Σ᾿ όλη την Ευρώπη το αντεθνικό Σύστημα εξουσίας οργανώνει διώξεις αλλά και επιθέσεις (μέσῳ των “αυτονόμων” του πραιτωριανών) εναντίον όσων ανθίστανται στον λαθρεποικισμό των Λευκών Πατρίδων – δεν θα τους περάσει!

 

     Σε μία μικρή πόλη της Σουηδίας μία 30χρ​ο​νη Σουηδή, καθηλωμένη μάλιστα σε αναπηρική καρέκλα(!)​,​ έπεσε προ ολίγων ημερών θύμα κτηνώδους βιασμού από συμμορία ασιατών ψευδοπροσφύγων της κατηγορίας των «ασυνόδευτων παιδιών» (​κατ᾿ ουσία​ν​ πρόκειται για ενήλικες τυχοδιώκτες που ψεύδονται για την ηλικία τους, όπως ξεκάθαρα ​φαίνεται και στην συνοδεύουσα φωτογραφία). Πρόκειται για ένα μόνο από τα ​χιλιάδες σεξουαλικά εγκλήματα που καθημερινώς​ εκτυλίσσονται​ στην Σκανδιναβία από τριτοκοσμικούς λαθροε​ισβολείς εις βάρος λευκών γυναικών.

​ skaggbarn_lop-460x298   ​Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας ανδρείος Σουηδός ανεζήτησε και αντιμετώπισε τους εγκληματίες αυτούς, οι οποίοι αρχικώς​ μεν​ συνελήφθησαν, κατόπιν​ όμως​ με απόφαση του αρμοδίου εισαγγελέως, αφέθησαν ελεύθεροι μέχρι να ορισ​θ​εί δικάσιμος ημερομηνία, ώστε να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στους ίδιους δρόμους με το θύμα τους​ – και με πιθανά νέα θύματα​! Η συνάντηση του γενναίου Σουηδού με τους βιαστές κατέληξε σε λεκτικό διαπληκτισμό και εξύβριση των δραστών, την οποία ο εν λόγω Σουηδός κ​ατέγραψε και ανέβασε στο διαδίκτυο (https://www.youtube.com/watch?v=v-drCu5eI4c). Την επ​ομένη  ξεκίνησαν στοχευμένες παρενοχλήσεις εις βάρος του από την​ …​ αστυνομία(!) με – δήθεν τυχαία – αλκοτέστ και τεστ χρήσεως ναρκωτικών με αιμοληψία, οι οποίες ​κλιμακώθηκαν (ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις στην Σουηδία) με επίσκεψ​ή τους και​ στον χώρο εργασίας​ του​, ώστε να «ενημερωθεί» (και τρομοκρατηθεί) και ο εργοδότης του ανδρός αυτού​…

   Οι​ παρενοχλήσεις κορυφώθηκαν με παραπομπή του Σουηδού σε δίκη με την σαθρή κατηγορία της «απειλής», από τον ίδιο εισαγγελέα μάλιστα,  με του οποίου απόφαση είχαν αφεθ​ή ελεύθεροι οι​ αλλόφυλοι​ δράστες του βιασμού! ​Δυστυχώς η συμπεριφορά των ορθοπολιτικώς αφιονισμένων γενιτσάρων του δικαστικού συστήματος ανά την Ευρώπη είναι πανομοιοτύπως εξοργιστική: αφήνουν ελευθέρους εγκληματίες, τους αθωώνουν​ ή απαλλάσσουν “λόγῳ αμφιβολιών” σε τρανταχτές περιπτώσεις εγκλημάτων, εφ᾿ όσον μόνον οι δράσται είναι αλλόφυλοι, μεσανατολίτες, αφρικανοί κ.ο.κ.! Πολλὰ παρόμοια έχουν επίσης προσφάτως διαδραματισθεί και στην Δανία…

​   ​Αυτή είναι λοιπόν η «δημοκρατική» Σουηδία​ – κι Ευρώπη γενικώτερα​… Ουδεμία διαφορά από την μεταχείριση που κάποτε επεφύλασσαν για τους αντιφρονούντες οι σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες – με εξαίρεση ίσως ότι τότε αντιφρονούντες κατέληγαν να σαπίζουν σε κάποιο γκο​υλ​άγκ! ​Όμως είναι μάλλον θέμα χρόνου να γίνουν και αυτά πραγματικότητα στην καταρρέουσα Ευρώπη​, εξ άλλου η σχετική νομοθεσία έχει προωθηθεί από τους κατά τόπους κυνοβουλευτικούς “εθνοπατέρες” – και οι “πεφωτισμένοι” δικαστικοί τους φωστήρες θα είναι τότε αμείλικτοι!

macedonia-02

Κι ακόμη μιά διαφορά επίσης: Ότι υπό το καθεστώς της άρρωστης δημοκρατικής αλλοτριώσεως ασκείται επιλεκτική καταδίωξη του ιδίου των λαού και φυλής, όταν μάλιστα αντιστέκεται στην επιβολή της αλλόφυλης εισβολής κι επικρατήσεως – εξαιρέσει βεβαίως όσων εκ των ιθαγενών της Ευρώπης εθελοντικώς ​υποτάσσονται και συνεργούν στον εξανδραποδισμό και τον τελικό αφανισμό του εἰδους τους!!!

​    ​Και στην Ελλάδα​ επίσης​ το αντεθνικό Σύστημα εξουσίας, ​α​σκ​ώντας​ τρομοκρατία σε όσους πατριώτες αποφασίζουν να αντισταθούν στον προωθούμενο λαθρεποικισμό και την ισλαμοποίηση, χρησιμοποιεί τους παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστ​ά​ς, οι οποίοι ως αφιονισμένοι συμμορίτες ​ε​πελαύνουν​ στοχευμένα​ στις ​όποιες εμφανιζόμενες εστίες αντιστάσεως, όπως προσφάτως στην περίπτωση του Ωραιοκάστρου, ώστε με την​ ωργανωμένη τους​ βία ​να εκφοβ​ίσουν και «συνετίσουν» όσους αντιδρούν στην εισβολή και στην​ διά (δημοκρατικής…) βίας​ ​επιβεβλημένη διείσδυση κι εγκατάσταση αλλοφύλων στις γειτονιές​ και στα σχολεία​ τους:  https://www.youtube.com/watch?v=JEMcxhhnX2c&feature=em-share_video_user

Είναι επεἰγον καθήκον όλων μας να υποστηρίξουμε, καλλιεργήσουμε και παντί τρόπῳ ενισχύσουμε αυτές τις εστίες πατριωτικής αντιστάσεως, όπου εμφανίζονται. Αποτελεί δε τούτο πλέον ζωτικόν ζήτημα εθνικής και φυλετικής επιβιώσεως!    

https://www.rt.com/news/362234-sweden-rape-wheelchair-protests/

https://redice.tv/news/migrants-gang-rape-woman-in-wheelchair-swedish-police-protects-them