Εκ της εκδηλώσεως του ΑΡΜΑτος, της 19ης Νοεμβρίου 2016 (Αθήνα).

19-Νοεμβρίου.-Γ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της οργανώσεως Αθηνών του ΑΡΜΑτος, το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016, εκδήλωση-διάλεξη με θέμα: «42 χρόνια δημοκρατίας: 42 χρόνια Ψεύδους, Αἴσχους, Προδοσίας». Η εκδήλωση περιελάμβανε σειρά ομιλιών αφιερωμένων στην επονείδιστη και άκρως διαλυτική για το έθνος μας, περίοδο της μεταπολιτεύσεως, περίοδο απολύτου κυριαρχίας του κλεπτοκρατικού κοινοβουλευτισμού.
Ο πρώτος ομιλητής επεσήμανε τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ της αθηναϊκής δημοκρατίας του 4ου – 3ου π.Χ. αιώνος αφενός και των συγχρόνων αστικών αντιπροσωπευτικών (κοινοβουλευτικών) δημοκρατιών – αποτόκων της γαλλικής επαναστάσεως και της βρετανικής εμποροκρατίας (στρεβλών κακεκτύπων της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας) αφετέρου, διαφορές οι οποίες δεν αναιρούν ωστόσο την, επισημανθείσα από πλειάδα φιλοσόφων και στοχαστών, εν γένει προβληματική φύση του δημοκρατικού πολιτεύματος, σε όλες τις κατά περιόδους παραλλαγές του.
Ο δεύτερος ομιλητής ανεφέρθη στα προσωπικά του βιώματα, από την απαρχή των επεισοδίων στο κέντρο των Αθηνών, τον Νοέμβριο του 1973, τα οποία οδήγησαν, μεταπολιτευτικώς, στην σχηματοποίηση του μυθεύματος περί «εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου» – γενεθλίου μύθου της μεταπολιτευτικής φαυλοκρατίας. Ακολούθησε εκτενής αναδρομή των 42 ετών μεταπολιτευτικής διαλύσεως με απαρίθμηση του πλήθους των προδοσιών που έχουν συντελεσθεί και προσδιορισμό ως βασικών διαλυτικών παραγόντων της περιόδου, που καθήμαξαν και καθαιμάσσουν την πατρίδα μας: την οικογενειοκρατία και την πλουτοκρατία.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο τρίτος ομιλητής, σκιαγράφησε, με πύρινο λόγο, την θέση της Κοινότητός μας για τον ιερό αγώνα υπερασπίσεως της Πατρίδος και της Φυλής μας, που έχουμε αναλάβει, αγώνα που απαιτείται να εντατικοποιηθεί, αγώνα ο οποίος αναποφεύκτως μας φέρνει σε απόλυτο σύγκρουση προς τα θεμελιώδη ψεύδη και τα νόθα «ιδανικά» της μεταπολιτεύσεως.