ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ! ΕΛΛΑΣ, ΞΥΠΝΑ!

Πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση με χρήση πολεμικού οπλισμού (πολεμικά τυφέκια, ρουκετοβόλα κ.λπ.) πραγματοποιήθηκε στις 7-1-2015 στο Παρίσι, την κάποτε (…) θεωρούμενη καρδιά της Ευρώπης… Ἡ ανήκουστη επίθεση, που ήταν έργο ισλαμιστών τρομοκρατών, αποτελεί πρόγευση του τί αναμένει την Ευρώπη ολόκληρη ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αν δεν επιβληθεί άμεσος φραγμός (κι επαναπατρισμός) απέναντι στον εξελισσόμενο δημογραφικό ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ της!
Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από τις επιθέσεις των ισλαμιστών στο Παρίσι και υπήρξε νέο περιστατικό, αυτή την φορά σε πόλη του Βελγίου όπου, κατόπιν εγκαίρου επεμβάσεως των βελγικών δυνάμεων ασφαλείας, εξουδετερώθηκε, κατόπιν ανταλλαγής πυροβολισμών, ομάδα ισλαμιστών τρομοκρατών, ελάχιστα προτού προλάβει να προχωρήσει σε νέα τρομοκρατική ενέργεια. Αξιοσημείωτο δε είναι ότι, κατά την βελγική αστυνομία, οι επικείμενες επιθέσεις των ισλαμιστών οργανώνονταν από την … Αθήνα!!! Μάλιστα, κατόπιν εκδόσεως διεθνούς εντάλματος, συνελήφθη στην Αθήνα αλλοδαπός, ύποπτος για διασυνδέσεις με τον πυρήνα των ισλαμιστών τρομοκρατών του Βελγίου!
Στὶς 14 Φεβρουαρίου σειρὰ είχε η Κοπεγχάγη… Σημειωτέον μὲ δράστη και σ᾿ αὐτὴν την περίπτωση ένα νεαρό Άραβα που γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί, μέσα στην ροζ αυταπάτη περί “αφομοιώσεως” παντός εξωτικού αλλοφύλου, σύμφωνα με τα επιτακτικά “ιερά” δόγματα της “πολιτικής ορθότητος” – που αίφνης τρίζουν συθέμελα…
Οι πρόσφατες επιθέσεις αποτελούν τα τελευταία μιας σειράς αιματηρών περιστατικών στην Ευρώπη και σε άλλες δυτικές χώρες, που είχαν κοινή την ισλαμική προέλευση – εκ των οποίων άλλα αποσιωπήθηκαν τελείως από τα μ.μ.ε. και άλλα, κατά το δυνατόν, υποβαθμίστηκαν, παρουσιαζόμενα από τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης (φανατικούς καλλιεργητές του αυτοκτονικού δολίου δόγματος περί «πολυπολιτισμικότητας») ως «μεμονωμένα» (μεγάλες επιθέσεις σε ρωσικές πόλεις, επίθεση στο καναδικό κοινοβούλιο, επίθεση σε καφέ στο Σίδνεϋ Αυστραλίας, αυτοκίνητα που επέπεσαν σε ομάδες πεζών σε γαλλικές πόλεις, με τους οδηγούς να φωνάζουν «Αλλάχ-ου-ακμπάρ», επίθεση στο μετρό του Λονδίνου και σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μαδρίτης, σφαγιασμός με ματσέτες Βρετανού στρατιωτικού στο κέντρο του Λονδίνου, επίθεση στον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης κ.λπ.).
Τι άλλο πρέπει πια να συμβεί, ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι η αθρόα συρροή μουσουλμάνων από Ασία και Αφρική, που ήδη έχει λάβει χαρακτήρα μαζικού εποικισμού, μοιραίως γεννά τέτοια φαινόμενα; Οι από τον καταναλωτισμό, την μαλθακότητα και τις ιδεολογικές κονσέρβες παραλυμένοι ευρωπαϊκοί λαοί απεδείχθησαν ανίκανοι να προεικασθούν τις απώτερες συνέπειες της αθρόας εισόδου κι εγκαταστάσεως αλλοφύλων μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές Πατρίδες. Οι συνέπειες ολέθριες: όχι μόνον πολιτισμικώς αλλά πρωτίστως σε επίπεδο δημογραφικής-εθνολογικής αλλοιώσεως, καθώς η αλλόφυλη διείσδυση οδηγεί ολοταχώς στον βιολογικό αφανισμό των ευρωπαϊκών Εθνών! Καταλύτης αυτής της εφιαλτικής προοπτικής είναι η μέσῳ σφυροκοπήματος, συστηματικού αποπροσανατολισμού και συνειδησιακού ευνουχισμού αποβλάκωση και απονάρκωση των λαών της Ευρώπης. Αναλογισθείτε όλες εκείνες τις γνωστές προπαγανδιστικές μπούρδες περί «πολυπολιτισμικότητας», «αντιρατσισμού», «ανεκτικότητας» προς τους αλλογενείς εισβολείς, «ενσωμάτωσής» των κ.λπ., με τις οποίες νυχθημερόν μας βομβαρδίζουν πολιτικάντηδες, «εκπαίδευση» και μ.μ.ε. εν χορῷ…
Η αγχόνη του Ισλάμ, περισφίγγουσα και την Ελλάδα, όπως και όλην την Ευρώπη, αφορά πλέον αμεσότατα και στην δημόσια ασφάλεια. Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί γιγαντώνονται και ριζοσπαστικοποιούνται, εσχάτως δε αποκτούν και πολεμική εκπαίδευση στα ισλαμικά μέτωπα της Συρίας, του Ιράκ, της Λιβύης, της Τσετσενίας, όπου με μοναδική ευκολία σφαγιάζουν και γυναικόπαιδα, όταν δεν προσκυνούν το αποκρουστικό μοντέλο κοινωνίας που βιαίως επιβάλλουν. Αυτοί οι μακελάρηδες έχουν διακηρυγμένο στόχο να επεκτείνουν τον πόλεμο προς επικράτηση του Ισλάμ στην Ευρώπη.
Η σύγκρουση κόσμων και πολιτισμών είναι δεδομένη. Η ένοπλη σύγκρουση (και) επί ευρωπαϊκού εδάφους έχει πλέον ξεσπάσει. Το κρίσιμο ερώτημα είναι πλέον αν, όταν αυτή η σύγκρουση λάβει διαστάσεις, θα έχει απομείνει στους ραγδαίως εκφυλιζομένους ευρωπαϊκούς λαούς η ελαχίστη ικμάδα και δύναμη ικανή προς αποτελεσματική αντίσταση, καθώς οι αντιστάσεις συνεχώς κάμπτονται, εκτός των άλλων και δυνάμει της συνηθείας!
Πώς, επί παραδείγματι, καταντήσαμε εμείς οι Έλληνες που, λόγω της πρόσφατης τραυματικής ιστορικής μνήμης της οθωμανικής περιόδου, φυσιολογικό θα ήταν να έχουμε ιδιαιτέρως οξυμμένα αντανακλαστικά απέναντι στην ισλαμική διείσδυση, μετά λίγα χρόνια πολυπολιτισμικής προπαγάνδας και πλύσεως εγκεφάλου που έχουν μεσολαβήσει να έχουμε φθάσει να ανεχόμαστε πλέον ως … κανονική κατάσταση την πραγματοποίηση μαζικών συγκεντρώσεων και πορειών/πομπών από φανατικούς του Ισλάμ στην καρδιά της Αθήνας, μη αντιδρώντας ούτε καν σε επίπεδο διαμαρτυρίας;;;
Η κατάσταση στην καταρρέουσα χώρα μας, με τις καθημερινώς συρρέουσες (από τα επί τούτῳ διάτρητα σύνορα) ορδές μουσουλμάνων λαθρο-εποίκων, πριν από 20-25 χρόνια θα ήταν απολύτως αδιανόητη! Όμως, πλέον, ανάλογα περιστατικά έχει καταντήσει να μη σχολιάζονται καν από τα ένοχα και συντονισμένα μ.μ.ε., τα οποία φέρουν την κύρια ευθύνη για την καλλιέργεια της εθνοκτόνου παθητικότητος και υποταγής! Και σαν να μη αρκούσε αυτό, οι ξενόδουλοι δυνάστες που διαχειρίζονται την πολιτική εξουσία, με νέους αντεθνικούς νόμους περιστολής της ελευθερίας της έκφρασης που νομοθέτησαν, έφθασαν αισχρώς να ποινικοποιήσουν και την απόπειρα λεκτικής διαμαρτυρίας απέναντι σ’ αυτήν την de facto εισβολή, σε ένα παρανοϊκό σκηνικό εθνικής αυτοκτονίας! Πρόκειται πια για ολοκληρωτική εθνική προδοσία! Το παρόν εκφυλισμένο κράτος, λοιπόν, όντας ριζικώς (…σύρριζα!) αντεθνικό, δεν μπορεί καθόλου να λύσει το πρόβλημα, καθώς μάλιστα ΕΙΝΑΙ το ίδιο αυτό η βάση του προβλήματος!
Έλληνες συμπατριώτες, ξυπνήστε και αντισταθείτε στον αφελληνισμό και τον συντελούμενο δημογραφικό εξισλαμισμό, προτού να είναι τελείως αργά.
Τολμήστε επί τέλους! Κλείστε τα αυτιά στους σάπιους φαφλατάδες κήρυκες του εθνικού μας αφανισμού. Πείτε ΟΧΙ σ’ όλους εκείνους τους προδότες της Πατρίδος, στους διεθνιστές πολιτικούς (αριστερούς και δεξιούς), στους μαρξιστές εκπαιδευτικούς και ψευτοδιανοούμενους – μα πιο πολύ στους γλοιώδεις υποτακτικούς δημοσιογραφίσκους που αθλίως χειραγωγούν την κοινή γνώμη, λειτουργώντας ως πράκτορες του εχθρού, όταν παπαγαλίζουν πολυπολιτισμική προπαγάνδα, δυναμιτίζοντας το μέλλον της Πατρίδας μας.
Όποιος θέλει να ζήσει ας πολεμήσει! Όσοι ζωντανοί αφυπνισθείτε!
Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού!
Αντίσταση στην αποβλάκωση, στην συμμόρφωση, στην υποταγή!
Αντίσταση στην πρωτοφανή λαθρο-εισβολή!
Επανελληνοποίηση και Παλινόρθωση ΤΩΡΑ!

Η Ελλάς στους Έλληνες!
ΑΡΜΑ – ΕΛΛΑΣ , Ἢ ΤΑΝ Ἢ ΕΠΙ ΤΑΣ!
www.armahellas.com