Το Σιωνιστικό καθεστώς έβγαλε εκτός νόμου τρεις γαλλικές εθνικιστικές οργανώσεις.

Το “Γαλλικό” υπουργικό συμβούλιο επικύρωσε και επίσημα την διάλυση τριων Γαλλικών εθνικιστικών οργανώσεων. Πρόκειται για τις οργανώσεις “Τρίτος Δρόμος”, “Εθνικιστική Επαναστατική Νεολαία” (JNR) και την ένωση “Επιθυμία να ονειρεύεσαι”.

Δικαιολογία για την διάλυση των οργανώσεων είναι ο θάνατος του εγκληματία Κλεμάν Μερίκ. Ο Μερίκ με την συμμορία του που είχε συσταθεί με σκοπό να πραγματοποιεί δολοφονικές επιθέσεις σε Γάλλους εθνικιστές, συνάντησαν τυχαία την παρέα του Γάλλου εθνικιστή Εστεμπάν Μοριγιό και τους επιτέθηκαν προσπαθώντας να τους δολοφονήσουν. Ο Εστεμπάν αμυνόμενος χτύπησε με γροθιά τον Μερίκ ο οποίος πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε το κεφάλι του και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο Εστεμπάν και η παρέα του κατηγορούνται άδικα για δολοφονία. To Σιωνιστικό καθεστώς των πολιτικών της Γαλλίας έθεσε εκτός νόμου τις τρεις οργανώσεις με την απίστευτη αιτιολογία ότι το αμυνόμενο θύμα της δολοφονικής επιθέσεως, ο Εστεμπάν , “συμπαθούσε το JNR”!

Ο “τρίτος δρόμος” και το JNR θα προσφύγουν στο Συμβούλιο Επικρατείας ζητώντας την ακύρωση του διατάγματος για την διάλυσή τους.

Το καθεστώς της Γαλλίας μετέτρεψε σε ήρωα τον νεκρό εγκληματία, χαρακτηρίζοντας την δολοφονική δράση του “αντιφασιστικό ακτιβισμό”, ενώ διοργάνωσαν και συγκεντρώσεις για να τιμήσουν την μνήμη του! Και ενώ έθεσαν εκτός νόμου τις τρεις εθνικιστικές οργανώσεις , η δράση των δολοφονικών “αντιφασιστικών” συμμοριών συνεχίζεται ανενόχλητη και μάλιστα με την επίσημη υποστήριξη και επιβράβευση του καθεστώτος.