ των νεαρών!

 

Πλανώνται πλάνην οικτράν όσοι θεωρούν ότι οι παραπάνω τριτοκοσμικοί βάρβαροι μπορούν να ενσωματωθούν σε πολιτισμένες κοινωνίες! Η μόνη γλώσσα που αντιλαμβάνονται είναι αυτή της βίας! Κάτι που δυστυχώς αρνούνται πεισματικώς οι σύγχρονοι, μαλθακοί Ευρωπαίοι…

Όχι όμως όλοι και όχι για πολύ…